- 21 Aralık 2015
- 120
- 8
- 11
- 32
- Konu Sahibi susmakicinyokbahanem
Birinden hoşlanıyorum ama aylardır küsüz ve hiç bi adım atmıyo.Delircem ya.Ben.adım.attım.Ters tepki verdi.Napmalıyım ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hoslandigini pat diye düsünmedim bi ara teklif eder saniyodum aramiz iyiyken.Bizim bireysel sorunumuz yok.Baskalari yüzünden tartistik.whatsapptan yazdim ayrica.Ben baya vicdanliyim oda bunu biliyo.Ben belki cözülür dedim olay ama tersledi resmenBu kisiyle aranizda bir flort falan olmamis. Ben oyle anladim. Ancak senin davranislarin adam sanki senin sevgilin de sevgilinden ayrilmissin gibi. Belki de sen kendi kendine adamin senden hoslandigini dusunuyorsun ama aslinda belki de oyle bir sey yok. Arayip helallik istemen de cok tuhaf. Kafandakileri anlamaya calistim ama bana tuhaf geldi yaptiklarin. Sen resmen adamdan hoslandigini gostermissin aslinda. O da salak degil anlamistir bence. Hoslanmasan bu kadar bu olayin ustunde durmazdin sadece hoslaniyorsan da bu triplere ya da hellallik istemeye gerek yokmus. Madem haklisin neden hellallik istiyorsun? Tuhaf davranmissin.
Aynen hayirlisi tabiki derdim o değilAnlaşılan senin derdin sadece helallik almak değilmiş. Çocukta seni gözden çıkarmis ki üstünde bile durmamiş. Sonuçta hayatınin merkezi o değildi degil mi ? Kafanı başka şeylerle meşgul etmeni tavsiye edeceğim. Hayırlısı be gulum..
Malesef bi artistlik çabası bi tarafin kalkmasi falan ...Bazen adim atmak böyle havalara sokabiliyor ne yazik ki.
Aslinda tamda o kafada oldugum icin mesaj attim.Sonuca baglansin diye.ondan gecerli bi hamle olmayinca bende ona göre önüme bakayim dedimyanlış anlama kendin kaşınmışsın niye mesaj atıyorsun ki adam belli tripcan, hiç yazma bu kadar çok haksızlıgı varsa zaten adam zaman kaybı senin için. kısmetlerinide engelleme böyle :)
Arkadasim dedigin kisiyi yine en iyi taniyan sensin oysa ki kestiremedin mi verecegi tepkiyi?Malesef bi artistlik çabası bi tarafin kalkmasi falan ...
O konuskan bi tip.Kaba falan ama irdeler böyle ben dedim ki burdan yürür gideriz zaten olay bizden kaynakli degil çözülür dedim.Adam diyo arkadas olamayacaklarimi tanıyorum.Kaldim öyle görünceArkadasim dedigin kisiyi yine en iyi taniyan sensin oysa ki kestiremedin mi verecegi tepkiyi?
Gereksiz uzatmışsınız, adam da muhabbeti uzatmak için çabaladığınızı fark etmiş. "Rüyamda seni gördüm, iyi misin" mesajları gibi zorlama olmuş yani.Helallik istedim.Bireysel bi sorun yok dedim.Vicdanen rahat diilim dedim.
Ve verdiği cevap helal olsun tarzinda bisey.Ama sana olan davranısım benim acımdan degismeyecek seni bilemem ama.Sadece kimlerle arkadaş olamayacağımı anlıyorum demis.
Bende helal etmene sevindim vicdanımı rahatlatmis oldum Allah razi olsun dedim.
Tabi cevap vermedi.
Yav kıskançlık sanırım arkadaşta tepki gösterdi zaten ve sürekli bunu yapıyoduSen sohbet halindeyken, yanındaki arkadaşını seslenerek çağırmak?
Bunu sürekli tekrar etmek?
Lisede filan da değilsiniz?
Trip atmanın bile ayrı bi kalitesi vardır.
Bunu bi adım olarak kabül edelim baska bahane bulamadım.Onu da anlayamıyorum.Birde bu konularda hassasım ben dayanamayıp attım ama havaya girdi sanırımOnu bilemeyecegim de siz bir garip triplerdesiniz.
Nedir yani hakkini helal et diye mesaj atmak, namusunu kirletip ortada mi biraktiniz
Hayret birseysiniz yani. Daha fazla muhattap olup kendinizi kucuk duruma dusurmeyin.
Arkadaslarinizi da gayet siz secebilirsiniz degil mi kimseden akil almaya ihtiyaciniz yok.