erkekleri kıran davranışlar??

ay lucita çok haklısın çok güldümmmsırnaşık şey:roflol:

genel olarak cinsel organ sıvıları hoş değil
yani ben şahsen kendı sıvılarımı da sevmıyorum erkeklerın de kendınınkılerı sevdıgını sanmyorum
erkegı can evınden vurmak denınce
hanı onlar genelde bunu kadınlara yaptıkları ıcın kadınlar yardım ıstıyolar bu konuda napsak dıye
bır erkegı aşagılamamak lazım tabı aynı sekılde erkek de kadını asagılamamalı

ay igrenc deyince can evinden vurulduklarini sanmam
esas beceriksizsin, bi halta yaramiyosun zaten, elin kocalari sunu yapiyo bunu yapiyo gibi laflar kırıcı olur

eşime seninki iğrenç desem çok kırılacağından eminim, hiç de iğrenç bulmuyorum, o bana söylemiş olsa heralde kendimi berbat hissederdim, onunda iğrenç bulmadığına eminim, aksine tahrik edici buluyoa.s

sulugöz haklı, ben de genelde hoşlandıklarına ve tahrik olduklarına rastladım.. hatta kendilerinkinden ziyade bizimkileri seviyolar:)

Evet bende anlayamıyorum bunu..neden iğrenç olsun?O benim iğrendiğim insan değil..sevdiğim insan kocamsa neden midem bulansınkii??Meni den midem bulanacaksa onunla cinsel birşeyler yaşamaktanda midem bulansın..Yok böyle saçmalık..

Kendi adıma konuşmam gerekirse..başka erkeklerden (tv de vs) midem bulanır..Ama kocamdan kesinlikle...Böyle bir konudada kesinlikle onu kırmam..tabi oda aynı şekilde..Ben onu herşeyiyle seviyorum..herşey karşılıklı..ve en güzelide bu :asigim:

Ayrıca kendiminkinide iğrenç bulmuyorum:1closedeyes: Bunun aşkımın daha çok hoşuna gittiğinide biliyorum tatlicadiarzuAyyy..biri beni durdursun..özelimi anlattırmayın tatlicadiarzu

meniyi iğrenç bulmak değil de afedersiniz ama onu yutmayı iğrenç buluyorum ben şahsen bizzat kendim olaraktan :1closedeyes: ne gerek var canım buna iğrenç işte kusura bakma arkadaşım bu olay iğrenç yoksa meniyi iğrenç bulmam tabi ki sonuçta çocuk onun sayesinde oluyo..

İĞRENÇ DENİLEN MENİ AFRİKA KABİLELERİNDE KADINLAR TARAFINDAN SURATLARINA VE YÜZLERİNE SÜRÜLMEKTEDİR.TAMAMEN SİVİLCELERLE İLGİLİ BİR DURUM OLDUĞUNU GAZETE YAZISIN DA OLUMUŞTUM.:uhm:

HİÇ BİR KADIN KOCASINA CİNSEL ORGANI İÇİN LAF SÖYLEMEZ SANIRIM BU ERKEĞE KAVGADA BİLE SÖYLENECEK BİR LAF DEĞİLDİR.NİYE ORADAN VURALIM Kİ DEĞİLMİ?ÖNEMLİ OLAN BOYUT DEĞİL İCRAHATTIRŞeniz

valla öle bi konuya yer vrmişin ki helal sana gercekten millet onu bunu b.klasın yargılasın üzsün. asıl böle konuları okuyan yada okuyupta yorum yapan olmaz. ben evliyim iki yılım bitti daha hiç miemde bulanmadı bazı seyleri yapmamazlıkta yapmadım hepsi evliliğin bi parcası.kimisi dioki öle şeymi olur tavır koy yatagını ayır.onlara bakarsak kac çift ayrılcak kimbilir.dediğin cok dogru erkeklerinde duyguları var hemde kadınınkilere yakın bi dercede hassaslık kırgınlık mutluluk falan.sadece dısa vurmuolar.dediğin seyle ilgili kesinlikle katılıyorum sana.hayattaki endogal seylerden biri. o cocugu olan bayanlar bebeğin nasıl oldugunu sanıo meniye ıgggg derken anlamıom. yeni bi arkadasım daha olcakhihoyyyt

sizin gbilerlerin en fazla anlayabileceği budur işte.inan beklediğim cevapları veriyosunuz!!! anlamayanlara burdan lülülülülülü

Pardon ama erkeklerden önce hemcinslerinizin de kırılacağı şeylere dikkat etmek lazım bence yerimseniben

Her şeyden önce forumda birbirimize saygılı olmak ZORUNDAYIZ !

Konunuzda haklısınız, erkekleri kırıcı sözleri söyleyebiliyor bazı empati yoksunu hemcinslerimiz. Ancak kırıcı olup haksız duruma düşmeyin yerimseniben

arkadaşım anlamadığım bişey var sen 5 aylık hamilesin profilinde evli yazıyor ama ilk cinsel deneyimimi yaşamadım diyorsun ben açıkcası anlamadım

arkadaşım anlamadığım bişey var sen 5 aylık hamilesin profilinde evli yazıyor ama ilk cinsel deneyimimi yaşamadım diyorsun ben açıkcası anlamadım

arkadaş yorumunu şubat ayında yazmış.. aradan 10 ay geçmiş.. evlenmiş ve hamile kalmış olabiliryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…