Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

zaten bu "ben elimden geleni yaptım" duygusu ayrılık acısının en kuvvetli ilacı.. çok ferahlıyo insan vicdanı rahat olunca..ben hep derim iilişki esnasında en çok üzülen değer veren taraf ilgi göremeyen taraftır, ama aynı zamanda da bu kişi ilişki temelli bittikten sonra da bi süre tabiiki çok üzülen ama kısa zaman sonra da vicdanının rahatlığının verdiği huzurla en hızlı toparlanan taraftır. diyorum ya evrende denge var.. ilahi adalet var, iyiki var .

zaten bu "ben elimden geleni yaptım" duygusu ayrılık acısının en kuvvetli ilacı.. çok ferahlıyo insan vicdanı rahat olunca..ben hep derim iilişki esnasında en çok üzülen değer veren taraf ilgi göremeyen taraftır, ama aynı zamanda da bu kişi ilişki temelli bittikten sonra da bi süre tabiiki çok üzülen ama kısa zaman sonra da vicdanının rahatlığının verdiği huzurla en hızlı toparlanan taraftır. diyorum ya evrende denge var.. ilahi adalet var, iyiki var .

kesinlikle canım ... ben çok sevdim , sadece sevdim..
ama biliyorum ki en fazla 3 ay..
şu günlerce konuşmamamıza rağmenn artıkk biraz ondan uzaklaşmışsamm yani her dkk telefona bakmıyorsam..
demekk ki gün geçtkçe unutabiliyormuşumm
öyle motive ediyorum kendimi:19::19:

ahhh canım ya ahhh ahhhh :47::47::47::47::47:
vallahi nasıl soğudumm erkeklerdenn nasıl :26:
artık hazmedemiyorummm hiçbirşeyii :47::47:.

hayatımızın her evresinde yanımızda veya illaki karşımızda olsalar bile
hayat onlardan ibaret değil bakalım keyfimize :24::24::24:
onlar bizim kafa yordugumuz kadar düşünmüyo cnm şimdi ayrılık tribine bile girmez
eğer içiyorsa cesareti alır gelir kapına içkiden sonrada kuzu gibi olur :27::27:
artık öğrendim ya :31::31::31:
hayat bana güzel onlara feda edemicek kdar hemde :31::16::16:
aç bi film izle onu dşünmeden tabi :27: çekirdek ye arkadaşlarını çağır :31:
çık dışarı temiz hava al uğraşlar bul slov dinleme çok kolay atlatırsınn :31:
ben böyle atlattım arkamada bakamam bu saatten sonra :27::27:
" eski sevgiliyle kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak"

hayatımızın her evresinde yanımızda veya illaki karşımızda olsalar bile
hayat onlardan ibaret değil bakalım keyfimize :24::24::24:
onlar bizim kafa yordugumuz kadar düşünmüyo cnm şimdi ayrılık tribine bile girmez
eğer içiyorsa cesareti alır gelir kapına içkiden sonrada kuzu gibi olur :27::27:
artık öğrendim ya :31::31::31:
hayat bana güzel onlara feda edemicek kdar hemde :31::16::16:
aç bi film izle onu dşünmeden tabi :27: çekirdek ye arkadaşlarını çağır :31:
çık dışarı temiz hava al uğraşlar bul slov dinleme çok kolay atlatırsınn :31:
ben böyle atlattım arkamada bakamam bu saatten sonra :27::27:
" eski sevgiliyle kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak"

:46::46::46::46::46:

çok güzel taktiklerrr !!

bunlar ya hasta ruhlu ailesinde yada önceki sevgililerinde böyle sorunlrla karşılaşmışlar ya kardeşim benim öncem seni ne ilgilendirir! :57:
ben sana soruyo muyum kaç kişiyle y...t..n diye :57: çok sinirlendim ya ee doğru tabi karşındaki kendini nasıl görüyosa karşısındakini de öyle görürmüş
buna saygı bile gösterme benim geçmişim seni ilgilendirmez sen bu soruyu sorarak kaybettin şükür kendime saygım var devam ederek kendime saygısızlık
edemicem yolun açık olsun umarım emin olduğun bi kız çıkar karşına ama sen benim gibi onada yaparsın sonu yine böyle olur de.. ver yolu :47::47::84:

:34: Aynen kuzum etrafı öylelerle kaplı belliki önüne geleni öyle görebildigine göre öyle birinden birseyde beklenemez zaten allah öylelerinden korusun hepimizi..

