Erkeklere göre aldatma...değil

antrenor

Profesyonel Sporcu
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
1.336
5
316
İstanbul
Merhabalar ..
Kimileriniz biliyor ki antrenörüm ve yüzmeyle ilgili programlar yazıp çıktılar almak için bir internet cafeye gittim..(toplam 3 kez)

Cafeye ilk gittiğimde yazıyı gören çocuk(cafe sahibi sanırım)
"Aa yüzme hocası mısınız" dedi.
Bende "evet" dedim..
Çocuk gayet saygılıydı yani askıntı tiplerden değil gibiydi ..
Özellikle bir internet cafeye gitmeden önce çok dikkat ederim içerideki tiplere..
Neyse baktım bunun sağ elinde yüzük var..
"Hah iyi bari ya evli ya nişanlı askıntı olmaz" diye geçirdim aklımdan.:mymeka:

Yaklaşık 1 ay sonra tekrar çıktı almak için gittim..
"Çok güzel bir mesleğiniz var" dedi
"Bende sağolun" dedim daha da muhattap olmadım..

Dün tekrar çıktı almak için gittim..
"Siz hocaydınız değil mi?" dedi
"Evet" dedim.
"Kelebek stilini öğrenmek istiyorum "dedi
"Ben yetişkinlere ders vermiyorum kusura bakmayın " dedim..

Akşam eve geldim msn adresimi biri eklemişti bende isim benzerliğinden dolayı sınıf arkadaşım sanıp ekledim..

Bir baktım fotoğrafta başkası var..CADIARZU

Emin olmak için " pardon tanıyamadım,kimsiniz?" yazdım..

"Ne olur kusura bakmayın,size karşı çok mahçubum..size fiyat ve kurs günlerini soracaktım apar topar çıktınız" yazdı..:1shok:

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü..
Halbuki internet cafedeki çocuk mailime girerken adresimi alıp eklemiş..

Neyse bende
"O halde bir daha mahçup olacağınız bir eylemde bulunmayın..Ayrıca muhattabınız ben değilim,kurumu aramanız gerek.İyi akşamlar" yazdım.
Bu saçma sorular sormaya devam etti..
Sonraki konuşmamız şu :

Ben
"Pardon ama siz nişanlı ya da evlisiniz değil mi?
-"Evet,nişanlıyım"
Ben

"Peki nişanlınız sizin yaptığınızı yapıp bir erkeğin art niyet olmasa dahi msn ini alıp eklese,yazışsa bu hoşunuza gider mi?"
-"Hayır gitmez"
Ben
"O halde rica ediyorum empati kurun ve o'na göre davranın umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.":mymeka:

yazdım ve listemden sildim..

Uzun lafın kısası..

Bu erkek milleti(istisnalar vardır tabii) msn yazışmalarını,kızları süzmeyi vb.. aldatmaktan saymıyor mu?
Aldatmak illa cinsellikle mi oluyor..
Bu nasıl bir düşüncedir?
:sm_confused:

Ya artık insanlar birbirini kolayca gözden çıkartabilecek kadar vurdumduymaz oldu...ruhlar nasırlaştı
Ya da aşk öldü...

ya canım nasıl almış mail adresini .. bende cafe işletiyorum sadece cafe programından onları ana pc de izliyorum ama net olarak bişi göremiyosun ..tedbir amaçlı program..

piskopat bunlar bacım .. evli, bekar farketmiyo artık çivisi çıktı bu işlerin ..

Sanal dünya bazılarının işini kolaylaştırıyor bu şekilde.
Bence herbiri hata ve aldatma ne demek habersiz ekleyip geyik yapmak.
Sonra kadın veya erkeği yok ki bu işin. Evet hayat kolaylaştı hele aklında başka
fikirler olanlar için şartlar çok geniş bir yelpaze sunuyor.....

