evet senin içindi ama yanlış mı anladım sorunu yoksa tek uzaklıkmıydı sorununuz:44:
yok berracım doğru anlamışsın sorun bunun gibi aslında, ben eski sevgilimle 4.5 sene beraberlik yaşadım bunun 3.5 yılı okul ve askerlik dönemleri birbirimizi bekleyerek geçt, telefonda, internette sık görüşürdük, 2 ayda bir falan da yüzyüze görüşürdük hemen hemen ama, tam mesafeler bitti derken, ilişkimiz de ciddileşince, evlilik konları gündeme geldikçe(eski açtığım konu bununla ilgili zaten) ailelerimizden dolayı pek te uygun olamayacağımızı anladık, bir de ben öğrenmemem gereken şeyler öğrendim üzerine tuz biber oldu, hiç aşk namına bişey kalmadı, ama o kadar yılın hatrına şimdi abim gibi severim, yani insan olarak severim.
Tam bu işlerden elimi eteğimi çekeyim derken bir gün biriyle tanıştım, çocukluktan beri ortak cevrede ortak arkadaşlıklarda büyümüşüz, arkadaş olduk, tanıdıkça efendiliğini gördükçe güvendim, hatta hayatımda ilk defa bu tür duygular yaşıyoru beni 16 yaşındaymışçasına mutlu eden duygular, her neyse.. birbirimizi sevdik bir ilişkiye başladık, hatta bir süre sonra evimde ağırladım onu,her konuda o kadar uyumluyduk ki, gören yıllardır evli çift sanır (eski mesajlarımda da hep bu konuya değiniyorum evden ayrıldı, bikaç gün sonra aramaları seyrekleşti ve ayrılık mesajı geldi, bir anda biz uyumlu değiliz dedi) sonra yanlış anlaşılmalar vardır kesin neden böyle değişti falan derken konuştuk ettik,
ben eski ilişkimde de birtakım sorunlar gördüm başta, devam ettim mutsuz olduk, genelde ilk aşamada belli oluyor bu durumlar biz uyumlu değiliz, bir de bazı şeyleri erken yaşamamız bu ayrılığı hızlandırdı dedi, ben de
ne sorun gördünki, sana güvendim de paylaştım bir çok şeyi dedim,
çok benzeriz bu yüzden olmaz dedi,
ben de neden bu kadar önyargılı davranıyorsun belki de çok mutlu olucaz, ben birşeyler eksik kaldığında eger bunun için çabalamazsam asıl o zaman mutsuz olurum dedim, sonra
haklısın o kadar inançlı ve güvenle yaklaşıyorsun ki ben eski ilşkimde bunu göremediğim için ürktüm dedi ve tekrar beraber olmaya başladık. ama o işinden dolayı haftada 1 gün türkiyede ve görüşemiyoruz. internet imkanı da yok. geçtiğimiz haftalarda o 1 günde de beni aramadı sormadı çok kırıldım içimden ama gene de telefonla ben aradım onu hayırdır, sorunun mu var, yoğunluğun mu var, neden aramıyorsun diye sordugumda da aramak pek içimden gelmedi dedi bana. Ben de hala ve hala nedenini sordum ben sana bir adım gelyorum senden de bir adım bekliyorum ama neden böyle yapıyorsun, bu yaptıklarınla beni etkiliyorsun bana haksızlık ediyorsun dedim, bunları söylerken de ağlıyordum ama belli etmedim, telefonu kapadık kendme tamam öyleyse dedim ve bir daha hiç aramadım, görüşmeyeli 1 ayı geçiyor. Bana ara ara mesaj atıyor netten ve telefondan anca öyle cevap veriyorum. herne kadar hala çok sevsem de yüzsüzlük yapmak istemiyorum.
yani berracım, benim yakın arkadaşımın yorumu sen çok üstüne düştün sevgini çok gösterdin çok anaç davrandın o yüzden çok güvendi diyor. Haklı bir yerde adama mükellef sarmalı dolmalı mezeli sofralar hazırladım. o da balık pişirdi rakı balık yaptık, hayatımda ilk rakımı onunla içtim, beraber o kadar farklı aktiviteler yaptık ki sahilde sabah sporu olsun, sineması tiyatrosu müzesi olsun, tavlası nargilesi, evdeki aktivitelerimiz olsun sıkıldım demesi çok saçma geliyor ama ben şuan serbest bıraktım aramıyorum, kendisi isterse gelir, isterse gider. Çok yakın arkadaşlarıyla da tanıştım kardeşleri gibi sevdiklerini söylüyorlar beni ve anlattım bu olayı çok ayrıntı vermden, valla 6 yıldır tanıyorum onu kardeşimden ötedir ama ben bile bazen anlamıyorum onu neden böyle yaptı hiç bilmiyorum diyor, yani seni tanıdım iyi birisin neden böyle oldu bilemiyorum ama bana kalırsa pişman olacak, çünkü sen haklısın diyor bana. Bu sözlerinden sonra vicdanımı biraz olsun rahatlattım yani berra.
Şimdilik gene görüşemiyoruz en son dün mesajı geldi çok mutlu oldum bilemezsiniz ama bir gün pişman olacak bu yaptıkları için özür dileyecek bunu çok çok iyi biliyorum, ama şimdi de çok üzülüyorum tabii orası ayrı. Böyle yanii benim hikayem de.
Ben şimdiki durumda çok mu aceleci davranıyorum, normalde mi böyle olması gerekiyor bilmiyorum ama o çok yakın arkadaşıma da gösterdim son mesajlarını falan, o siz sevgilisiniz canım yanlış düşünme bence diyor, ama ilk zmanlardaki gibi değil işte aramalar sormalar, işine veriyorum iş yoğunluğuna telefonun çekmemesiine veriyorum ama en azından yurtiçinde oldugunda arasa halimi hatrımı sorsa, o zman kendimi çok daha yakın hissedicem. Bilemiyorum:SS Yorumunuzu bekliyorum
Gene çok uzun yazdım kusura bakmayın

(