Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

işin daha da kötüsü böyle bişey iki yılda ilk kez oldu.. ben bikere kuzenimi eklemiştim ama soyadlarımız farklı yakışıklı da bişey. kim bu kim bu sorup durmuştu...kuzenim demesem eminim ki olay büyürdü. ama ben sorsam tatmin edici bi cevap alacağımı sanmıyorum bişiler uydurup geçiştirecek daha da üstüne gidersem bunalacak kavga çıkacak.. sen bana güvenmiyomusun diye başlayacak. sorduğumla kalıcam. hiç sormasam içim içimi yiyecek tamam bu konularda güvenirim ona iyi kötü ama ne alaka bu şimdi hangi ara kaynaşmışlar bilemedim ne yapacağımı kızlar yardım ya oyyy

benim aklıma çok felaket bişey geldi ama :47: bence tekrardan gir hesabına, kızı engelle. ve sonra silmek gerekir mi bilmiyorum ama silinebiliyorsa sil.
kız da erkek arkadaşın da birbirlerini göremeyeceklerinden aralarına illaki bir soğukluk girer, istenmeyen hiçbirşey olmaz.:33:

tatlım dediğini yapmayı düşündüm ama kız öyle faceden herhangi bi kız değil adını soyadını arama motorunda arattım, tam benimkinin çalıştığı bankanın karşısında bi firma var yapı malzemeleri mi ne orada sekretermiş. silsem engellesem nolcak. zaten dipdibeler. aynı işyerinden olsaydı batmazdı ama karşı dükkan ve alakasız bi işyeri yani. biri banka biri yapı işleri ne alaka... ne ara tanıştı bunlar nerde tanıştı kız sevgilimi faceden ekleyecek samimiyeti nerden buluyo soyadını nerden biliyo ne alaka ya.. valla bayılcam sinir geldi

selam kızlar,
Topiğin ismi çok hoşuma gitti =) bu erkekler yokmu yaa, tam baş belaları ne onlarsız oluyo, nede onlarla =)
Benm pis nişanlımın bugün doğum günü, işyerine çikolata yollattım, aynı binada oturdğmz için geldiğinde de hediyesini vericektim
amaaa nerdee benm kıymetimi bilicek sevgilim, saçlarımı yaptım gelmesini bekliodum abisine gidiolarmış işten çıkıp, anneside gelicekmiş
dedim gitme gel sen, onun için toplanıolarmış gitmesi gerekirmişş..
Öle olsun bakalımmm atıcam hediyesini vermiceem onaa:kkk: çok sinir oldum yaa anlatamamm :43:

tatlım dediğini yapmayı düşündüm ama kız öyle faceden herhangi bi kız değil adını soyadını arama motorunda arattım, tam benimkinin çalıştığı bankanın karşısında bi firma var yapı malzemeleri mi ne orada sekretermiş. silsem engellesem nolcak. zaten dipdibeler. aynı işyerinden olsaydı batmazdı ama karşı dükkan ve alakasız bi işyeri yani. biri banka biri yapı işleri ne alaka... ne ara tanıştı bunlar nerde tanıştı kız sevgilimi faceden ekleyecek samimiyeti nerden buluyo soyadını nerden biliyo ne alaka ya.. valla bayılcam sinir geldi

Güzelim zaten bu yüzden diyorum ya, saçma da olabilir tabi iyice düşünmek gerek.
Erkek arkadaşın kız engelledi sanır, kız da erkek arkadaşın engelledi sanır, yüzyüze görüşmelerde de utanılır bu konu açılmaz hatta muhabbetleri varsa da kesilir diye düşünüyorum ben ama bir yandan da erkek arkadaşın öğrenirse, sana çok kızabilir. Ama seven kadın erkeğini korumak için her yolu dener molped reklamındaki merve oflazın kaplan karşısında hareketi gibi:)