İşim kısa olduğu için ana bilgisayardan girdim mail adresime.
Çıktı alacağım dosyayı mailime atmıştım.
Ben adresi girerken bakmış...
Allah tan mailimi kapatmayı unutmadım o an..Yoksa yanmıştım..:mymeka:

erkeklerın cogu için aldatmk ten temasıyla oluyor ama bızler aklımzdna bıle gecirsek aldatma olur emın olunkı.
empatı kurmk erkegın dogasınd aolan bişi değil bnce :)
tabı istisnalar vardır muhakkak.hanı derlrya erkegın namusu olmaz dıye siz agzının payını vermıssınz ya gercı nolck başka zamn da başkasına yapar size yaptıkalrını nışanlısıda yazık kızcagız evlencegı o erkegın kadını olcagı gunu iple cekedursun

Dediğiniz gibi nişanlısı kim bilir ne kadar hevesli..benneyaptımki
Acıyorum böyle erkeklere,kendi kendilerine hayatlarını çıkmaza sürüp masum bayanların üzülmesine sebep oluyorlar..
İnsanda utanma olur o yüzük parmağındayken yapma bari:mymeka:

ya erkek yapıyor iyihoş ok dıycem de eşiyle bırlıkteyken cınsel acıdan yanı hıçmi aklına gelmıyor acab a yaptıkları vicdanı nasıl rahat edıyorkı yadao cafeci arkadşaın hıçmi vicdanı sızlamıycak nişanlıs sne benım ilk erkegımsın derken yadabıyıkaltından sırıtark snede benım ilk kadınımsın mı derkı :)

bende kabus gibi bir olay yaşamıştım buna benzer..
çok samimi olmadığım bi arkadaş ortamına girdim.
alkollü bir ortam.
orada birçok kişi ile tanıştım.
birisi nişanlıydı ve yanımda oturuyordu.
aa nişanlımısınız ne güzel falan dedim..
oradaki cocuklardan birinin ablası ile nişanlıymış.
herneyse..
bu çocuk bana yarım saat içinde asılmaya başladı.
gerek tavırları,gerek el kol hareketleri ile..başta anlamazdan geldim.
son yaptığı bi harekette kaldıramadım.
sen bana dokunamazsın dedim ve
ortalığı birbirine kattım.
"senin karın olacak kıza acıyorum" dedim.
diğer çocuğa "bu adamla nasıl ablanı evlendirirsin" dedim
"adam değil ki bu" dedim..
gerçekten art niyetli olduğunu anlamasam yapmazdım. ama art niyetliydi..
sonra noldu size söyleyim.. suçlu benim tabiiki..
o erkek o yapar..
kızla hala nişanlılar..
kızda zavallım,nişanlısını kendine sadık sanarak geziyor..
Allah kimsenin başına böyle insanları vermesin..
böyle insanlar Allahından bulsun..
ay kusura bakmayın o gece yaşadıklarım bi an aklıma geldide.. gerçekten çok kinleniyorum..

daha birkaç gün önce arkadaşımın arkadaşı ile konuşuyoruz..
üçümüz..
çocuk nişanlı..

size bişi danışacağım dedi.
eski kız arkadaşı çocuğu aramış.
senle buluşmak istiyorum nolur kırma-hala aşığım yeniden başlayabiliriz falan demiş.
-bende buluşmak istiyorum dedi
buluşursan nişanlını kaybedersin vs dedik
hiç sorgulamadı bile
aferin buluş dedik
saydık ağzımıza geleni.
buluşmam tamam dedi.
buluşmayı düşünmesi bile yeterli ya.. amann..