:34: Aynen kuzum etrafı öylelerle kaplı belliki önüne geleni öyle görebildigine göre öyle birinden birseyde beklenemez zaten allah öylelerinden korusun hepimizi..

amin canım ama oluyo işte buda hep aitmişlik duygusundan kaynaklanıyo :31:

kesinlikle canım başka neler yaptın sen bilirsin bana yardımcı olur musun ttlım :26::26:

ımm başka neler yaptım onunla olan herşeyi özelliklede bana yaptıklarını bi kağıda yazdım
ve dedim bu kdar nefret duydugum bi insana aşk besleyemem
sildim hayatımdan çıktı gitti 2 sene sonra beni buldu ve bırakmamaya kararlı hastaneden ben çıkana kadar bekliyo
ama yanımada gelmiyo otobüse binene kadar ciğerci kedisi gibi geliyo birileri sarkmasın diyemiş :19:
sonra gidiyodur heralde bense ilgilenmiyorum :19::19::19: unutulmak acı veriyo :31::51:

hadi bayanlar kalkının birazda onsuz yaşamayı deneyin
bakalım ortaya neler çıkıcak arkadaşlarınızla vakit geçirin
alışverişe çıkın gezin tozun bi günlüğünede olsa o küçük kız olun :31::31:
kitap alın sürükleyen tarzdan alın elinize kahvenizi yanınızda olanlarla mutlu olun
hayatınızda bi anda olsA o yokmuş gibi sanki hiç olmamış gibi davranın çokkk işe yarıyo :34::34:

kesinlikle canım başka neler yaptın sen bilirsin bana yardımcı olur musun ttlım :26::26:

cnm zaten bi ilşki tek başına yürümez bunları yapman sana yük gibi gelicek sonrasında en iyisini yapmışsın aslında
bırak zaten eğer seviyorsa yalnız bırakmaz kız başına tek dayanağı bendim der tekrar şans ister bi şekilde sana ulaşır
ama baktın ondanda ışık yok acı AMA gerçeklerle karşılaşırsın hatta şükredersin olsun varsın o olmasın ama sen varsın sen değerlisin
beklentilerini karşılayamacak adamla sürdüremezsin zaten.. ne kadar ilkide olsan :/
cnmm msj kutun dolmuştu o yüzden buraya yazdım..

hanımlar ben bunların hepsini yaptım ama herşey kafada bitiyor ne yazıkki ben hala bitirmemedim, arada kaldım öyle saçma birşey benim yaşadığım buara özellikle. Onunla son görüştüğümüzden beri (bugün tam 1 ay oldu) 2 sezon dizi, onlarca film ve 2 kitap bitirdim, ekşiden, burdan teselli olacak o kadar çok şey okudum, sınavlarımı verdim, düzenli spor yaptım, sahil yürüyüşleri yaptım, babamla içtim, arkadaşlarımla buluştum, gezdim, muhabbet ettim onlara da dert yandım, annemle günlere bile katıldım ki olmuyor, mantığım almıyor bir türlü, benim gibi bir insanı nasıl bırakır neden olmadı cümleleri sürekli kafamda. Dışarıda onca insan var, duyuyorum görüyorum, talip var ama gönlün sadece birine meylediyor. O da sana bunları yapıyor. Hakediyor muyum?? Neden olmuyor?? Sonra.. neden birden değişti fikirleri.. Ben karşımda manevi duyguları kuvvetli bir adam var sanıyorum ki hala öyle düşünüyorum. Dün Türkiyeye geldi bugün gene ayrıldı, ama telefonum bile çalmadı. Bugün facebook üzerinden bir gönderimi beğenmiş. Şaka gibi. En yakın arkadaşları ile bile muhabbetimiz gayet iyidir, beni kardeşleri kadar sevdiklerini söylüyorlar ama neden bu kadar soğukluk var aramızda neden bunu çözebilsem.. Kafamda bitiremediğim için hergün bu saatler olunca benim sorgulama sistemim de şaşıyor. Onu özlüyorum, onun da beni özlediğini söylemese, sadece hissettirse bu bile yetecek. Ama neden işte neden olmuyor. Elimden gelen herşeyi yaptım, hala da yapıyorum onu silemeyerek, şans üstüne şans vererek ama sonum ne olacak hiç bilmiyorum. Başınızı şişirdiysem kusura bakmayın gene geldi iyi saatlerim benim. En yakın arkadaşımı artık bıktırdım dertlerimden rahatlamak için buraya yazıyorum.

