Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Kızlar,
Dün ne oldu. Ortak arkadaşımızın kız arkadaşı illa görüşelim diyodu olan bitenden sonra. ben de o kadar muhabbetimiz vardı ayıp olmasın diye yeni telimi verdim ama seninkine söyleme filan dedim. Sanki eski sevgilim de ayaklarıma kapanacaktı ya sanki telefonumu bilse.. Neyse kızcağız beni aradı buluşalım dedi yanımda sevgilim var o da gelse olur mu dedi. Ben de olur tabiiki dedim ne diyeyim. Sevgilisi dediğim benimkinin en yakın dostu. Bizim bu insanlarla normalde de görüşmemiz var yani bizi birbirimize bağlayan yalnızca benim eski sevgilim değildi. Aramız iyidir. Neyse benim evin oralarda bi kafeye geldik hatta bizim ortak arkadaşımız( eski sevgilimin yakın dostu) şakayla karışık kırılmış bana şimdi böyle mi olduk diye telimi ona verme demiştim ya kıza...Çocuk bi aramış beni tabi zınk numara kullanılmıyo. Sevgilisini halbuki demin aradı nasıl yani filan olmuş. Kız da olmaz veremem bedazzlda sözüm var demiş. Çocuk da bana aşkolsun filan trip yapınca artık daha fazla saklayamadım numarayı. O kadar hatrı muhabbetimiz vardır. Böylece benim numaram onun en yakın dostuna gitmiş oldu iyi mi. Aslında bana kalsa görüşme teklifini kabul etmicektim sanki pişmanmış gibi görünüp diğerinin kulağına gitmesin diye. Hadi ayıp olmasın ayrıldık diye onları da silmiş olmayayım dünya bu olur a diye tamam dedim. Buluştuk. Konuyu açmadım öyle lafladık.. Tabi onun en yakın arkadaşı dediğim kişi dayanamadı neden böyle oldu bedazzld sende onun face şifresi yokmuydu yazık oldu 2 seneye diye.. Of be kızlar bayılcam hala mesele güvensizlik meselesi olarak görülüyo. Valla bi kişi daha güvensizlik yapmışsın ilişkini bitirmişsin derse ağzının ortasına çakasım var bi tane. O öyle deyince de ben dayanamadım tabi olup biteni üstünkötü anlattım. Kötülemedim ama ağır konuşmadım. Öyle deyince hak verdi. O bana böyle anlatmamıştı dedi. Adam küfür ettiğini unutmuş gitmiştir ben diyorum size..:19: Kız arkadaşı da benimkiyle konuşmaya çalışmış noldu diye. Ağzını bıçak açmıyomuş. "Demekki hakkımızda hayırlısı buymuş" demiş geçmiş. Ben bitirdim ya görünüşte üstüme kaldı tabi. Ama bunun bi önemi yokki sen bıraktın ben bıraktım sonuç olarak tı-kan-mış-tı. Ama gene de bilsin istedim neden gittiğimi. Çünkü benim için güvensizlik yaptım kavga çıkardım ayrıldım diye düşünüyo adam ciddi ciddi kendini buna inandırmış. Vardır öyle huyları. O yakın dostunun da bişey bildiği yok tabi pek konuşulmaz onların arasında bu konular.. İşte hayırlısı nasip kısmet. Pişmanlığını hissetmedim dedim. Öyle deme bilemezsin dedi. oOolaydan sonra özür dileseydi gene bu noktaya gelirmiydiniz dedi. Ben