Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

%100 haklısın canım, bir anda olması kesinlikle ters tepiyor. Zamana yaymak gerek, yavaş yavaş kendimizi geri çekmeliyiz. Ama bu da sabır istiyor bende de o yok. Bazen tepemi attırıyor fevri hareketlerde bulunuyorum, sonuç ayrılık sonra tekrar barışmak, o ayrılık sürecinde de olan bana oluyor... Birkaç örnek taktik verelim mi kızlar mesela ne gibi davranışlarla yavaşça kasıtlı olduğunu belli etmeden geri çekebiliriz kendimizi? Örneğin o buluşmak isteyince kabul etmemek mi, telefonlara geç dönmek mi? Örnekler paylaşır mısınız, strateji geliştirelim :1:

tamaaaamiyle aynı sorundan muzdaribiz :((

kızlar nasılsınız durumları değerlendirmeye alalım bkalım bi :31::31:
bi haftanın muhasebesi ne durumda :12::9::9:

selam kızlarrr :3:
benimkiyle şimdilik bir problem yok
pazar günü gelmeyi düşünüyor yanıma
hediyesini versemmi vermesem mi çok karambolde kaldım kızlar ne yapayım sizce :31:

bence o kdar aranızda büyük kavga geçmemiş o gününüzü güzel geçirin cnm :31::31:

kızlaaar durumlarr nasıl :) taktikleri uyguluyomusunz ben biraz yumuşadım sanki hemen düzelmem lazım:22:

Arkadaşlar eski konumdanda bilirsiniz benii :ssz:
son gelişmeleri söylemek istiyorum ..
bildiğiniz gibi onunla çıktığım zamanda babamı kaybettimm acım büyükk :14::14:
onun sıcaklığını ilgisini istedim , ama ilgi konusu açılınca offf poff diyen insan ,
tamam çalışıyor ediyor en azından gezip eğlenmiyor , fakat ben kimim neyimm hiçç :19:
uykusundann bi dk bile eksik etmeyen insan 10 da da yatarr :20:
sonuçta hayatımdaki tek adamdı dolayısıyla beklentim yüksektii..
fakat beklentimi karşılayamadıı tbi benimde sinir katsayılarım fırladıı :15::15:
çok sinirli insanımdır..
ama ben ondan mal mülk talep etmedim , sadece ilgiydi baba sıcaklığı kadar olmasa da o sıcklığını istemiştimm :44::44:
ağır hakaretlerde bulundum ...
elimde değildi..
özür de diledim..
dün konuştuk.. o lafları kaldıramam dedii ... kendisine toz kondurmayan insan..
bir sayfa da burada kapandıı beklentmm bitti .. hem de sonuna kadar kapandı:2::2::2:
ama şunu biliyorum ki her daim hayatına kim girerse girsin benim gibi olmayacak
ona benim baktığım gibi bakmayacak...
şu sıralar psikolojik olarak da zor durum daym.. fakat Allah 'm büyükk biliyorum kii bu da geçecek..
o yansın haline ... :34::34:

bir sene de birçok şey paylaştık..
en başta eşi gibi davrandımm..
ailemizin uzakta olması , uzakta yaşamamız birbirimizi tanımamızı kolaylaştırdı ..
eşi gibi davrandım yemeğini de önüne koydum üzüntünü sevincini de paylaştım..
ama bana daha evli deilkenn çoluk çocuk yokken ilgi göstermekte zorlanan aadamla
yarın evlendiğimde sorumluluklar üstüne bindiğinde vayy halimizee diyorum
sizce de öyle değil mi kızlar..
demekki evlendiğimiz de de aynı evde birbirmizi unuturuz:15::15::15::15:

onun sıcaklığını ilgisini istedim , ama ilgi konusu açılınca offf poff diyen insan ,
tamam çalışıyor ediyor en azından gezip eğlenmiyor , fakat ben kimim neyimm hiçç :19:
fakat beklentimi karşılayamadıı tbi benimde sinir katsayılarım fırladıı :15::15:
çok sinirli insanımdır..
ama ben ondan mal mülk talep etmedim , sadece ilgiydi baba sıcaklığı kadar olmasa da o sıcklığını istemiştimm :44::44:
elimde değildi..
özür de diledim..
bir sayfa da burada kapandıı beklentmm bitti .. hem de sonuna kadar kapandı:2::2::2:
şu sıralar psikolojik olarak da zor durum daym.. fakat Allah 'm büyükk biliyorum kii bu da geçecek..
canım başın saolsun babanın sıcaklığını yokluğunu feriştahı gelse unutturamaz zten :14::14:
ama boşver hayırlısı buymuş de demek annen çok dua ediyo kızımı hayırlılarıyla karşılaştır diye :34:
bende eski sevgilimle konuşuyorum hergün seni seviyorum demesinden de bıktım :19:
faceinde tüm kızları sildi telinin hattını bana vericekmiş ona inanmam için
hiçte inanmıyorum :19: şansı yok burnu sürtmek ne kelime fitil fitil getiriyorum oh olsun :27::27::27:

canım başın saolsun babanın sıcaklığını yokluğunu feriştahı gelse unutturamaz zten :14::14:
ama boşver hayırlısı buymuş de demek annen çok dua ediyo kızımı hayırlılarıyla karşılaştır diye :34:
bende eski sevgilimle konuşuyorum hergün seni seviyorum demesinden de bıktım :19:
hiçte inanmıyorum :19: şansı yok burnu sürtmek ne kelime fitil fitil getiriyorum oh olsun :27::27::27:

çok ta güvenmiştim canım bana dese ki hatalıyımm seni seviyorumm bana dediğin laflara rağmenn yanında olacğım şu zamanlarda..
çünkü o insan yüreğimi biliyordu..
bahane gibi geliyor..
kendi etti kendi buldu birgün tamamen unuttuğumda yanar haline sabır Allahm :43::43::43:

çok sinirli insanımdır..
elimde değildi..
özür de diledim..
canım bu kesinlikle bir taktik:34: senden böyle bişe beklemiyordu çünkü.. arama sorma sakın haklı olan sensin en geç 1 haftaya köpek gibi dönücek.ama cnm sakın ne msj ne bişe sitem msjı bile atma bu erkekler hep böyle

:21::21::21::21::21::21: ohhh canımıza değsinn... hala vazgeçmedi he aramaktan ooooh ohhhhh :4::4::4::4:

canım bu kesinlikle bir taktik:34: senden böyle bişe beklemiyordu çünkü.. arama sorma sakın haklı olan sensin en geç 1 haftaya köpek gibi dönücek.ama cnm sakın ne msj ne bişe sitem msjı bile atma bu erkekler hep böyle

canım biliyorsun kaç gündür adam gibi konuşamıyoruz zatenn şu tatilden berii toplasan bir elin parmağını geçmez..
hoşgörü beklerdimm aslında taktik değilde..
canım yanıyor bundan ötesi vardı..
çıktığımızda afedersiniz etrafında pervane olurdumm.. onun için neler yaptımm..
neler neler.. aynı ekmeği paylaşmak gibi var mı yaa ...
biliyor durumumu ...
niye bu sessizlikk...
benim derdim sıkıntım yok mu diyor...
ben oynuyorm sankii :2::2::2:
hayallerimi yıktı canım ötesii yokk :19::19:

