bakın işte böyle oluyor. erkek savunulmuyor hiç bu grupta. erkek olduğumu nereden çıkardınız? ne gibi kanıtınız var? böyle bu yorumu nasıl yazabiliyorsunuz?Erkek oldugunuz icin olabilir mi acaba?
merhaba kk üyeleri. sizlere çok basit bir sorum olacak. bazı paylaşımlarda terk edip pişman olan kadınlar oluyor. bu durumda bile erkek suçlanıyor. nasıl bırakır iyi olmuş diye. başka bir paylaşımda erkek bırakıyor. gene suçlanıyor hepsi aynı. hepsi kullanıp atıyor diye. ben sizin gibi düşünmüyorum. ama grupta tekim galiba. neden bu kadar nefret ediyorsunuz erkeklerden? aynı olayı hangi cinsiyet yaparsa yapsın erkekler suçlu oluyor. bence yeterince mantıklı bakmıyorsunuz olaylara. ben acıdım yani erkeklere.
aslında kız arkadaşlarım daha çok darbe vurdu. hepsi arkamdan konuştu hepsi sattı kazandığım okulu kıskanıp il dışına şey yapmaya gitti diyen bile oldu. çok erkeklerle samimi değildim. sevgilim var çok da mutluyuz şuanlık şükürSadece erkekler değil ayrıca hep kaynanalar da suçlu
Sen bi erkekten iyi bir darbe yememişsin ondan acıyorsundur muhtemelen, tabi erkek değilsen
teşekkür ederim. üstelik bir anda erkek oldum. ülkede objektif olmak zor. erkeklere acıyorum valla. aynı durumlarda hep erkekler suçlu oluyor. nedne diyorum sen erkeksin diyorlar. muhteşemsiniz valla kk üyeleri.bu var biraz burada evet..
aynı gün açılan aynı minvalde iki farklı konuda da erkekler suçlandı..
halbuki ilk konuda erkeğin yaptığını ikinci konuda kadın yapmıştı..
yorumları okurken bu kadarda olmaz dedim..
Erkeklerden nefret ettigini soyleyen yok burda, evliyim esimi cok seviyorum..erkekleri dislanmis gibi gosteren sensin.. salak lafinida kendine sakla hakaret etmek senin ne haddine..direk erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün
Kadın mısınız erkek misiniz bilmiyorum ama şu yazdıklarınızdan sonra çok boş bir insan olduğunuzu düşündümdirek erkeksin diyenler olmuş. burada erkekleri savunanlar böyle karşılanıyor işte. başlığa çok güzel yorumlar atıyorsunuz. sonra feminizm nedne yanlış anlaşılıyor türk kızları neden çok salak. adımızı kirletiyorsunuz. kezbanlığı bırakın artık bi. biraz mantıklı düşünün
bugünkü konuları okusaydınız anlardınız. bir arkadaş rest çekmiş. ya ben ya işin diye. erkek işini seçince erkeğe bir ton laf gelmiş. erkekler hep böyle. başkasına bakıp gelir. hepsi aynı. canı sıkılınca döner diye.Bak şimdi burası dert bölümü bu sebeple buraya konu açan dert olduğu için açıyor ve sevgilisinden eşinden yakınıyor doğal olarak biz de kadın haklıysa adama sövüyoruz, bu kadar basit.
Şimdi kadın çıkıyor diyor ki "kocam beni dövüyor" ne diyelim ah ellerine sağlık mı diyelim?
Başka bölümler de vardır muhakkak dert olmayan, oraları okuyun
Anlamadım? Arkadaşım önce bi kendini ifade et ondan sonra konuşalım. Ya da boşver Zaten sıkıldım, daha fazla uğraşamıycam.bugünkü konuları okusaydınız anlardınız. bir arkadaş rest çekmiş. ya ben ya işin diye. erkek işini seçince erkeğe bir ton laf gelmiş. erkekler hep böyle. başkasına bakıp gelir. hepsi aynı. canı sıkılınca döner diye.
bana böylesi hiç gelmedi. acaba siz mi bu kadar yeteneksizsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?