de gelmezdik belki ama hiçbişey de değişmezdi o yüzden hayırlısı olsun dedim. Belki böylesi daha hayırlıdır bedazzld dedi. yani uzun lafın kısası hala seven ama birşeyleri daha fazla tüketmemek ve birbirimizden iyice nefret eder hale gelmemek adına ayrılığı seçen seçimini yapmış kız imajı çizmiş bulundum. Zaten işin aslı da bu. Ne zaman rol yapabilmişim ki ben..Yapabilsem bu halde olmam. Onlar da üzüldüler tabi. Aslında hiç konusu açılmıcaktı da adam bana güvenmedi diyomuş benim için. Ona bişey anlatacak gücüm yok dostu biliyo işte neden gittiğimi. Tabii öyle kötülemedim aşağlamadım onu asla.
Bi de bilmem bana kızarmısınız. Çok güzel bi video yapmıştım 2. senemiz için müzik ve resimlerimizden oluşan dijital çerçeveye koymuştum. O kadar uğraşmıştım ki sabahlara kadar . Hatta inanırmısınız hazırlarken gözlerimden yaş aktı hazırlarken bile duygulandım. oOgünün akşamı verecektim nasip olmadı o olaydan sonra. İçimde kalmıştı. Al dedim bunu ona veriver o gün vermek nasip olmadı. Hakikaten ağırlık yapıyo. Çok çok içimde kaldı. O hediyeyi aldığında hala bedazzld beni seviyo dicek tabii. Varsın desin belli ya zaten sevdiğim hala kim inanır artık hiçbişey hissetmediğime. Evet tabiiki seviyorum varsın bunu bilsin ama pişman da değilim. Allah pişman etmesin. O yakın dostuna da dedim ben ondan ayrılırken bunun geri dönüşü olmayacağını biliyordum. Peki dedi o ettiği laflar için özür dileseydi pişmanlığını hissetseydin gene ayrılırmıydın. Dilemezdi dedim. Daha önce de yaşandı bu ilk değil .Adam bana ben böyleyim işine gelirse demiş. Belki yumuşardım ayrılmazdım o zaman ama hiç bişey de değişmezdi bundan eminim dedim. Uzun vadede doğru kararı verdiğime inanıyorum dedim ki hakikate öyle. Onların da benim hakkımda muhabbet edeceklerini sanmıyorum. Zaten dediğim gibi böyle şeyleri aralarında pek konuşmazlar. Zaten eski sevgilim hayatta konusunu açtırmaz. Kızlar bana kızdınız mı bilmem ama hakikaten içimde kalırdı hediyesini veremezsem. Ha bide çocuğun dediğine bak:) ben vermicem dedi. o hediye arabada kalacak görüştüğünüzde sen kendi elinle vereceksin dedi gülümseyerek. Ama aynı kişi, tabi sildiysen bunun geri dönüşü olmaz kararını verirken iyi cesaret etmişsin bu kadar severken de demişti. Gerçi bu olan biteni üstünkörü anlatmadan önceydi yani sadece güven sorunu olarak bildiği sırada bunu demişti. Sonra da arabada kalsın hediye kendin yüzyüze görüştüğünde kendi elinle ver dedi . Ne bana geri verdi ne de tamam ben ulaştırırım dedi. Ne geçti kafasından bilmiyorum. Bayılcam. Ne zor işmiş severken ayrılmak. Allah yardımcım olsun. Tek bildiğim böylesinin hayırlı olduğu. Daha da adımı sorsan bilmiyorum. O derece..

