- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
zaten ben kimle konuşsam sen ikizler olamazsın dio bende anlamadım :) valla bi lise arkım var o derdiki kızım sen lisede bölemiydin aman olursa olsun banane ya fln :) kızardım o kdar duygusuzmuyum be die demekki bu adam benim feleğimi şaşırttıbide şuna kızıyom şifresini değiştirmedi die hala girip bakıom ya arada takip ediom ya faceden o da deli edio beni. karşısına çıkabilcek bi durumum yok cnm farklı şehirlerdeyiz anca takılarını fln almaya gelirse çıkarım heralde inş o zamana kadar da toparlarım kendimi. şuan cidden bencil olmak istiyorum sadece kendimi düşünmek istiyorum ama yapamıyorum henüz. alıyom kitabı elime 50 sayfa okumuşum bi bakıomki ne okumuşum hiç hatırlmaıyorum ne zaman buraya bişiyler yazsam daa da ii hissediorum kendimi bakalım zamanla ya batcas ya çıkcas. senin ufukta bişiyler var gibi hadi hayırlısı bakalım :)
duygusuz olmak en iyisi biliyo musun dün elini kesmiş bana resmini attı bi şahıs

bana acı çektirmeyi bu kadar mı seviyosun yazmış kçük kçük çizikler

bende: evet senin acı çekmen bana zevk veriyo yazdım
baktım kızla tekrar barışmış yazmış: sen o mekanlara takılarak basitleşiyosun bide anne olmayı mı hayal ediyosun yazmış
çok üzüldüm ki beni bilir hiç bi erkekle samimi olmam cvp vermedim yazdı da yazdı
en sonuna da ben seni galiba özlemişim yazmış hep kısa cvplar verdim çok kırdı
sonra geldiğinde konuşalım artık sonuca varalım demiş ok dedim

sende artık sallama yani kaçAN KOVALANIR bunu unutma hayat felsefeni yap hatta
bi sürü örnek verebilirim sana bu konuda bolvermeyi öğren
duyguların değil mantığın seni yönetsin emin ol çok kazanırsın daha neleri çıkıcak karşına ohooo dur bakalım