Erkeklere Açılmakla Hata mı Ediyorum/ Kendimi Sevmediğim İçin mi Hayatıma Yanlış Erkekler Giriyor?

Gayet güzel genç bir kadınsın anlaşılan naif bir yapın var... Kendini sevmediğini ve beğenmediğini yazmışsın iste sorunun ana kaynağı bu aslında birilerini sevmekten önce kendinden başlamalısın. Kendinle aranı duzelttigin zaman emin ol herşey yoluna girecektir

Herkesin bu tarzda sayacağı bir ton kusuru var, emin ol! Herkesin muntazam bir burnu, kusursuz bir teni, yay gibi şekilli çizilmiş gibi kaşları, Yunan Tanrıçası gibi duruşu, fiziği yok ki. Herkesin güzel bir tarafı vardır ama bak, onu görmeye kendini tanımaya ve sevmeye başlamalısın. Kendinde değişiklik yapmak, özgüvenini yükseltecekse onu da yapmalısın. Her estetik yaptıran, kendini sevmiyor diye bir durum söz konusu değil. Burnunu yaptırabilirsin, saçını uzatabilirsin, farklı renkler deneyebilirsin, kaş vitaminleri kullanilirsin. Kendini sevmeye ve güzelliklerini görmeye başlarsan, kendini daha güzel hâle de getirmeye başlarsın.

Gayet eliniz yüzünüz düzgün.Gülümsemeniz yeter zaten.Acilma konusunda yazan arkadas olmus.Bir erkegin ilgisi olup olmadigini tavirlarindan anlamaya bakın .Sadece belli edin siz de.Malesef cogunlukla emek vermedikleri durumlara kayitsız kaliyor.Ugruna mücadele etmedikleri kadinlari da ne hikmetse fazla önemsemiyorlar.Bakisma ,imali söz,şakayla karısik bir seyler yapin.İlla kendinizi reddedildim konumunda bulmamak için.

Bence de çok yüksek bir enerjiniz var, güler yüzlüsunuz , konuşkan siniz, heyecanlı birisiniz.
Etrafıma soğuk bir imaj sergilemem. Güleryüzlü ve pozitif olmaya çalışırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Artık hislerimi belli etmeme kararı aldım. Seviyorsan git konuş sözü bence erkeklere söylenmiş bir söz. Utangaç bir erkek bile illa açılır diye düşünüyorum. Bana başka sinyal gönderdi ama ben bunu sevgi sandım bence.

Bence önce özgüven sorununuzu halledin. Siz kendinizi sevmezseniz, kimse sizi sevmez. Canınızı hiç sıkmayın Herkes sizi sevmek zorunda değil ki

Etrafıma soğuk bir imaj sergilemem. Güleryüzlü ve pozitif olmaya çalışırım. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Demek istediğim şey şu asla ama.asla çirkin diye birşey yok hayatta.
İnanın sadece doğru insan çıkmamış karşınıza.
Size tavsiyem hayatta şu ana kadar ne yapmissqniz tam tersini yapmanız

Fotoğraftaki sen isen çirkin değilsin.(güzelsin yada çirkinsin demek, yorumlamak hakkım değil ama çirkin olduğunu düşündüğün için öyle olmadığını dışardan bir bakış açısıyla gör diye diyorum) Özgüvenini yerine getir. Sen özgüvenli olursan,insanların tavrı da değişir. Sendeki aurayı farkedeceklerdir.
Sen kendini olduğun gibi sev ve kabullen

Bence sizin özgüveninizde bir problem yok, öyle olsa asla birine açılamazdınız.Bence hareketlerinizde aşırılık olabilir.Mesela adam da sizden hoşlanıyordur, siz fazla üstüne düşünce bunalıyordur.Herşey dozunda güzel, hareketleriniz takıntılı seviyede algılanıyor olabilir, bir ilişkiye başlarsak beni boğar, bunaltır, kurtulamam diye düşünüp uzaklaşıyor olabiirler.Mesela adamlara nasıl açılıyorsunuz?Öncesinde iletişiminiz ne düzeyde oluyor, sürekli arama mesaj buluşma teklifi yapıyor musunuz?

