Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

zaten şöyle bişi varki hep inanmışımdır da dua ederken allahım hakkında hayırlısı neyse o olsun dedim
eğer bu klişi sevdiğim halde olur diyebileceğim bi insan olsaydı olurdu ama içimden bi ses ki hislerim
gerçekten çok kuvvetli hayır diyo yapma pişman olcaksın sevgi bi yere kadar evlenincede aynı haltları yer bu.. istemiyorum :19:
ararsa söyliycem bunlar ne ki :) çeyreği bile değil 4 senede beni o kdar yıprattı ki ondan önce astım hastası olduğumu hiç hatrlamazken
meğer ben % 96 oranlı astımmışım :14: hiç yanımda değildi bugünden sonrada varsın olmasın..
ben çok güçlü hissediyorum şuan kendimi bana değer vermeyenin yanından bile geçmiyorum
canı isteyen benim için uğraşıyo zaten ama affedemeyeceğim tek insan o..
mutluda olmasın. olamazda.. senide anlıyorum çok zor ama seviyorsan ve benim kdar hasar almadıysan
verdiği değeri es geçme derim canım

Böyle güçlü durabilmek çok güzel canım tabi onca yaşanmışlıktan sonra insan güçleniyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun .

Böyle güçlü durabilmek çok güzel canım tabi onca yaşanmışlıktan sonra insan güçleniyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun .

herşeyin hepmiz için en hayırlısı canım :16::16:
yani şimdi iyiki olmuşta diyebiliyorum
yaşamadan bazı şeyler anlaşılmıyo bi erkek bana ayrılalım dediğinde en azından yolun açık olsun
dönmek gibi bi fikrin olmasın affetmem diyorum
herşeyin farkındayım öyle hayatımdan çıkmaları canımı hiç acıtmıyo :31::31:
ki çıkanlarda mutlaka geri geliyo :27::27::27: dönmeseydi o dönmezdi :31:
bi ilşkim daha olmuştu o mesela çok saygılıydı benim karşı komşum şimdi
bana dediği kmle çıkarsan çık ama onla çıkarsan kendine yazık edersin
bende onu döverim olmuştu :31::31::51:

herşeyin hepmiz için en hayırlısı canım :16::16:
yani şimdi iyiki olmuşta diyebiliyorum
yaşamadan bazı şeyler anlaşılmıyo bi erkek bana ayrılalım dediğinde en azından yolun açık olsun
dönmek gibi bi fikrin olmasın affetmem diyorum
herşeyin farkındayım öyle hayatımdan çıkmaları canımı hiç acıtmıyo :31::31:
ki çıkanlarda mutlaka geri geliyo :27::27::27: dönmeseydi o dönmezdi :31:
bi ilşkim daha olmuştu o mesela çok saygılıydı benim karşı komşum şimdi
bana dediği kmle çıkarsan çık ama onla çıkarsan kendine yazık edersin
bende onu döverim olmuştu :31::31::51:

Evet çok haklısın bende öyle düşünüyorum.Bundan sonra hayatıma giren yada çıkanlar için üzülmem diye :27:
Bak o çocuk bile biliyor demek ki ne olcağını,yoksa niye böyle bir laf etsin dimi:26:
Sen kulak ver o çocuğa en iyisi :1:

Son düzenleme:
fazlasından çok değer vermek,hayatının merkezine koymak,asker yolu beklemek sadece ama sadece 1 ay tanıdığın insanı ve kısa dönemde değil uzun dönem beklemek ,o aramayınca baş ağrıları çekmek,sürekli ağlamak,ve sadece hayatın sabah iş akşam ev ve odaya geçip müzik dinleyip ağlamak ile geçti o 15 ay sonrasında ne oldu geldi askerden 2 ay oldu olmadı çok kötü günler geçirdik ve niyetinin çok farklı olduğunu söyledi ve ayrılık kararı aldımmmm koca 1 sene olduuuu hala doğum günmde mesaj atıı,kandillerde mesaj atar bu adamın hayatında biri var ve profil resmi yapmış,o kadar bekle et ,beraber olduğumuzda bile benimle olan resimi koymamış insan kalkıpda sadece o kızın resimini koyması öyle koyuyorkiii,,hayatıma bir sene boyunca biri girmedi,hala aklıma geliyorr,ama hiç mutlu olmasın,sinirlerimi laçkalaştıı onun yüzündenn ..:47:

