Merak etme çok normalsin.Ben 33 yaşındayım hep kendimi anormal hissettim ama değilmişim.Soyle anlatayım kendimi siz anlayın.Cok mesajlasmayi sevmem ,bunaliyorum ,çok uzuN uzun konuşmayı sevmem,çok konuşan insanları sevmem,ilişkiler anlamında kavgalı gürültülü aldatmali barismali ilişkileri dinlemeyi bile sevmem,ataerkillikten nefret ederim ,giyimime karisilmasina iZin vermem,kitap okurum ,film dizi izlemeye bayilirim. aitlik duygum nerdeyse yok,takım tutmam,bir dine bile mensup değilim.Arkadaslarimin hep yalnız kalacağımı söylerdi ,çünkü burası turkiye ,her erkek kiskanctir,sana gelemez kimse derlerdi.Evlendim,eşim de bana benziyor ,kıskançlık yok ,kavga gurultu yok ,birbirine müdahale yok ,misal o erkek arkadaşları ile buluşmaya gider,benim için sorun değil,ben koşu yaparım o bisiklet sürer,kimse birine yapma etme demez.Birimizin sevmedigi diziye diğeri devam edip bitirebilir ,eşim benden geç yatar problem yok .Sizin gibi düşünen birini bulursaniz çok da mutlu olursunuz,yeter ki başka biri gibi davranmayın,ve sevdiginizi hissettirmeye de ihmal etmeyin.