Yok özgüvensizlik var da cahil cesaretinden açılıyorum hep. Ben açıkça onu beğendiğimi söylüyorum ama asla benimle sevgili ol vs demiyorum. Ama ben sevince aşırı seviyorum yani karşımdakini kendimden daha çok düşünüyorum. Sadece sonuncusuna ısrar ettim gibi bir şey oldu yani defalarca aramızda bu sevme konusu geçti. Karşımdaki kişi için kendi isteklerimden vazgeçebilirim yani sevgimin derecesi öyle.

Bence açılmakta sıkıntı yok. Ama doğru zaman ve doğru yerde ısrarcı olmadan. Erkekler kızlar gibi değil net sinyaller verirler. Sizden hoşlanıp hoşlanmadığına dair fikirler edinebilirsiniz. Açıldıktan sonra da sadece duygularınızı söyleyip geri çekilin gerisini o düşünsün. Ve bir kere acildiysaniz lütfen duygularınızın arkasında durun beni seni arkadaş olarak görüyorum derse eyvallah deyin ama arkadaş olarak devam etmeyi kabul etmeyin.

Şimdi beğenmedim yağmuruna tutulacağım ama gerçekleri yazacağım. Diğerleri gibi çok güzelsin falan diyemem. Çok güzel değilsin herkes güzel olmak zorunda da değil. Genetik zaten bu. Önce güzel olmadığınla yüzleşip kabul etmelisin.

Maalesef burda çok güzelsin desem bu sana bir çözüm olmayacak. Çözüm önce bunu kabul etmek.

Sonra elinde olan düzeltebileceğin şeylere yönelmelisin. Mesela kilo ver diyete başla, dişlerini beğenmiyormuşsun yaptır. Yüzünde lekeler varmış dermotoloğa git bunlara çare ara.

Ayrıca sizin beğenip bodoslama açıldıklarınız büyük ihtimalle genel geçer beğenilen erkek kategorisindedir. Yani seçenekleri vardır.

Maalesef erkeklerin büyük çoğunluğu dışını beğenmediklerinin içini merak etmiyorlar. Veya bazıları gerçekten öylesine beklentisiz zaman geçirmek için konuşuyor.

Size ilgi gösterenler arasında beğendiğiniz birine sizde ilgi gösterin ama bu ilgi açılma olmasın.

Size gösterdiği ilgiyle orantılı davranın. Size karşı duyguları varsa zamanla açılırlar zaten merak etmeyin.

Ek: Ayrıca bence dişilikte önemli. Öyle kadınlar tanıyorum ki güzel değiller ama dişilikleri çok yüksek; ne bileyim tavırları, duruşları bile seksi üzerine biraz ilçe cilve ekleyip bu alana çalışabilirsiniz.

Aşkı yanlış yerde arıyorsunuz sankim konu sahibesi, son günlerde bunu kendim için de düşünüyorum. Geçende astroloji haritası baktırdım, neden ilişkilerim tutumuyor diye. Astrolog da yazmış ki haritan iyice tanıyıp bakmanı sosyal ortamda vakit geçirmeni, birlikte vakit geçirmeni öneriyor. Şöyle ki bundan önceki 2 ilişkim de yoğun duygularla başladı, karşıdakini çok da tanımıyordum insan olarak sonra duygularla ilerledi ama aslında birbirimize hiç uygun değilmişiz. Ortada duygular olunca karşı tarafın zayıf karakterli olması da, yaptığı şerefsizlikler de acılı bir hal aldı.

