Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

kızlar aslında bi çocuk var, bana çok değer veriyor, adam gibi adam. bana tam aşık değil, ben de ona karşı bir şey hissetmiyorum. ama sanırım bu çocukla ilerde mantık evliliği yapabilirim çünkü aşk denen şey geçio ama insanın karakteri daim kalıyo, ve bu çocuk da çok düzgün, hem bana değer de veriyor.
fikir nasıl, çalışmalara başlasam mı :D

bu arada ne çocuğu ya, 21 yaşında, adam o adam :D

aslında bu olayı bende düşünmüyo değilim ama hep ikilemde kalıyorum. insan aşık olmadığı biriyle hiçbişe yaşamak istemzki :( bide aşık bittiğini düşünürsek oda ayrı bi durum. zaten aşıksan üzülüyosun genelde. verdiğin değeri görmüyosuun ilgisiz oluuyolar vs vs. zaten aşık olmadığın adamaın çokta eksikliğiini hissetmezsin.aşık olmadığın içinde üstüne düşmiceğin için böyle burnu kalkmaz :47:

oohhh maşallah tek dertli dertsizzz ben miyimmm :ssz::ssz::ssz:
yaaaaaaaa kızlar ya ben burcumdan mıdır nedir bi erkeği köpek gibide sevsem üzerine düşemiyorum
aramak mı istemiyo keyfine baksın diyorum 4 senelik bi ilşkim vardı ben onun üstüne düşerdim hep arayan o msj atan bendim :47::47::47:
sonra bi kaç kez yapamıyorum diyip ayrıldı :44::44:
bir sene erkek adı ağzıma almadım geçen sene biriyle çıktım işte eskisini unutamasamda değer veriyodu
sonunda tahammül edemedik ayrıldık onla şimdi 4 senelik olan tekrar ortaya çıktı
hiç bi şekilde inanıp ona güvenmediğimi biliyo ve hep çabalıyo :37::37:
aslında elde tutamayacağı kıvama geldiğinizde olay bitiyo :21::21:
kaç gündür arayıp güvenmiyosan söz yapalım diyip duruyo hatta şu konuşmamız :27::27::27: biraz uzun ama hala sevdiğim bi zamanlar peşinde olduğum adamın son durumu :31::31:

•
hemen yargılama benı! sana bırseyler degıstırgını ıspatlamak ıcın söz yapalım diyorum!! kendıme guvenmesem bunu teklıf etmem bıle!!
•
20 saat önce
o kdar kız ekliyken mi?? gülücem saçma olucak susuyorum ya. kalbin kaça bölünmüş bence kendini sorgula..sana hiç güvenmiyorum çık git hayatımdan! İstemiyorum seni de yalanlarınıda!
•
19 saat önce
eklı dıye konusuyor mu olucam sasdece eklı o kdr

ıstersen sılerım bak gerçekten hepsni silebilirim tek sen kal ama bana ait ol seni kaybetmekten yoruldum artık anla!
•
19 saat önce
istemiyorum karışmıyorum..
•
19 saat önce
seni seviyorum:S
19 saat önce
artık inanmıyorum.
sana karşı btün inançlarımı umutlarımı kurgularımı yitirdim. O kdar yoksun ki sanki hiç hayatıma girmemiş gibi..
bu kadar kolay olmamalıydı ama ben hiç bencillik yapmadım hep şans verdim ve gördümki boş.. çok boş.
•
19 saat önce
boş degıl ya
bak biz eğer hayatımıza farklı insanlar girdiği halde bitmediysek biz birbirmizin kaderiz nolur bırakma beni! Bi şans ver kendimi seni mutlu etmeye adıcam tamam ben aldattım yalanlar söyledim kırdım üzdüm belki ama affettirebilirim kendimi
19 saat önce
sana yemın edyorum kımse yok aramalarıma msjlarıma cvp vermiyosun
:S
yalanda söylemiyorum sana
gel söz yapalım inanmıyorsun
,ınanmıyorsan
11 saat önce
sözü unut. Benide!
bunuda sizin için bi erkeğin isteyince nsl hallere gelebileceğini göstermek için kopyaladım :31::31::51::51:

deyim yerindeyse kÖPEK olmak buna denir :27: ne istersen yaparım yeterki gel diyo. e be adam eskiden aklın nerdeydi !!!:33:

ahh canım noldu sanaaa :26::26:

tatlım sabh sabah snir etti ya okula gidicek sınavı var 10 gibi çıkıcaktı bende 9.30da geldim köpüşümüz var gece 12 gibi donduğu için işten ben bakıcam bugun geldim işte gel 2 dk oturalım bi sohbet muhabbet yk aldı köpeği gezdirmeye çıktı sonrada gitti :S çıkarken yuzum asıktı dedım ben zaten gezdircem ne acelesi vardı surda yarm saatmz vardı onuda hiç ettin diye. gönlümü almaya claıstı sonra bi anda tartıstık çartpı kapıyı çıktı 15 sanıye gecmedi kapı caldı açtım bi sarıldı bi yapıştı dudağıma:17: gitti sonra ama haksızmıyım yaa :47:

tatlım sabh sabah snir etti ya okula gidicek sınavı var 10 gibi çıkıcaktı bende 9.30da geldim köpüşümüz var gece 12 gibi donduğu için işten ben bakıcam bugun geldim işte gel 2 dk oturalım bi sohbet muhabbet yk aldı köpeği gezdirmeye çıktı sonrada gitti :S çıkarken yuzum asıktı dedım ben zaten gezdircem ne acelesi vardı surda yarm saatmz vardı onuda hiç ettin diye. gönlümü almaya claıstı sonra bi anda tartıstık çartpı kapıyı çıktı 15 sanıye gecmedi kapı caldı açtım bi sarıldı bi yapıştı dudağıma:17: gitti sonra ama haksızmıyım yaa :47:

oyyyyyhhhşşş :1::9::9::9::31:
zaten anca bunu yaparlar mutluluğu o an sonra yokk :47::25::25::25:
takılma canım eve gelirse tekrar öpme sarılma dahada üstüne düşsün bence :19::21:

aslında bu olayı bende düşünmüyo değilim ama hep ikilemde kalıyorum. insan aşık olmadığı biriyle hiçbişe yaşamak istemzki :( bide aşık bittiğini düşünürsek oda ayrı bi durum. zaten aşıksan üzülüyosun genelde. verdiğin değeri görmüyosuun ilgisiz oluuyolar vs vs. zaten aşık olmadığın adamaın çokta eksikliğiini hissetmezsin.aşık olmadığın içinde üstüne düşmiceğin için böyle burnu kalkmaz :47:

deyim yerindeyse kÖPEK olmak buna denir :27: ne istersen yaparım yeterki gel diyo. e be adam eskiden aklın nerdeydi !!!:33:

aynen diyo sen he de bugün başlatıcam nikah işlemlerini :27::27:
seviyo muyum evett :16:
şimdi anladım ama olsun burnu sürtsün taviz yokk :19::19:
kısa süreli olanda arıyo biz bi şansı hakediyoruz diyo napsam acabaa :26::44:

kızlar bi site buldum erkekler kulübü diye ordada erkekler dert yanıyo :1::1:
çokk eğenceli kız beni terketti diyenler mi ararsınız ne yapmaya çalışıyo diyenler mi :23:
demek onlarda bizim gibiler :27::27:

aynen diyo sen he de bugün başlatıcam nikah işlemlerini :27::27:
seviyo muyum evett :16:
şimdi anladım ama olsun burnu sürtsün taviz yokk :19::19:
kısa süreli olanda arıyo biz bi şansı hakediyoruz diyo napsam acabaa :26::44:

kızlar bi site buldum erkekler kulübü diye ordada erkekler dert yanıyo :1::1:
çokk eğenceli kız beni terketti diyenler mi ararsınız ne yapmaya çalışıyo diyenler mi :23:
demek onlarda bizim gibiler :27::27:

tatlım bence mantığınla hareket et hangisiyle mtlu olcagına inanıyosan :) gerçi bişe duymuştm 2 kişi arasında kalıyosanız 2. seçeneği seçin diye senin 2. seçeneğin hanigiisi :27:

erkekler kulubümü :1: bizim herüflerde orda olmasııın bakıcaaaam:52:

tatlım bence mantığınla hareket et hangisiyle mtlu olcagına inanıyosan :) gerçi bişe duymuştm 2 kişi arasında kalıyosanız 2. seçeneği seçin diye senin 2. seçeneğin hanigiisi :27:

erkekler kulubümü :1: bizim herüflerde orda olmasııın bakıcaaaam:52:

canım zaten burcum ikizler :16:
ikizler burcu mantığıyla hareket eder :31:
evlilikte bile mantık evliliği düşünüyorum yani :9:
benim ikinci seçeneğim yok ilk aşkım var :69: bide diğerleri :31:
zaten ilk aşkım zamanında bana çok çektirdi :19::19: o yüzden bu kdar :19:vicdansız davranıyorumm :30::17:
bence takılıyo olabilirler casusluk yapmak lazımm :57: :51:

canım zaten burcum ikizler :16:
ikizler burcu mantığıyla hareket eder :31:
evlilikte bile mantık evliliği düşünüyorum yani :9:
benim ikinci seçeneğim yok ilk aşkım var :69: bide diğerleri :31:
zaten ilk aşkım zamanında bana çok çektirdi :19::19: o yüzden bu kdar :19:vicdansız davranıyorumm :30::17:
bence takılıyo olabilirler casusluk yapmak lazımm :57: :51:

canım ozamn birazdaha sürttür burnnu sonra affet belkide sonrasında mutsuz olursun kaybedersen. peki söz falan istermisn hemen