tatlım inanki bomb.k durumdayım ve o duygularla yazıyorum bu erkeklerin tamamına yakını öküz keşke hiç vermeseydin o hediyeyi eet hala onu düşündüğüna sanıcak ama sakın aldanma cnm kullandırma kendini ve kekske o ortamda bile bahsetmeseydi ilişkinizden geçmişe mazi derler diip kapasaydın sallamıo ayakları yapsaydın ben inanıyorum ki bu kadar öküzün içinde kıymet bilenleride vardır ve iyi olduğumuz sürece bizide bulucak benim hikayem de çok berbat sanırım nişan atıyorum okuyup sende bişiyler sölermisin tatlım nasıl atlatıcam bu dönemi deneyimlerine anlatırmısın nerden başlıcam işe?

canım resmen kendinde hala bazı şeylere hak görüyo ne burcu bu ikizler falan mı çok dengesiz yaa :47:
o demişki gitmeden iyi olayımda öyle hatırlasın ama sonra duyguları değişmiş sen bunla nasıl anlaşıyosun helal olsun :36:
yok anacım sen bu çocukla sevgili falan olma bu ne yaaa hep kafasına göre ben olsam bozardım çokta güzel
iki gün önce bitirdiğine aşkım mı diyosun?? sen diyince aşkın mı oluyorum acaba ben seni ne olarak görüyorum haddini bil derdim :57:

:19::19::19: hiç umrunda olmasın canım bu sadece senin sinirlerini zıplatır kesinlikle burnunun sürtmesi lazım ama
ona bile yani gerek yok bence çantada keklik mi görüyo bu nasıl yüzsüzlük sen bit diyince biter sen sus diyince duyarızz
ohhh ne alaka memleket :36: senin bu ilişkide hükmün olmalı :26::26:
ama bravo bu sefer yolu sen vermişsin :31: iyide olmuş :27: hiç aklın karışmasın en hayırlısı...

öküz burcu ya resmen yada odun burcu inan cnm ikizler olan benim ama olanlar ortada o yay burcu bide iyi anlaşırlar diolar ya allahım ya resmen varsa yoksa kendine olan aşkı kendine olan çıkarı bilmiyorum doğrumu yaptım

oooooofffff skildimmmm ve cok bunaldim, kendilierini bir halt saniyolar ya biraz yüz verince.. öyle bir ders vereceksinn kii ama neyse manyaga baglamayim yine :D

kesinlikle katılıyorum cidden kendilerini bişiy sanıyolar ve işleri olana kadar yapmıcakları şey yok kendini sana kötü hissettirirler suçu sana atmaya bayılırlar ama sen yinede o dersin başka bişiy demezsin en iyi ders onları unutmak aslında ama bu nie o kadar kolay diil...

kokoşkedi
tatlım varsın bilsin benim onu hala düşündüğümü duruma üzüldüğümü. o hediyeyi onun için özenle hazırladığımı. ne sebeple gerçekten gittiğimi. sanki ben umursamaz havalarında takılsam çok mu gerçekçi olacaktı. mış gibi yapmakan nefret ediyorum duygularımla gurur duyuyorum 15 gün olmuş daha çok normal üzülmem ve umursamaz gözüksem bile bunun böyle olmadığını halen daha onu sevdiğimi zaten hem kendisi hem arkadaşları biliyo. ama bilsin neden gittiğimi bak adam halen sağa sola bedazzld bana güvenmedi ilişkisini bitirdi diyomuş. ve buna hakikaten kendini inandırmış tatlım bahane filan değil yani. kendisine o kadar çirkef davranışlarından dolayı ve de anlatsam da anlamayacağı için hiçbişey söyleme tenezzülünde bulunmadım. ama en yakın dostu varsın bilsin neden bittiğini. yani rol yapamam ki çok da tın havalarında. yapsam bile bu kadar kısa sürede kimse inanmaz yani. bu doğal bi süreç. ben eski sevgilimin bak beni hala unutamıyo hala seviyo diye düşünmesinden korkmuyorum. çünkü insanca olan benim duygularım. neysem o. zaten ben göze aldım bu noktadan sonra onun bir başkasıyla olabileceği ihtimalini. daha çoooook üzülücem hepsinin farkındayım. ama geçecek onu da biliyorum. hele ki en yakın dostuna olayın özünü anlattım hediyemi de iletiver dedim daha da rahatım.

tatlım senin durumuna gelince. ben daha önce de yazdım sen zaten hep şöylesin böylesinli cümleler kurma dedim ama tutamamışsın kendini. seni anlıyorum ben de çok yaptım. ama inan öyle yaparak adama hiçbişey dank etmiyo. çok içinde kaldıysa ara konuş derim ben sonradan kendini yiyip bitireceksen şöyle demesemiydim acaba diye. ama yok geri dönüşü olmaz artık diyosan ya da ben adım atarsam hepten kötü olcak diyosan hiç seslenme. ben sana hep diyorum zaten seslenme çıkışma olaylar sıcakken tartışmaya girme sabret dur bakalım ne yapacak diye.

