Canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki üzülme demek saçma ama elinden geldiği kadar güçlü durmaya çalış..
Rabbim yanında olucaktır unutma kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
ya olanlara bı baksana cnm ya hakmı bu?
en son bana beni affetmişken şimdi hangi sebepten ayrılıosun sorusuna bi anda sorunca cevap veremedim die dert oldu içime çünkü suçum olduğunu düşünmüorum bende tel konuşmasından sora mesaj attım hep hadi az kaldı fılan derken hep daa uzaklıklar gırdı aramıza bı uzaklıgı bi londrayı daa kaldıramadı yüreğim yazdım. o da hadi geç bunları ya bahane bunlar fılan yazmış bana sölediği yalanları ben haketmişim fılan ilişkimizin ilk zamanları çok üzmüşüm ben onu fılan böle bişiy varmı ya intikam resmen neyin intikamı. eet dio beni sen sapıttırdın sen bu hale getirdin. dedim ilerde demekki evlensek tartıssak yine sapıtcan eet olabilir dio. bi erkeği elinde tutamadın dio deli ya. sanki benim görevim bu da yerinde dursaydın ben nie tutamıyımki sen tutsaydın beni manyak şey. neyse bende yazdım senınle daa fasla uzak olamıorum dıe ve sana guvenemıorum dıe kendımı asla suclu hıssetmem bu benım en doğal hakkım benımkı en azından bırlıkte olamadıgımıza ısyan senle olamamak adına ıslenen bı gunahtı peki ya senınkıler intıkammış allah askına neyın ıntıkamını kımden aldın evlenmeyı dusundugun kadındanmı allah herkesın gonlune gore versın ne dıım yazdım. o da demiş işte ya geç bunları ağladığımı ailem duydu geldi onlarda agladı üzüldüler onlarda anladı artık senın ne mal oldugunu benım hep haksızlıga ugradıgımı neysekı artık hayatımı mahveden bırı olmıcak dusunebılıomusun artık benı anlamayan bırıne kendımı anlatmak zorunda kalmıcam yaptığım iilikleri sen göremıosun dıe yuzune vurmak zorunda da kalmıcam ben sorumu sordum sen de kem küm yaptın içim öle raatki artık yazmış. bende cevap atmadım artık. yorum beklıorum cnm böle üstteyken alta mı düşmüşüm cidden artık bi önemi yok da olsun merak ettim...