Erkekleri etkilemekte uzman olan kizlar yardim

bende lisede bir hocama aşıktım.ben 16 o 22 yaşında bir stajerdi:) yani aramızda yaş farkı yoktu.ama neticede hocan belli edemiyorsun.oda zaten öğrencilere yüz vermeyen biriydi.

müthiş taktikler bunlar
ayağı kayıyor üstüne düşüyor
mesela çay alsın çayı üstüne döksün

Aneemm okurken ben bile etkilendim yahu adamı düşünemiyorum

Bende mi uygulasam ne bunu

Cesaret işiymiş ama azcık

Cakalsin sekerim cakal Ben de aynilarini yazacaktim. Bakisma bence de onemli, 2 saniyeligine davetkar ve yogun bak mesela, sonra goz;erini kacir.

1. Guzel parfumler sur, mumkunse setiyle al. Mesela CK euphoria set olabilir, bir de ben bahar aylarinda Marc Jacobs un Daisy serisini cok begenirim.

2. Ince topuklu zarif ayakkabilar giy, kesinlikle spor ayakkabiyla, botla, postalla gezme. Benim gibiysen zaten ofiste oturuyorsundur, cok ayakta gezmedigin icin her turlu seyi giyebilirsin.

3. Saclarin her zaman acik ve bakimli olsun.

4. Bence sanal, facabookta yazma isine falan hiiic girme, ayni yasta sayiliriz, bana cok cocukca geliyor. Hoca olmus birine de cocukca ve aptalca gelebilir, dikkat.

5. Iyi giyimli ol. Dikkat ceken, degisik seyler giy. Bahar geldi, parlak renklere donebilirsin, mesela su stil ve renk hos bence.

http://www.neimanmarcus.com/en-de/H.../prod163720240/p.prod?eVar4=You May Also Like

Boyle elbiselerin altina spor ayakkabi giyemen zaten

6. Yavasca yaklas, adam da sana isinsin, adam seni tanimiyor.Tanimadigi biriyle neden ilgilensin? Once kisa muhabbetler et, ne bileyim koridorda gordugunde konus, zaten ayni isyerindesiniz, muhakkak konusacak bir seyler bulunur. Adam sana alisinca da , odasina cay yapar goturursun mesela, bas basa muhabbet edersin. Once havadan sudan, ogrencilerden falan konus, sonra adama kendiyle ilgili sorular sor. Herkes kendinden bahsetmekten hoslanir, o yuzden adama soru sormaktajn cekinme, birak o konussun.O da seni merak ederse zaten o da seninle konusmak ister.

7. Bir de asla ,asla , asla adami kendinden ustun gorme, bana bakmaz deme cunku haksizsin. Doktora mezunu erkek cok ama kac tane doktora mezunu kadin var?? Arasa bulamaz peeeeehhhh Azicik da goz suzup , kiritmayi ogrenirsen hem egitimli hem cazibesinden gecilmeyen bir kadin olacaksin, daha ne? Daha iyisini o bulamaz

8. 6. adim cok onemli, mutlaka yaklasmalisin ama yavasca ve sakince, caktirmadan. Sanki aranizda bir cekim birdenbire dogmus , sen de ona kapilmis gibi yapmalisin, hicbir sey planli gorunmemeli Haaa, bunlari sabirla uygulayip, bir sure sonra bir sonuc alamazsan o zaman adam ya sigirdir, ya gay dir, ya da cinstir. (bekar oldugunu varsayarak)Bu durumda daha fazla enerji harcamayip s..r edip gecmek en dogrusu.

Ayni meslekten oldugumuzu ve ortami bildigimi belirtmek isterim. Herkes kot-tisort gezerken ulan bunlari ben nasil giyeyim deme, ben giyiyorum (Dikkatini cekmek istedigim birisi yok ama koko$um i$te, huyum kurusun.) Insanlar nasilsa kim kime dum duma takiliyor, gecip ofisinde oturuyorsun, senin ne giydiginden kime ne? Mesela bizim binada topuklu ayakkabi giyen tek kadin ben varim( zaten cok kadin yok), insanlar ilk baslarda giydigime, ayakkabima mal gibi bakarlardi ama simdi alistilar. Giymeyince allah allah duz ayakkabi giymissin diyorlar.

Etkileyici olmak , baslari kendine dondurmek icin kesenin agzini acmak sart bence. Mesela ben asla 5-10 liralik incik boncuk takmam, 10 tane ucuz aksesuar yerine bir tane karakterli ama pahali aksesuari tercih ederim. Yatirim olarak bak, azicik para harcayip sonra bu yatirimin karsiligini gelinlik giyerek kat kat alabilirsin Sonunda havayi da alabilirsin tabi, bu durumda guzel elbiselerin olur, fena mi? Hangi sehirdesin? Ankara'daysan butik ve magaza onerisi yaparim istersen.

