Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

:47: Tabııı yaaaaa.. Konunuza bittim bende yanınızdayım demın bı olay yasadım kafam attı deger vermiceksin versende caktırmıcaksın ne avcunun ıcınde olcaksın nede dısında seni kaybetme korkusu olcak içinde.. olmassa zaten o erkekten hayır gelmez :19:

o dediğin çıkarken kolay şekerim, ilerleyen dönemlerde öyle olmuyo. hepimiz aynı kadere mahkumuz sanırım, hepimiz seviyoruz, değer veriyoruz, hayatımızdaki ilk (?) fedakarlıkları yapıyoruz, ilişkimiz için çabalıyoruz. ama elimize kocaman bir sıfır veriyorlar. ben erkek mevzuunu kapattım arkadaş, böyle iyiyim kafam rahat :)

o dediğin çıkarken kolay şekerim, ilerleyen dönemlerde öyle olmuyo. hepimiz aynı kadere mahkumuz sanırım, hepimiz seviyoruz, değer veriyoruz, hayatımızdaki ilk (?) fedakarlıkları yapıyoruz, ilişkimiz için çabalıyoruz. ama elimize kocaman bir sıfır veriyorlar. ben erkek mevzuunu kapattım arkadaş, böyle iyiyim kafam rahat :)

kesinlkle katııyorum
ilerleyen dönemlerde cepte keklik oluyor durum
evlendikten sonrasını düşünemiyorum :31:

kesinlkle katııyorum
ilerleyen dönemlerde cepte keklik oluyor durum
evlendikten sonrasını düşünemiyorum :31:

kızlar aslında bi çocuk var, bana çok değer veriyor, adam gibi adam. bana tam aşık değil, ben de ona karşı bir şey hissetmiyorum. ama sanırım bu çocukla ilerde mantık evliliği yapabilirim çünkü aşk denen şey geçio ama insanın karakteri daim kalıyo, ve bu çocuk da çok düzgün, hem bana değer de veriyor.
fikir nasıl, çalışmalara başlasam mı :D

bu arada ne çocuğu ya, 21 yaşında, adam o adam :D

kızlar aslında bi çocuk var, bana çok değer veriyor, adam gibi adam. bana tam aşık değil, ben de ona karşı bir şey hissetmiyorum. ama sanırım bu çocukla ilerde mantık evliliği yapabilirim çünkü aşk denen şey geçio ama insanın karakteri daim kalıyo, ve bu çocuk da çok düzgün, hem bana değer de veriyor.

bencede canım aşk geçiyor ama karakterler kalıyor bencede sen tavlama operasyonlarına başla. ama ilgini çekerim 21 yşnda biri onuda göz önünde bulundur:):):)

mantık evliliği demek için daha erken kuzum ya, dur bakalım, eğer düzgün bir insansa ne sen üzül ne de o üzülsün, ama ilerde pişman olma, çünkü şöyle bir söz var, bardak bir kere kırıldı diye su içmekten vazgeçecek değiliz diye. Elbet karşına biri çıkacaktır, doğru yer ve zamanda. Aman ben pek anlamıyorum aslında bu işlerden ben senin yerinde olsaydım gene doğrucu davut olaraktan çocuga buraya yazdıklarını aynen söylerdim mantık evliliği falan derdim. Muebbet26cım ksmetten ötesi yok yaşın daha küçük evlenme muhabbetleri için falan bence. oooo bz evde kaldık o halde:))

evet yaa bendede ayni problem..biz 3 sene önce bi flört edecektik olmadi beni birakti..sonra bi dügünde karsi karsiya geldik pisman oldu özür diledi ayaklarima kapandi..1 sene flört ettik benim her dedigim olurdu..1 senedir nisanliyiz cok degismis..eskiden ben böyle tel kapatipta iceri gittigimde cok kirilirdi hatta ben haksizda olsam agliyarak özür dilerdi.. hani o zamanlar korku var ortada söz felan yok ya.. hep msj hep msj..1 senedir nisanliyim valla böle kirzlere giriyorum..

niye hic msj etmiosun dersem..ee msjla idare edioduk basta sonra tel artik birbirimizi gördükce telde sinir bozmaya baslio diyo..eskiden sürekli 24 saat onunla konusmami isterdi simdi bey efendi günde 1 saat konusuyor geceleri onun disindada aradigimda ya acmaz yada 5 sn konusup kapatir..

evlenincede böle yapacaksin dedigimdede kiziyor ay biktim

mantık evliliği demek için daha erken kuzum ya, dur bakalım, eğer düzgün bir insansa ne sen üzül ne de o üzülsün, ama ilerde pişman olma, çünkü şöyle bir söz var, bardak bir kere kırıldı diye su içmekten vazgeçecek değiliz diye. Elbet karşına biri çıkacaktır, doğru yer ve zamanda. Aman ben pek anlamıyorum aslında bu işlerden ben senin yerinde olsaydım gene doğrucu davut olaraktan çocuga buraya yazdıklarını aynen söylerdim mantık evliliği falan derdim. Muebbet26cım ksmetten ötesi yok yaşın daha küçük evlenme muhabbetleri için falan bence. oooo bz evde kaldık o halde:))

küçük mü ? Allahım, gerçek hayatta 16 yaşında göstermem yetmedi, şimdi bu forumda da küçük gösteriyorum :D

