Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende çok yaptım zamanında maalesef, en baş köşeye, tepemin üstüne oturttum, herşeyde üste çıkmaya başladı sonra, şımarıp, çok affedersiniz, bi yerleri kalkıyor, hemen havaya giriyorlar, yaa işte nasılsa benim avucumda, elimde tutuyorum, seviyor beni diye düşünüyorlar, biz hemen bağlanıyoruz, kaptırıyoruz kendimizi, hayatımızın en derin yerine koyuyoruz onları, onlar olmayınca yaşamıyoruz sanki, oysa herşey bizde bitiyor, ama işte yine de yapıyoruz.
dedikleriniz mantıklı evet aslında umursamaz davranabiliriz ama karşıdaki size güvenip caba göstermiyorsa nede olsa beni seviyor bende seviyorum o uğraşsın benim ugrasmama gerek yok havasındalar.Eğer bizde cabayı bırakıp onlar gibi devam edersek ilişki 2 tarafta da zamanla bitmezmi
evlenmek istiyormuş ama sms falan sevmiyormus sürekli konusacak ne konu bulabilirmişiz ki çok konusursak sıkılırmış...Siz yine günde 3 kere konsuuyorsunuz bence bu konusmalar 2 güne düşmeden kendine getirin :)
tamamen desteklıyorum hanımlar...hersey ınsanın kendı elınde...fazla dusunmeyın aramayınca uzulmeyın dayanamayıp tele yapışmayın salın gıtsın...ustune dusmeyın...![]()
düşünsenize 1 ay boyunca aramıyorsunuz oda hiç bir şekilde 1 ay boyunca aramıyor :S yani bunun sonu cok kötüü olur yuvayı dişi kuş yapar ama :S
düşünsenize 1 ay boyunca aramıyorsunuz oda hiç bir şekilde 1 ay boyunca aramıyor :S yani bunun sonu cok kötüü olur yuvayı dişi kuş yapar ama :S
her kavgada sen arıyorsan mesela 1 hafta geçiçek adama dank edicek bu kız beni arardı niye aramıyo diye ozman tıpış tıpış arıcak zaten oda aramazsa sal gtsin demkki takmıyo
o zaman uygusalasak mı hep beraber tecrübeli arkadaslar da yazarsa sevinirim :) bide ilişkim 1 aylık falan olsa cok normal davranırımda sene oldu ya kıyamıyorm