öküz burcu ya resmen yada odun burcu inan cnm ikizler olan benim ama olanlar ortada o yay burcu bide iyi anlaşırlar diolar ya allahım ya resmen varsa yoksa kendine olan aşkı kendine olan çıkarı bilmiyorum doğrumu yaptım

en doğrusunu yapmışsın canım bende ikizlerim en nefret ettiğim burç oğlak + yay
hiç anlaşamam..
bide bırak cevap vermeye bile tenezzül etmemiş telden yazıyorum zor oluyo biraz
diyeceğim oki sende dik tut kuyrugunu yeterince gururunu ayaklar altına almışsın bundan sonra
artık kapa o defteri sen güçlü bi kızsın doğrusunu yapıcağına eminim daha fazla mesaj atsanda cevap vermicek
o yüzden susmak en güzel susarak ver cevabını....

en doğrusunu yapmışsın canım bende ikizlerim en nefret ettiğim burç oğlak + yay
hiç anlaşamam..
bide bırak cevap vermeye bile tenezzül etmemiş telden yazıyorum zor oluyo biraz
diyeceğim oki sende dik tut kuyrugunu yeterince gururunu ayaklar altına almışsın bundan sonra
artık kapa o defteri sen güçlü bi kızsın doğrusunu yapıcağına eminim daha fazla mesaj atsanda cevap vermicek
o yüzden susmak en güzel susarak ver cevabını....

akşam en son bi mesaj daa attım dedimki hayatımda seni hiç aptal yerine koymadım sana hiç yalan sölemedim nasıl bi vicdandıki sendeki hep yaptın bunu o kadar çok acı çekiorumki bunları yaptığın için dilerim yalan senin hayatında hiç olmaz. tabiki cevap gelmedi ama zaten cevap bekleyerek atmadım face'den de engellemiş beni güya artık uğraşmak istemio tek düşündüğü şey sınavı çünkü o kadar bencilki ben onun yüzünden kaç sınav kaçırdım be ama işte aptal olan biziz ama biliyorumki yalanları çıkıcak ondan cnm ya inanki o kadar güçlü olmak istiyorumki çünkü benimde 4ay sora sınavım var ve son şansım biz nie onlar gibi odaklanıp devam edemiorus hayatımıza ama bunu başarmak zorundayım asla onu düşünüp kafamı karıştırmamalıyım nasıl yapıcam bilmiyorum. ararsa da tek dicem şey seni ve yalanlarını bi kenara bıraktım sadece sınavıma odaklandım ve başka hiçbişiyle muhatap olmak istemiyorum...

kızlar lütfen bişiyler söleyin bana buna benzer şeyler yaşadınızmı yada ne bilim nasıl atlatıcam nasıl odaklancam hayatıma tecrübelerinizi anlatın lütfen çok zor durumdayım kurtarın beni bu azaptan güçlü olmayı acımamayı kararlı olmayı öğretin bana çünkü ne zaman yanlış kalsam direk hatamı yaptım suç bendemi yok yeremi böle yaptım çokmu asi davrandım ya pişman olursam die düşünmeye başlıyorum...

kızlar lütfen bişiyler söleyin bana buna benzer şeyler yaşadınızmı yada ne bilim nasıl atlatıcam nasıl odaklancam hayatıma tecrübelerinizi anlatın lütfen çok zor durumdayım kurtarın beni bu azaptan güçlü olmayı acımamayı kararlı olmayı öğretin bana çünkü ne zaman yanlış kalsam direk hatamı yaptım suç bendemi yok yeremi böle yaptım çokmu asi davrandım ya pişman olursam die düşünmeye başlıyorum...

