- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
Sonra da diyorlar ki neden mesafelisin, neden soğuksun? Sadece kendimi korumaya çalışıyorum.
Haklısın..
Bu hale getirenler utansın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonra da diyorlar ki neden mesafelisin, neden soğuksun? Sadece kendimi korumaya çalışıyorum.
Çok şükür öyle büyük bir sorun yaşamadım :)
Ama etrafımdaki insanların yaşadığı tecrübelerden söylüyorum ve sanırım yapım gereği güvenme konusu sıkıntı...
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah güç kuvvet veriyor, gösteriyor bir şekilde ve bana zararı dokunan illa belasını buluyor beddua etmiyorum bir şekilde duyuyorum ciğerim soğuyor.Canımm okurken gözlerim yaşardı gerçekten çok zor bir durum Allah sana yardım etsin güvensizliğin kosunda çok haklsınViolet7
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah güç kuvvet veriyor, gösteriyor bir şekilde ve bana zararı dokunan illa belasını buluyor beddua etmiyorum bir şekilde duyuyorum ciğerim soğuyor.
Annem babamdan ayrıldı, babam yalnız benden başka halini soran yok. Eski eşimin arabası yandı bana attığı kazığın iki katı çıktı ondan, yapayalnız şimdi. Evli olduğu halde bekarım diyen son olaylarda açığa alındı işini itibarını belki ailesini kaybetti medyadan gördüm. Allah'ın değirmeni belki geç çalışır ama ince öğütür.Doğrusunu yapıyorsun beddua etmeyerek canım sadece sabır etmeliyiz Rabbim yanımızda bak göreceksin herşey geride kalacak.. Sen hayatına onlarsız daha mutlu olacaksın.. Onlar sensiz acı cekecerken uzaktan izleyeceksin insallahViolet7
Annem babamdan ayrıldı, babam yalnız benden başka halini soran yok. Eski eşimin arabası yandı bana attığı kazığın iki katı çıktı ondan, yapayalnız şimdi. Evli olduğu halde bekarım diyen son olaylarda açığa alındı işini itibarını belki ailesini kaybetti medyadan gördüm. Allah'ın değirmeni belki geç çalışır ama ince öğütür.
Eşimi tekrar görürsem öyle bir bağırmak istiyorum ki ona ben ne yaptım bunları bana yaşattı yalaaaaaann herşeyii güvenmiyorum ona artık Allahım bugünler cabuk geçsin diye o kadar dualarım var ki yardımcı olsun bize neolur bugunler çabuk geçsinKisaSamsun
Erkeklere güvenmiyorum çünkü;
Hepsi çıkarları için yaşıyor. Çıkarı bittiği an, o melek sandığınız adam bile şeytana dönüşür.
çok yanlış yalancı bir insanmış güvenmemek konusunda haklısınilkbahar1982
hemde bunu defalarca yaptı.ama dostum olarak hep yanımdaymış.
hepsının aklı uckurunda guvenmem ve gozlerı hep dısarda maymun ıstahlılar
Çok iyi dedin ağzına sağlık haklısın @yrncrn[/QUtesekkur ederım yalan degıl dogru bunlar doyumsuzlar yanı
Adamlık cinsiyetle olmuyor haklısın.Biz kadınlar adamın dibiyiz. Çoğumuz iyiyiz erkekler gibi aldatma meraklısı değiliz vicdanlıyız.. Anne yürekliyiz.. Bir erkekte olmayan bütün özellikler bizde..bu kadar iyiliğin nankörlüğünü yapacak birileri olması gerekiyor işte orda ERKEK kavramı ağır basıyor ...
Adamlık cinsiyetle olmuyor haklısın.
Ama bazı kadınlar da var ki biriyle aynı işyerindeyim. Sevgili olmak için özellikle evli erkek seçiyor. Evli erkek hem bağlanıp can sıkmazmış, hem de eli daha açık olurmuş. Kocam yok ama Allah kocalarınızı bu tip kadınlardan korusun.