erkeklere güvenmeme sebebinizi açıklar mısınız...

tam karakterı oturacakken sankı altından sandalyesı cekılmıs erkekler var malesef kızlara o... dıyolarya erkegınde oo.. su vardır camura bulanmıs kendıne saygızı kalmamıs sana mı kalcak tıpler bu konuda asırı sınırlıyım bugun :)

@siyah kugu haklısınız

Boşanma sebeplerimden en önemlisini kısaca anlatayım:
Trafik kazası geçirdim aracım pert oldu, hurdasını sattık, yeni araba almak için kredi çekmem gerekiyordu bankaya gittim, kart borcunuz var kredi çıkmaz dendi. Şok oldum. Benim o bankadan 25bin limitli bir kredi kartım vardı ama son 6 aydır evde saklıydı ve hiç kullanmamıştım. Hesap dökümü isteyince o kartla son 6 aydır son limitine kadar alışveriş yapıldığını son gün ödendiğini ve yine alışveriş yapıldığını gördüm bu arada alınan altın takı vs. Kredi istediğimde asgari borç ödenmemişti. Çıktıları alıp eve geçtim akşam kavga çıktı. Açıkla dedim açıklayamam dedi boşarım seni dedim son ekstreyi ödemem dedi. Bankaya itiraz ettim işlemler şifreli yapılmış hak iddia edemezsiniz dendi. Boşanma davasını açtım o borcu ödemedi 25bin tl kredi çektim borcu kapattım 3 yıl borç ödedim Allah ından bulasıca... Kocam dediğim bu kazığı atarsa yabancı ne yapmaz ki?
ay canım ya çok üzüldüm Allahından bulsun :/ benimkide böyleydi işte güven sıfırdı.bende boşandım.aklıma ne geldi ban ALLAH sana önce kaza vermiş sonrada şer gibi gözükenin altından ne çıkmış vardır her şerde bin hayır..

Nişanlılık sürecimizde (davetiyeler dağıtıldıktan sonra)hayatında ben varken başka bir kız da olduğunu "hep seni sevicem,onunla mecburiyetten evleniyorum."mesajını görmem,
Evliliğimizin birinci yıl dönümünü kutlamaya birkaç gün kalmışken ve ben ona sürprizler hazırlıyorken beyimizin,o bahsettiğim kıza göndereceği sevgi dolu bir mesajı bana göndermesi,akabinde aradaığımda kızın bizzat sesini duymam,
Rahmetli babamın yanında hastanede olduğum süreçte beyimizin net üzerinde bi kızla işi ilerletmesi...
Ha diyebilirsiniz ki bunlara rağmen neden boşanmıyorsun,arkanızda duran dağ gibi babanız gitmiş ve kimseniz kalmadıysa sırtınızı dayayabilecek ,mecbursunuz...
ayyy inanmıyorum ya ah kardeşim benim ALLAH yardımcın olsun..

ay canım ya çok üzüldüm Allahından bulsun :/ benimkide böyleydi işte güven sıfırdı.bende boşandım.aklıma ne geldi ban ALLAH sana önce kaza vermiş sonrada şer gibi gözükenin altından ne çıkmış vardır her şerde bin hayır..
Bazen başımıza gelen ve felaket diye adlandırdığımız olaylar aydınlanmamız için vesile oluyor. Haklısın. Allah sana da sabır versin kardeşim.

Nişanlılık sürecimizde (davetiyeler dağıtıldıktan sonra)hayatında ben varken başka bir kız da olduğunu "hep seni sevicem,onunla mecburiyetten evleniyorum."mesajını görmem,
Evliliğimizin birinci yıl dönümünü kutlamaya birkaç gün kalmışken ve ben ona sürprizler hazırlıyorken beyimizin,o bahsettiğim kıza göndereceği sevgi dolu bir mesajı bana göndermesi,akabinde aradaığımda kızın bizzat sesini duymam,
Rahmetli babamın yanında hastanede olduğum süreçte beyimizin net üzerinde bi kızla işi ilerletmesi...
Ha diyebilirsiniz ki bunlara rağmen neden boşanmıyorsun,arkanızda duran dağ gibi babanız gitmiş ve kimseniz kalmadıysa sırtınızı dayayabilecek ,mecbursunuz...

Okurken çok üzüldüm gözlerim doldu. Sen güvensizlik içinde yaşamaya çalışıyorsun..Eminim nefes dahi alamadığın aklına gelince kötü olduğun durumlar oluyor.Sabret canım sadece sabret o adam affedilmez boşanamıyorsun çünkü kimsen yok inşallah rabbim o adamı ıslah eder.Onun senden senin ondan başka kimsesi olmadığını anlar çok geç olmadan aklı başına gelir ..

allah yardımcın olsun gercekten cok uzuldum ya neye layıksa onu yassın o kısı basıma gelmıs kadar uzuldum allah acısın sıze tez zamanda hayırlı yazı yazsın

Back
X