Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki üzülme demek saçma ama elinden geldiği kadar güçlü durmaya çalış..
Rabbim yanında olucaktır unutma kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

ya olanlara bı baksana cnm ya hakmı bu?

en son bana beni affetmişken şimdi hangi sebepten ayrılıosun sorusuna bi anda sorunca cevap veremedim die dert oldu içime çünkü suçum olduğunu düşünmüorum bende tel konuşmasından sora mesaj attım hep hadi az kaldı fılan derken hep daa uzaklıklar gırdı aramıza bı uzaklıgı bi londrayı daa kaldıramadı yüreğim yazdım. o da hadi geç bunları ya bahane bunlar fılan yazmış bana sölediği yalanları ben haketmişim fılan ilişkimizin ilk zamanları çok üzmüşüm ben onu fılan böle bişiy varmı ya intikam resmen neyin intikamı. eet dio beni sen sapıttırdın sen bu hale getirdin. dedim ilerde demekki evlensek tartıssak yine sapıtcan eet olabilir dio. bi erkeği elinde tutamadın dio deli ya. sanki benim görevim bu da yerinde dursaydın ben nie tutamıyımki sen tutsaydın beni manyak şey. neyse bende yazdım senınle daa fasla uzak olamıorum dıe ve sana guvenemıorum dıe kendımı asla suclu hıssetmem bu benım en doğal hakkım benımkı en azından bırlıkte olamadıgımıza ısyan senle olamamak adına ıslenen bı gunahtı peki ya senınkıler intıkammış allah askına neyın ıntıkamını kımden aldın evlenmeyı dusundugun kadındanmı allah herkesın gonlune gore versın ne dıım yazdım. o da demiş işte ya geç bunları ağladığımı ailem duydu geldi onlarda agladı üzüldüler onlarda anladı artık senın ne mal oldugunu benım hep haksızlıga ugradıgımı neysekı artık hayatımı mahveden bırı olmıcak dusunebılıomusun artık benı anlamayan bırıne kendımı anlatmak zorunda kalmıcam yaptığım iilikleri sen göremıosun dıe yuzune vurmak zorunda da kalmıcam ben sorumu sordum sen de kem küm yaptın içim öle raatki artık yazmış. bende cevap atmadım artık. yorum beklıorum cnm böle üstteyken alta mı düşmüşüm cidden artık bi önemi yok da olsun merak ettim...

Canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki üzülme demek saçma ama elinden geldiği kadar güçlü durmaya çalış..
Rabbim yanında olucaktır unutma kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

ya olanlara bı baksana cnm ya hakmı bu?

en son bana beni affetmişken şimdi hangi sebepten ayrılıosun sorusuna bi anda sorunca cevap veremedim die dert oldu içime çünkü suçum olduğunu düşünmüorum bende tel konuşmasından sora mesaj attım hep hadi az kaldı fılan derken hep daa uzaklıklar gırdı aramıza bı uzaklıgı bi londrayı daa kaldıramadı yüreğim yazdım. o da hadi geç bunları ya bahane bunlar fılan yazmış bana sölediği yalanları ben haketmişim fılan ilişkimizin ilk zamanları çok üzmüşüm ben onu fılan böle bişiy varmı ya intikam resmen neyin intikamı. eet dio beni sen sapıttırdın sen bu hale getirdin. dedim ilerde demekki evlensek tartıssak yine sapıtcan eet olabilir dio. bi erkeği elinde tutamadın dio deli ya. sanki benim görevim bu da yerinde dursaydın ben nie tutamıyımki sen tutsaydın beni manyak şey. neyse bende yazdım senınle daa fasla uzak olamıorum dıe ve sana guvenemıorum dıe kendımı asla suclu hıssetmem bu benım en doğal hakkım benımkı en azından bırlıkte olamadıgımıza ısyan senle olamamak adına ıslenen bı gunahtı peki ya senınkıler intıkammış allah askına neyın ıntıkamını kımden aldın evlenmeyı dusundugun kadındanmı allah herkesın gonlune gore versın ne dıım yazdım. o da demiş işte ya geç bunları ağladığımı ailem duydu geldi onlarda agladı üzüldüler onlarda anladı artık senın ne mal oldugunu benım hep haksızlıga ugradıgımı neysekı artık hayatımı mahveden bırı olmıcak dusunebılıomusun artık benı anlamayan bırıne kendımı anlatmak zorunda kalmıcam yaptığım iilikleri sen göremıosun dıe yuzune vurmak zorunda da kalmıcam ben sorumu sordum sen de kem küm yaptın içim öle raatki artık yazmış. bende cevap atmadım artık. yorum beklıorum cnm böle üstteyken alta mı düşmüşüm cidden artık bi önemi yok da olsun merak ettim...

