Erkekleri Anlamıyorum

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Yahu ben bu erkekleri anlamıyorum.Tanışıp konuştuğum biri var çocuk bana bişey sorucam dedi sor dedm. Hiç biriyle öpüştün mü dedi bende hayırr dedm sen dedm evet dedi anlamıyorum niye böyle bişey soruyolar hayır yani amaçları ne onu çözemedimm ..

EGO!

her şeyi ben yapayım ama karşımdaki melake olsun egosu!

Amaclari seni yavas yavas cinsellige cekmek. Once opustun mu derler, sonra biriyle beraber mi oldun derler, sonra beraber olalim derler, sonra bakiresin derler ya da bakire degilsin derler, sonra terkederler. En baslarda boyle sorular soran erkeklerin amaci bellidir . Uzak dur.

İşin tuaf yanı çocuk cemaate abi Tavrımı koyuyorum zaten

Yeni tanıştığın biri sana bunu soruyor.
Kaldı ki sevgilisi bile sorsa rahatsız olur insan.
Hemen böyle muhabbetlere girmesi nasıl biri olduğunu belli etmiyor mu sence?
İletişimi kes bence.

Son düzenleme:

bu mesaja tamamiyle katılmakla beraber evet öpüştüm,oda yetmedi beraber oldum üstüne hamile kaldım aldırdım bi daha kaldım aldırdım bi daha kaldım bu sefer doğurdum şimdi 3 çocuğum var diyip yanından uzaklaşsaydın keşke..

Ha haahaa çok güzel cevap

sabıka kaydı,dr raporu falan da isiyormuymuş?

yada kısaca SANA NE!! demek en iyisi

evet french kissten aşağısı kesmiyor beni sayısız kişiyle öpüştüm ama seninle öpüşmeyeceğim deseydin keşke.

Benim sevgilimin babası bir süre imamlık yapmış , ablası ilahiyat okumuş gayet mutaasıp biri işte inanır mısın o bana böyle bir soru yöneltmedi. Yani bana şunu dedi (onunla tanıştığımda üniversite 1 . sınıftım kendisi izmirde okumuş) 2. sınıfta olsan seninle başlamakda zorlanırdım ( Çünkü okul ortamında ailesinden uzakta olanlardan gördükleri onu çok rahatsız etmiş ) . Ama bunu ona çok görmüyorum çünkü yetişme tarzı farklı. Ama dediğim gibi sormadı yaptın mı , gittin mi demedi. Bana böyle insanlar sorunlu geliyor açıkcası.

Kendi öpüşmüş sen evet desen ne olurdu acaba . Keşke evet öpüştüm sıradaki sensin şanslı çocuk deseydin

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni tanıştığı kıza bu soruyu yöneltme cesaretini nereden buluyor bu adam? :44:

Öpüştün mü ? Ne komik bir soru ya.
Kaç yaşında o ve sen ? Hani yaşı küçük olanlara normal olabilir de.
Yaşı büyük olanlara biraz az kalıyor. Yani ne bileyim ... Çok basit bir soru.
Namusu bu kadar , öpüşmeye kadar indirgemek ?
Ha bana göre en doğru soru, önüne gelenle öpüşür müsün? Bişey hissetmeden öpüşür müsün? olabilir.
En azından az çok bir çıkarımlar yaparım, anlarım.
Ama öpüştü diye onu nasıl adlandırabilirim ki ?

ben senın yerınde olsam..
bu soruya cvp vermek yerıne..
bı guzel haddını bıldırırdım...
pekı ben sana bısey sorsam?
sen bu soruyu sorma cesaretını nasıl bulabıldın derdım...
baktın sacmalıyor..
erkek dedıgın kdının oturusundan kalkısından bıle anlar bunları der agzına verırdım lafıoturturdum...

Yeni tanıştığın biri sana bunu soruyor.
Kaldı ki sevgilisi bile sorsa rahatsız olur insan.
Hemen böyle muhabbetlere girmesi nasıl biri olduğunu belli etmiyor mu sence?
İletişimi kes bence.

kızlar cevaplarınız süperrr bayıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…