Sen neyin peşindesin onu de bi ?bir erkek olmadığım kalmıştı. sayenizde dibine kadar erkek oldum. utanmasam millete laf atıcam yani.
bu sayfadan anladığım şeyler şunlar
1)ağzı olan konuşuyor. bekara karı boşaması kolay mantığı. kendi yapamadığı şeyleri yap diyorlar.
2)herkes kıskanıyor kendinden iyi olanı. burada soru soruyorum. direk erkeksin diyorsunuz. bu kadar anlayışsız olmayın. tamam merhamet yok. direk ben haklıyım düşüncesi var sizde ama. aklınız da mı yok hiç?
İyi burdakiler sana sadece erkek demiş,bir erkek olmadığım kalmıştı. sayenizde dibine kadar erkek oldum. utanmasam millete laf atıcam yani.
bu sayfadan anladığım şeyler şunlar
1)ağzı olan konuşuyor. bekara karı boşaması kolay mantığı. kendi yapamadığı şeyleri yap diyorlar.
2)herkes kıskanıyor kendinden iyi olanı. burada soru soruyorum. direk erkeksin diyorsunuz. bu kadar anlayışsız olmayın. tamam merhamet yok. direk ben haklıyım düşüncesi var sizde ama. aklınız da mı yok hiç?
kk ya ozeniyo ergenler dikkat et oglunaBenim oğlumun da ergenliğe girmesine az kaldı ins o böyle olmaz yaaa
Ahahahaha tek merakı öğretmenin verdiği araştırma ödevleri olsun ins çocuğum dikkate al bu söylediklerimi ne kaldı okulların açılmasına hadi bakiyim hadiii şimdiden yat anca alışır vücudun uykutya hadiiikk ya ozeniyo ergenler dikkat et ogluna
benimkiler daha minikler gecen kardesim bende uye olayimmi dedide. Yerler seni bizim kk da dedim arkasina bile bakmadiAhahahaha tek merakı öğretmenin verdiği araştırma ödevleri olsun ins çocuğum dikkate al bu söylediklerimi ne kaldı okulların açılmasına hadi bakiyim hadiii şimdiden yat anca alışır vücudun uykutya hadiii
kadinlar gercekten nefret ediyomu diye siniyo bizi galiba yemezler gardassssSen neyin peşindesin onu de bi ?
Maviliezginin konusunu ac oku mavi kimlikli arkadaşım egon tavan yapsın bi erkek nasil savunulur oku ve gör.bakın işte böyle oluyor. erkek savunulmuyor hiç bu grupta. erkek olduğumu nereden çıkardınız? ne gibi kanıtınız var? böyle bu yorumu nasıl yazabiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?