• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri anlama sanatı

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Kızlar herkese hayırlı günler yakın kız arakadaşımın yaklaşık 1 senelik ilişkisi var ikisinde ciddi düşünüyor sormamı istediği şey ise ilgisizlik bu erkekler neden böyle ilgisiz bırakınca başkalarına gidiyor yüz verince de şımarıyor ne yapmalı ?

Zor bi konu. Bu biraz kişinin karakteriyle ilgili bir durum. İlgiyi herkes sever. Dediğin gibi aşırı olunca şımarılır. Kimse vazgeçilmez değildir. Öyle bir zaman gelir, öyle kolay bırakılır, çöpe atılır ki her şey neler olduğunu kavrayamazsın.
Ciddi düşünülen bir ilişkide bence önemli olan nelere tahammül edip edemeyeceğini bilmektir. Buna katlanırım dediği bir huyu varsa ve öyle kabulleniyorsa ne ala. Yok ben yapamam ama şu an çok aşığım seviyorum diyorsa zor.
Karşılıklı his olarak birbirlerine ne verip ne veremeyecekleri önemli.
Bir kişinin ayakta durmasıyla ilişki yürümez. Karşılıklı çaba gerekir.

1. Kendin ol. Taktik kullanma. Neyse o. İnan bana seven adam değişmiyor.

2. Asla bir erkegi hayatinin merkezine koyma. Aramazsa aramasin. Telefon başında oturup beklemek yanlış. Hayatini yaşa. Beyefendi dahil olmak isterse olur. İstemezse isteyen cooooook. Bu tutumunu hayat felsefesi yap. Kimse vazgecilmez degil.

3. Erkeker cantada keklik kadinlara karşı ilgisini kayip ederler. 1% bile olsa ulaşılmaz olman lazim. Bunuda yukaridaki yazdiklarimla elde edersin.

Not: ciddi düşünen adam nasil ilgisiz oluyor? İlgisiz adamla arkadaşın niye ciddi düşünüyor??? Kac yaşında arkadasin?

Erkekleri genelleyecek kadar cok erkek tanımadım ama kadini erkeği yoktur bence bu isin. Üstümüze cok dusulünce simariyoruz bu gercek. Ama yuz vermekten ve ilgisiz birakmaktan kasit ne? Ciddi düşündüğün insana yuz vermeyip napcan ki resmi mi takilcaksin.:confused:

Tecrübem şu yönde: erkekler kendilerine iyi davranan, adil davranan , cebinden yemeyen ve çok naz yapmayan kadınların tabiri caizse ağzına s..yorlar, bunların aksini yapanınsa peşinden sürüklenip gidiyorlar. Tavsiyem, aramıyorsa karşı taraf o da aramasın.

Tecrübem şu yönde: erkekler kendilerine iyi davranan, adil davranan , cebinden yemeyen ve çok naz yapmayan kadınların tabiri caizse ağzına s..yorlar, bunların aksini yapanınsa peşinden sürüklenip gidiyorlar. Tavsiyem, aramıyorsa karşı taraf o da aramasın.
Evet işte sürekli işim var deyip günde 10 dk aramaktan aciz beyefendi

neyse o olsun ne eksik ne fazla
akabinde bir ilişki olacaksa sağlam temeller üzerine olacaktır

Taktik yapma ihtiyaci olan adamla evlenip napacakmis? Aynı yatakta, ayni evin içinde yasarken napmayi planliyormus?

Evet işte sürekli işim var deyip günde 10 dk aramaktan aciz beyefendi
Olmaz öyle şey, tuvaletede mi girmiyor beyefendi? Hiç uğraşmasın direkt ayrılsın derim. Bununki ilgisizlik değil arada ilgisini çeken başka şeyler var tecrübe ile sabit.

Cok değer verirsen bi taraflari kalkıyor afedersiniz a........s...n yaraniyor bu devirde tecrübeyle sabittir umursamasin seviyorsa elbet döner

Kızlar herkese hayırlı günler yakın kız arakadaşımın yaklaşık 1 senelik ilişkisi var ikisinde ciddi düşünüyor sormamı istediği şey ise ilgisizlik bu erkekler neden böyle ilgisiz bırakınca başkalarına gidiyor yüz verince de şımarıyor ne yapmalı ?
Senin için doğru insan ise ilgiden rahatsız olmaz memnun olur ve ilgisiz kalınca da hemen başkasına gitmez. Eğer ilgi meselesi sorun ise doğru kişiyle birlikte değilsin demektir. Başka sorunlar elbette yaşanabilir ama ilgi meselesi bir sorun olmaz birbirini gerçekten seven kişiler arasında.

İlk kez kullanan ben değilim. Durumu tam olarak açıklayan kelime budur. Zaten aklı olan Türk erkeğiyle vaktini kaybetmez der konudan çıkarım :)
Ne öyle ne böyle mi demek? Yok ya niye kullandın tü kaka demiyorum cidden anlamadım ondan sormuştum:KK53:

Çok akıllı çok zekisiniz tebrikler Helenra Helenra ne emmeye ne gömmeye lafını biliyorsunuz tacı hakketiniz.....

Back
X