Erkekleri süründürmek !

• Konu Sahibi Konu Sahibi kan_çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yorucu seyler bunlar
gercekten seven erkek icin boyle seylere gerek bile kalmaz bence
bu tur seyler karsisindaki kizi sadece eglence olarak goren erkeklere yapılır

erkeğine göre değişir ,ama hayatınıda erkeğe endeksleme,çünkü çok daha güzel ve az yorucu olan şeyler vardır!! yani hayatı kaçırma,,,,,,,,,

süründürcez derken sürünen biz olmayalımdakafamçokkarıştı

nabza göre şerbet verirsen karsındaki erkeğe çogu istediğini yaptırabilirsin

kimse beni bende kimseyi süründürmeyim.. ben huzurlu mutlu bi ilişki yaşamak istiyorumm artık

terket takma düşünme ilgilenme yeterde artar bile ;)

erkekleri süründürmekmi ????:kahve:
artık zor
her yer bakımlı kadın kız kaynıyor
"işine gelirse" demeleri çok daha kolay sanmıyorum ki yakışıklı karizma, hali vakti yerinde olan biri kızların peşinden koşsun :roflol:

o devirler btti bence artık kendimizi bulunmaz hint kumaşı sanmayalım..
kendimizi özel hiç sanmayalım çünkü her insan özeldir
karşılıklı sevgi saygı ve anlayış lazım
birbirimizin dilinden anlamamız gerek..
yoksa işine gelirse derler, ee denizde balık çook ne de olsa :kahve:

hayatımız boyunca hemen hemen hepimizin geçtiği yollardandır. Emin ol bende evlilikten önce çok kırıldım üzüldüm, kendimi çok çaresiz ve zavallı gördüm. Şükürler olsun Allah çektiklerimi gördü ve bence yeter sınavı dedi bana. Bir gün sende güleceksin. Senin için birşeyler yapan biri olucaktır hayatında. Üzme kendini, dilerim seni hakedenle yaşa bir ömür boyu....

CAnım yorumun için çok teşekkürler
Sana evliliğinde mutluluklar dilerim:nazar:

ama dersen ki istediklerini sevgiline nasıl yaptiriyosun ? o zaman şöle cevap verebilirim, gayet basit, hoşuma gitmeyen bi şey yaptiğinda bunun beni ne kadar üzdüğünü nedenleriyle açıklarım.. ya da bi beklentim mi var ondan tartısmadan bağirip çağirmadan kapris yapmadan ya hayatım şöyle yapsan daha ii olmaz mı ? derim... mesela geçen gece sevgilim beni evime bıraktı, anahtarı takıodum baktım gitmiş ... gecenin bi yarısı eve girmemi beklesene.. deli oldum.. ertesi gün gene eve bırakıodu beni hayatım dün gece neden beklemedin eve girmemi genelde beklerdin dün hemen yok oldun dedim, aşkım çok özür dilerim ya gercekten aptallık ettim dedi... ama küsseydim bağirip çağirip sert bi dil kullansaydım bu sefer savunmaya gececekti ve beni suçlayacak off ne var bunda diyecekti.. ama ben gayet sakin bi şekilde dile getirdim... bu gece de eve girene kadar bekledi ardından tekrar özür msjı attı askım dün geceki davranısım hoş deildi haklısın.. bu sadece basit bi örnek.. sağlıklı bi şekilde iletişim kurarak karsımızdaki insana çok şeyler yaptirabiliriz.. ama mantalitemiz "süründürmek" olursa işimiz çok zor...

