- 25 Ekim 2023
- 212
- 275
- 23
Ben hastayım ya ondandır (!) buradakilere göre Mazhar Osmanlığım.Ya ben şöyle anladım orayı “ben biseksüelim seni ne yapayım” der gibi anladım. Ama cidden biseksüelmiş galiba.
Bazen beğenmedigim erkeklerden uzaklasmak icin, birinin bana yanmaması icin lez oldugumu söylerim yönelimlerim farklı derim isin icinden sıyrılırım.
Bilemedim ki simdi
E güzelim dogru anladıysam neden bibi ablaya biseksüel oldugunu söyledin? Evet demissin ya. Öyle değilse ve dogruysam “hayır dogru degil etkilenmedigimi anlaması icin yönelimimin farklı oldugunu söylemek istedim” demiyosun bende gercek sandım.Oh allahım şükürler olsun doğru anlayan birisi ay teşekkür ederim cidden
Seninle bir tutamadım ceyceyi aşkım sorryYa ben şöyle anladım orayı “ben biseksüelim seni ne yapayım” der gibi anladım. Ama cidden biseksüelmiş galiba.
Bazen beğenmedigim erkeklerden uzaklasmak icin, birinin bana yanmaması icin lez oldugumu söylerim yönelimlerim farklı derim isin icinden sıyrılırım.
Bilemedim ki simdi
Tamam.Komik olan tamamen sensin siz de insanı delirtir bisküviyle ziyarete gelirsinizBence bi sevişse hiç olmadı bi masturbasyon yapsa siniri geçecekte onuda yapmıyor amam neyse bana ne ya komik komik çıldırıram hala diyor üyelik iptali yaptırma 2 güne gelirsin bide o yüzden rezil olma bari
Hayır biseksüelim olay karıstı benim cocuğa deme sebebim oE güzelim dogru anladıysam neden bibi ablaya biseksüel oldugunu söyledin? Evet demissin ya. Öyle değilse ve dogruysam “hayır dogru degil etkilenmedigimi anlaması icin yönelimimin farklı oldugunu söylemek istedim” demiyosun bende gercek sandım.
Yorumlara kapansın diyor yemez üyelik iptali demekBence bi sevişse hiç olmadı bi masturbasyon yapsa siniri geçecekte onuda yapmıyor amam neyse bana ne ya komik komik çıldırıram hala diyor üyelik iptali yaptırma 2 güne gelirsin bide o yüzden rezil olma bari
Aynen kanka nerden bildinDötü sıkışınca üsküdari yol aliyor
TamamdırrrYorumlara kapansın diyor yemez üyelik iptali demek
Alttan alıyormuşİğrenç karakter sana benzer ağzımı açtırma benim ne laf çarpmışım Haketme çarpmayım o zaman alttan alıyorum diye tepeme çıkma haddini bil hadsiz çirkef seni.
Üf seni konumdan atıyorum git az ötede oyna.Alttan alıyormuş
Tamam simdi anladım sebebin o. Bazen yeri geliyo karsıdaki kendini bisey sanınca ben lezim seni kim napsın diyebiliyoruz… şey gibi bırakıyoruz ortada seninkide o hesap olmusHayır biseksüelim olay karıstı benim cocuğa deme sebebim o
Evet tam olarak o teşekkür ederimTamam simdi anladım sebebin o. Bazen yeri geliyo karsıdaki kendini bisey sanınca ben lezim seni kim napsın diyebiliyoruz… şey gibi bırakıyoruz ortada seninkide o hesap olmus
Neden olay benim üstüme kaldı :) ailenide o kadar takıyorsun ki uçan tekme atıyordun geçen babana!Bibibella ben sevişirim tamam ama ailem beni öldürürse adaleti sen ararsın olur mu?
Seviş diyen sensin?Ailemi takıyorum bu konuda sevişirsem evet öldürürlerNeden olay benim üstüme kaldı :) ailenide o kadar takıyorsun ki uçan tekme atıyordun geçen babana!
Doğru haklısınız ama üşütük diyor güzelce dese ki terapi al zaten güzel yorum yapıyorum kendim de kabul ediyorum ama zoruma gidiyor ağır zorbalıyorlar.Ceycey yorum yapmasını istemediğin üyelere sınırlama getiremiyor musun? Niye bu kadar delirip cevap veriyosun? Ne konuştuk demin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?