O yazdığınız çok popüler erkeklerden biriydi ilk nişanlım, çok çok yakışıklı bir adamdı, başarılıydı da, çok da beğeneni vardı. O bana gelmişti, 2 yıldan sonra ağır saçmaladı çıktı gitti giderken de tonla şerefsizlik yaptı. Konuya geleyim birbirimize pek de uymayan insanlarmış şimd, bakıyorum da, çoğu yerimiz farklı. Şimdi o tip bir erkek hayır dediği için size cazip geliyor ama bu iş olsydı belki tutmayacaktı. Size şunu sorayım siz bu yazdığınız insanla vakit geçirdiniz mi, tanıyor musunuz? Karşıdakini tanımadan hoş diye, popüler diye haydi bu olsun demişsiniz tutumuş ya da tutmamış fark etmez inanın bu şekilde yüzeysel sebeplerle başlayan işler ya yüzeysel ilerliyor ya da farklılıklar ortaya çıkınca ızdıraplı bir hal alıyor. Size tavsiyem önce karşıdakini tanıyın, iyice bakın ben mutlu olabilir miyim diye sorun ama önceliniz hep 'ben' olsun. Kendimi sevmiyorum demişsiniz, burayı mutlaka çözün yoksam kendinizi öne koyamazsınız. Çok konuşmadım umarım sevgiler ve gönül işlerinde bol şanslar

Evet gokten iner gibi direk acilmak hic uygun degil. Kadinlara da yakistirmiyorum acikcasi sanirim bu konuda biraz geleneksel bi yaklasimim var. kadina yakisan begendigini belli etmek, goz suzmek, gulumsemek vs olabilir. Ama adam daha sizin varliginizdan bile haberdar degilken, ya da size hic bir yesil isik vermezken gidipte “ben senden cok hoslaniyorum” demenin geregi yok diye dusunuyorum. Sozlerle degil davranislarla hoslandiginizi belli edin hic dayanamiyorsaniz. Karsiligi varsa karsinizdaki de kendini tutamaz zaten.

Bir de bu islerin guzellikle alakasi yok. Kasin gozun yuzun duzgunse guzelsin iste. Havadir onemli olan.

İşte o ısrar karşı tarafı iter, korkutur.Bir insanı sevmek güzel şey, ama kendini unutup,hayatını tamamen ona odaklamak iki kişi içinde problem.O sevgi olmuyor saplantı, takıntı bir tür hastalık oluyor.Öncelikle bu konuda kendinizi eğitin.Birinden hoşlanınca sürekli onu düşünmek, onla birşeyle paylaşmak normal ama sizinkisi normal değil.

Güzellik önemli ama asıl önemlisi Özgüven. Siz kendinizi sever beğenirseniz beğenirler. Üniversiteye kadar çarpık dişliydim. Bacaklarım vücuduma göre hep kalındı. Ama birilerinin dikkatini genelde çekerdim. Aşk meşk işlerinde çok da kenarda kalmadım. Bunu genel anlamda pozitif geveze çok bilmiş yanıma bağlıyorum.
Bunun haricinde direkt sevdiğini kimseye söyleme. Söylettirecek sinyallarini gönder.
Mesela şimdiki eşimle biz tanıştık adama bayıldım ama çekingen. Eklemedi sosyal medyadan. Ben kendim ekledim. Bekledim mesaj gelmedi. Çok da dikkat çekmeyecek bir konuda ilk mesajı attım. Ortak arkadaşımız vardı, onunla ilgili gizli bir sürpriz yaptım. Sonra laf lafı açtı bir baktım o da mesaj atıyor artık. Ama yüz yüze görüşme teklif edemiyor. Ben de o dönem yeni vizyona giren bir sanat filmini söyledim, kimse gelmeyecek sıkıcı diyorlar. Bu akşam gideceğim bakalım dedim. Yemdi aslında düştü yalnız gitme o saatte ben de severim beraber gideriz dedi. Çıkışta bir yemek yiyelim acıktık dedik bir bakmışız sevgiliyiz. Sorsam ilk o adım attığını sanar hala, halbuki oraya taşıyan benim. Anlatabildim mi bilmiyorum ama adım at çekil bekle, adım at çekil bekle yani direkt sevdiğini söyleme, sıcak gülümseme yakın oturma gibi fiziksel yakınlık kur görüşme de ayarla ama o söylesin ilk.