:30: Dün sinirden yazamadım bi türlü.. erkek arkadasımla tartıstık tartısmak bile denilemez ben kendımı geri cektim dedikleri şuydu' benden sakladıgın hıc bıseyın olmaz bı kız bı erkekden güzel bi gelecek bi erkek bı kızdan güzel bi gecmis bekler.. bakire diye biseyler sacmaladı ne diyosun sen ya dedim ben sana güveniyorum inanıyorum eski sevgilinle aranda birsey oldugunu düsünmüyorum fakat cart curt ayagı yaptı ınanamıyorum yanı oanki sinirle kırmak yanlıs bırsey yapmamak icin yattm uyudum bi sürü sey yazmıs yok ben senden cıkartırım bırakıp gitmenin acısını günaydın istedigin kdr trip yap sana hayırlı günler fln.. gelde sinirlenme şaka gibi yani resmen kız olup olmadıgımdan tereddüt etmiş gibi hissettm belki öyle birsey demedi fakat aklından gecirmesi bile yeterli degilmi? gelde kızma sinirlenme cok süper bi ders vermem gerekiyo.. fazlasıyla pişman etmem.. akıl verin yardım edin :23: benden uzak kalmaya dayanamaz cok meraklanır gurur yapmaz bana karsı ben ona ulasmasamda o bana ulasır ..

selam kızlar,
Topiğin ismi çok hoşuma gitti =) bu erkekler yokmu yaa, tam baş belaları ne onlarsız oluyo, nede onlarla =)
Benm pis nişanlımın bugün doğum günü, işyerine çikolata yollattım, aynı binada oturdğmz için geldiğinde de hediyesini vericektim
amaaa nerdee benm kıymetimi bilicek sevgilim, saçlarımı yaptım gelmesini bekliodum abisine gidiolarmış işten çıkıp, anneside gelicekmiş
dedim gitme gel sen, onun için toplanıolarmış gitmesi gerekirmişş..
Öle olsun bakalımmm atıcam hediyesini vermiceem onaa:kkk: çok sinir oldum yaa anlatamamm :43:

hoşgeldin dmek adetten keşke hiç gelmesek ama :6:
bence süpriz olma ihtimali de yüksek, beklentini yükseltip eğer olmazsa da seni üzmek istemem ama böyle diyerek.
Benimki de bugün seferden iniyor, duş alıp saçlarımı fönliciiiim ama gelmeyecek görüşemeyeceğiz biliyorum.:43:

amaaan ne yapıyorsak kendimiz için:)

tatlım gidip de kızı engellersem kızar bana.. sonra ben özür dilemeye başlarım iyice kötü olur durumlar..ama içimde tutabileceğimi de sanmıyorum.. faceden kız eklese ne eklemese ne... zaten karşılıklı işyerleri.. al işte gel de böyle bi durumda oralı olma kendini geri çek.. bitarafımda patladı görüyomusunuz:)) en mantıklısı tatlı dille sormak, ama tatmin edici bi cevap alabileceğimi sanmam

hoşgeldin dmek adetten keşke hiç gelmesek ama :6:
bence süpriz olma ihtimali de yüksek, beklentini yükseltip eğer olmazsa da seni üzmek istemem ama böyle diyerek.
Benimki de bugün seferden iniyor, duş alıp saçlarımı fönliciiiim ama gelmeyecek görüşemeyeceğiz biliyorum.:43:

amaaan ne yapıyorsak kendimiz için:)

Yok canım gelmeyecek biliyorum, aradı beni sende gel diyo, ne gelicem dedim. D.günü die de fazla gitmiyorum üstünee
ama yarın o görür bi bitsinde bugün, çok kararlıyım vermicem de hediyesini :47:

Valla öle biz saatlerimizi harcıoruz ayna karşısında onlar için.. Kıymett bilimiyoolar