sensiz_asla.. öyle durumlarda tut kendini hakaretlerde bulunma. haklıyken haksız konuma düşüyo insan öyle olunca adamın sana çektirdikleri arada kaynayıveriyo çünkü artık yeni gündem senin ona ettiğin hakaretler oluyo. bu adamla barışırsan bi daha benzer bi durumda gene aynısını yapma. farzet ki hakikaten ayrıldın, umursama ya da en azından öyle davran. yok bu iş kesin bitti diyosan da gelecekteki sevgilin için baştan işi dengelersin.. bu arada, evlenince neler yapmaz demişsin ama o kızsm belli olmaz bazısı da evlenince sorumluluklarının farkına varıyo ama mesela sevgiliyken sallıyo...öyle erkekler de tanıyorum. evlilik tamm bir kumar. aynı şekilde ayılıp bayılan köpek olan adam da evlenince %180 derece değişebilir eğer ki sana hissettiği saf sevgi değil de egosunu tatmin etme hırsıysa..
kimse bilemez tek Allahtan başka.. en güzeli dua etmek..bi de ben şeye inanıyorum, evrende bir denge var.. dün köpek gibi davranan, gün gelir kendi köpek olur. dün köpek olan, gün gelir köpek gibi davranır... biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım... neyin ne olacağını kimse bilemediğine göre, bugün seviyorum diye ölep biten ertesi gün çekip gidebildiğine göre en en güzeli herşeyin nihayi sonucunu bilen Allaha dua etmek hayırlısı diye.. ferahlar hem insan.
Kızlar burdan tekrar fikrimi belitmek istiyorum.. birdenbire peşimde koşsun hemen sonuç alayım diye coşmayın. en iyi ihtimalle uzun ömürlü olmaz. en kötü ihtimalle terkedilirsiniz. her ne yapacaksanız beyninizi de buna inandırarak yavaş yavaş sindire sindire geri çekin kendinizi. böylelikle ona fırsat vermiş olursunuz.. bazen okuyorum burda 2 gün adam peşinden koştu diye kızlar havaya giriyo köpek gibi davranmaya başlıyolar birdenbire, eh tabi adam da bukadarına hazır olmadığı için eeeh be yeter deyiveriyo. kız da ay çok ileri gittim sanırım diye özür diliyo. noluyo hooop başa sarıyo film.. nolur gaza gelmeyin birden kızlar aynı şeyi 100. yazışım bakmayın ben de pek uygulayamadım bu güne kadar ama hangi hareket ne sonuç verir, bunu çok iyi biliyorum.

sana bunu nasıl ima eder ya! kendini bilmez adam :57:
çok sinir oldum bunu tatlı bi dillede sorabilrdi aynı zamanda ondan öncesi onu ne ilgilendiriyo :47::47:
bence öyle birine azcık göz dağı verseniz fena olmaz ben düşündüm taşındım bana güvenmeyen bi insanla
sürdüremeyeceğime karar verdim ben bana inanan insanlarla devam etmeliyim bu yola beni tanıyamamışsın de :20:
gururlu ve mağrur ol kısa süreliğine ara verelim gibisinden bişi de blöf yap emin ol karşında yalvarıcaktır..
oda haddini bilir sana bi daha bunu soramayacağının farkına varır. :22::95:

:47::47: Aramızda kocaman bı güvensizlik var aşılamayacak derecede daha yeni olmamıza ragmen ilk 1 haftada bana bunu sordu inanabiliyomusunn gerizekalı insan blöf fln yapmayı dusunmuyorum direk en ufak bi hadisede yolunu vercem o kadar düşmedik cok sükür :53:

sensiz_asla.. öyle durumlarda tut kendini hakaretlerde bulunma. haklıyken haksız konuma düşüyo insan öyle olunca adamın sana çektirdikleri arada kaynayıveriyo çünkü artık yeni gündem senin ona ettiğin hakaretler oluyo. bu adamla barışırsan bi daha benzer bi durumda gene aynısını yapma. farzet ki hakikaten ayrıldın, umursama ya da en azından öyle davran. yok bu iş kesin bitti diyosan da gelecekteki sevgilin için baştan işi dengelersin.. bu arada, evlenince neler yapmaz demişsin ama o kızsm belli olmaz bazısı da evlenince sorumluluklarının farkına varıyo ama mesela sevgiliyken sallıyo...öyle erkekler de tanıyorum. evlilik tamm bir kumar. aynı şekilde ayılıp bayılan köpek olan adam da evlenince %180 derece değişebilir eğer ki sana hissettiği saf sevgi değil de egosunu tatmin etme hırsıysa..
kimse bilemez tek Allahtan başka.. en güzeli dua etmek..bi de ben şeye inanıyorum, evrende bir denge var.. dün köpek gibi davranan, gün gelir kendi köpek olur. dün köpek olan, gün gelir köpek gibi davranır... biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım... neyin ne olacağını kimse bilemediğine göre, bugün seviyorum diye ölep biten ertesi gün çekip gidebildiğine göre en en güzeli herşeyin nihayi sonucunu bilen Allaha dua etmek hayırlısı diye.. ferahlar hem insan.
Kızlar burdan tekrar fikrimi belitmek istiyorum.. birdenbire peşimde koşsun hemen sonuç alayım diye coşmayın. en iyi ihtimalle uzun ömürlü olmaz. en kötü ihtimalle terkedilirsiniz. her ne yapacaksanız beyninizi de buna inandırarak yavaş yavaş sindire sindire geri çekin kendinizi. böylelikle ona fırsat vermiş olursunuz.. bazen okuyorum burda 2 gün adam peşinden koştu diye kızlar havaya giriyo köpek gibi davranmaya başlıyolar birdenbire, eh tabi adam da bukadarına hazır olmadığı için eeeh be yeter deyiveriyo. kız da ay çok ileri gittim sanırım diye özür diliyo. noluyo hooop başa sarıyo film.. nolur gaza gelmeyin birden kızlar aynı şeyi 100. yazışım bakmayın ben de pek uygulayamadım bu güne kadar ama hangi hareket ne sonuç verir, bunu çok iyi biliyorum.

canım artık durgun zamanlarımdayım :ssz::ssz:
görsen elimi eteğimi ondan çektim..
2 sn konuşmasam ölürüm dediğim adamla günlerdir haftalardır konuşmuyoruz doğru düzgün :19:
demekki yapabiliyormuşumm..
elimden geleni yaptım
şimdi önüme bakıyorum :26:
sanırım doğrusu da bu.
ne bir mesaj ne birşey .. atmıyorum

çok ta güvenmiştim canım bana dese ki hatalıyımm seni seviyorumm bana dediğin laflara rağmenn yanında olacğım şu zamanlarda..
çünkü o insan yüreğimi biliyordu..
bahane gibi geliyor..
kendi etti kendi buldu birgün tamamen unuttuğumda yanar haline sabır Allahm :43::43::43:

sana şöle diyim 14 yaşımda hayatıma girdi babamdan görmediğim ilgiyi onda gördüm 1 seneyi devirdiğimizde aldattı
ayrıldım koptm hemde bi arkadaşımla sonra o kızla 2 gün içinde ayrıldı 6 ay konuştuk ama görüşemedik yine ilgi gösterdi
bu sürede bi koptum gittim körkütük aşık oldum :14::14:
sonra ben peşinde pervane oldum ağzına bakıyodum güzel şeyler desin diye o ise 3 sene bana çektrdi ne adiliğim kaldı ne o..luğum
yabancılığımdan dolayı dahada hakaret etti senin mezhebin bunlarıda hazmeder seviyesiz bi insansın sen dedi
hemde başkasıyla çıktığım için sonra ağlamaları yalvarmaları kapımda artık hiç bişi ifade etmiyo giden yıllarıma yanıyorum
geriye dönüp baktığımda hep ah ediyorum hiçte mutlu olamıcağını biliyorum oda benden başkasıyla olmucağını biliyo

ben eskiden bi sözün için dünyaları verirdim benim gibi bi insanı bile hissiz duygusuz vicdanı bile acımayan bi insan haline getirdin artık hani aldatılmışım kahrolmuşum üzülmüşmüş hatta ölmüşsün beni üzmüşsün.. kmse umurumda değil benim giden yıllarım var senin hatalarını kapatman benim en güzel çağlarımı öldürdüğün günleri geri getrmicek!..

