Erkekleri bi türlü anlayamıycaz.Fikire ihtiyacım var nolur

yanlış anlama kendin kaşınmışsın niye mesaj atıyorsun ki adam belli tripcan, hiç yazma bu kadar çok haksızlıgı varsa zaten adam zaman kaybı senin için. kısmetlerinide engelleme böyle :)

Bu kisiyle aranizda bir flort falan olmamis. Ben oyle anladim. Ancak senin davranislarin adam sanki senin sevgilin de sevgilinden ayrilmissin gibi. Belki de sen kendi kendine adamin senden hoslandigini dusunuyorsun ama aslinda belki de oyle bir sey yok. Arayip helallik istemen de cok tuhaf. Kafandakileri anlamaya calistim ama bana tuhaf geldi yaptiklarin. Sen resmen adamdan hoslandigini gostermissin aslinda. O da salak degil anlamistir bence. Hoslanmasan bu kadar bu olayin ustunde durmazdin sadece hoslaniyorsan da bu triplere ya da hellallik istemeye gerek yokmus. Madem haklisin neden hellallik istiyorsun? Tuhaf davranmissin.

Anlaşılan senin derdin sadece helallik almak değilmiş. Çocukta seni gözden çıkarmis ki üstünde bile durmamiş. Sonuçta hayatınin merkezi o değildi degil mi ? Kafanı başka şeylerle meşgul etmeni tavsiye edeceğim. Hayırlısı be gulum..

Bu kisiyle aranizda bir flort falan olmamis. Ben oyle anladim. Ancak senin davranislarin adam sanki senin sevgilin de sevgilinden ayrilmissin gibi. Belki de sen kendi kendine adamin senden hoslandigini dusunuyorsun ama aslinda belki de oyle bir sey yok. Arayip helallik istemen de cok tuhaf. Kafandakileri anlamaya calistim ama bana tuhaf geldi yaptiklarin. Sen resmen adamdan hoslandigini gostermissin aslinda. O da salak degil anlamistir bence. Hoslanmasan bu kadar bu olayin ustunde durmazdin sadece hoslaniyorsan da bu triplere ya da hellallik istemeye gerek yokmus. Madem haklisin neden hellallik istiyorsun? Tuhaf davranmissin.
Canim hoslandigini pat diye düsünmedim bi ara teklif eder saniyodum aramiz iyiyken.Bizim bireysel sorunumuz yok.Baskalari yüzünden tartistik.whatsapptan yazdim ayrica.Ben baya vicdanliyim oda bunu biliyo.Ben belki cözülür dedim olay ama tersledi resmen

yanlış anlama kendin kaşınmışsın niye mesaj atıyorsun ki adam belli tripcan, hiç yazma bu kadar çok haksızlıgı varsa zaten adam zaman kaybı senin için. kısmetlerinide engelleme böyle :)
Aslinda tamda o kafada oldugum icin mesaj attim.Sonuca baglansin diye.ondan gecerli bi hamle olmayinca bende ona göre önüme bakayim dedim

Helallik istedim.Bireysel bi sorun yok dedim.Vicdanen rahat diilim dedim.

Ve verdiği cevap helal olsun tarzinda bisey.Ama sana olan davranısım benim acımdan degismeyecek seni bilemem ama.Sadece kimlerle arkadaş olamayacağımı anlıyorum demis.

Bende helal etmene sevindim vicdanımı rahatlatmis oldum Allah razi olsun dedim.
Tabi cevap vermedi.
Gereksiz uzatmışsınız, adam da muhabbeti uzatmak için çabaladığınızı fark etmiş. "Rüyamda seni gördüm, iyi misin" mesajları gibi zorlama olmuş yani.

Ya birakin Allah askina helal lik aldinizmi tmm..mevzu kapanmıştır,merhamet guzel ama bir erkege karsi dikkatle yaklasmak lazim yok hatta en guzeli arkadiniza bakmadan kacmak lazim..kafa yapilari bizim gibi degil bakis acilarimiz tamamen farkli

Bk yesin sevgilin olunca ortak arkadaslarinla fotonu paylasirsirsin.kızlar bana hasta moduna girmiş.sen sevgilinle mutluyken havası sonsun onun

Onu bilemeyecegim de siz bir garip triplerdesiniz.
Nedir yani hakkini helal et diye mesaj atmak, namusunu kirletip ortada mi biraktiniz
Hayret birseysiniz yani. Daha fazla muhattap olup kendinizi kucuk duruma dusurmeyin.
Arkadaslarinizi da gayet siz secebilirsiniz degil mi kimseden akil almaya ihtiyaciniz yok.

Sen sohbet halindeyken, yanındaki arkadaşını seslenerek çağırmak?
Bunu sürekli tekrar etmek?
Lisede filan da değilsiniz?

Trip atmanın bile ayrı bi kalitesi vardır.

Onu bilemeyecegim de siz bir garip triplerdesiniz.
Nedir yani hakkini helal et diye mesaj atmak, namusunu kirletip ortada mi biraktiniz
Hayret birseysiniz yani. Daha fazla muhattap olup kendinizi kucuk duruma dusurmeyin.
Arkadaslarinizi da gayet siz secebilirsiniz degil mi kimseden akil almaya ihtiyaciniz yok.
Bunu bi adım olarak kabül edelim baska bahane bulamadım.Onu da anlayamıyorum.Birde bu konularda hassasım ben dayanamayıp attım ama havaya girdi sanırım

Back
X