erkekleri kıran davranışlar??

m_askim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
29
1
86
53
İstanbul
arkadaşlar, bir kaç gündür bu forumu inceliyorum ... ve bazı mesajlara gerçekten inanamıyorum. evet, erkekler bizim kadar hassas olmasalarda onların da hisleri var değil mi? bir erkeği can evinden vurmak istiyorsanız onu cinsel performansı veya cinsel organın büyüklüğü ile vurabilirsiniz!
bu konuda kadınlar daha rahat.
ama bakıyorum burda bazı bayanlar cinselliğe gelince çok kolay i"ğrenc ya" diyebiliyorlar ... evet meni konusuna bakın misal ...
ya bizim sıvılarımız iğrenc değilde onunki mi iğrenc?
erkeğinden gelen bir şey ( ve bu idrar filan değil) neden iğrenc olsun ki? aceba kadın ay iğrenc diye haykırdığı zaman bir erkeğin aklından neler geçiyordur?
bir erkek bizim en özelimize dokunurken ay iğrenc dese aceba biz ne hissederiz? olayı sırf meni tartışmasına çevirmeyelim ok? ama burda erkeklerin hassasiyetlerini tartışalım ne dersiniz? sizce bir kadının asla yapmaması gereken davranış nedir?

ay mort sana duyarlı mesajın için çok teşekkür ederim :bbo:.. benim bunca yazdığım şeyi bu kdar basit bir cevapla yorumlayabiliyorsan ben sana e diyeyim ya? ha aklıma birşey geldi dur : İĞRENC Kötü Kazen

Can evinden VurmakCADIARZUCADIARZU
Neden Böyle Birsey Yapma Gereksimi Duydunuz Anliyamadim,,,
Biraz Aciklasaniz,,, Yada Aydinlatsanizşakkıdı

dediginiz gibi bir erkegin performansiyla "erkekligi ile" espiri yada alay edilmemelidir..bence bu ayriliga kadar bile gidebilir..sevgili m_askim,yazina katiliyorum.cok haklisin,onlarinda hisi duygulari var..ben sahsen cinsel deneyim yasamis biri degilim,fakat ilk olacagindada "igrenc" yada "tiksinc" gibi laflar kullanmicamdan eminim..saygilar.

Benim anlayamadigim canim erkeklerin duygularindan hassasiyetlerinden dem vurmussunuz ama onlarin kalbinden yureginden bahsetmek yerine olayi meniye getirmissiniz.Inanin bu yazinizdan hicbirsey anlamadim.Erkeklerin kalbi yuregi hisleri menidenmi geciyo yani birtek bunu cikardim yazinizdan.Birde konuyu meni tartismasina cevirmeyin demissiniz ama sizin yazinizda iki kelimeden biri bu.Bu ne yaman celiskidir anlamadim

Saygilar...

Son düzenleyen: Moderatör:
haha isin komik yani ne biliyormusunuz?laelaelaelaelae..bizde o "Igrenc" diye algiladiginiz seydik haha..yanlismi biliyorum yoksa?:roflol:

ilgünç bi konu olmuşarkadaşıma bu duyarlılığından ötürü teşekkür ederimtatlicadiarzu

ayselin eteğini düşünerek yatağa girersen,zor orgazm olursun zatentatlicadiarzu

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav deeee 12.ayda açılan konuyu şimdi niye şeyediyonuz.

Ayrıca niye iğrenç olsun, millet maske niyetine kullanıyormuş:hönk smileyi:

Valla ben 'erkeği kıran davranışlar' deyince en son (hatta en son bile aklıma gelmeyebilir) bir örnek vererek konuyu kilitlemişsiniz...
Eğer duygudan bahsederken bunu kastediyorsanız ondan kalbi kırılabiliyorsa o zaman aynı adam rencide olmayayım diye karısının yanında burunu da karıştırmamalı ya da gaz çıkarmamalı...Ama bunlardan rencide olmuyorsa öbüründen niye olsun ki ben anlamadım?
Şayet bunlardan rencide oluyorsa 'Ay çok alındım sana hanım sen benim şeyime pis dedin' diyen bi adamsa söylemeyiverin gitsin siz de tanımadınız mı kocanızı:))
(Sanırım ben de bir erkek kadar duyarsızım)

Bence erkeği kıran konular dediniz mi bunun içine, tutum davranışlarınız, giyinişiniz, toplumda onu temsil edişiniz, onun da temiz kabul ettiği uzvularının (elinin, ağzının v.s) değdiği şeylerden iğrenmemeniz v.s girer. Yoksa olayı alıp taaa bir yatak odasının küçüüük bir sahnesine odaklamak formun ana konusunu sabote eder.

ben de şunlara şunlara kırılır diye liste yaparaktan girmiştim konuya şaşırdım bir şey mi oldu da konu açıldı yani başka bir konuya ekmidir yoksa öylesine aklınıza mı geldi :))

gurbaa prenses çok güzel açıklamışsın konuyu, ilk başta pek anlaşılmadı ama anlaşılır bi şekilde yazmışsın sen saol canım, güzel şeyler sölemişsin çok doru yani

bir erkeği en çok kıran şey sanırım "sen de erkek misin?" denmesi

meniyi iğrenç bulmamıza kırılmazlar iğrenç çünkü

M-aşkim Yazin çok Güzel Insan Sevdiği Erkekten Asla Tiksinmemeli Sonuçta Bizdende Garip Sivilar çikabiliyor Ben Erkeğimden Asla Tiksinmem Hçte Iğrenç Değiller Bence Bizimki Daha Iğrenç

M-aşkim Yazin çok Güzel Insan Sevdiği Erkekten Asla Tiksinmemeli Sonuçta Bizdende Garip Sivilar çikabiliyor Ben Erkeğimden Asla Tiksinmem Hçte Iğrenç Değiller Bence Bizimki Daha Iğrenç

bence de bizimki (iğrenç demeyeyim de) erkeğinkine göre daha itici.. çoğu kişi hayatında bir defa vajinal akıntıya yakalanmıştır diye düşünüyorum.. kokulusu var, renklisi var, yapış yapış olanı var.. var oğlu var yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…