Erkekleri etkilemekte uzman olan kizlar yardim

al karşına tut kolundan ya benimsin ya benimsin seviyorum ulen de merak etme kafana koyduysan mutlaka alırsın kadınların isteyipte alamadığı hiççç ama hiçç bişey yoktur merak etme

Bu haftaici tekrar bir araya gelecegiz kizlar. Bakalim
Bir de benim soyle bir sorunum var aslinda hos kizim super egitimliyim falan ama 31 yasindayim. Bir erkege yaklasirken evde kalmis bana muhtac hissi yaratmak istemiyorum. Nitekim aslinda oyle birsey de yok, yani taliplerim var ama kendi istedigim olsun diye reddediyorum. Oyle iste, yani boyl de bir kuruntum var

sen onla konuşurken ya da buluşmaya filan giderken aynanın karsısında ben müthiş bir kızım elimi sallasam ellisi diye kendine kısa bir telkinde bulun ve o "evde kalmış" sıfatını da beynindn lugatından tamamen çıkar çünkü yok öyle bişey aklınn arka tarafında bu fikir olursa o da bunu hisseder Allah korusun :) hadi bakalım musssmutlu ol

Her zaman bakimli olmakta fayda var .
Karsilasinca gulumseyin .
Çikolata yerken ikram edin mesela :)
Afrodizyak etkili parfüm kullanin

Topiklerde gezerken bazi yorumlara cok gülüyorum sonra bi bakıyorum yorumu yazan sensin beni hep guldurdugun icin tesekkur ederim
Konu sahibi arkadaş taktik falan bilmem ama kiymetin bilinsin istiyosan biraz pesinden koaturmakta fayda var kolay elde edince kiymet bilmiyor bazen erkekler. Tecrübeyle sabit benimki 4 yil bekledi beni tabi benim gibi de abartmamak lazim

Önce güzelliğinizle ,sonra da zekanızla etkileyebilirsiniz.Umarım ikisi de mevcuttur sizde. :)

Hiç öyle bir kuruntun olmasın, kendine güven. Sen güzel, eğitimli, özgüveni yüksek bir kızsın. Konuşurken gözlerin ışıldasın, sürekli gülümse (kırıtmak anlamında söylemiyorum) pozitif enerji yay etrafına. Kalbini sevsin senin, evet ilk izlenimde fiziksel özellikler çok önemli, ama siz aynı ortamdasınız zaten sizi biliyor artık, diğer faktörlere de bakmak lazım. Minik diyaloglar kur, uzatmadan, hani aklına yerleş, ama sık boğaz etme. İnşallah dilediğin gibi olur her şey

Canım çevirgel duası nassıl ??
Biliyormusun

çevirgel duası da ne allah aşkına. Allah' ın işine karışılmaz diye düşünenlerdenim sadece Allah rızası için dua edilir benim bildiğim ve Allah hakkımızda hayırlısını versin diye denir. duaların gücüne elbette inanırım ama bu tür dualar yok çevirgel filan benim mantığıma uymuyor ...

şimdi bu kişi biskolata man mi

bi çikolata her şeyi halleder

dikkat çekmek için ya çok sevdiği birşeyi yapacaksın ya da sakarlık. tercih senin ne günlere düştük yaRabbi.

onun yanından geçerken popo dışarda füzeler ileri baston yutmuş gibi dik ileri

Rica ederim ne mutlu bana

Mischery cook tatlısın ya. Allah sığırla karsilastirmasin ne diyim.

Vallahi benim begendigim herifler ilk basta tatli gorunuyor, sonra burgerlik sigir cikiyor. Kalbim hep mi bunlara konar anlamadim, bir kere de b.k yerine ak a konsun, disimi kiricam valla Konu sahibesi de adami cok tanimiyor, insallah o da kazma cikmaz. icimden bir ses iyi cikacagini soyluyor.

Bence bu islerde beyin cok onemli, yani kalbini bir zirtoya verip sonra da uzulmenin bir alemi yok (benim yaptigim gibi). Gecen hafta o kadar cok kismetim cikti ki bir anda (5 gunde 3 tane), annem duysa oldurur vallahi teptigimi cunku biri doktordu Ne yapayim kafamda bu herif varken baska birine bakamiyorum bile, kendime cok kiziyorum. Yakisikli, iyi egitimli, duzgun bir adamdi bu doktor olan ama yok, alici gozuyle bile bakamadim, Allah kahretsin.

Sophia Loren gibi kadinim ama degerimi bilemediler iste, bilmeyenlerin boyu posu devrilir insallah kazmalar Baska bir Cherry zor bulursunuz zirtolar

Son düzenleme:
Kizlar okudugum okulda (doktora ogrencisiyim) yeni doktorasini bitirmis bir hoca var. Baya da yakisikli birsey. Ne yapsam da etkilense taktik verin lutfen

taktik verilir orası kolay... erkek milletini etkilemek de kolaydır... ama diyelim ki etkiledin.. diyelim ki bir ilişkiniz oldu... adam üniversitede hoca..ve bayağı da bir yakışıklıymış madem.. peşinde senin gibi pek çok üniversiteli kız olacaktır...iki taktikle tavlayabildiğin adamın daha güzel,daha işveli cilveli bir kız karşısında sağlam ve sadık duracağına güvenebilecek misin? senin tavlayabildiğin adamı başkaları da tavlayamaz mı? bunları sorun etmeyecek misin???

bence akışına bırak. o sana yaklaşmıyorsa işveyle cilveyle sen yaklaşmaya kalkma...çünkü normalde aklında yokken bu yollarla aklına girebileceksen başkaları da senin gibi yapabilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…