fazlasından çok değer vermek,hayatının merkezine koymak,asker yolu beklemek sadece ama sadece 1 ay tanıdığın insanı ve kısa dönemde değil uzun dönem beklemek ,o aramayınca baş ağrıları çekmek,sürekli ağlamak,ve sadece hayatın sabah iş akşam ev ve odaya geçip müzik dinleyip ağlamak ile geçti o 15 ay sonrasında ne oldu geldi askerden 2 ay oldu olmadı çok kötü günler geçirdik ve niyetinin çok farklı olduğunu söyledi ve ayrılık kararı aldımmmm koca 1 sene olduuuu hala doğum günmde mesaj atıı,kandillerde mesaj atar bu adamın hayatında biri var ve profil resmi yapmış,o kadar bekle et ,beraber olduğumuzda bile benimle olan resimi koymamış insan kalkıpda sadece o kızın resimini koyması öyle koyuyorkiii,,hayatıma bir sene boyunca biri girmedi,hala aklıma geliyorr,ama hiç mutlu olmasın,sinirlerimi laçkalaştıı onun yüzündenn ..:47:

Canım herkesin farklı bir hikayesi var senin kide çok kötü :50: Sana vermediği değeri başkasına verdiğini görünce insan kahroluyor.
Zaman geçtikçe acılar illa ki azalıyor ama bu seferde izi kalıyor malesef.Buda kimine göre tecrübe işte.
Bu arada ben hatırlıyorum eski nickini sanki :44:

Evet çok haklısın bende öyle düşünüyorum.Bundan sonra hayatıma giren yada çıkanlar için üzülmem diye :27:
Bak o çocuk bile biliyor demek ki ne olcağını,yoksa niye böyle bir laf etsin dimi:26:
Sen kulak ver o çocuğa en iyisi :1:

vermem mii yaaa sonuçta hiç hatası olmadı bana 9 dokuz ay gül gibi geçindik
hatta ayrıldığımda üzüldük geri dönemedik hatta benim için karşı daireme taşındı
ilk zamanlar kötü oluyodum şimdi kankeytaaa naber ya diyomm buji araba muhabbeti yapıyorum :27::27::27:
bana uçtun sen iyice evlen diyo :51::31:

arkadaşlar bi sorunum var. 2 gündür içim içimi yiyor. hani yazmıştım ya sevgilimin karşı dükkanından kız sevgilimi eklemiş diye.. ben de akşamına sordum. seni bilmemkim diye bi kız eklemiş dedim. o kim be dedi. ben de sizin karşı dükkanda sekretermiş dedim. 2-3 saniye bi sessizlik oldu sonra haa şu kız işlem yaptırmaya geliyo bankaya sen nerden biliyosun onun kim olduğunu be, ben bile unutmuşum sen deyince hatırladım dedi. bende ismini girince arama motoruna çıkıyo zaten dedim.. ee niye eklemiş bu seni senin bununla bi samimiyetin varmı dedim. yok dedi.. eklese nolcak facede kabak gibi resmimiz var üstelik ilişkimizin olduğu da yazıyo dedi.. ben de peki dedim konu kapandı.. ertesi gün gene normal konuştuk ama gecesine face e gireyim dedim bi baktım eklemiş kızı.. çıldırcam kızlar.. ben tam kendimi geri çekeyim çok şımarttım derken başıma gelene bak. gel de geri çek kendini şimdi.. madem arkadaş değiller hadi kız hoşlanmış eklemiş o neden kabul ediyo. ona sorsam alacağım cevap " her gün yüzyüze geliyoruz bankada ayıp olmasın diye ekledim nolcakki zaten bizim orda fotomuz var görmüyomu kız" tamam sevgilimde bi kasıt yoktur bu hareketi yaparken ama o ayıp olmasın diye ekleyince kıza daha fazlasını yapmak için fırsat ve cesaret vermiş oluyo... nolcak sonra kız iş çıkışı yemek yiyelim dicek ayıp olmasın diye onu da mı kabul edecek.. tamam sevgilimin bi kötü niyeti yok ama kızın inanın ki var. zaten resminden bile anlaşılıyo hadi resmini geçtim bi iletiler yazmış face ..ama sevgilime yazmamış tabi genel duvarına yazmış bir sürü yazmış ama bi tane örnek vereyim size, siz ordan pay biçin.. "ne bu aşk karşılıksız ne de karşılıklı olduğuna kanıtım var.. şu an imkansızsın benim için ama bir gün gelecek herşey değişecek" gibisinden bu ve benzer temalı yazılar... sevgilime böyle böyle bu kız hayırlı değil, ben böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. neden ekledin neden ona cesaret verdin desem haklısın demez. abartma ben ayıp olmasın diye ekledim der geçer.. ama ben görüyorum kızlar hissediyorum bu işin sonu fena.. tamam yapmayacak adam yapmaz ama kız öyle bi şeyki şeytana pabucunu ters giydirecek cinsten.. sevgilisi olduğunu göre göre ekledi ya arkadaşı değil bişeyi değil...şimdi bişey yapmıcak olsa bile hayatının gidişatını bilmek istiyo sevgilimin belli ki..bi ayrılsak atlıcak demekki.. sevgilim kabul eder yada etmez o ayrı bi konu ama ben bu ve benzeri konularda beynimi sıkmak kalbimi yormak istemiyorum. bu iş bizim ilişkimizi yıpratıcak, öyle hissediyorum.

arkadaşlar bi sorunum var. 2 gündür içim içimi yiyor. hani yazmıştım ya sevgilimin karşı dükkanından kız sevgilimi eklemiş diye.. ben de akşamına sordum. seni bilmemkim diye bi kız eklemiş dedim. o kim be dedi. ben de sizin karşı dükkanda sekretermiş dedim. 2-3 saniye bi sessizlik oldu sonra haa şu kız işlem yaptırmaya geliyo bankaya sen nerden biliyosun onun kim olduğunu be, ben bile unutmuşum sen deyince hatırladım dedi. bende ismini girince arama motoruna çıkıyo zaten dedim.. ee niye eklemiş bu seni senin bununla bi samimiyetin varmı dedim. yok dedi.. eklese nolcak facede kabak gibi resmimiz var üstelik ilişkimizin olduğu da yazıyo dedi.. ben de peki dedim konu kapandı.. ertesi gün gene normal konuştuk ama gecesine face e gireyim dedim bi baktım eklemiş kızı.. çıldırcam kızlar.. ben tam kendimi geri çekeyim çok şımarttım derken başıma gelene bak. gel de geri çek kendini şimdi.. madem arkadaş değiller hadi kız hoşlanmış eklemiş o neden kabul ediyo. ona sorsam alacağım cevap " her gün yüzyüze geliyoruz bankada ayıp olmasın diye ekledim nolcakki zaten bizim orda fotomuz var görmüyomu kız" tamam sevgilimde bi kasıt yoktur bu hareketi yaparken ama o ayıp olmasın diye ekleyince kıza daha fazlasını yapmak için fırsat ve cesaret vermiş oluyo... nolcak sonra kız iş çıkışı yemek yiyelim dicek ayıp olmasın diye onu da mı kabul edecek.. tamam sevgilimin bi kötü niyeti yok ama kızın inanın ki var. zaten resminden bile anlaşılıyo hadi resmini geçtim bi iletiler yazmış face ..ama sevgilime yazmamış tabi genel duvarına yazmış bir sürü yazmış ama bi tane örnek vereyim size, siz ordan pay biçin.. "ne bu aşk karşılıksız ne de karşılıklı olduğuna kanıtım var.. şu an imkansızsın benim için ama bir gün gelecek herşey değişecek" gibisinden bu ve benzer temalı yazılar... sevgilime böyle böyle bu kız hayırlı değil, ben böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum. neden ekledin neden ona cesaret verdin desem haklısın demez. abartma ben ayıp olmasın diye ekledim der geçer.. ama ben görüyorum kızlar hissediyorum bu işin sonu fena.. tamam yapmayacak adam yapmaz ama kız öyle bi şeyki şeytana pabucunu ters giydirecek cinsten.. sevgilisi olduğunu göre göre ekledi ya arkadaşı değil bişeyi değil...şimdi bişey yapmıcak olsa bile hayatının gidişatını bilmek istiyo sevgilimin belli ki..bi ayrılsak atlıcak demekki.. sevgilim kabul eder yada etmez o ayrı bi konu ama ben bu ve benzeri konularda beynimi sıkmak kalbimi yormak istemiyorum. bu iş bizim ilişkimizi yıpratıcak, öyle hissediyorum.