O vicdanım rahat olsun diye seni haksız çıkarımş işte artık tamamen bittiğine inanıyosan seninde için rahat olsun
Hatalar her zaman iki taraflıdır tek taraflı değil,onunda yanlışları vardır
Üstelik bunları kabul etmekten bile aciz
Seni bilerek ezmişki kendini kötü hisset diye
Bırak artık düşünmeyi sende kendine göre haklısın sonuçta olan olmuş artık tamamen çıkarman lazım aklından.

O vicdanım rahat olsun diye seni haksız çıkarımş işte artık tamamen bittiğine inanıyosan seninde için rahat olsun
Bırak artık düşünmeyi sende kendine göre haklısın sonuçta olan olmuş artık tamamen çıkarman lazım aklından.

tatlım o kadar ii analiz etmişin ki cidden ya adam sürekli kendini haklı çıkarma peşinde birini de kabul et yani bu kadar olur. dediğin gibi amacı acı çektirmek gider ayak. hatta bana sölediği en son söz ne biliomusun sen oldum sanıosun ama olmamıssın dalından erken koparılmıs ham bır meyvesın :) bu halde bile üzülürken güldüm. anneme de ver su takıları göndercem diom isteyip duruo o kadar annemde vermio arasın benden istesin dio. neyse vakit geçsinde atıcak gücü bulunca atcam inş kimsenin hakkı kalmasın bende allah korusun

sende durumlar ne barışıonuzmu?

tatlım o kadar ii analiz etmişin ki cidden ya adam sürekli kendini haklı çıkarma peşinde birini de kabul et yani bu kadar olur. dediğin gibi amacı acı çektirmek gider ayak. hatta bana sölediği en son söz ne biliomusun sen oldum sanıosun ama olmamıssın dalından erken koparılmıs ham bır meyvesın :) bu halde bile üzülürken güldüm. anneme de ver su takıları göndercem diom isteyip duruo o kadar annemde vermio arasın benden istesin dio. neyse vakit geçsinde atıcak gücü bulunca atcam inş kimsenin hakkı kalmasın bende allah korusun

bende cecene katılıyorum gider ayak damara baglamış :ssz:
bilerek nasıl oldu bitti diye vicdan yapmış öncesindede sen ne dersen onu sölicekti özledim dersen evet özlemedim dersen bende dicekti
bu çocuk bence sana göre oynuyo kendine ait bi dşüncesi yok yani sen bi adım gel geliyo geri çekil çekiliyo
uğraşılmaz bunla allah korumuş seni..

Off of moralim çooooook bozukk artık bıktı ilgilenmiyo benimleeee :43:

dün gece mesaj geldi canım ailenle konuştunmu die bizde gece gündüz muhabbeti geçio bende anlattım aileme bu işin asla geri dönüşü olmıcak dedim sen gezip tozmaktan söleyebildinmi bilmiorum ama lütfen söle seninle ilgili hiçbişiy görmek ve duymak istemiorum artık nasıl olsa öbür dünyada görüşcez yazmış bende cevap atmadım. 1 gece önce ohh artık beni anlamayan biri yok çok raatım dien adam ertesi gün nie ailemle konuşup konuşmadığımı merak edio anlamadım kendi konuştuysa konuştu yani bana nie anlatıo bunu hala. (bu arada dün bi arkımla kahve içmeye çıkmıştık orda etiketlenmiştim ama ben onda engelliyim sanırım annesinin faceden görüo beni ondan dio gezip tozmaktan vakit bulabiliosan die)

bende cecene katılıyorum gider ayak damara baglamış :ssz:
bilerek nasıl oldu bitti diye vicdan yapmış öncesindede sen ne dersen onu sölicekti özledim dersen evet özlemedim dersen bende dicekti
bu çocuk bence sana göre oynuyo kendine ait bi dşüncesi yok yani sen bi adım gel geliyo geri çekil çekiliyo
uğraşılmaz bunla allah korumuş seni..

