erkeklere güvenmeme sebebinizi açıklar mısınız...

Canımm okurken gözlerim yaşardı gerçekten çok zor bir durum Allah sana yardım etsin güvensizliğin kosunda çok haklsın Violet7 Violet7
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah güç kuvvet veriyor, gösteriyor bir şekilde ve bana zararı dokunan illa belasını buluyor beddua etmiyorum bir şekilde duyuyorum ciğerim soğuyor.

Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah güç kuvvet veriyor, gösteriyor bir şekilde ve bana zararı dokunan illa belasını buluyor beddua etmiyorum bir şekilde duyuyorum ciğerim soğuyor.

Doğrusunu yapıyorsun beddua etmeyerek canım sadece sabır etmeliyiz Rabbim yanımızda bak göreceksin herşey geride kalacak.. Sen hayatına onlarsız daha mutlu olacaksın.. Onlar sensiz acı cekecerken uzaktan izleyeceksin insallah Violet7 Violet7

Doğrusunu yapıyorsun beddua etmeyerek canım sadece sabır etmeliyiz Rabbim yanımızda bak göreceksin herşey geride kalacak.. Sen hayatına onlarsız daha mutlu olacaksın.. Onlar sensiz acı cekecerken uzaktan izleyeceksin insallah Violet7 Violet7
Annem babamdan ayrıldı, babam yalnız benden başka halini soran yok. Eski eşimin arabası yandı bana attığı kazığın iki katı çıktı ondan, yapayalnız şimdi. Evli olduğu halde bekarım diyen son olaylarda açığa alındı işini itibarını belki ailesini kaybetti medyadan gördüm. Allah'ın değirmeni belki geç çalışır ama ince öğütür.

Annem babamdan ayrıldı, babam yalnız benden başka halini soran yok. Eski eşimin arabası yandı bana attığı kazığın iki katı çıktı ondan, yapayalnız şimdi. Evli olduğu halde bekarım diyen son olaylarda açığa alındı işini itibarını belki ailesini kaybetti medyadan gördüm. Allah'ın değirmeni belki geç çalışır ama ince öğütür.

Çektiren çekmiş neler olmuş neler canım..senin acının yerini tam tutmasada yüce rabbim hiç birşeyi yanına kar bırakmıyor kötü insanlar yaptıklarının cezasını buluyorlar herzamn sabır çok önemli birşey eminim ki senden aldıklarının bin katını çekecekler Violet7 Violet7

Eşimi tekrar görürsem öyle bir bağırmak istiyorum ki ona ben ne yaptım bunları bana yaşattı yalaaaaaann herşeyii güvenmiyorum ona artık Allahım bugünler cabuk geçsin diye o kadar dualarım var ki yardımcı olsun bize neolur bugunler çabuk geçsin KisaSamsun KisaSamsun

Eşimi tekrar görürsem öyle bir bağırmak istiyorum ki ona ben ne yaptım bunları bana yaşattı yalaaaaaann herşeyii güvenmiyorum ona artık Allahım bugünler cabuk geçsin diye o kadar dualarım var ki yardımcı olsun bize neolur bugunler çabuk geçsin KisaSamsun KisaSamsun

Amin canım.. Çok canım acıyo sıfırdan hayat kuruyorum kendime resmen. Çok güvenmiştim hem de çok, yazık etti. Sabırla atlatıcaz her şeyi. Zaten desteğiz birbirimize çok şükür :)

Erkeklere güvenmiyorum çünkü;
Hepsi çıkarları için yaşıyor. Çıkarı bittiği an, o melek sandığınız adam bile şeytana dönüşür.

Çok doğru bir söz COLIN COLIN birebir şahit oldum olduk KisaSamsun KisaSamsun

Keşke eski saf halimize geri dönsek bizim güvenimizi sadece anne babamız kırsa tekrar markete gittiğimiz de şeker almasa mesela bize sadece bunun için ağlasak .. Kimse akıtmasa göz yaşlarımızı hayatımıza girecek insan önce bir izin alsa sana bunlrı yapacağım dese biz ona göre alabilsek hayatımıza..

Biz kadınlar adamın dibiyiz. Çoğumuz iyiyiz erkekler gibi aldatma meraklısı değiliz vicdanlıyız.. Anne yürekliyiz.. Bir erkekte olmayan bütün özellikler bizde..:KK5: bu kadar iyiliğin nankörlüğünü yapacak birileri olması gerekiyor işte orda ERKEK kavramı ağır basıyor ...

Biz kadınlar adamın dibiyiz. Çoğumuz iyiyiz erkekler gibi aldatma meraklısı değiliz vicdanlıyız.. Anne yürekliyiz.. Bir erkekte olmayan bütün özellikler bizde..:KK5: bu kadar iyiliğin nankörlüğünü yapacak birileri olması gerekiyor işte orda ERKEK kavramı ağır basıyor ...
Adamlık cinsiyetle olmuyor haklısın.
Ama bazı kadınlar da var ki biriyle aynı işyerindeyim. Sevgili olmak için özellikle evli erkek seçiyor. Evli erkek hem bağlanıp can sıkmazmış, hem de eli daha açık olurmuş. Kocam yok ama Allah kocalarınızı bu tip kadınlardan korusun.

Adamlık cinsiyetle olmuyor haklısın.
Ama bazı kadınlar da var ki biriyle aynı işyerindeyim. Sevgili olmak için özellikle evli erkek seçiyor. Evli erkek hem bağlanıp can sıkmazmış, hem de eli daha açık olurmuş. Kocam yok ama Allah kocalarınızı bu tip kadınlardan korusun.

Haklısın her gül bahçesinde bir yabani ot çıkıyor.. Bu gibilerden Allah korusun biz kadınları Violet7 Violet7

Nişanlılık sürecimizde (davetiyeler dağıtıldıktan sonra)hayatında ben varken başka bir kız da olduğunu "hep seni sevicem,onunla mecburiyetten evleniyorum."mesajını görmem,
Evliliğimizin birinci yıl dönümünü kutlamaya birkaç gün kalmışken ve ben ona sürprizler hazırlıyorken beyimizin,o bahsettiğim kıza göndereceği sevgi dolu bir mesajı bana göndermesi,akabinde aradaığımda kızın bizzat sesini duymam,
Rahmetli babamın yanında hastanede olduğum süreçte beyimizin net üzerinde bi kızla işi ilerletmesi...
Ha diyebilirsiniz ki bunlara rağmen neden boşanmıyorsun,arkanızda duran dağ gibi babanız gitmiş ve kimseniz kalmadıysa sırtınızı dayayabilecek ,mecbursunuz...

Back
X