- 20 Mart 2015
- 2.262
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Benden güzelsin.Merhaba arkadaşlar sadece içimi size dökmek istedim zira bunları anlatacak bir arkadaşım falan yok. Bu, burda açtığım kaçıncı konu bilmiyorum. Ben kime açıldıysam direkt red cevabı aldım. İlki eski sevgiliyi ileri sürdü ikincisi ise sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Ben içimde tutamıyorum böyle şeyleri ve söylüyorum hata mı yapıyorum sizce? Bir de ben kendimi sevmiyorum ve beğenmiyorum bununla ilgili psikolojik yardım aldım ama fayda etmedi. Bu nedenden ötürü erkekler benden uzaklaşıyor olabilir mi? Çok fazla uzun yazmamaya çalıştım bu durum illa ki karşı tarafa yansıyor. Bir de iki kez red cevabı alınca çok fena üzüldüm. Tabi kabul edecek diye bir şey yok bu konuda asla karşı tarafı suçlamıyorum ama ne bileyim güzel olsaydım bu cevabı da almazdım diye düşünüyorum.
Bende terkedildimBenden güzelsin.
Bu kendine özgüveninle alakalı.
Valla bilmiyorum ama ben çok sevildim bütün ilişkilerimde.
Hiç ezik degildim.
Kendime hep güvendim.
Terkeden de genelde ben oldum :)
İlişki istemiyorum dedi ama bana çok klişe geldi. Zaten çevresi de baya geniş birisiydi.Erkeklere hoşlandigini soylemek kotu bir şey değil (ben pek tercih etmezdim o ayri) başka nedenleri vardir istememelerinin.
Sonuncusu dediğiniz gibi değildi ama ilkinde ben direkt açıldım ilgi görmeden.Erkeğin sana ilgisi olup olmadığını tavırlarından anlarsın. Sana hiç ilgi göstermeyen insanlara bodozlama mı açıldın? Eğer öyleyse reddetmeleri doğal. Ki çok kez de reddedilmemişsin. 2 kereyle umudun kırılmasın.
Evet benim :) böyle konularda genelde konu açan merak ediliyor. Ben fazla sevgş gösterdiğimi düşünüyorum ona bir şey olmasın modundayım sürekli. Mutluluklar dilerim bu arada :)Resimdeki hatunsan gayet güzelsinSebebi çok hevesli olman acele etmen olabilir.bende mesela çok acele eden aşırı hevesli görünen insanı görünce korkup geri çekiliyorum belki onlarda öyledir.yoksa birine hoşlandığını doğru zamanı yakalayınca söylemekte sorun yok.bu sevgilime birkaç ay muhabbetimizden sonra benden hoşlandığına yönelik sinyal alınca senden hoşlanıyorum açıkcası temalı bir konuşma yaptım kendiside aynı duygularda olunca ilişkimiz başladı.bundan önceki sevgilim kendi açılmıştı ama ondada ben zaten onla ilgilendiğimi belli etmiştim baya eşşek olsa anlardı kısacası çok kasma doğru zamanı bekle illa hep erkek açılcak değil.diğer ilişkilerimde erkekler açıldı bir fark yok
O zaman ikincisinde adamın hareketlerini yanlış yorumladın. Platonik olunca her hareketini yanlış yorumlamaya meyilli oluyor insanlar. Bence bundan sonra direkt açılmak yerine ilgini belli edip kur yap. karşıdakinin de ilgisi varsa zaten adım atar.Sonuncusu dediğiniz gibi değildi ama ilkinde ben direkt açıldım ilgi görmeden.
Teşekkürler kesinlikle fazla taviz vermemek lazım sonra cazibesini yitiriyor sanırım bundan önceki ilişkimde öyle olmuştu işk başta hep karşı taraf aşırı ilgiydi zamanla bende aşırı bağlandım ve biraz üstüne düştüm ondan sonra ilişkimiz bozuldu adam sanırım kovalamayı seviyorduEvet benim :) böyle konularda genelde konu açan merak ediliyor. Ben fazla sevgş gösterdiğimi düşünüyorum ona bir şey olmasın modundayım sürekli. Mutluluklar dilerim bu arada :)
Ben artık fazla değer göstermemeyi biraz soğuk davranmam gerektiğini düşünüyorum. Belki de yanlıştır. İstekli görününce (buluşma, mesaj vs) erkekler pek hoşlanmıyor. İlişkilerimde gözlemlediğim bu oldu.Teşekkürler kesinlikle fazla taviz vermemek lazım sonra cazibesini yitiriyor sanırım bundan önceki ilişkimde öyle olmuştu işk başta hep karşı taraf aşırı ilgiydi zamanla bende aşırı bağlandım ve biraz üstüne düştüm ondan sonra ilişkimiz bozuldu adam sanırım kovalamayı seviyorduondan sonra kendimden taviz verdiğime pişman oldum çünkü hiç yapmayacağım şeyleri yapmıştım.neyse tecrübe oldu işte artık öyle birşey yapmam Sizde mutlaka düzgün birini bulacaksınız deneye yanıla.
İlk kimin açıldığı, ilanı aşk ettiği önemli değil bence ama iki insan arasında belli bir iletişim ve elektriklenme varsa. Önünüze gelene adamlardan yeşil ışık görmeden açılırsanız reddedilmeniz kaçınılmaz olur. Bunun dış görünüşünüzle alakası yok.Merhaba arkadaşlar sadece içimi size dökmek istedim zira bunları anlatacak bir arkadaşım falan yok. Bu, burda açtığım kaçıncı konu bilmiyorum. Ben kime açıldıysam direkt red cevabı aldım. İlki eski sevgiliyi ileri sürdü ikincisi ise sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi. Ben içimde tutamıyorum böyle şeyleri ve söylüyorum hata mı yapıyorum sizce? Bir de ben kendimi sevmiyorum ve beğenmiyorum bununla ilgili psikolojik yardım aldım ama fayda etmedi. Bu nedenden ötürü erkekler benden uzaklaşıyor olabilir mi? Çok fazla uzun yazmamaya çalıştım bu durum illa ki karşı tarafa yansıyor. Bir de iki kez red cevabı alınca çok fena üzüldüm. Tabi kabul edecek diye bir şey yok bu konuda asla karşı tarafı suçlamıyorum ama ne bileyim güzel olsaydım bu cevabı da almazdım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?