dün gece mesaj geldi canım ailenle konuştunmu die bizde gece gündüz muhabbeti geçio bende anlattım aileme bu işin asla geri dönüşü olmıcak dedim sen gezip tozmaktan söleyebildinmi bilmiorum ama lütfen söle seninle ilgili hiçbişiy görmek ve duymak istemiorum artık nasıl olsa öbür dünyada görüşcez yazmış bende cevap atmadım. 1 gece önce ohh artık beni anlamayan biri yok çok raatım dien adam ertesi gün nie ailemle konuşup konuşmadığımı merak edio anlamadım kendi konuştuysa konuştu yani bana nie anlatıo bunu hala. (bu arada dün bi arkımla kahve içmeye çıkmıştık orda etiketlenmiştim ama ben onda engelliyim sanırım annesinin faceden görüo beni ondan dio gezip tozmaktan vakit bulabiliosan die)

ayy ben bunla ilgili konu açtım bilsem açmazdım aynı şey bnmde basımda ve biz daha yeniyiz 1 aylık :43:
günde 3-4 kez 1-2 msjlaşma oluyo o kadar ama yanyanayken herşey güzel cok mutluyum iş telefonla iletişime gelince cocuga bişeyler oluyo:43::43:
ben istiyorumki beni düşünsün hep ilgilensin ama yokkkk hata bende çok değer verdim birden:43:

Bizde konuşuyoruz canım ama kesin bişey yok barışma olcaksa bile geç olsun diyorum böyle iyi şimdilik :1:

Sende en iyisini yapmışsın son mesajına cevap vermemekle bu çocuğu pek anlayamadım senin canını yakmak istiyo sürekli sanırım.:44:

Off of moralim çooooook bozukk artık bıktı ilgilenmiyo benimleeee :43:

ayy ben bunla ilgili konu açtım bilsem açmazdım aynı şey bnmde basımda ve biz daha yeniyiz 1 aylık :43:
günde 3-4 kez 1-2 msjlaşma oluyo o kadar ama yanyanayken herşey güzel cok mutluyum iş telefonla iletişime gelince cocuga bişeyler oluyo:43::43:
ben istiyorumki beni düşünsün hep ilgilensin ama yokkkk hata bende çok değer verdim birden:43:

Hoşgeldiniz kızlar bu ilgisizlik çoğu erkekte var malesef sizi çok iyi anlıyorum.
Bazıları bilerek yapsada bazılarının gerçekten yapısında var ilgisiz olmak...
Çok büyük bi sorun değilse pek büyütmemek lazım ama ilişkinizde büyük bir sorun olduğunu düşünüyosanız açık açık konusun
Hiç ertelemeyin konuşmayı,belki bi konuşmaya bakar düzelmeleri.
Yanınızdaysa görüşebiliyosanız istediğiniz zaman fazla dert etmeyin bence.
Çünkü bu mevzular erkekleri sıkıyor.

ben ne yaptığını anlamakta gerçekten zorlandım.hayır bittiyse ve artık seninle ilgili bir şey duymak,görmek istemiyorsa niye senin gezip tozmanı söylüyor ki..elbette geziceksin ne yani yasını mı tutmanı bekliyor.bence o vicdanıyla hesaplaşıyor ve kendini haksız bulduğu için sürekli senin yaptıklarında bir kusur bir şey arıyor.bence böylesi senin için daha hayırlı gibi.ne yaptığını anlayamadığın birisiyle nasıl bir ömür geçirebilirsin ki??:31::31:

aynen kızlar bende anlamadım yani ok raatladım ailemede söledim diip ertesi gün gezmemi bahane ederek nie tekrar mesaj atıosa. üstelik ayrılık sebebimi bile bahane olarak görüo. allah askına ya uzaklıktan daa zor ne olabılır benım onunla problemim. derdim ne yani dayanamıorum artık daa fazla uzaklıga bunu anlamak bu kadarmı zor yani. ama hep suçlu benim sanırım ailesi sağlıksal acıdan bıraz zor gunler gecırıomuş bunda bile beni suçluo ben sana kendi kardeşinin yapmadığı fedekarlıkları yaptım herşeyi bırakıp zor zamanlarında geldim diip duruo. bana nankörmüşüm gibi davranıo ben yapılan iilikleri unutmadım ki kızlar ama sırf bu sebeptende kabul edilmio bazı şeyler. kaldıki aradı çağırdı da mı gitmedim düşmanım bile olsa arasa gel dese giderdim cidden benim vicdanımı çok zorluo. kardeşimin face den baktım bugün profiline burcu güneş oflaya oflaya şarkısını paylaşmış. bence yaptıklarından utanacak biri varsa ben olmamalıyım bu ikimizde hatalıydık ama en azından ben dürüsttüm...

