İşin tuaf yanı çocuk cemaate abiTavrımı koyuyorum zaten
İşin tuaf yanı çocuk cemaate abiTavrımı koyuyorum zaten
Ruh hastası sayısı her geçen gün artıyor allahım sen koru..gidip patetes stoklayacağım..Yahu ben bu erkekleri anlamıyorum.Tanışıp konuştuğum biri var çocuk bana bişey sorucam dedi sor dedm. Hiç biriyle öpüştün mü dedi bende hayırr dedm sen dedm evet dedi anlamıyorum niye böyle bişey soruyolar hayır yani amaçları ne onu çözemedimm ..
bu mesaja tamamiyle katılmakla beraber evet öpüştüm,oda yetmedi beraber oldum üstüne hamile kaldım aldırdım bi daha kaldım aldırdım bi daha kaldım bu sefer doğurdum şimdi 3 çocuğum var diyip yanından uzaklaşsaydın keşke..
amaclari seni yavas yavas cinsellige cekmek. Once opustun mu derler, sonra biriyle beraber mi oldun derler, sonra beraber olalim derler, sonra bakiresin derler ya da bakire degilsin derler, sonra terkederler.En baslarda boyle sorular soran erkeklerin amaci bellidir . Uzak dur.
Yahu ben bu erkekleri anlamıyorum.Tanışıp konuştuğum biri var çocuk bana bişey sorucam dedi sor dedm. Hiç biriyle öpüştün mü dedi bende hayırr dedm sen dedm evet dedi anlamıyorum niye böyle bişey soruyolar hayır yani amaçları ne onu çözemedimm ..
Şunu söyleyeyim. Cevabın "evet öpüştüm" olsaydı tepkisi farklı olacaktı. Ha 2. sorusunu da tahmin edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?