Erkeklerden nefret ediyorumm

Ben hastayım ya ondandır (!) buradakilere göre Mazhar Osmanlığım.

Oh allahım şükürler olsun doğru anlayan birisi ay teşekkür ederim cidden
E güzelim dogru anladıysam neden bibi ablaya biseksüel oldugunu söyledin? Evet demissin ya. Öyle değilse ve dogruysam “hayır dogru degil etkilenmedigimi anlaması icin yönelimimin farklı oldugunu söylemek istedim” demiyosun bende gercek sandım.

Seninle bir tutamadım ceyceyi aşkım sorry

Bence bi sevişse hiç olmadı bi masturbasyon yapsa siniri geçecekte onuda yapmıyor amam neyse bana ne ya komik komik çıldırıram hala diyor üyelik iptali yaptırma 2 güne gelirsin bide o yüzden rezil olma bari
Tamam.Komik olan tamamen sensin siz de insanı delirtir bisküviyle ziyarete gelirsiniz

Hayır biseksüelim olay karıstı benim cocuğa deme sebebim o

Bence bi sevişse hiç olmadı bi masturbasyon yapsa siniri geçecekte onuda yapmıyor amam neyse bana ne ya komik komik çıldırıram hala diyor üyelik iptali yaptırma 2 güne gelirsin bide o yüzden rezil olma bari
Yorumlara kapansın diyor yemez üyelik iptali demek

Tamam simdi anladım sebebin o. Bazen yeri geliyo karsıdaki kendini bisey sanınca ben lezim seni kim napsın diyebiliyoruz… şey gibi bırakıyoruz ortada seninkide o hesap olmus
Evet tam olarak o teşekkür ederim

Ceycey yorum yapmasını istemediğin üyelere sınırlama getiremiyor musun? Niye bu kadar delirip cevap veriyosun? Ne konuştuk demin??

Ceycey yorum yapmasını istemediğin üyelere sınırlama getiremiyor musun? Niye bu kadar delirip cevap veriyosun? Ne konuştuk demin??
Doğru haklısınız ama üşütük diyor güzelce dese ki terapi al zaten güzel yorum yapıyorum kendim de kabul ediyorum ama zoruma gidiyor ağır zorbalıyorlar.

Keske birinin yerine sevişebilsek seviştiğimiz esnada kendisine gitse bu durum kendisi rahatlamış gibi hissetse insanlarda böyle bir özellik olsaydı.

İnsanın bazen sevişmeye takatı kalmaz hali kalmaz birinden rica edebiliriz düğmeye basıp o gidip sevişse biz rahatlamış olsak.

Böyle bisey olsaydı yerine sevişirdim hep. Ama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…