Bence bu kadar takma bu konuyu hem ilişki durumunuz var hemde fotoğrafınız.Kızın hiç bişekilde yüz bulacağını sanmıyorum.
Kendi kendini yıpratma boşuna.Eklemiş olabilir hemen böyle anlamlar yükleme bence.
İçin rahat etmiyosa sevgilinle açık açık konuş.Ama onun aklında böyle bişey yokken sen kötü düşünen taraf olcaksın bu sefer.
Benim fikrim rahatsız olduğunu bile belli etme.Sabırlı davran konuştuklarını falan görürsen o zaman müdahele edersin.
Çünkü şuan ortada hiç bişey yok:26:

Konu baslıgını gördüm ve direk ilgimi cekti :1: kesinlikle onları tepemizden indirmeninin vakti geldi. son erkek arkadasıma kadar aslında kimseye cok fazla taviz vermemistim ama son erkek arkadasımda sırf eski iliskilerimde yaptıgım hataları yapmamak adına cok anlayıslı oldum, cogu yaptıgı yanlısı yuttum, görmezlikten geldim.. Ama hicbisey degismedi maalesef, tam tersine ben öyle yaptıkca daha da kötü oldu hersey. Anlamıyorum su erkekleri hem anlayıslı bayan istiyoruz derler, öyle olunca kendilerini bulunmaz hint kuması sanırlar, diger turlu oluncada kaprisli, bunaltıcı oluruz :19: Ama son deneyimimden ogrendim ki kesinlikle taviz vermemek lazım.. Birdaha tövbe..

Son düzenleme:
bahsettiğin kız öyle olabilir ama haddini bildirmek lazım dimi :27::27::27:
tam benlik iş heee :27::27::27:
hiiiç tasalanma canım çocukluk ettiğini düşünür kıskanırsan o kızdan mı kıskanıyosun falan triplerine girebilir
yeni bi fotoğraf eklemeye bak madem faceini yönetiyosun kızda bunun farkındadır senin gireceğini bilerek
sana göz dağı vermek istiyodur alttan alttan bunu ona hissettir bi şarkı var sertab erenerin :31:
şekerim diye dinle ne demk istediğimi anlıcaksın fırsatın olursa kıza kapanışı bu şarkıyla yap
sevgilini sıkma sahiplenme ama ipin ucunu bırakmada :51: yani yazabiliyosan duvarına bi kalp falan yap kızmazsa
takiplediğinin farkına varsın :21: kızla muhatap olmamaya bak gerçekten gözlemle eğer bişi varsa kızda bi boy göstermen yeterli
umutsuz oldugunu bi şekilde gözüne gözüne sok ama sevgiline hissettirme bunu.. :31:

Kızlar biz ayrılmıştık Salı günü tekrar barıştık ama bana karşı soğuk gibi, nasıl bir taktik izlesem ne yapsam bilmiyorum, bir yardım eli uzatır mısınız? Bu sefer son ayrılık olsun, bir şeyleri doğru yapalım tekrar ayrılmayalım istiyorum, hazır barışmışken tekrar mahvetmek istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum, offf...