bak canım bende senin gibiydim kavga ederdik hemen üzerine düşerdim aaa öyle mi yapsam böylemi yapsam
tamam hata bende aşkım üstüne geldim falan derdim.. sonra bi gün dediki umrumda değilsin. bana o kadar koydu ki öyle mi dedim
öyle :47: madem öyle bitirdik tahammül edemiyorum sana çok dik kafalısın ne aileme ne bana dedi son sözleri oldu zaten
gittim dükkanına hiç sesimi çıkarmadım suratı beş karıştı zaten yüzüğü önüne doğru attım. çektim gittim
bi dahada hiç bi şekilde samimi olmamıştım doğum günümde çok güzel bi msj atmıştı o ara boşluğuma denk geldi
tekrar başladık eskisi gibi dğildi zaten bitirdim ve yoluma baktım ve şimdi yalvaran o.. bense okulumla bölümümle ilgili hayller
kuruyorum evimi düşünüyorum ehliyeti düşünüyorum kafandan atamıcak kadar aciz misin ya!
değilsin o zaman ne sana değerini hissettirmeyen biri için kafa toplamaya mı çalışcaksın
yalnız kaldıgında aklına soru işaretlerini getirme ben doğrusunu yaptım kendi kaybetmeyi seçti de..
derslerine odaklan gez toz ama düşünme bi ay sonra daha rahat olur hem için hemde dşüncelerin..
şuan esnek düşünemiyosun çünkü aklında bi sürü acaban var sil at önce onları sınavına konsantre ol bak tek şans senenden olma derim
sana kaybettirdiği şeyleri düşün ama asla iyi anıları değil...

bak canım bende senin gibiydim kavga ederdik hemen üzerine düşerdim aaa öyle mi yapsam böylemi yapsam
tamam hata bende aşkım üstüne geldim falan derdim.. sonra bi gün dediki umrumda değilsin. bana o kadar koydu ki öyle mi dedim
öyle :47: madem öyle bitirdik tahammül edemiyorum sana çok dik kafalısın ne aileme ne bana dedi son sözleri oldu zaten
gittim dükkanına hiç sesimi çıkarmadım suratı beş karıştı zaten yüzüğü önüne doğru attım. çektim gittim
bi dahada hiç bi şekilde samimi olmamıştım doğum günümde çok güzel bi msj atmıştı o ara boşluğuma denk geldi
tekrar başladık eskisi gibi dğildi zaten bitirdim ve yoluma baktım ve şimdi yalvaran o.. bense okulumla bölümümle ilgili hayller
kuruyorum evimi düşünüyorum ehliyeti düşünüyorum kafandan atamıcak kadar aciz misin ya!
değilsin o zaman ne sana değerini hissettirmeyen biri için kafa toplamaya mı çalışcaksın
yalnız kaldıgında aklına soru işaretlerini getirme ben doğrusunu yaptım kendi kaybetmeyi seçti de..
derslerine odaklan gez toz ama düşünme bi ay sonra daha rahat olur hem için hemde dşüncelerin..
şuan esnek düşünemiyosun çünkü aklında bi sürü acaban var sil at önce onları sınavına konsantre ol bak tek şans senenden olma derim
sana kaybettirdiği şeyleri düşün ama asla iyi anıları değil...

çok saol cnm ya bgn dersaneye fln gittim baya yogundum pek üzülmek gelmedi aklıma. bide ordada derdimi paylaştım 1-2 arkımla. onlarda aynı senin gibi çok destek oldular saolsunlar. bundan sora mümkün mertebe kendimi hep yoğunluğa alıştırcam baktım aklımamı gelio hemen dersaneye gitcem kendimi atcam evden. şuan tek sorunum cidden onu sınav öncesi yüzüstümü bıraktım die kendimi suçlamam. ama kızlarda dedi yani ne alaka ya ne beklioduki bu kolay kolay aşılcak şeymi öle kolay unutasın. onun amacı sınavı atlatana kadar senle ii geçinmekti baktı olmuyo kavga ediyosunuz ok dedi ben bitirelim diince ki raat raat ders çalışsın die. sınavdan sora olurda ararsa bende dicem benimde sınavım geçsin öle gel. tamam belki zamanlama hatası yapmış olabilirim şuan diildi belki zamanı ama aşamadım cnm bunları dayanamadım bekleyemedim :( suan tek korkum hem terkettim hemde bi aptallık yapıp tükürdüğümü yalayıp geri ararsam vicdan yapıp kendimi suçlu görüp. dün bide benimle olan fotolarını kaldırmıs faceden de engellemiş beni heralde ok bitti demek için yada bana güya dersimi verip suçlu pozisyonuna düşürmek için. hem mağdur olan yalanlar sölenen benim hemde sınavı var die bu konuları açtım die suçlananda benim haklıyken haksız duruma düşmek böle bişiy... belkide beklemeliydim sınavını cidden o zaman belki bu kadar vicdan yapmazdım...

