Biri Akrep mi dedi
Sözlüm ve ben ikimizde Akrep
Hayırdır memnun olmayan mı var![]()
iki inatçı birlikte nasıl geçiniyorsunuz vallahi hayret

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri Akrep mi dedi
Sözlüm ve ben ikimizde Akrep
Hayırdır memnun olmayan mı var![]()
canım aklı başına gelmiş gibi ilişkini kestirip atma bi şans daha ver derim bana sorarsan ama yinede eskisi gibi olmıcagnı kanıtlamalı sana bu arada iradene hayran kaldımmm![]()
terazi erkekleri dengesizdir cidden..Benim bir eerkek var terazi sevgilisini aldattı cinsel anlamda değil ama eglence olarak heyecan olsun diye bir kızla konusmustu ve kız ondan ayrıldı 1-2 ay barısmadılar sonra cocuk geri döndü tabi tek taşla :)
iki inatçı birlikte nasıl geçiniyorsunuz vallahi hayret![]()
Herşeyin hayırlısı diyorum ben, beni mutsuz edecekse, tekrar kırıp üzecekse hiç gelmesin, ama oyun yaptım şaka yaptım denedim bak erkekler de böyle numara yapıyor bağlı mı değil mi diye yaptıysa önce bi eşşeği suya yollarız heraldeneyse kızlar buarada erkekler arasında da var mıdır acaba hatuna oyun yapıyorum trip atıyorum kıvama getiriyorum muhabbetleri falan???
tienen kullanıcısından alıntı
canım onun ilk çıktığıyımm ilk birşeyleri paylaştığı biriyim emin ol kolay kolay alışamaz
hele aynı sınıftaysakkk
yavaşş yavaşşş sindire sindire böyle burnundan getirticemm
hak ettii üzüldüğüm günlere yanarımm bu da candır bacımm
off tienen off sana büyük misyon düşmüş, ilk ilişkiler hep en zorudur, ama en güzelidir![]()
Canım birbirimizi tamamlıyoruz aslında anlasamadıgımız cok az nokta var ondan dolayı çok problem olmuyor ...
Ben neysem oda benim erkek halim birbirimizi çok iyi anlıyoruz sanırım böyle geçiniyoruz ...
Ama genel olarak Akrep insanı çok zordur ... Bunu benim içinde söylerler ...
Çok kelimesi bile az kalıyor vallahi
Ahh Ahh ne yapıcam ben bunlarla bilmiyorum
En yakın arkadaşım da akrep :26:
Canım birbirimizi tamamlıyoruz aslında anlasamadıgımız cok az nokta var ondan dolayı çok problem olmuyor ...
Ben neysem oda benim erkek halim birbirimizi çok iyi anlıyoruz sanırım böyle geçiniyoruz ...
Ama genel olarak Akrep insanı çok zordur ... Bunu benim içinde söylerler ...
Maaşallah ya inş böyle devam eder, bizde gene sorun aynı şeyleri düşünüyor, aynı tepkiyi veriyor, aynı şeyleri yapıyor olmak. Delircem sonunda o olcak![]()
Annem bana hep der ki senin ki Allahtan seninle aynı burç
Ama iyidir ya Akrep burcu
Ne bileyim benim sevgilimde akrep oldugu için zorluk çekmiyorum ...
Şikayetleriniz neler efenim![]()
akrebin biri diye ekleme yapmak daha ii olur sanıırm![]()
benimkide hiç sevmez aslında kontürü varsa sürekli arar msj attoğını bilmem ama yoksa çat çat bütün gün msjlaşırız :)ya benimki msjlasmay sevmiyo ne bicim bi akrp bu :![]()
İyi taraflarını da düşünmüyor değiilim .. Belki de hala onları düşündüğüm için devam ediyor bu ilşki
Bi kere dinlemek gibi bir huyu yok
Herşeye inanılmaz çabuk öfkelenir ve öfkelendiğinde geç önüne geçebilirsen.
çok inatçı
yay güzelim![]()
hmmm yay hakkında bir fikrim yok canım sanırım en iyi akreple akrep anlasıyor anladıgım kadarıyla baksana nasıl kızıor herkesakrep sevgililerine ...
akrep en cok boga ve aslanla anlasamaz sahsen bende anlasamam sevgilimde öyle anlasamaz
:44: Hani nerde misafir perver hanımlar bi hosgeldin deseydınız bari böyle olmadı neyse :)