ya tamam haklısın ama deli gibi sinirlenip de hiç sinirlenmemişi gibi yumuşak bi dile bişeyleri anlataktan yoruldum
anlayış gösteriyorum gösteriyorum farkında değil anlayış gösterdiimin
en ufacık ses tonumdan rahatsız oldumu anladı zamn bile
ne kadr anlayışsızsın bilmem ne kavga çıkıyo
hissettirmesinler
neden sinir edip snra da tatlı dil bekliolar
evet süründürmek istiyorum bnde çnkü artık gücüm kalmadı onla uğraşcak
köpek gibi olsun ne dersem yapsın istiyorum artık sevgi ilgi nereye kadr
kavga ettikten snra iki defa aradım diye aferdersiniz... kalktı
acı çeksin istiyorum gözü bnden başka bişi görmesin pişman olsn bana naptını anlasın istiyorum farkında bile deil çnkü
erkk milleti, sevgi tatlılık gösterdikçe her ne yaparlarsa yapsnlar öyle tavır bekliyolar sürekli anlayış bekliyolar bizde insanız kardeşim
sonuç şudur erkek milletine canım cicim yapan yaranamıyo! süründüren yaranıyo !!kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Eskiden çok iyi yaptığım bu süründürme işini artık yapamıyorum.
Bi süredir dizginlerimi kaptırmış durumdayım.
Ama geri alıcam kararlıyım.

aynı durumdayım ya eskiden çok iyi yaptığım şeyi artık hiç yapamıyorum nasıl oluyo bu ya :) nası yapcaz

var canım var en etkilisi
umursamamak
dikkatini çekmeye çalışmamak
senin dikkatini çekmeye çalıştığında onu yok saymak
dinlemek ama donuk bakmak...
cevap vermemek kızdığında şeyimde bile değilsin havalarında susmak....
yani uzun lafın kısası erkeğe "aman sensin bitanmesinnn, gibi vs laflarla kıçını kaldırmayacaksınız...kıçına kürek tutmayacaksın her an seni kaybetme korkusu olacak...o korkuyu hissetmesi içinde çekip gideceksin hayatından...arayıp sormayacan ..tellerde kalmayacan çekip gidecen peşine düşerse SEVİYORDUR düşmezse zaten İYİKİ TERKETMİŞSİN

denicem kaydirigubbakcemile4

2 yılı geçti.evliyiz.6 yıldız da birlikteyiz.bazen süründürmek istemişimdir eşimi. şöyle bi güzel burnunu sürtmek. başaramıyorum ki. benim yelkenler hoop fora :oklava:

yorucu seyler bunlar
gercekten seven erkek icin boyle seylere gerek bile kalmaz bence
bu tur seyler karsisindaki kizi sadece eglence olarak goren erkeklere yapılır

kalıyoooooooooooooooooooooooooooooooooo
ilk 6 ay kalmıyo bi sene kalmıyo ateş böcekleri gibi bıcır bıcır oluyosun
hep içinden geldiği gibi davranıyosun hep tatlı sözler sevdiğini aşık olduğunu hiç bişeyini saklamıyosun oda senden saklamıyo
ne oyuna ne taktiğ gerek yok diosun...sositososito
sonra erkek seni sahipleniyo ne dersem yapsın dio
bi yandan da ben ne istersem yapıyım karışmasın dio
ama sende onu sahipleniyosun doğal olarak karışıyosun
bi yerden snra deli gibi seven erkek bie süründürülmeyi hakeder
şekil A bnm sevgilim!!

nabza göre şerbet verirsen karsındaki erkeğe çogu istediğini yaptırabilirsin

işimiz gücümüz yok durmadan nabza göre şerbet vermeye mi çalışcaz
ömrüm çürürüdü
onlar düşünsün hangi anımızda hangi tür şerbet verceni nie hep düşünen biz oluyoruz
bunu bi yolu olmalııııııııııııı:sinifsinif:

2 yılı geçti.evliyiz.6 yıldız da birlikteyiz.bazen süründürmek istemişimdir eşimi. şöyle bi güzel burnunu sürtmek. başaramıyorum ki. benim yelkenler hoop fora :oklava:

evet ya aynen
e o zmnda kavga olduktan snra çektiğin acı sıkıntı tamamen boşa gidiyo olan bize oluyobilmiyorumkismile

bişay yapmaya gerek yok aşıksa zaten pervane olur yola gelir bnm aşkım neydi anlatsam inanamazsınız ama şimdi dize geldi. seni kaybetme düşüncesiyle başbaşa kaldılar mı tammdır

Back
X