:30: Dün sinirden yazamadım bi türlü.. erkek arkadasımla tartıstık tartısmak bile denilemez ben kendımı geri cektim dedikleri şuydu' benden sakladıgın hıc bıseyın olmaz bı kız bı erkekden güzel bi gelecek bi erkek bı kızdan güzel bi gecmis bekler.. bakire diye biseyler sacmaladı ne diyosun sen ya dedim ben sana güveniyorum inanıyorum eski sevgilinle aranda birsey oldugunu düsünmüyorum fakat cart curt ayagı yaptı ınanamıyorum yanı oanki sinirle kırmak yanlıs bırsey yapmamak icin yattm uyudum bi sürü sey yazmıs yok ben senden cıkartırım bırakıp gitmenin acısını günaydın istedigin kdr trip yap sana hayırlı günler fln.. gelde sinirlenme şaka gibi yani resmen kız olup olmadıgımdan tereddüt etmiş gibi hissettm belki öyle birsey demedi fakat aklından gecirmesi bile yeterli degilmi? gelde kızma sinirlenme cok süper bi ders vermem gerekiyo.. fazlasıyla pişman etmem.. akıl verin yardım edin :23: benden uzak kalmaya dayanamaz cok meraklanır gurur yapmaz bana karsı ben ona ulasmasamda o bana ulasır ..

Gülsüm aranızda nasıl bir muhabbet geçti bilemem ama bana sorarsan kişi kendinden bilir işi misali, ortalığı da ayaklandırmak istemem ama eğer o senin geçmişini bilmek istiyorsa senin de onunkini bilmeye hakkın var. Herşey karşılıklı güzelim. Ben ilişkilerde karşılıklı sevgiden çok saygıya inanırım, sana bunu sorarak bile en büyük saygısızlığı yapıyor, sen açmış olsan anlatmış olsan, o zman benim için bu böyle olmalı şöyle olmalı dese tamam ama ortada fol yok yumurta yokken bu konuyu açması seni töhmet altında bırakması terbiyesizce. o sana belli yaptırımlarda bulunmak istiyorsa sana da hak doğuyor, onun şuan senin son erkeğin olabileceğini hayal edebiliyor musun? Niçin bilmek istiyormuş??
Benim eski erkek arkadaşım da buna benzer olarak giydiğime çok karışırdı, sözlerini çok takmazdım sineye çekerdim ama dışarıya bakışlarını da çok kez yakalmışlığım var, yani kişi kendinden bilir işi diyorum. Yeterince tanı karşındakini herşeyden önce. Kişinin kendine saygısı olması gerekir herşeyden önce.

tatlım gidip de kızı engellersem kızar bana.. sonra ben özür dilemeye başlarım iyice kötü olur durumlar..ama içimde tutabileceğimi de sanmıyorum.. faceden kız eklese ne eklemese ne... zaten karşılıklı işyerleri.. al işte gel de böyle bi durumda oralı olma kendini geri çek.. bitarafımda patladı görüyomusunuz:)) en mantıklısı tatlı dille sormak, ama tatmin edici bi cevap alabileceğimi sanmam

sen bilirsin en iyisini güzelim. İçinde fırtınalar koparken tatlı dille sormak biraz zor biliyorum, insanlar neden böyle zor ya:44:

ben gene de sorucam.. belki benim aklıma gelmeyen tatmin edici bi cevabı vardır. ya da belki kızı tanımıyodur sırf kız ondan hoşlanmıştır adını soyadını bulup ekleme talebi göndermiştir..ama kabak gibi resmimiz var ya, gördüğünde vazgeçer insan dimi. gerçi kızlar için şimdi böyle evli nişanlı ilişkisi olan erkekler daha bi cazipleşti..

kızlar nolur bi anda adama karşı 180 derece dönmeyin, adam alışmış bizim tam tersini yapmamıza, bu alışkanlığın verdiği güvenle bu keskin değişimimize ters bi laf söyleyiverecek (çünkü hala onların zihninde onlarsız yaşayamayan kızlarız) sonra film hoop başa. o işin de sonu tatsızlık yalnızlık. valla burda arkadaşların msjlarını görüyorum ooh aramaya başladı şimdide ben açmıyorum telefonu suratına kapatıyorum filan. içimin yağları eriyo ama bi yandan korkuyorum adamlar ters bişey söyleyiverecek bizim kızlar da aa bak işe yaramadı yelkenleri suya indiriverecek diye. sonuçta hala umursuyoruz onları burda vakit ayırıp yazdığımıza göre kendimizi kandırmayalım. biliyorum hepimiz hınç doluyuz ama:) daha bu kadarına hazır olmayabilirler lütfen dikkat ters tepmesin. aman kızlar hep diyorum yavaştan yavaştan, hissettirmeden gözüne sokmadan. ters tepmesin

