...çünkü sette bi erkek oyuncuyla sohbet ediyordum...bana eşini çok sevdiğini söledi ve eşiyle çekildikleri fotoğrafları göstermek istedi...ben de olur dedim...ama gördüğüm fotoğraflar beni ööle şaşırttı ki anlatamam...fotoğrafta eşim dediği yanındaki kadın hiç abartmıyorum 100 kilo vardı...şaşkınlığımı farketmiş olcak ki hemen anlatmaya koyuldu...''eşime aşık olduğumda kendisi tam 123 kiloydu...kişiliğiyle etkiledi beni...şimdi zayıfladı ama...95 kilo şu anda...'' o bunları anlatırken benim de aklımdan şunlar geçiyordu...
arkaşıma katılıyorum. Ne güzeller var ama huy olmayınca adam kaçıyor. Ben de bir söz biliyorum; Bir erkeği elde etmek için güzellik yeter ama onu elde tutmak için güzel huy gerekir.
hmmm...bu duruma bağlı sanırım...mesela eğer aldatıyorsa bunun oturup da düşünülecek bi yanı yok, ama eğer biraz odunsa mesela iki çift güzel laf etmek aklına gelmiyorsa bu konuda emek harcanabilir...a.s
hmmm...bu duruma bağlı sanırım...mesela eğer aldatıyorsa bunun oturup da düşünülecek bi yanı yok, ama eğer biraz odunsa mesela iki çift güzel laf etmek aklına gelmiyorsa bu konuda emek harcanabilir...a.s
erkekler güvenimizi o kadar sarsmış ki onlar hakkında iyi bişey düşününce bile kendini saf sanıyor insan ama mutlaka güven sarsan erkekler kadar güvenilecek erkekler de vardır ama onlarda her yerde yetişmiyor maalesef...oturup beklemek saçma tabiki dediğim gibi kader kısmet... a.s