canım ozamn birazdaha sürttür burnnu sonra affet belkide sonrasında mutsuz olursun kaybedersen. peki söz falan istermisn hemen

yok işte yoook ben o kdar ciddi bi ilşkiye hazır değilim ailesi muğlada yaşıyo bugün he desem gelicek :53::50:
annesi gece benle konuştu kızım evi biz tutarız askere gider gelir gerekirse yanımızda kalırsın diyo :18:
dedim benim ailemin evi var sağolun bana 6 bin tl değerinde pırlanta almışlar :53:
çocuk söylüyo bunu ben asla ama asla :47:maddiyata önem vermiyorum ki :20::20::20:
ben sadece beni üzüp üzmeyeceğinden emin değilim :50::50:

kızlar sanırım alışıyorum yavaş yavaş onsuzluğa ,
bundada bir hayır varmış diyorumm :55::55:
gün öyle de böyle de geçiyorr ... :55::55:

sonuçta ondan öncesindede sen vardın cnm yine devam ediceksin
sen değerlisin çünkü önce bunu göz ardı etmeyelim :34::31::31:

kesinlikle canım..
ben sevdim mi kendi benliğimi kaybedecekk kadar seviyorum..
bu çok yalnış birşey.. :10:
sonuçta ondan öncede yaşıyordum hayatım da vardı...ondan sonra da olacak
kendi canımız hayatımız ve ailemiz kadar önemli kimseler yok bunun farkında varmalıyızz:34::34:

oof of tam da kendimi biraz geri çekme kararı almışken olacak şey mi bu ya. sevgilimin şifresi bende var. bugün faceine gireyim dedim bi baktım kızın teki bunu eklemiş. işin kötüsü ortak arkadaşları yok. işin daha da kötüsü kızın ad soyad arattırdım arama motorundan. tam sevgilimin çalıştığı bankanın karşısında bi firma gibi bişeyde sekretermiş. lan nerden tanıştı bunlar, iş yerinden bile değil karşı dükkandan. öğ
le aralarını birikte mi geçirdiler nedir, ne bu kız hop diye ekleyiveriyo adamı..
napcam ben şimdi of ya offf

•
hemen yargılama benı! sana bırseyler degıstırgını ıspatlamak ıcın söz yapalım diyorum!! kendıme guvenmesem bunu teklıf etmem bıle!!
•
20 saat önce
o kdar kız ekliyken mi?? gülücem saçma olucak susuyorum ya. kalbin kaça bölünmüş bence kendini sorgula..sana hiç güvenmiyorum çık git hayatımdan! İstemiyorum seni de yalanlarınıda!
•
19 saat önce
eklı dıye konusuyor mu olucam sasdece eklı o kdr

ıstersen sılerım bak gerçekten hepsni silebilirim tek sen kal ama bana ait ol seni kaybetmekten yoruldum artık anla!
•
19 saat önce
istemiyorum karışmıyorum..
•
19 saat önce
seni seviyorum:S
19 saat önce
artık inanmıyorum.
sana karşı btün inançlarımı umutlarımı kurgularımı yitirdim. O kdar yoksun ki sanki hiç hayatıma girmemiş gibi..
bu kadar kolay olmamalıydı ama ben hiç bencillik yapmadım hep şans verdim ve gördümki boş.. çok boş.
•
19 saat önce
boş degıl ya
bak biz eğer hayatımıza farklı insanlar girdiği halde bitmediysek biz birbirmizin kaderiz nolur bırakma beni! Bi şans ver kendimi seni mutlu etmeye adıcam tamam ben aldattım yalanlar söyledim kırdım üzdüm belki ama affettirebilirim kendimi
19 saat önce
sana yemın edyorum kımse yok aramalarıma msjlarıma cvp vermiyosun
:S
yalanda söylemiyorum sana
gel söz yapalım inanmıyorsun
,ınanmıyorsan
11 saat önce
sözü unut. Benide!
bunuda sizin için bi erkeğin isteyince nsl hallere gelebileceğini göstermek için kopyaladım :31::31::51::51:

:1: HeLaLLLLLLL !!! :9::9:

işin daha da kötüsü böyle bişey iki yılda ilk kez oldu.. ben bikere kuzenimi eklemiştim ama soyadlarımız farklı yakışıklı da bişey. kim bu kim bu sorup durmuştu...kuzenim demesem eminim ki olay büyürdü. ama ben sorsam tatmin edici bi cevap alacağımı sanmıyorum bişiler uydurup geçiştirecek daha da üstüne gidersem bunalacak kavga çıkacak.. sen bana güvenmiyomusun diye başlayacak. sorduğumla kalıcam. hiç sormasam içim içimi yiyecek tamam bu konularda güvenirim ona iyi kötü ama ne alaka bu şimdi hangi ara kaynaşmışlar bilemedim ne yapacağımı kızlar yardım ya oyyy

Back
X