%100 haklısın canım, bir anda olması kesinlikle ters tepiyor. Zamana yaymak gerek, yavaş yavaş kendimizi geri çekmeliyiz. Ama bu da sabır istiyor bende de o yok. Bazen tepemi attırıyor fevri hareketlerde bulunuyorum, sonuç ayrılık sonra tekrar barışmak, o ayrılık sürecinde de olan bana oluyor... Birkaç örnek taktik verelim mi kızlar mesela ne gibi davranışlarla yavaşça kasıtlı olduğunu belli etmeden geri çekebiliriz kendimizi? Örneğin o buluşmak isteyince kabul etmemek mi, telefonlara geç dönmek mi? Örnekler paylaşır mısınız, strateji geliştirelim :1:

işin daha da kötüsü böyle bişey iki yılda ilk kez oldu.. ben bikere kuzenimi eklemiştim ama soyadlarımız farklı yakışıklı da bişey. kim bu kim bu sorup durmuştu...kuzenim demesem eminim ki olay büyürdü. ama ben sorsam tatmin edici bi cevap alacağımı sanmıyorum bişiler uydurup geçiştirecek daha da üstüne gidersem bunalacak kavga çıkacak.. sen bana güvenmiyomusun diye başlayacak. sorduğumla kalıcam. hiç sormasam içim içimi yiyecek tamam bu konularda güvenirim ona iyi kötü ama ne alaka bu şimdi hangi ara kaynaşmışlar bilemedim ne yapacağımı kızlar yardım ya oyyy

Canım gerçekten çok gıcık bir durum, şu an o kadar iyi anlıyorum seni, ama ilk etapta sakin olmaya çalış, bence bir süre ona hiçbir şey söyleme, biraz sessiz ve derinden takip et bakalım, bir şey varsa nasılsa çıkar kokusu. Sakın bunu öğrendiğini belli etme.

Canım gerçekten çok gıcık bir durum, şu an o kadar iyi anlıyorum seni, ama ilk etapta sakin olmaya çalış, bence bir süre ona hiçbir şey söyleme, biraz sessiz ve derinden takip et bakalım, bir şey varsa nasılsa çıkar kokusu. Sakın bunu öğrendiğini belli etme.

ben seni hatırlıyorum canım sanki :17:
:29:

ben gene de sorucam.. belki benim aklıma gelmeyen tatmin edici bi cevabı vardır. ya da belki kızı tanımıyodur sırf kız ondan hoşlanmıştır adını soyadını bulup ekleme talebi göndermiştir..ama kabak gibi resmimiz var ya, gördüğünde vazgeçer insan dimi. gerçi kızlar için şimdi böyle evli nişanlı ilişkisi olan erkekler daha bi cazipleşti..

kesinlikle öyle hele birazda göze batar bi tarzı olsun yakışıklı olsun hemen konmaya çalışıyolarr :57:
kadının düşmanı yine kadın oluyo yani :47::47:
dostu olduğu gibi :29:
bana sorarsan canım ne sen bu konuyu aç nede açmasına izin ver bırak bakalım kendisi çıtlatıcak mı?
hatta bişi yokmuş gibi davran konuşmları falan olursa takip et en iyisi ama bence kıskandığını belli etme
gerekirse kısasa kısas yap onun suçlu konumuna düşmesini sağla ama bence o kızın konusunu hiç açma
belliki kem küm olucak aklına dahada takıldığınla kalıcaksın bu sefer kurmaya başlıcaksın bırak bakalım gidişat ne?
kızın ona karşı ilgisi varmı anlarsın hem konuşmalarının boyutunuda öğrenmiş olursun az sBIR diyorum.. :34::31:

sana bunu nasıl ima eder ya! kendini bilmez adam :57:
çok sinir oldum bunu tatlı bi dillede sorabilrdi aynı zamanda ondan öncesi onu ne ilgilendiriyo :47::47:
bence öyle birine azcık göz dağı verseniz fena olmaz ben düşündüm taşındım bana güvenmeyen bi insanla
sürdüremeyeceğime karar verdim ben bana inanan insanlarla devam etmeliyim bu yola beni tanıyamamışsın de :20:
gururlu ve mağrur ol kısa süreliğine ara verelim gibisinden bişi de blöf yap emin ol karşında yalvarıcaktır..
oda haddini bilir sana bi daha bunu soramayacağının farkına varır. :22::95:

valla kızlar sordum bile aradı çünkü. duramıcaktım çünkü yazacaktım kafamda bi ton..tatlı bi dille lafın arasında sordum kızın adını soyadını söyledim seni eklemiş dedim.o kim be filan dedi.. ben de sizin karşı dükkanınızda sekretermiş dedim.. 3- saniye bi sessizlik oldu sonra da haaa tamam şu işlem yaptırmaya gelen kız dedi.. hmm dedim seni eklemiş sizin muhabbetiniz varmı hiç konuşmuşluğunuz bişeyler yemişliğiniz falan dedim. yok bee dedi ben adını bile hatırlamıyorum sen karşı dükkan deyince hatırladım ne bileyim niye eklemiş face e girmedim zaten uzun zamandır dedi. zaten orda bizim kabak gibi fotografımız var görmüştür dedi.. dedim ben sana bişi demiyorum kızın tavrı hoşuma gitmedi dedim.. öyle kapandı konu.. doğrudur inşallah.. içimde kalsa daha beter senaryo yazardım, üzerine gitsem de sen bana güvenmiyonmu benim ne suçum var dicek...muhtemelen doğru söylüyodur da eğer bi arkadaşlıkları yoksa da kız bunu sevgilisi olduğunu halde üşenmemiş kafa yormuş yanak yanağa resmimize rağmen eklemiş..ne fena insanlar var..bi daha konusunu açmayı düşünmüyorum. o buluşalım demeden buluşmamaya devam ama.. bu sefer de buluşalım demezse acaba kızlamı takılıyo diye düşünmeye başlamayayım da.. bi paranoyam eksikti:(

%100 haklısın canım, bir anda olması kesinlikle ters tepiyor. Zamana yaymak gerek, yavaş yavaş kendimizi geri çekmeliyiz. Ama bu da sabır istiyor bende de o yok. Bazen tepemi attırıyor fevri hareketlerde bulunuyorum, sonuç ayrılık sonra tekrar barışmak, o ayrılık sürecinde de olan bana oluyor... Birkaç örnek taktik verelim mi kızlar mesela ne gibi davranışlarla yavaşça kasıtlı olduğunu belli etmeden geri çekebiliriz kendimizi? Örneğin o buluşmak isteyince kabul etmemek mi, telefonlara geç dönmek mi? Örnekler paylaşır mısınız, strateji geliştirelim :1:

tatlım işte mesela şöyle.. eğer o buluşma teklif ediyosa zaten ve sen hep evet deyip gidiyosan arada hayır diceksin. ama tabi canım istemiyo senle mi uğraşıcam havalarında değil, işte şunu yapmam gerekti misafir geldi ayıp olur gibisinden. mesela zaten hep sen diyosan buluşalım diye bu sefer dememeye başlıcan ondan beklicen ama gitmemezlik yapmıcan.. gidipte düne kadar buluşmayı hep sen teklif ediyoken mesela hemen sonuç almak adına birdenbire buluşalım demesine rağmen gitmemeye başlarsan o da olmaz.. ee senle mi uğraşcam der adam şu an öldüm bittim peşimizde koşacak değiller. bizim onlara verdiğimiz belli bir güven var..ufaktan gözüne sokmadan yapıcan.adım adım yani..sonra baktın işe yarıyo biraz daha ileri gidebilirsin.. taaki durumunuz dengelenene kadar. fazla coşmamak lazım ama kimse kimseyi sonsuza dek kovalamaz. anlayacağın işin anahtarı sabır ve istikrar:)) nasıl dayancaz bilmiyom ama yapıcaz artık

Back
X