Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

canım aklı başına gelmiş gibi ilişkini kestirip atma bi şans daha ver derim bana sorarsan ama yinede eskisi gibi olmıcagnı kanıtlamalı sana bu arada iradene hayran kaldımmm:34::34::34:

terazi erkekleri dengesizdir cidden..Benim bir eerkek var terazi sevgilisini aldattı cinsel anlamda değil ama eglence olarak heyecan olsun diye bir kızla konusmustu ve kız ondan ayrıldı 1-2 ay barısmadılar sonra cocuk geri döndü tabi tek taşla :)

Herşeyin hayırlısı diyorum ben, beni mutsuz edecekse, tekrar kırıp üzecekse hiç gelmesin, ama oyun yaptım şaka yaptım denedim bak erkekler de böyle numara yapıyor bağlı mı değil mi diye yaptıysa önce bi eşşeği suya yollarız heralde :D neyse kızlar buarada erkekler arasında da var mıdır acaba hatuna oyun yapıyorum trip atıyorum kıvama getiriyorum muhabbetleri falan???

tienen kullanıcısından alıntı
canım onun ilk çıktığıyımm ilk birşeyleri paylaştığı biriyim emin ol kolay kolay alışamaz

hele aynı sınıftaysakkk

yavaşş yavaşşş sindire sindire böyle burnundan getirticemm

hak ettii üzüldüğüm günlere yanarımm bu da candır bacımm

off tienen off sana büyük misyon düşmüş, ilk ilişkiler hep en zorudur, ama en güzelidir:32:

Son düzenleme:
iki inatçı birlikte nasıl geçiniyorsunuz vallahi hayret :46:

:60: Canım birbirimizi tamamlıyoruz aslında anlasamadıgımız cok az nokta var ondan dolayı çok problem olmuyor ...
Ben neysem oda benim erkek halim birbirimizi çok iyi anlıyoruz sanırım böyle geçiniyoruz ...

Ama genel olarak Akrep insanı çok zordur ... Bunu benim içinde söylerler ...

Herşeyin hayırlısı diyorum ben, beni mutsuz edecekse, tekrar kırıp üzecekse hiç gelmesin, ama oyun yaptım şaka yaptım denedim bak erkekler de böyle numara yapıyor bağlı mı değil mi diye yaptıysa önce bi eşşeği suya yollarız heralde :D neyse kızlar buarada erkekler arasında da var mıdır acaba hatuna oyun yapıyorum trip atıyorum kıvama getiriyorum muhabbetleri falan???

tienen kullanıcısından alıntı
canım onun ilk çıktığıyımm ilk birşeyleri paylaştığı biriyim emin ol kolay kolay alışamaz

hele aynı sınıftaysakkk

yavaşş yavaşşş sindire sindire böyle burnundan getirticemm

hak ettii üzüldüğüm günlere yanarımm bu da candır bacımm

off tienen off sana büyük misyon düşmüş, ilk ilişkiler hep en zorudur, ama en güzelidir:32:

valla aynen öyle oluyo galiba ilk olduğu kadar sonda olsaa :))
harbiden 2akrep nasıl geciniyorsunz ilgi ne düzeyde akrepler pek ilgi göstermiyoda

:60: Canım birbirimizi tamamlıyoruz aslında anlasamadıgımız cok az nokta var ondan dolayı çok problem olmuyor ...
Ben neysem oda benim erkek halim birbirimizi çok iyi anlıyoruz sanırım böyle geçiniyoruz ...

Çok kelimesi bile az kalıyor vallahi :1:
Ahh Ahh ne yapıcam ben bunlarla bilmiyorum :31:
En yakın arkadaşım da akrep :26:

ya hanımlar yok ya burçla alakası yoktur bence, yetiştirilme tarzı, anne babada nasıl gördüyse, filmlerde ne gördüyse oluyor genelde. Ben anne babalarımızı düşünerek veriyorum bu örneği, sözüm meclisten dışarı:51:

Çok kelimesi bile az kalıyor vallahi :1:
Ahh Ahh ne yapıcam ben bunlarla bilmiyorum :31:
En yakın arkadaşım da akrep :26:

Annem bana hep der ki senin ki Allahtan seninle aynı burç :9:
Ama iyidir ya Akrep burcu :51:
Ne bileyim benim sevgilimde akrep oldugu için zorluk çekmiyorum ...

Şikayetleriniz neler efenim :ssz:

Maaşallah ya inş böyle devam eder, bizde gene sorun aynı şeyleri düşünüyor, aynı tepkiyi veriyor, aynı şeyleri yapıyor olmak. Delircem sonunda o olcak :27:

:47: Tabııı yaaaaa.. Konunuza bittim bende yanınızdayım demın bı olay yasadım kafam attı deger vermiceksin versende caktırmıcaksın ne avcunun ıcınde olcaksın nede dısında seni kaybetme korkusu olcak içinde.. olmassa zaten o erkekten hayır gelmez :19:

Maaşallah ya inş böyle devam eder, bizde gene sorun aynı şeyleri düşünüyor, aynı tepkiyi veriyor, aynı şeyleri yapıyor olmak. Delircem sonunda o olcak :27:

Sağol canım amin inşallah :nazar:
Sen ne burcusun

Annem bana hep der ki senin ki Allahtan seninle aynı burç :9:
Ama iyidir ya Akrep burcu :51:
Ne bileyim benim sevgilimde akrep oldugu için zorluk çekmiyorum ...

Şikayetleriniz neler efenim :ssz:

İyi taraflarını da düşünmüyor değiilim .. Belki de hala onları düşündüğüm için devam ediyor bu ilşki :31:
Bi kere dinlemek gibi bir huyu yok
Herşeye inanılmaz çabuk öfkelenir ve öfkelendiğinde geç önüne geçebilirsen.
çok inatçı

ya benimki msjlasmay sevmiyo ne bicim bi akrp bu ::D

İyi taraflarını da düşünmüyor değiilim .. Belki de hala onları düşündüğüm için devam ediyor bu ilşki :31:
Bi kere dinlemek gibi bir huyu yok
Herşeye inanılmaz çabuk öfkelenir ve öfkelendiğinde geç önüne geçebilirsen.
çok inatçı

Yalan söyleyemem bende akrep olarak gerçekten akrep çok öfkeli bi burc anında parlar dellenir falan ...
Akrep tenkit edilmekten hoslanmaz derler falan filan ...
Biri sorsa burcumu akrep desem uzaklas der :60:

Seviyorum burcumu ama ben :17:

hmmm yay hakkında bir fikrim yok canım sanırım en iyi akreple akrep anlasıyor anladıgım kadarıyla baksana nasıl kızıor herkes :9::9:akrep sevgililerine ...
akrep en cok boga ve aslanla anlasamaz sahsen bende anlasamam sevgilimde öyle anlasamaz

hmmm yay hakkında bir fikrim yok canım sanırım en iyi akreple akrep anlasıyor anladıgım kadarıyla baksana nasıl kızıor herkes :9::9:akrep sevgililerine ...
akrep en cok boga ve aslanla anlasamaz sahsen bende anlasamam sevgilimde öyle anlasamaz

ahanda ben :D
benimki akrep bende yay
yükselenim neyseki yengeç yok başka türlü kurtarmazdı bu ilişkiyi
yay kadınları için bi tavsiye okumuştum akrep erkeklerini görürseniz kaçın diye :9:

Back
X