- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
canım benim üzüldüm biraz okurken keşke susmayı tercih etseydin hala ondan bahsediyo olman bile illa kulağına gidicektirKızlar,
Dün ne oldu. Ortak arkadaşımızın kız arkadaşı illa görüşelim diyodu olan bitenden sonra. ben de o kadar muhabbetimiz vardı ayıp olmasın diye yeni telimi verdim ama seninkine söyleme filan dedim. Sanki eski sevgilim de ayaklarıma kapanacaktı ya sanki telefonumu bilse.. Neyse kızcağız beni aradı buluşalım dedi yanımda sevgilim var o da gelse olur mu dedi. Ben de olur tabiiki dedim ne diyeyim. Sevgilisi dediğim benimkinin en yakın dostu. Bizim bu insanlarla normalde de görüşmemiz var yani bizi birbirimize bağlayan yalnızca benim eski sevgilim değildi. Aramız iyidir. Neyse benim evin oralarda bi kafeye geldik hatta bizim ortak arkadaşımız( eski sevgilimin yakın dostu) şakayla karışık kırılmış bana şimdi böyle mi olduk diye telimi ona verme demiştim ya kıza...Çocuk bi aramış beni tabi zınk numara kullanılmıyo. Sevgilisini halbuki demin aradı nasıl yani filan olmuş. Kız da olmaz veremem bedazzlda sözüm var demiş. Çocuk da bana aşkolsun filan trip yapınca artık daha fazla saklayamadım numarayı. O kadar hatrı muhabbetimiz vardır. Böylece benim numaram onun en yakın dostuna gitmiş oldu iyi mi. Aslında bana kalsa görüşme teklifini kabul etmicektim sanki pişmanmış gibi görünüp diğerinin kulağına gitmesin diye. Hadi ayıp olmasın ayrıldık diye onları da silmiş olmayayım dünya bu olur a diye tamam dedim. Buluştuk. Konuyu açmadım öyle lafladık.. Tabi onun en yakın arkadaşı dediğim kişi dayanamadı neden böyle oldu bedazzld sende onun face şifresi yokmuydu yazık oldu 2 seneye diye.. Of be kızlar bayılcam hala mesele güvensizlik meselesi olarak görülüyo. Valla bi kişi daha güvensizlik yapmışsın ilişkini bitirmişsin derse ağzının ortasına çakasım var bi tane. O öyle deyince de ben dayanamadım tabi olup biteni üstünkötü anlattım. Kötülemedim ama ağır konuşmadım. Öyle deyince hak verdi. O bana böyle anlatmamıştı dedi. Adam küfür ettiğini unutmuş gitmiştir ben diyorum size..Kız arkadaşı da benimkiyle konuşmaya çalışmış noldu diye. Ağzını bıçak açmıyomuş. "Demekki hakkımızda hayırlısı buymuş" demiş geçmiş. Ben bitirdim ya görünüşte üstüme kaldı tabi. Ama bunun bi önemi yokki sen bıraktın ben bıraktım sonuç olarak tı-kan-mış-tı. Ama gene de bilsin istedim neden gittiğimi. Çünkü benim için güvensizlik yaptım kavga çıkardım ayrıldım diye düşünüyo adam ciddi ciddi kendini buna inandırmış. Vardır öyle huyları. O yakın dostunun da bişey bildiği yok tabi pek konuşulmaz onların arasında bu konular.. İşte hayırlısı nasip kısmet. Pişmanlığını hissetmedim dedim. Öyle deme bilemezsin dedi. oOolaydan sonra özür dileseydi gene bu noktaya gelirmiydiniz dedi. Ben de gelmezdik belki ama hiçbişey de değişmezdi o yüzden hayırlısı olsun dedim. Belki böylesi daha hayırlıdır bedazzld dedi. yani uzun lafın kısası hala seven ama birşeyleri daha fazla tüketmemek ve birbirimizden iyice nefret eder hale gelmemek adına ayrılığı seçen seçimini yapmış kız imajı çizmiş bulundum. Zaten işin aslı da bu. Ne zaman rol yapabilmişim ki ben..Yapabilsem bu halde olmam. Onlar da üzüldüler tabi. Aslında hiç konusu açılmıcaktı da adam bana güvenmedi diyomuş benim için. Ona bişey anlatacak gücüm yok dostu biliyo işte neden gittiğimi. Tabii öyle kötülemedim aşağlamadım onu asla.
Bi de bilmem bana kızarmısınız. Çok güzel bi video yapmıştım 2. senemiz için müzik ve resimlerimizden oluşan dijital çerçeveye koymuştum. O kadar uğraşmıştım ki sabahlara kadar . Hatta inanırmısınız hazırlarken gözlerimden yaş aktı hazırlarken bile duygulandım. oOgünün akşamı verecektim nasip olmadı o olaydan sonra. İçimde kalmıştı. Al dedim bunu ona veriver o gün vermek nasip olmadı. Hakikaten ağırlık yapıyo. Çok çok içimde kaldı. O hediyeyi aldığında hala bedazzld beni seviyo dicek tabii. Varsın desin belli ya zaten sevdiğim hala kim inanır artık hiçbişey hissetmediğime. Evet tabiiki seviyorum varsın bunu bilsin ama pişman da değilim. Allah pişman etmesin. O yakın dostuna da dedim ben ondan ayrılırken bunun geri dönüşü olmayacağını biliyordum. Peki dedi o ettiği laflar için özür dileseydi pişmanlığını hissetseydin gene ayrılırmıydın. Dilemezdi dedim. Daha önce de yaşandı bu ilk değil .Adam bana ben böyleyim işine gelirse demiş. Belki yumuşardım ayrılmazdım o zaman ama hiç bişey de değişmezdi bundan eminim dedim. Uzun vadede doğru kararı verdiğime inanıyorum dedim ki hakikate öyle. Onların da benim hakkımda muhabbet edeceklerini sanmıyorum. Zaten dediğim gibi böyle şeyleri aralarında pek konuşmazlar. Zaten eski sevgilim hayatta konusunu açtırmaz. Kızlar bana kızdınız mı bilmem ama hakikaten içimde kalırdı hediyesini veremezsem. Ha bide çocuğun dediğine bak:) ben vermicem dedi. o hediye arabada kalacak görüştüğünüzde sen kendi elinle vereceksin dedi gülümseyerek. Ama aynı kişi, tabi sildiysen bunun geri dönüşü olmaz kararını verirken iyi cesaret etmişsin bu kadar severken de demişti. Gerçi bu olan biteni üstünkörü anlatmadan önceydi yani sadece güven sorunu olarak bildiği sırada bunu demişti. Sonra da arabada kalsın hediye kendin yüzyüze görüştüğünde kendi elinle ver dedi . Ne bana geri verdi ne de tamam ben ulaştırırım dedi. Ne geçti kafasından bilmiyorum. Bayılcam. Ne zor işmiş severken ayrılmak. Allah yardımcım olsun. Tek bildiğim böylesinin hayırlı olduğu. Daha da adımı sorsan bilmiyorum. O derece..
buda onu tatmin edicektir

belki zamanı geçince oda birşeyleri farkeder nede olsa oduncuk ya

o zaman oda bak bu kız seni seviyodu haketmemişsin ama al sana vermemi istemişti derse nerde yanlış yaptığını anlar
umarım sende o zamana kadar toplanırsında ona sen kimsin diyebilirsin

her inişin bi çıkışıda vardır belkide hayat onu zamanında hayatından çıkarmanı gerektirecek birini yollar sana tüm güzel dileklerim senin olsun