tipinle alakalı burada yorum yapmışlar ama auranı bilmeden bu konuda bişey demek zor bence. kimi hatunlar var aşırı güzel, hatta öyle güzel ki ne giyse yakışıyor, makyajsız bile çok güzel, yeni uyanmış hali bile aşırı tatlı kadınlar var. kabul edelim sen bunlardan biri değilsin. mesela ben de değilimdir. biz o aşırı güzel tayfadan değiliz. bu yüzden tipinle alakalı iyileştirmen gereken şeyleri önce bi iyileştir. diş mi sorun? düzelttir kardeşim. saçını mı beğenmiyorsun? değiştir. cildin mi sorunlu? tedavi ol. kilo mu vermen lazım? ver. başkaları için değil kendin için. aynada gördüğün kadını sen beğenmezsen kimse beğenmez.

bir de sende başkalarına itici gelen bişey var mı sence, buna da bak. kendimden örnek vereyim, tamamen genetik, benim biraz soğuk ve sert bi yüz ifadem var mesela ve birine sert bakarsam hakikaten ortamda soğuk rüzgarlar eser. bunu bilerek yapmıyorum, tamamen istemsiz olan bişey ama karşı tarafı uzaklaştırıyor mesela. sanki ondan nefret ediyormuşum gibi duruyor bunu zamanında yakın arkadaşlarımın falan söylemesi üzerine en azından beni daha çok yeni tanıyan insanların yanında kontrol altına almayı öğrendim zaman içinde. küçük bi bakışımla donduran, gülüşümle de çöllere düşüren tuhaf bi tipim ve enerjim vardır. farkına varınca bunu bilinçli kullanmayı, yönetmeyi öğrendim ve artık yeni girdiğim bir ortamda kimseden "sen soğuk birisin" tarzı yorum almıyorum. ve insanlar benim komik, enerjisi iyi, pozitif, eğlenceli biri olduğumu söylüyorlar. bu hem yüzüme söyleniyor hem de arkamdan böyle dendiğini de biliyorum mesela. bazen sadece bi bakış, bi mimik, bi tavır, bi ima, bi yüz ifadesi insanı çeker ya da iter, bunu unutma. kendinde beğendiğin şeylerin üzerine git.

ben ses tonuma çok iltifat alırım. diksiyonumu, konuşma tarzımı ve hikaye anlatıcılığımı çok beğenirler. birine bişey anlattığımda dinlerler. dolayısı ile ben birini sohbetimle etkileyebilen biri olduğumu farkettiğimden beri kendimi bu anlamda geliştiriyorum. sesimi, telaffuzumu ve konuşmamı yerine göre komik, tatlı, sempatik, otoriter, seksi kullanabilecek şekilde geliştiriyorum kendimi. nolur bi ses kaydı at ya da nolur ara bi sesini duyayım, sesini duymadan uyumak istemiyorum diyen flörtlerim bile oldu. bu kendimden bir örnek sadece. umarım karışık yazmamışımdır. sen de kendini, iyi anlamda geliştirmeye odakla. bak dikkat ettiysen yazdıklarımın hiçbirinde erkekler şunu sever bunu sevmez demiyorum, tamamen sana odaklı yazıyorum. sen önce kendini beğenip sonra genel anlamda, çoğu halinle başkaları tarafından da sevilen bir kadın olursan zaten problemi çözeceksin. sen kimsenin hayatına girmeye çalışmayacaksın, onlar senin hayatına girmek isteyecekler. onlar seninle daha çok zaman geçirmek, konuşmak, senin için önemli olmak istemeliler, bunu sağlamak lazım. bu da kendini iyileştirmekten ve geliştirmekten, sorunları çözüp iyi şeylerin üzerine gitmekten geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…