54 dakika önce
:S:S böyle yaparsan ben sana kendımı ınandıramam ben seni seviyorum diyorum herşeyi unutturucam lütfen yapma bana bunu bitirme beni seni kaybetmeyi istemiyorum öldürme beni

53 dakika önce
beter ol hani çokmutluydun ya bana yaşattığın mutluluğun kat be kat fazlasını yaşa hergün biraz daha ölsün umutların...

işte son sözlerimde bunlar oldu :14::14::14:

:47::47: Aramızda kocaman bı güvensizlik var aşılamayacak derecede daha yeni olmamıza ragmen ilk 1 haftada bana bunu sordu inanabiliyomusunn gerizekalı insan blöf fln yapmayı dusunmuyorum direk en ufak bi hadisede yolunu vercem o kadar düşmedik cok sükür :53:

bunlar ya hasta ruhlu ailesinde yada önceki sevgililerinde böyle sorunlrla karşılaşmışlar ya kardeşim benim öncem seni ne ilgilendirir! :57:
ben sana soruyo muyum kaç kişiyle y...t..n diye :57: çok sinirlendim ya ee doğru tabi karşındaki kendini nasıl görüyosa karşısındakini de öyle görürmüş
buna saygı bile gösterme benim geçmişim seni ilgilendirmez sen bu soruyu sorarak kaybettin şükür kendime saygım var devam ederek kendime saygısızlık
edemicem yolun açık olsun umarım emin olduğun bi kız çıkar karşına ama sen benim gibi onada yaparsın sonu yine böyle olur de.. ver yolu :47::47::84:

sana şöle diyim 14 yaşımda hayatıma girdi babamdan görmediğim ilgiyi onda gördüm 1 seneyi devirdiğimizde aldattı
ayrıldım koptm hemde bi arkadaşımla sonra o kızla 2 gün içinde ayrıldı 6 ay konuştuk ama görüşemedik yine ilgi gösterdi
bu sürede bi koptum gittim körkütük aşık oldum :14::14:
sonra ben peşinde pervane oldum ağzına bakıyodum güzel şeyler desin diye o ise 3 sene bana çektrdi ne adiliğim kaldı ne o..luğum
yabancılığımdan dolayı dahada hakaret etti senin mezhebin bunlarıda hazmeder seviyesiz bi insansın sen dedi
hemde başkasıyla çıktığım için sonra ağlamaları yalvarmaları kapımda artık hiç bişi ifade etmiyo giden yıllarıma yanıyorum
geriye dönüp baktığımda hep ah ediyorum hiçte mutlu olamıcağını biliyorum oda benden başkasıyla olmucağını biliyo

ben eskiden bi sözün için dünyaları verirdim benim gibi bi insanı bile hissiz duygusuz vicdanı bile acımayan bi insan haline getirdin artık hani aldatılmışım kahrolmuşum üzülmüşmüş hatta ölmüşsün beni üzmüşsün.. kmse umurumda değil benim giden yıllarım var senin hatalarını kapatman benim en güzel çağlarımı öldürdüğün günleri geri getrmicek!..

54 dakika önce
:S:S böyle yaparsan ben sana kendımı ınandıramam ben seni seviyorum diyorum herşeyi unutturucam lütfen yapma bana bunu bitirme beni seni kaybetmeyi istemiyorum öldürme beni

53 dakika önce
beter ol hani çokmutluydun ya bana yaşattığın mutluluğun kat be kat fazlasını yaşa hergün biraz daha ölsün umutların...

işte son sözlerimde bunlar oldu :14::14::14:

ahhh canım ya ahhh ahhhh :47::47::47::47::47:
vallahi nasıl soğudumm erkeklerdenn nasıl :26:
artık hazmedemiyorummm hiçbirşeyii :47::47:.

Back
X