Erkekleri Anlamıyorum

bide abiymiş!!!
yesinler onun abiliğini.
zaten bir çoğu dini duyguları sömürerek,alet ederek tavlıyor kızları.
madem o kadar dini vecibelerini yerine getiriyor neden öpmüş başka kızı?
ve hatta seninle neden böyle mahrem bir konuya giriyor?
ve bu ne cüret.
düzenbazın teki.
kendi her pisliği yapsın ama karşısındakinden daha ilk görüşmede özel mevzulara dalarak aksini beklesin.
sizin cevap vermenizse onun bu tavrını normal kılıyor.
orada diyecektiniz,
sanane sen benim namus bekçim misin?önce bi kendine bak tutarsız herif derdim ben olsam.

böyle insanlar öyle çok ki piyasada.....
yok hafızım,yok abiyim...
prim vermeyin bu canavarlara.
abiyim hafızım deyip ardından böyle tezat cümleler kuran kişiye ağzının payını verin ve kaçın.

Son düzenleme:
Tıbbın henüz çözüm bulamadığı yapısal bir sorun bu.
Şöyle ki,
Beyin ilk önce düzdür kişi büyüdükçe ve yeni şeyler öğrendikçe kıvrımı hale gelir yüzeyini artırmak için. Hıh işte bir kısım erkekte bu kıvrım olayı olmuyor o yüzden soruyorlar bunları.

Ağzını burnunu kırıp vereceksin eline dudaktan öpmedim ama kırıp eline verdiğim çoktur diyeceksin belki o zaman anlarlar. Terbiyesiz insan müsveddeleri.

Son düzenleme:
İşin tuaf yanı çocuk cemaate abi Tavrımı koyuyorum zaten

Cemaatçi ise el değmemiş kız isteğinden olabilir günümüz malum cinselliği olmayan kadın yok gibi ama şu da var bu ülkede çoğunluğu müslüman değil müslümanlığı kılıf olarak kullanan insanların çoğunluğu eğlencek kızmı evlencek kızmı diye kafasında ayrıştırma da yapabilir eğlencesine de bakabilir bakma hacı hoca olmalarına ama cemaatçi ise büyük ihtimal ileri ye dönük ciddi bir ilişki için birini de arayabilir direk kötüye yormayın.

Ruh hastası sayısı her geçen gün artıyor allahım sen koru..gidip patetes stoklayacağım..
çünkü 50 60 sene mağramdan çıkmak istemiyorum artık..

Son düzenleme:

Aslansin

bende anlamıyorum,eşimi hele hiçç anlamıorum,,tanımamımışım nebilim dertliyim konu açacam ama fırsatım olmuo

Yıl 2013? Hala bu cinsin soluyan erkek versiyonları var demek.

aynen aynennn aynenn!!!

hakkaten yaa çok komik bi soru..
ilkokul çocuğuna sormuş sanki densiz :)

Çocuğun mesajı ayrı garip sizin bu soruya sen ? diye ona da sormanız ayrı garip

Şunu söyleyeyim. Cevabın "evet öpüştüm" olsaydı tepkisi farklı olacaktı. Ha 2. sorusunu da tahmin edersiniz.

Şunu söyleyeyim. Cevabın "evet öpüştüm" olsaydı tepkisi farklı olacaktı. Ha 2. sorusunu da tahmin edersiniz.

BEence direk onu sormuşta dolaylı yoldan direk değil aslında başlaycaksın öyle erkeğe ooo öpüşmek ne tam şu kadar pozisyon biliyorum en çok sevdiğim fantazı şu seni burada yatırmamak için zor tutuyorum gel buraya benim olacaksın diye kalacak öyle sonra tokatı geçir yolla...

türk kızı artık şunu anlasın , öpüşmek ve dokunmak zevklidir . Ve tamamiyle maddi değildir . Manevi yönü daha ağır basar . Biri sizi öpmek istediğinde tek amacı yatağa götürmek değildir .

bu konuda ise yeni tanıştığın bir kıza bunu söylemenin bir mantığı yok . rahatsız olduğunu açıkça söyleseydin . Ahlak yerlerde ya yeni tanıştığın birine ne cesaretle bu soruyu soruyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…