Kızlar tek tarafın çabasıyla bir ilişki yürür mü? Bana sanki sadece ben çaba gösteriyormuşum şu anda gibi geliyor ve bu durum beni çok kırıyor, tekrar ayrılmak da istemiyorum. Bir yandan da acaba bana mı öyle geliyor, onun tavırlarını ben mi abartıyorum ya da çok fazla beklentim mi var diyorum? Daha barışalı 5 gün oldu sanki hep arayan soran ilgi bekleyen taraf benim, onunsa hiçbir çabası yok. Madem öyle neden barışmak istedi? Kafam çok karışık, daha yeni barıştık, şu an bitirmek istemiyorum ama benim durumum için de bir fikir verseniz...

Kızlar tek tarafın çabasıyla bir ilişki yürür mü? Bana sanki sadece ben çaba gösteriyormuşum şu anda gibi geliyor ve bu durum beni çok kırıyor, tekrar ayrılmak da istemiyorum. Bir yandan da acaba bana mı öyle geliyor, onun tavırlarını ben mi abartıyorum ya da çok fazla beklentim mi var diyorum? Daha barışalı 5 gün oldu sanki hep arayan soran ilgi bekleyen taraf benim, onunsa hiçbir çabası yok. Madem öyle neden barışmak istedi? Kafam çok karışık, daha yeni barıştık, şu an bitirmek istemiyorum ama benim durumum için de bir fikir verseniz...

içinden gelen acabaya belki kulak vermek istemiyosun canım
ama bence sen kabul etmek istemiyosun malesef :59:
bu adamdan hiç umut görmüyorum nedense :S
sen kafanı dağıt biraz ona odaklanma erkekler sabırsızdır
gelip mutlaka kendi anlatıcaktır öyle hissediyorum
sanki tekrar ayrılcaksınız gibi hissetim tabi allah korusun :25::25:

kızlar dün aradı aniden evdeydim açmadım
annem dedi açsana açtım bende ne oldu dedim içmişti zil zurna sarhoştu
iki kelimeyi bi araya getiremiyosun ne konuşucaksın dedim
sen insene aşağıya bi dedi camdan baktım bende ya ne işin var falan diye oturdu inşaatın merdivenine
ne kadar eşşek oldugumu yeni anlıyorum ben senden nasıl mahrum kaldım dedi
off tamam neyse sarhoşsun zaten hadi evine git dedim
kovma beni dedi bağırmaya falan başladı
sen beyinsizlik vicdansızlık yapıyosun anlayıp anlamak istemiyosun dedi
ulan acı çekiyorum burda sen beni özlediğinde ben kalkıp geliyodum
bana sarılmana izin veriyodum dedi kısa bi sessizlik oldu ne istersen yapmaya razıyım dedi sesi boğuk gelmeye başladı anladımki ağlıyo :43:
utandırmak istemedim kapattım telide perdeyide kapattım.
sonra tam uyucakken tekrar aradı bi kez sarılayım sana ya özledim şunuda unutma hiç bi sevmeyen erkek bu soğukta kapında beklemez
ben seni unutsaydım aramazdım aslaaa dedi
bi şans ver bana cevabını alıcam vede gidicem içmeye unutana kadar dedi (hiç bugüne kdar bi gün olsun yalvarmadı bana çok gerçekçiydi..) :44:
hem ben bugüne kdar sana ne zaman ısrar ettim değiştim ben artık anlaaa ama bırakırsan eski ben olmaya devam edicem dedi
artık biz diye bişi yok uyuyorum sende git evine yat aklım kalmasın dedim
güldü hala seviyosun aşkta gurur olurmu dedi
oldu... olur dedim
tamamm kendine iyi bak seni seviyorum kıyamadığımsın sen benim ulaşamadığım kaybettiğim
beddua etmicem sana hep mutlu ol kimse üzemesin bana göründüğün gibi güçlü ol beni unutma diyemicem
ama ben seni unutmucam hep yara olarak kalıcaksın dedi kapadı.. bende ağladım sonra öğrendim ki yoğn bakımda
ne kadar doğru blemem ama ayakta duramıyodu bense yanına bile gitmedim
çokmu vicdansızımmm :/ :43::43::43::43:

kızlar dün aradı aniden evdeydim açmadım
annem dedi açsana açtım bende ne oldu dedim içmişti zil zurna sarhoştu
iki kelimeyi bi araya getiremiyosun ne konuşucaksın dedim
sen insene aşağıya bi dedi camdan baktım bende ya ne işin var falan diye oturdu inşaatın merdivenine
ne kadar eşşek oldugumu yeni anlıyorum ben senden nasıl mahrum kaldım dedi
off tamam neyse sarhoşsun zaten hadi evine git dedim
kovma beni dedi bağırmaya falan başladı
sen beyinsizlik vicdansızlık yapıyosun anlayıp anlamak istemiyosun dedi
ulan acı çekiyorum burda sen beni özlediğinde ben kalkıp geliyodum
bana sarılmana izin veriyodum dedi kısa bi sessizlik oldu ne istersen yapmaya razıyım dedi sesi boğuk gelmeye başladı anladımki ağlıyo :43:
utandırmak istemedim kapattım telide perdeyide kapattım.
sonra tam uyucakken tekrar aradı bi kez sarılayım sana ya özledim şunuda unutma hiç bi sevmeyen erkek bu soğukta kapında beklemez
ben seni unutsaydım aramazdım aslaaa dedi
bi şans ver bana cevabını alıcam vede gidicem içmeye unutana kadar dedi (hiç bugüne kdar bi gün olsun yalvarmadı bana çok gerçekçiydi..) :44:
hem ben bugüne kdar sana ne zaman ısrar ettim değiştim ben artık anlaaa ama bırakırsan eski ben olmaya devam edicem dedi
artık biz diye bişi yok uyuyorum sende git evine yat aklım kalmasın dedim
güldü hala seviyosun aşkta gurur olurmu dedi
oldu... olur dedim
tamamm kendine iyi bak seni seviyorum kıyamadığımsın sen benim ulaşamadığım kaybettiğim
beddua etmicem sana hep mutlu ol kimse üzemesin bana göründüğün gibi güçlü ol beni unutma diyemicem
ama ben seni unutmucam hep yara olarak kalıcaksın dedi kapadı.. bende ağladım sonra öğrendim ki yoğn bakımda
ne kadar doğru blemem ama ayakta duramıyodu bense yanına bile gitmedim
çokmu vicdansızımmm :/ :43::43::43::43:

Canım zor bir süreç bu.Ama geçmişte sana yaptıklarını okudum ya yorum yapamıyorum o yüzden.
Üzüldüm onun adına gerçekten pişman olmuştur bu kadar rol yapamaz,şuan çektiği acı seni kaybetmenin ve bir daha kazanamamın acısıda olabilir.
Yani terkrar seninle olduktan sonra yine kıymet bilmeyebilir.Seni elde etmiş olucak çünkü.
Tabi bunun kritiğini yapıcak olan kişide sensin,bu kadar perişan haldeyken yanına gitmediysen seni durduran kuvvetli bir duygu var demektir.
Bu duyguda yine aynı kişinin eseri.Sana yaptıkları,sana çektirdikleri.
İçin soğusaydı ona karşı bi dk duramazdın bence,çok çok seviyosa olsaydın giderdin sende de bazı şeyler bitmiş demek ki.
Şuan o acı çektiği için üzülüyosun anlıyorum ama böylesi daha iyi gibi geldi bana.
Sende astım krizleri geçirmiştin,hastenelere düşmüştün dimi şimdi o yaşıyo aynılarını:26:

Son düzenleme:
galenia üzüldüm ya :/ hayırlısı olsun ama baya değişmiş akıllanmış

canım kız halihazırda bir başkasına da yazıyor olabilir ya neden hep en kötü tarafından anlayalım ki, ama illaki içinde şüphe olduysa, erkek arkadaşınla konuşmuşsun zaten bu konuyu gayet seviyeli bir şekilde, hala ve hala rahatsızlık verdiğini düşünüyorsan diğer arkadaşların bahsettiği gibi fotograf koy, aranızdaki bağlılığı sembolleyen küçük şeyler yap, daha da olmadı için rahat edemediyse kızı engelle, kız da artık eşşek değil ya, sanıcaktır ki çocuk engelledi işte. dolayıysla erkek arkadaşına gördüğünde de utanır artık yaklaşmaz muhabbetleri olmaz kanaatimce. erkek arkadaşınla bu konuyu dahafazla konuşmaya o kızı daha fazla kaale almaya gerektirecekl bir durum yok bence. umarım iyi olur herşey.:34:

Son düzenleme:
Konu baslıgını gördüm ve direk ilgimi cekti :1: kesinlikle onları tepemizden indirmeninin vakti geldi. son erkek arkadasıma kadar aslında kimseye cok fazla taviz vermemistim ama son erkek arkadasımda sırf eski iliskilerimde yaptıgım hataları yapmamak adına cok anlayıslı oldum, cogu yaptıgı yanlısı yuttum, görmezlikten geldim.. Ama hicbisey degismedi maalesef, tam tersine ben öyle yaptıkca daha da kötü oldu hersey. Anlamıyorum su erkekleri hem anlayıslı bayan istiyoruz derler, öyle olunca kendilerini bulunmaz hint kuması sanırlar, diger turlu oluncada kaprisli, bunaltıcı oluruz :19: Ama son deneyimimden ogrendim ki kesinlikle taviz vermemek lazım.. Birdaha tövbe..

aynen yaa katılıyorum arkadaşım sana, eski ilişkimde yaptıgım hataları bir daha tekrarlamamak adına deyim yerindeyse lokum gibi kız oldum, yok kardeş bunlara yaramaz fettan kız lazımki hanyayı konyayı anlasınlar. Ama şaka bir yana ben inanıyorum yine de elbet gün gelicek adımı unutmayacak beni arayacak çok pişman olacak herşey için diye. ama bakalım. daha hal gidişat belli değil:26:

Son düzenleme:
Canım zor bir süreç bu.Ama geçmişte sana yaptıklarını okudum ya yorum yapamıyorum o yüzden.
Üzüldüm onun adına gerçekten pişman olmuştur bu kadar rol yapamaz,şuan çektiği acı seni kaybetmenin ve bir daha kazanamamın acısıda olabilir.
Yani terkrar seninle olduktan sonra yine kıymet bilmeyebilir.Seni elde etmiş olucak çünkü.
Tabi bunun kritiğini yapıcak olan kişide sensin,bu kadar perişan haldeyken yanına gitmediysen seni durduran kuvvetli bir duygu var demektir.
Bu duyguda yine aynı kişinin eseri.Sana yaptıkları,sana çektirdikleri.
İçin soğusaydı ona karşı bi dk duramazdın bence,çok çok seviyosa olsaydın giderdin sende de bazı şeyler bitmiş demek ki.
Şuan o acı çektiği için üzülüyosun anlıyorum ama böylesi daha iyi gibi geldi bana.
Sende astım krizleri geçirmiştin,hastenelere düşmüştün dimi şimdi o yaşıyo aynılarını:26:

midesini falan yıkamışlar cnm gitmedim ama hep iyi oldugunun haberlerini abisinden aldım
evet bendede bitmiş bişeyler sen beni unutmuşsun dedi
salı günü buluşucaz bakalım artık bi karara varıcaz bana yaptıkları çektirdikleri geçti gitti
şimdi kendi çekiyo ağlamak sıra sırayla.. :59:

Back
X