- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günler mi?hayırlı günler
Evet işte sürekli işim var deyip günde 10 dk aramaktan aciz beyefendiTecrübem şu yönde: erkekler kendilerine iyi davranan, adil davranan , cebinden yemeyen ve çok naz yapmayan kadınların tabiri caizse ağzına s..yorlar, bunların aksini yapanınsa peşinden sürüklenip gidiyorlar. Tavsiyem, aramıyorsa karşı taraf o da aramasın.
Olmaz öyle şey, tuvaletede mi girmiyor beyefendi? Hiç uğraşmasın direkt ayrılsın derim. Bununki ilgisizlik değil arada ilgisini çeken başka şeyler var tecrübe ile sabit.Evet işte sürekli işim var deyip günde 10 dk aramaktan aciz beyefendi
Senin için doğru insan ise ilgiden rahatsız olmaz memnun olur ve ilgisiz kalınca da hemen başkasına gitmez. Eğer ilgi meselesi sorun ise doğru kişiyle birlikte değilsin demektir. Başka sorunlar elbette yaşanabilir ama ilgi meselesi bir sorun olmaz birbirini gerçekten seven kişiler arasında.Kızlar herkese hayırlı günler yakın kız arakadaşımın yaklaşık 1 senelik ilişkisi var ikisinde ciddi düşünüyor sormamı istediği şey ise ilgisizlik bu erkekler neden böyle ilgisiz bırakınca başkalarına gidiyor yüz verince de şımarıyor ne yapmalı ?
O ne demek anlamadım ne ilginç lafmışGünler mi?Hayırlı akşamlar...
Cevaba gelirsek ne emmeye ne g.mmeye geldiği için ayrılsınlar bence
İlk kez kullanan ben değilim. Durumu tam olarak açıklayan kelime budur. Zaten aklı olan Türk erkeğiyle vaktini kaybetmez der konudan çıkarım :)O ne demek anlamadım ne ilginç lafmış
Ne öyle ne böyle mi demek? Yok ya niye kullandın tü kaka demiyorum cidden anlamadım ondan sormuştumİlk kez kullanan ben değilim. Durumu tam olarak açıklayan kelime budur. Zaten aklı olan Türk erkeğiyle vaktini kaybetmez der konudan çıkarım :)
Araştırın bence anlamını burdan bile çıkaramıyorsanız size iyi araştırmalarNe öyle ne böyle mi demek? Yok ya niye kullandın tü kaka demiyorum cidden anlamadım ondan sormuştum![]()
Hey Allahım sabır ya şu kk nın bilmiş hatunlarına...Araştırın bence anlamını burdan bile çıkaramıyorsanız size iyi araştırmalar![]()