Deneyip memnun kalan cokmus ama ben yapmadim yapmayi dusunmuyorum biz karsilikli seviyoruz zaten askimla :)
Cevirgel duasi varmis netten arastir bul inanarak yaparsan gozu senden baskasini gormezmis...
.))Mischery cook tatlısın ya. Allah sığırla karsilastirmasin ne diyim.
Bu haftaici tekrar bir araya gelecegiz kizlar. Bakalim
Bir de benim soyle bir sorunum var aslinda hos kizim super egitimliyim falan ama 31 yasindayim. Bir erkege yaklasirken evde kalmis bana muhtac hissi yaratmak istemiyorum. Nitekim aslinda oyle birsey de yok, yani taliplerim var ama kendi istedigim olsun diye reddediyorum. Oyle iste, yani boyl de bir kuruntum var
Her zaman bakimli olmakta fayda var .
Karsilasinca gulumseyin .
Çikolata yerken ikram edin mesela :)
Afrodizyak etkili parfüm kullanin
Bu haftaici tekrar bir araya gelecegiz kizlar. Bakalim
Bir de benim soyle bir sorunum var aslinda hos kizim super egitimliyim falan ama 31 yasindayim. Bir erkege yaklasirken evde kalmis bana muhtac hissi yaratmak istemiyorum. Nitekim aslinda oyle birsey de yok, yani taliplerim var ama kendi istedigim olsun diye reddediyorum. Oyle iste, yani boyl de bir kuruntum var
Canım çevirgel duası nassıl ??
Biliyormusun
çevirgel duası diye birşey yok arkadaşlar inanmayalım böyle şeyler, öyle birşey olsa kimse ayrı kalmazdı
http://www.youtube.com/watch?v=L3RqYSCziV8
Topiklerde gezerken bazi yorumlara cok gülüyorum sonra bi bakıyorum yorumu yazan sensinbeni hep guldurdugun icin tesekkur ederim
Konu sahibi arkadaş taktik falan bilmem ama kiymetin bilinsin istiyosan biraz pesinden koaturmakta fayda var kolay elde edince kiymet bilmiyor bazen erkekler. Tecrübeyle sabit benimki 4 yil bekledi benitabi benim gibi de abartmamak lazim
Mischery cook tatlısın ya. Allah sığırla karsilastirmasin ne diyim.
Kizlar okudugum okulda (doktora ogrencisiyim) yeni doktorasini bitirmis bir hoca var. Baya da yakisikli birsey. Ne yapsam da etkilense taktik verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?