Kızlar bizde iki gecedir görüşüyoruz Seni istiyorum falan dedi bende istiyorum ama sonumuz aynı olucak değişen bişey olmıcak dedim.
Üni bittikten sonra seni beklicem falan dedi olmaz dedim bende kim öle kim kala bu büyük bi söz sonuçta.
İki gecedir msn ye çağırıyo gel cam aç diye öyle bakışıyoruz saatler geçiyo
Ve ben onu acayip özlemişim kameradan geçip yanına gidesim geldi halada çok seviyorum.
Ankara ya gelcek gelebilirse ama daha belli bişey yok.

Bizi bitiren sadece uzaklık falan dedi tabi bu bi bahane değl ama biizi gerçekten çok yıprattığı kesin
Başta ben dayanamıyorum uzak olmaya zaten :31:

canım nasıl sevindim bi bilsen galeniada söylemiş bencede bir şans daha verin birbirinize olmıcak diye bişey yok herşey olabilir belkide çoook daha mutlu olursunuz.

kızlar gece aradı benimki konuştuk 1 ay aradan sora hatta konuşmadık girdik resmen birbirimize. ve noldu biliomusunuz haklıyken haksız duruma düştüm sorduğu sorulara doğru düzgün cevap bile veremedim kem küm diip kaldım hazırlıksız yakalandım. o da daa çok saydırdı ve son noktayı koydu ohhh içim çok raatladı doğru düzgün bi sebebin bile yokmuş ayrılmaya boşa üzülmüşüm neyse ki anlamış oldum fln dedi ailesine de sölemiş. bi daa aramayıda düşünmüorum seni ailemide aratmak saçma onlarda yeterince yıprandı bu işlere sokmıcam hiç onları. en yakın zamandada takılarımı gönder yolun açık olsun dedi. o kadar kötü oldumki. kendimi savunamadım bile benim tek derdim bi an önce kavuşabilmekti ama onu bile sölerken çok ezik hissettim kendimi. gerçekten bitti...
canım biz bu türe kısaca erkek diyoruz! bizde 2 3 gündür konuşuyoruz resmen üste çıktı ben suçlu durumu düştüm ve değişceksen olsun muhabbetine getirdi olayı resmen. ama tebrik ederm hiç taviz vermemmişsin.ayrıca ertesi gün gezdin tozdun diye laf sokup öyle şarkılarla gönderme yapıyosa sana tavsiye ediceğim tek taktik iyice kuyruğuna basman olur.daha çok gez gezmıosan bıle sürekli biyerlerdeymiş havası yarat anlaşılan seninkide uslu durunca değil azıtınca kıymet bilenlerden :52:
en azından artık bu belirsizlik mahvetmicek seni güzelim bide böyle düşün... bende kızı aradım arkadaşımdayken
açtı alo falan dedi sen ne kadar yüzsüz bi insansın diye bi başladım en son ağlamaktan konuşamıyodu
allah son geri zekalı hakkınıda seni yaratmakta kullanmış dedim :27:
ohhh rahatladımm:31::31::31:
yemin ederim süpersin ya ahaahahaha içinde kalcağına onun içinde patlatmışssın olayı :27::27:

ya kızlar sinirden çıldırıcam bana bi akıl verin geçen yıl abimle babam vefat etmişti 3 gün arayla bu günde mevlit okutacaktık annemlerde...... bende dün sabah hazırlıklara yardım etmek için anneme gittim evim uzak çocuklarımda büyük çocukların okulları var çocukları götürmedim bütün işimi ayarladım dün sabah çocukları eşime bırakıp anneme gittim akşama kadar işimiz vardı gece 10 da oğlumu aradım n eyapıyorsunuz diye sabah okula geç kalmayın filan diye tembihleyip konuşup teli kapattım ondakika geçmedi eşim aradı vay efendim çocukların ütüsünü neden yapmamışım bağırdı çağırdı telefonu kapadı 20 dakika sonra çocukların okul kıyafetkerini toplamış annemlere getirmiş ütülesin diye gıcıklığına yapıyo oğlumun biri 14 yaşında biri 11 yaşında bu çocuklara bişle göz kulak olmak istemiyo topu topu 1 gece kalacaktım annemde onuda bana zehir etti eşimi kesinlikle bu konuda tepemden indirmem lazım çok gıcıklığına yapıyor kendi annesinin işini yapsam çocuklarının ütüsüymüş çocukları acıkmış zerre kadar düşünmez iş benim aileme gelince böyle yapıyor sinir ediyor beni