Cherry madem bu kadar havalisin, neden evde kalma topiklerinde dert yaniyorsun diyebilirsiniz.....vallahi ben de bilmiyorum Degerimi bilmeyen bir herif var o utansin

Gazan mubarek olsun kardes, goster kendini Guzel haberlerini bekleriz

Son düzenleme:
Kizlar okudugum okulda (doktora ogrencisiyim) yeni doktorasini bitirmis bir hoca var. Baya da yakisikli birsey. Ne yapsam da etkilense taktik verin lutfen

ben şu etkilemek için kendiniz olun a inanmıyorum açıkçası. Nacisane sana ilk önerim şu:
twitter facebook instagram ne kadar sosyal ağı varsa hepsini didik didik et öncelikle onu çok iyi tanı. Aşağı yukarı hayat tarzını anlarsın sonra ordan bir çıkarımda bulun neleri sever, ne tür bir kızdan hoşlanabilir.
Hıı tabii ayrıca en önemlisi bakımlı olman erkekler için %90 dış güzellik önemli ben ce... Ellerin devamlı manikürlü saçların fönlü olsun.
Erkekler makyajlı kız sevmem derler ama anlamazlar makyajdan abartmazsan sinsice :) bir makyaj yaparsan seni doğal güzellik sanarlar.
ayrıcaa hafif bir gülümseme gerçekten etkili..
kaçamak bakışlar
o sana bakınca önce utangaç bir tavır ardından yavaşça samimileşmen
bir süre sonra kırkyıldabir gibi omzuna nazik belli belirsiz bir dokunuş..
sonra onun hormonları zaten işi ele alacaktır

Tesekkur ederim kizlar Bugun carsiya cikip kendime yeni ciciler aldim bakalim bu hafta en one gecip oturacagim kokos kokos. Gazam mubarek olsun
Bu arada ben Istanbul'dayim Cherry. Kiyafette sorun yok, ben de topuklu giymeyi vs severim ama sac bas makyaj kisminda biraz takilmam lazim

Son düzenleme:
Ben daha ileriye dönük bir tavsiyede bulunmak isterim nacizane. Zira pek anlamam ve uygulamam bu taktik işlerini. Şayet uyguladığın taktiklere rağmen istediğin sonuca ulaşamazsan "takıntı" haline getirme herifi. Takıntı yapabilecek potansiyele sahip isen, hiç çaba sarf etme.
Zira damarlarında asil türk kızı kanı dolaşıyor. Her ne kadar avrupa kaynaklı magazin dergilerinin orta sayfalarında yer alan "erkeğini elde etmek için on temel yol" makalelerine özenen bir millet olsak da, sonuç alınamadığında bol içkili kızlar gecesinin ardından yeni hedefe göz dikilmez. "Uff ya benim neyim eksik ki. Hıh o kendine baksın önce taam mı. Dilerim Allah'tan çükü kopsun. Sürüm sürüm sürünsün" diyerek obsesifliğe giden muhteşem yola adım atılır. Akabinde ruh sağlığı bozulur. Nice çeyizler heba oldu bu makaleler yüzünden.

Yok canim takintili ruh halim vardir ama erkek konusunda tam bir maymun istahliyim. Ulasamadigim cigere mundar demede de ustume yok, merak etme

çokta kokoş olma yani abartma
ayrıca göz teması falan kur
of ya senin o halini görmek isterdim
gelişmeleri yaz lütfen
hadi gazan mübarek olsun

Güzel bakımlı olmanı tavsiye ederim canım,ayrıca güzleryüzlü olman yeterli onun yanında

Deneyip memnun kalan cokmus ama ben yapmadim yapmayi dusunmuyorum biz karsilikli seviyoruz zaten askimla :)
Cevirgel duasi varmis netten arastir bul inanarak yaparsan gozu senden baskasini gormezmis...

Yuh diyorum cidden...Şunu da gördüm ya...Pes.Dua dediği şey büyü.Ne okduğunu bilmeden oku da o duayı.Gelsin 3 harflisi 5 harflisi.Hasta mısınız siz? Duayla büyüyle seni arkedecek erkek farketmesin daha iyi. Kesin ve kalıplaşmış bir kuraldır : Erkekler ne isteğini bilen ve açıkça belli eden kızlardan hoşlanır.İlk adımı karşıdan beklemek alan çok saçma.Gidip tanış.Seni tanımasını sağla.Başka da mantıklı bişi yok...Kendin olmazsan komik duruma düşersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…