erkeklerden niye bu kadar nefret ediyorsunuz?

Bi erkek olarak cok mu merak ediyorsun

Çünkü erkeklerin söyledikleri 3 sözden 2si kesin yalan kalan 1i de doğruluğu ispatlanıncaya dek yalandır
başlığı ne güzel açıklıyorsunuz öyle. erkeklere böyle bakan kadınlarsınız üzülürsünüz tabi. iyi gelin benim gibi. sizi de iyisi bulur. ne demişler. ne ekersen onu biçersin.

başlığı ne güzel açıklıyorsunuz öyle. erkeklere böyle bakan kadınlarsınız üzülürsünüz tabi. iyi gelin benim gibi. sizi de iyisi bulur. ne demişler. ne ekersen onu biçersin.
Vallahi doğarken bile iyisine denk gelmemişim ne yapabilirim ki.. beni doğurtan erkek doktor bile neredeyse beni öldürüyormuş yanlışlıkla

bir erkek olmadığım kalmıştı. sayenizde dibine kadar erkek oldum. utanmasam millete laf atıcam yani.
bu sayfadan anladığım şeyler şunlar
1)ağzı olan konuşuyor. bekara karı boşaması kolay mantığı. kendi yapamadığı şeyleri yap diyorlar.
2)herkes kıskanıyor kendinden iyi olanı. burada soru soruyorum. direk erkeksin diyorsunuz. bu kadar anlayışsız olmayın. tamam merhamet yok. direk ben haklıyım düşüncesi var sizde ama. aklınız da mı yok hiç?

Birine bir konuda haksız olduğunu söylemek ondan nefret etmek anlamına mı geliyor? Çok saçma. Ayrıca ben burda yerden yere vurulan çoook kadın gördüm
Ayrıca bu kezban, salak ithamların çok çirkin. Valla biz üstümüze alınmadık ama sana çok yakıştı

bir kadin kadinin tarafindan bakar kadin dayanismasi olunca hissediyoruz malesef. Benc3 sen arkana bakmadan kac birazdan banlar gelir

Sen bı kadın olsan 10 tane kadının içinde bile salak kezban diyemezdin o saçlarıni bı güzel ellerine dolayip evire çevire. ......

Bu cesaretini kadınları tanımaya çalıştığın için kutluyorum yavrum
Nereleri tercih ettin bakalım

Yaş kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…