kendi hatalarını ne kadarda güzel kapatıyo bu g.zekalıı :31::31:
k.bkma tatlım ama gerçekten böyle adama saygı falan duyma sen :47:
bide seni takip ediyo demek fancyde demiş bencede benim taktiğimi kullan ben nasıl facete
hep bi yerlerde görülüyosam sende yap zararı olmazz :27::27:
hatta resim falan koy çok mutluyum olarak takıll :51:

canım nasıl sevindim bi bilsen galeniada söylemiş bencede bir şans daha verin birbirinize olmıcak diye bişey yok herşey olabilir belkide çoook daha mutlu olursunuz.

canım biz bu türe kısaca erkek diyoruz! bizde 2 3 gündür konuşuyoruz resmen üste çıktı ben suçlu durumu düştüm ve değişceksen olsun muhabbetine getirdi olayı resmen. ama tebrik ederm hiç taviz vermemmişsin.ayrıca ertesi gün gezdin tozdun diye laf sokup öyle şarkılarla gönderme yapıyosa sana tavsiye ediceğim tek taktik iyice kuyruğuna basman olur.daha çok gez gezmıosan bıle sürekli biyerlerdeymiş havası yarat anlaşılan seninkide uslu durunca değil azıtınca kıymet bilenlerden :52:

yemin ederim süpersin ya ahaahahaha içinde kalcağına onun içinde patlatmışssın olayı :27::27:

o değilde sevgilimde kıza haddini bildirmiş senin gibi bi o.. için sevgilimi üzemem ben demiş
bide üstüne sol yanıma diye facete bişi paylaşmış resim çektirmiş kendini güneşi kalp içine almış :31:
çok hoşuma gitti :16::16: daha dur kıza haddini tam bildirmedim.. :27:

ya kızlar sinirden çıldırıcam bana bi akıl verin geçen yıl abimle babam vefat etmişti 3 gün arayla bu günde mevlit okutacaktık annemlerde...... bende dün sabah hazırlıklara yardım etmek için anneme gittim evim uzak çocuklarımda büyük çocukların okulları var çocukları götürmedim bütün işimi ayarladım dün sabah çocukları eşime bırakıp anneme gittim akşama kadar işimiz vardı gece 10 da oğlumu aradım n eyapıyorsunuz diye sabah okula geç kalmayın filan diye tembihleyip konuşup teli kapattım ondakika geçmedi eşim aradı vay efendim çocukların ütüsünü neden yapmamışım bağırdı çağırdı telefonu kapadı 20 dakika sonra çocukların okul kıyafetkerini toplamış annemlere getirmiş ütülesin diye gıcıklığına yapıyo oğlumun biri 14 yaşında biri 11 yaşında bu çocuklara bişle göz kulak olmak istemiyo topu topu 1 gece kalacaktım annemde onuda bana zehir etti eşimi kesinlikle bu konuda tepemden indirmem lazım çok gıcıklığına yapıyor kendi annesinin işini yapsam çocuklarının ütüsüymüş çocukları acıkmış zerre kadar düşünmez iş benim aileme gelince böyle yapıyor sinir ediyor beni[/QUOTE

bir gün idare etsin canım çokta küçük değlmişki çocuklar

offff offfffff ya evde tekim bebişim uyuyooo eşim işte hastayıım az sonra kızım uyanacak kim bakacak ona eşimi aradım gel diye yoğunm dedii uffff ya o hasta olunca çok nazlı ben bakıyorum uykusuz kalıyorum ıhhh demiyorum çok rahat sinir oldum şuanda ona tryi o kurtaracak sanki napcamm yaa kimsede yok :(((

denedim burda yazılanları ama umru bile olmadı hiç bişi =( bi saat önce ayrılmak istediğimi söyledim beni az çok tanıyosun sen bunu dedikten sonra yok ayrılmayalım diycek bi adam değilim dedi çekti gitti

denedim burda yazılanları ama umru bile olmadı hiç bişi =( bi saat önce ayrılmak istediğimi söyledim beni az çok tanıyosun sen bunu dedikten sonra yok ayrılmayalım diycek bi adam değilim dedi çekti gitti

en iyisi olmuş bu ilşki için çaba sarfetmeyen adamdan kurtulmuş oldun boşver..

Back
X