• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklere İlgi Gosterince Neden Uzaklasıyorlar

canim dogru soylemis zaten,isterler hep isterler,sevgi ilgi sefkat sadakat ask.. isterler ama kiymet bilirler mi,deger bilirler mi? HAYIR. bize ilgi gostersinler,biz baglaniriz,onlar ayrilir,sikilr,bunalir.. puffff:(

erkeklerin bazıları maç kazanma derdinde..'aaa bak bu zor kız, bu da bana evet dedi..süperim ben demek..' bu düşüncedeler işte bazıları..seni kazanana kadar takla atarlar..centilmen olurlar..sonra da bir sonraki teste geçerler..o yüzden üzülmeyi bırakıp yeni ufuklara yelken açmak en iyisi..onlar da bunu yapıyor..kadınlar da öyle yapmalı..kaldığı yerden hayatına devam edebilmeli..

erkeklerin bazıları maç kazanma derdinde..'aaa bak bu zor kız, bu da bana evet dedi..süperim ben demek..' bu düşüncedeler işte bazıları..seni kazanana kadar takla atarlar..centilmen olurlar..sonra da bir sonraki teste geçerler..o yüzden üzülmeyi bırakıp yeni ufuklara yelken açmak en iyisi..onlar da bunu yapıyor..kadınlar da öyle yapmalı..kaldığı yerden hayatına devam edebilmeli..

aynen oyleler ya."hepsi ayni" ile baslayi "hepsi ayni" ile bitiyor aslinda cumlelerimiz :) insallah devam edebiliriz, kendi adima o kadar istiyorum ki, eski o ulasilmaz,guclu,zor ve MUTLU ben olayim.

aynen oyleler ya."hepsi ayni" ile baslayi "hepsi ayni" ile bitiyor aslinda cumlelerimiz :) insallah devam edebiliriz, kendi adima o kadar istiyorum ki, eski o ulasilmaz,guclu,zor ve MUTLU ben olayim.

olursun merak etme..zaten önemli olan benliğimize zarar vermeyecek insanlarla karşılaşmak..verdiğimiz değer işte böyle karakterimizi olumsuz etkileyecek şekilde dönüyor bize..bir daha ki ilişkinde asla ödün verme gücünden, mutluluğundan..

ya herkesin ilişkisinde boylemidir bilmem ama genel olarak soyle bir durum var bir erkege canım cicim yaptıkca kendilerini agırdan satmalar uzaklasmalar bi tripler cok sinir bozucu bir durum..kazanmak icin melek gibi davranıyorlar uzak durdukca kosuyorlar istiyorlar ölüp bitiyolar ne zaman ilgi gostermeye baslarsak birdenbire odun oluveriyorlar hayır anlamıyorumda kotu nemrut soguk ilgisizmi davranmak gerekiyor iyilikden anlamıyormu bunlar..vallahi kafayı yemek uzereyim :41:

sadece erkeklerde değil ki bir tanem.. herkeste bu böyle maalesef.

ne demişler: "kaçan kovalanır"

arkadaşlıklarda bile bu böyle

sonuna kadar katılıyorum maalesef...

bazıları maç kazanma derdinde oluyor

bu konuyu sadece erkekler üzerinden yorumlamak biraz haksızlık olur bana kalırsa..:ssz: ve adaletsiz...:34: aynı şey kadınlar içinde geçerli ...:51: bunun kadın yada erkek olmakla değil insanlığın doğasıyla alakası var.. kaçan kovalanır diye boşuna mı denmiş...:34: nedeninde altında ne yatıyor bilmiyorum ama biraz ilgi sanırım şımarıklığa sebep oluyor karşıdakinin egosunu etkilemiş oluyor olmalı ki kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmesine sebebiyet veriyor.. o süre içerisinde görülen bu tür vakalara önerim;:1: kendini bulunmaz hint kumaşı olduğunu zannetmekle aslında hiç bi halt olmadığını anlamasını sağlamak arasında geçen süreyi kısaltmak en etkili çözüm güven bana...:ssz:

Sadece erkeklere değil herkese geçerli bir durum olduğu konusunda katılıyorum bende, diğer arkadaşlara.
Bir ara sevgilimle çok sık görüşüyorduk, arıyordu beni saatlerce konuşuyorduk, çok üstüme düşüyordu.
Ondan biraz soğuduğumu farkettim o sıra, hatta kendisine de söyledim çok mu fazla görüşüyoruz biz acaba diye.
Hatta o da haftada şu günler görüşelim şu günler görüşmeyelim diye çizelge mi yapalım diye alaya almıştı beni.
Sonra planlamadığımız bir durum gelişti o sıra ve biz çok sık görüşemedik, üstelik çok az görüşmeye başladık gibi birşeydi.
Ben birden kendimi kötü hissetmeye başladım tabi, çok özlüyorum onu delireceğim neredeyse. :27:
Sevgilimde al bakalım dedi, çok mu görüşüyoruz diye soruyordun şimdi rahatlamışsındır dedi.
Ben belli etmedim bozuntuya vermedim ama çok zor gelmişti bana. :25:
Dozaj tamamen. Ayarlamayı bilmek lazım. :31:

bence sadece erkeklerde böyle değil
insanların doğasında var bu
kaçan kovalanır malesef
arada ilgi göstermeli, arada özletmeli

Back
X