Son düzenleme:
cnm zaten bi ilşki tek başına yürümez bunları yapman sana yük gibi gelicek sonrasında en iyisini yapmışsın aslında
bırak zaten eğer seviyorsa yalnız bırakmaz kız başına tek dayanağı bendim der tekrar şans ister bi şekilde sana ulaşır
ama baktın ondanda ışık yok acı AMA gerçeklerle karşılaşırsın hatta şükredersin olsun varsın o olmasın ama sen varsın sen değerlisin
beklentilerini karşılayamacak adamla sürdüremezsin zaten.. ne kadar ilkide olsan :/
cnmm msj kutun dolmuştu o yüzden buraya yazdım..

canım çok teşekkür ederm.. mesaj kutumu da sildimm
artıkk alışmaya çalışıcam bu durumaa :26::26:

canım çok teşekkür ederm.. mesaj kutumu da sildimm
artıkk alışmaya çalışıcam bu durumaa :26::26:

alışma o yok farzet çok zor bişi istiyorum senden
ama güzel günlerini deil hep o umursamaz ilgisiz takfdir etmeyen hallerini getir aklına..
benimki hastaneye mi gidiceksin yazdı evette sana ne dedim
tek gitme bu saate ben götüreyim bekliyim sabaha beraber döneriz dedi canımm yaaa :69: diceimi sandı ki yanılıyo :52:
cNın cehenneme! :47:
neyse bende hastaneye gidiyim size iyi geceler umudunuz hiç bitmesin anacım öpüldünüz :54:

evlenmek istiyormuş ama sms falan sevmiyormus sürekli konusacak ne konu bulabilirmişiz ki çok konusursak sıkılırmış...Siz yine günde 3 kere konsuuyorsunuz bence bu konusmalar 2 güne düşmeden kendine getirin :)

allahımm yaa hepsimi aynı olur hep ezberlenmiş cümlelerdir evlenmek istiyorum ama zamanı var tanıyalım birbirimziz ben sana güveniyorum vs. tatalım ben 3,5 senedir bu cünleleri dinliyorum vee biz kadınlarda bu aptallık varken daha kaç 3,5 sene dinleriz allah bilirrr sal gtsin inan seninse zaten gelir gelmiyosa zaten hiç bi zaman senn olmamaştırr artık felsefemm bu olucak tabi becerebilirsemm :)

allahımm yaa hepsimi aynı olur hep ezberlenmiş cümlelerdir evlenmek istiyorum ama zamanı var tanıyalım birbirimziz ben sana güveniyorum vs. tatalım ben 3,5 senedir bu cünleleri dinliyorum vee biz kadınlarda bu aptallık varken daha kaç 3,5 sene dinleriz allah bilirrr sal gtsin inan seninse zaten gelir gelmiyosa zaten hiç bi zaman senn olmamaştırr artık felsefemm bu olucak tabi becerebilirsemm :)

şimdi benimki bana geldi ama bu sefer ben gidiyorummm benn kiminimm :17::17::17:
ve o dangalak hep benim miydi yanii :27::27::27::27:
niye ağlamışım o zmn ben ya pöff zaten benimmiş :27::27::27::31:

Back
X