Amaclari seni yavas yavas cinsellige cekmek. Once opustun mu derler, sonra biriyle beraber mi oldun derler, sonra beraber olalim derler, sonra bakiresin derler ya da bakire degilsin derler, sonra terkederler.En baslarda boyle sorular soran erkeklerin amaci bellidir . Uzak dur.
Yeni tanıştığınız biri sana bunu soruyor.
Kaldı ki sevgilisi bile sorsa rahatsız olur insan.
Hemen böyle muhabbetlere girmesi nasıl biri olduğunu belli etmiyor mu sence?
İletişimi kes bence.
Amaclari seni yavas yavas cinsellige cekmek. Once opustun mu derler, sonra biriyle beraber mi oldun derler, sonra beraber olalim derler, sonra bakiresin derler ya da bakire degilsin derler, sonra terkederler.En baslarda boyle sorular soran erkeklerin amaci bellidir . Uzak dur.
bu mesaja tamamiyle katılmakla beraber evet öpüştüm,oda yetmedi beraber oldum üstüne hamile kaldım aldırdım bi daha kaldım aldırdım bi daha kaldım bu sefer doğurdum şimdi 3 çocuğum var diyip yanından uzaklaşsaydın keşke..
Yeni tanıştığın biri sana bunu soruyor.
Kaldı ki sevgilisi bile sorsa rahatsız olur insan.
Hemen böyle muhabbetlere girmesi nasıl biri olduğunu belli etmiyor mu sence?
İletişimi kes bence.
bu mesaja tamamiyle katılmakla beraber evet öpüştüm,oda yetmedi beraber oldum üstüne hamile kaldım aldırdım bi daha kaldım aldırdım bi daha kaldım bu sefer doğurdum şimdi 3 çocuğum var diyip yanından uzaklaşsaydın keşke..
Benim sevgilimin babası bir süre imamlık yapmış , ablası ilahiyat okumuş gayet mutaasıp biri işte inanır mısın o bana böyle bir soru yöneltmedi. Yani bana şunu dedi (onunla tanıştığımda üniversite 1 . sınıftım kendisi izmirde okumuş) 2. sınıfta olsan seninle başlamakda zorlanırdım ( Çünkü okul ortamında ailesinden uzakta olanlardan gördükleri onu çok rahatsız etmiş ) . Ama bunu ona çok görmüyorum çünkü yetişme tarzı farklı. Ama dediğim gibi sormadı yaptın mı , gittin mi demedi. Bana böyle insanlar sorunlu geliyor açıkcası.
Kendi öpüşmüş sen evet desen ne olurdu acaba . Keşke evet öpüştüm sıradaki sensin şanslı çocuk deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?