cok kızıyorum nasıl bole bısey yapabılıyo anlamıyorum bu erkeklerı aldatma sadece cındsellık degıl buda bı aldatma yanı napmak ıstıyosun o kız yapsa hosuna gıdernmı
hıc saygı yok bı defa kendıne ıstemedıgın seyı sen nıye yapıyosun erkeklıge hıc yakısmıyo
sadece kendılerını kandırıyolar cok yazıl yanı sınırelndım valla

evet aldatma olarak görmüyolar
çoğunun düşünceside
sanal o yani hissederek bişi yazmıyosun bişi hissetmediğin içinde aldatma sayılmıyo
daha dün akşam eşimle bunun tartışmasını yaptık
nişanlı bi ark.daşı sürekli int.ten kızlarla muhattap o veya bu şekilde
tutmuş bana onu savunuyo kurduğu cümlede bu çocukta aynı mantıkta
bunların mantığına bakarsan ki erkek mileti işte düz mantık ozaman gidip parayla bi kadınla beraber olsun bişey hissetmediği için oda aldatma sayılmaz:mymeka:

boş kafalar işte

Böyle bir mantığı benim aklım almıyor ki..
İnternet yazışmaları,sadece ihtiyaç gidermek için başkalarıyla yatmalar,göz çapkınlıkları...ee bunlar aldatma değilse,erkeklere göre aldatma diye birşey de yok o zaman:mymeka:

Ben buyuk bir sohbet sıtesınde op luk gorevı yapıyorum sımdıye kadar user sayısı fazla olan bı cok odada gorev aldım. Gercekten bu tur aldatmalar cok yaygın. Bır cok evlı olan kısıyle karsılastım boyle sohbete gelen ya cok saf kızları ya da nasıl dıyeyım musaıt bayanlarla neler yapıyorlar. En masum olanı msn de gorusuyor. Ama bayanlarda cok durust degıl bu konuda ben bazı erkek arkadaslara kızıyorum onlarda konusma loglarını gosterıyor cok sevıyesız cıdden ahlakı yonden en asagı dıyebılecegım sekıllerı goruyorum. O yuzden burdakı evlı bayanları uyarıyorum eger esınız ya da nısanlınız msn de ck dalıyorsa sohbet vs gırıyorsa dıkkat edın. Seviyeli ınsanlarda var ama benım gordugum normal olan hıc bır evlı erkek sohbet sıtesıne gırmez giriyorsa cok azı ıstısna baska arayısı vardır. Bayanlarda ole demıyorum ev hanımıdır sıkılmıstır sohbet edecektır kotu nıyetı yoktur ama aılede sorunlar yasayan bırısıyse cok rahat kandırılır neler gordum nelere sahıt bılemezsınız.. Kanalda yetkılı gorevlı oldugum ıcın cok seyı duyabılıyorum.

ben artık alıştım erkeklerin bu tavrına daha yeni biten ilişkim bu yüzden bitti birsürü kızla msnde konuşuyordu ben sorunca onlar arkadaşım diyordu arkaşınla bu kadar sıkmı konuşursun dediğimde o zaman sende bakmayıver erkekler yapar derdi ve bu bana artık çok ağır gelmişti kaldıramadım ne kadar seversen sev kaldıramıyorsun

anladım canım sen sen ol asla ana pc den hiç bir cafede girme çünki kayıt yapma ihtimali olabilir...cafe içindeki diğer pc ler asla kayıt yapmaz ..hiçbişeyin pc geçmişine kaydedilmez onun için çok dikkkat güvenmediğin yerlerde buna .genede ucuz atlatmışın ya peşini bırakmasaydı manyak bide nışanlıymış.başına bela olurdu varsa sevgilin falan onlada papaz olurdun ya bi manyak yüzünden...

yaw nişanlanmışsın demekki bişeylere karar vermişsin ben bu kızla bir ömür geçiririm düşüncesiyle bi adım atılmış hala o gözler neden dışarıda aranıyor. bu erkeklerin bazıları (hepsini demiyelim istisnalar vardır elbet) çok maymun iştahlı oluyo yaaa.
günah değilmi seni bekleyene, neden bekletiyosun onu ozaman oda hayatını yaşasın neden onun hayatınıda onunla evlenerek karartıyosun. offf offfff ben böyle şeylere çok sinirleniyorum.
nerde sevdiğinin saçının teline bile kıyamayan adamlar................???? filmlerdemi var sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…