su içmekten vazgeçmedim canım ama susuz artık buralar, yağmur bile yağmayacak (bu ne böyle ? :D)

ben artık mantık evliliği yolundayım ama çocuğa niye direk bunu söyleyeyim ki :D sana aşık oldum felan derim, bi tek onlar mı yalan söyleyecek. üstelik değer vermediğim için de sürekli el üstünde tutulurum fena mı :D
Allahım halime bak :(

evet yaa bendede ayni problem..biz 3 sene önce bi flört edecektik olmadi beni birakti..sonra bi dügünde karsi karsiya geldik pisman oldu özür diledi ayaklarima kapandi..1 sene flört ettik benim her dedigim olurdu..1 senedir nisanliyiz cok degismis..eskiden ben böyle tel kapatipta iceri gittigimde cok kirilirdi hatta ben haksizda olsam agliyarak özür dilerdi.. hani o zamanlar korku var ortada söz felan yok ya.. hep msj hep msj..1 senedir nisanliyim valla böle kirzlere giriyorum..

niye hic msj etmiosun dersem..ee msjla idare edioduk basta sonra tel artik birbirimizi gördükce telde sinir bozmaya baslio diyo..eskiden sürekli 24 saat onunla konusmami isterdi simdi bey efendi günde 1 saat konusuyor geceleri onun disindada aradigimda ya acmaz yada 5 sn konusup kapatir..

evlenincede böle yapacaksin dedigimdede kiziyor ay biktim

5 sn konuşmasına sebep işten dolayı yoğunluksa saygı göster, çünkü hayat bir peri masalı değil, aşkın dışında yaşamamız gereken bi iş hayatı var (malesef)
ama yine de sana vakit ayırması lazım, söyle ona ayağını denk alsın yoksa PC sini hacklerim :D

gulsumm hoşgeldin.
femaleengineer ben de yayım tatlım zaten seninle düşüncelerimiz benziyo. halbuki geniş olmamız lazım bizim sıkılmaya gelemeyiz çabuk bıkarız normalde ama:)

heeeeeeeeeeeeey güzel topiğin dertli hatunları nasıllarrr :3::3:
yazılanları okuyım geliyorum şekerlerr :9::31:

oohhh maşallah tek dertli dertsizzz ben miyimmm :ssz::ssz::ssz:
yaaaaaaaa kızlar ya ben burcumdan mıdır nedir bi erkeği köpek gibide sevsem üzerine düşemiyorum
aramak mı istemiyo keyfine baksın diyorum 4 senelik bi ilşkim vardı ben onun üstüne düşerdim hep arayan o msj atan bendim :47::47::47:
sonra bi kaç kez yapamıyorum diyip ayrıldı :44::44:
bir sene erkek adı ağzıma almadım geçen sene biriyle çıktım işte eskisini unutamasamda değer veriyodu
sonunda tahammül edemedik ayrıldık onla şimdi 4 senelik olan tekrar ortaya çıktı
hiç bi şekilde inanıp ona güvenmediğimi biliyo ve hep çabalıyo :37::37:
aslında elde tutamayacağı kıvama geldiğinizde olay bitiyo :21::21:
kaç gündür arayıp güvenmiyosan söz yapalım diyip duruyo hatta şu konuşmamız :27::27::27: biraz uzun ama hala sevdiğim bi zamanlar peşinde olduğum adamın son durumu :31::31:

•
hemen yargılama benı! sana bırseyler degıstırgını ıspatlamak ıcın söz yapalım diyorum!! kendıme guvenmesem bunu teklıf etmem bıle!!
•
20 saat önce
o kdar kız ekliyken mi?? gülücem saçma olucak susuyorum ya. kalbin kaça bölünmüş bence kendini sorgula..sana hiç güvenmiyorum çık git hayatımdan! İstemiyorum seni de yalanlarınıda!
•
19 saat önce
eklı dıye konusuyor mu olucam sasdece eklı o kdr

ıstersen sılerım bak gerçekten hepsni silebilirim tek sen kal ama bana ait ol seni kaybetmekten yoruldum artık anla!
•
19 saat önce
istemiyorum karışmıyorum..
•
19 saat önce
seni seviyorum:S
19 saat önce
artık inanmıyorum.
sana karşı btün inançlarımı umutlarımı kurgularımı yitirdim. O kdar yoksun ki sanki hiç hayatıma girmemiş gibi..
bu kadar kolay olmamalıydı ama ben hiç bencillik yapmadım hep şans verdim ve gördümki boş.. çok boş.
•
19 saat önce
boş degıl ya
bak biz eğer hayatımıza farklı insanlar girdiği halde bitmediysek biz birbirmizin kaderiz nolur bırakma beni! Bi şans ver kendimi seni mutlu etmeye adıcam tamam ben aldattım yalanlar söyledim kırdım üzdüm belki ama affettirebilirim kendimi
19 saat önce
sana yemın edyorum kımse yok aramalarıma msjlarıma cvp vermiyosun
:S
yalanda söylemiyorum sana
gel söz yapalım inanmıyorsun
,ınanmıyorsan
11 saat önce
sözü unut. Benide!
bunuda sizin için bi erkeğin isteyince nsl hallere gelebileceğini göstermek için kopyaladım :31::31::51::51:

Son düzenleme:
Back
X