sende sözlümüydün cnm yüzüğü attım fln demişin senin durumlar nasıldı nasıl aştın böle sende hem haklı hem mağdur olup hemde kendini suçlu hissettinmi?

çok saol cnm ya bgn dersaneye fln gittim baya yogundum pek üzülmek gelmedi aklıma. bide ordada derdimi paylaştım 1-2 arkımla. onlarda aynı senin gibi çok destek oldular saolsunlar. bundan sora mümkün mertebe kendimi hep yoğunluğa alıştırcam baktım aklımamı gelio hemen dersaneye gitcem kendimi atcam evden. şuan tek sorunum cidden onu sınav öncesi yüzüstümü bıraktım die kendimi suçlamam. ama kızlarda dedi yani ne alaka ya ne beklioduki bu kolay kolay aşılcak şeymi öle kolay unutasın. onun amacı sınavı atlatana kadar senle ii geçinmekti baktı olmuyo kavga ediyosunuz ok dedi ben bitirelim diince ki raat raat ders çalışsın die. sınavdan sora olurda ararsa bende dicem benimde sınavım geçsin öle gel. tamam belki zamanlama hatası yapmış olabilirim şuan diildi belki zamanı ama aşamadım cnm bunları dayanamadım bekleyemedim :( suan tek korkum hem terkettim hemde bi aptallık yapıp tükürdüğümü yalayıp geri ararsam vicdan yapıp kendimi suçlu görüp. dün bide benimle olan fotolarını kaldırmıs faceden de engellemiş beni heralde ok bitti demek için yada bana güya dersimi verip suçlu pozisyonuna düşürmek için. hem mağdur olan yalanlar sölenen benim hemde sınavı var die bu konuları açtım die suçlananda benim haklıyken haksız duruma düşmek böle bişiy... belkide beklemeliydim sınavını cidden o zaman belki bu kadar vicdan yapmazdım...

sende sözlümüydün cnm yüzüğü attım fln demişin senin durumlar nasıldı nasıl aştın böle sende hem haklı hem mağdur olup hemde kendini suçlu hissettinmi?

aslaa hissetmedim canım :19:
neden dersen o çok üstüme geldi evet yzüğü gittim dükkanında herkesin içinde attım
bizim herkes biliyodu annem babam tüm akrabalarım akrabaları ama bana dediki faceindeki de yakışıklıymış yüzüğü atmamız isabet oldu falan
baktım he öyle mi hiç uğraşmadım faceye yeni fotoğraflar koydum çktım gezdim özellikle kulağına gitti
açtı teli ağzına geleni saydı af edersin ama bundan sonra tecavüz etseler dönüp bakmam yardım etmem sana dedi çok dokundu hayatımdan çıkardım
hep gelen msj atan o oldu her seferinde nefretini hayatını mahvettiğimi yazdı bi kızın ayrılıktan sonra güçlü olması
onsuz da hayatına devam edebilmesi her erkeğe koyar bunun farkında olarak davran canım ben böyle yaptım yanımda arkadaşlarımı arayıp
bence burda byle çok rahat dolaşmasın tavsiyem falan dediğini bilirim takmadıgını göster ona umursama
sen hala öyle mi böylemi çelişkilerindesin.. :20: yanlış.. birini unutmak kayıtsız kalmak en büyük cezadır dün aradı ben sana aşıktım
niye böyle olduk ne zaman koptuk falan dedi sen bitirdin dedim oda senin özgürlük sevdan bitirdi bu ilşkiyi dedi bende o zmn daha rahat ezeceğin insan bul kendine
dedim kapadım teli.. böyle olucaksın hayatta 4T kuralı vardır... taparsan tepilirsin, tepersen tapılırsın...!
bunu hayatına geçirdiğin an vazgeçilmez olucaksın emin ol sadece duygularının esiri değil aklının veziri olmayı bilmen gerek tatlım
gel ben seni bi haftada toplarım :27::27::27:

Galenia sana hayranım ya nasıl başarıyosun bunları:1:
Biz ayrılalı 12 gün oldu sürekli mesaj atasım geliyor nasılsın diye.
Sonra diyorum ki benim kadar oda düşünse o atardı mesaj niye hep ben güçsüz çaresiz oluyorum anlamadım:26:

Nasıl başarıyo nasıl durduruyo kendini acaba.
Bazı geceler kafayı yicek gibi oluyorum belkide çoktan birini buldu.
Ah ah bugünlerde geçer ama benden çok şey götürcek onu anladım

Sonra diyorum ki benim kadar oda düşünse o atardı mesaj niye hep ben güçsüz çaresiz oluyorum anlamadım:26:

ooyyy kuzum benim bak şimdi üzüldüm
ama lütfen mesaj atma özlediğini hissettirme ona
bırak özleyen adam zaten duramaz de
erkek aşıksa gurur yapmaz.. :20:
daha çok tze acın ayrılığın gün geçtikçe iyileşmek yerine daha bi özliceksin
ama bundan bi ay sonra bişeyleri kafanda daha iyi oturtucaksın
umarım senin için en hayılrısıdr zaten mesaj atsan bi dönme umudu doğucak onada sanada
eski sevgiliyle kaldıgın yerden değil kandığın yerden devam edebilirsin..
kendini dinle duygularını birazda olsa itele :54: öpüyorum seni

ooyyy kuzum benim bak şimdi üzüldüm
ama lütfen mesaj atma özlediğini hissettirme ona
bırak özleyen adam zaten duramaz de
erkek aşıksa gurur yapmaz.. :20:
daha çok tze acın ayrılığın gün geçtikçe iyileşmek yerine daha bi özliceksin
ama bundan bi ay sonra bişeyleri kafanda daha iyi oturtucaksın
umarım senin için en hayılrısıdr zaten mesaj atsan bi dönme umudu doğucak onada sanada
eski sevgiliyle kaldıgın yerden değil kandığın yerden devam edebilirsin..
kendini dinle duygularını birazda olsa itele :54: öpüyorum seni

Sağol güzelim ya dediğin gibi yapıcam sabretmek lazım :31:

Sağol güzelim ya dediğin gibi yapıcam sabretmek lazım :31:

bak o kadar eminimki gidenler bi gün dönüyo geçte olsa :31:
her katil merak eder kurbanının ölüp ölmediğini...
sen sıkma canını at kahkahanı umursamadığını belli et
unutmuş gibi yap demiyorum bunu gerçekten yap cnm :31:

[SUP][/SUP]

cecen arkadaşım bizim senle durumlarımız benzer.
yani seninki benimki kadar ileri gitmedi belki ama en azından seninle şuanki hislerimiz benziyo.
ikimiz de severken terkettik seninle yakın tarihlerde.

belki şöyle düşünüyosundur acaba terketmesemiydim ben mi büyüttüm.
inan varya bende çok dedim 2 defa ben terkettim ikisinde de geri döndüm. her dönüşümde daha beter oldu herşey.
şu an belki pişmansındır bitirdiğine çünkü özlüyosun. özlem aşk bu gibi duygular insanı yanıltıyo. unuttun mu bitti derken ne kadar kararlıydın. çünkü o an mantığın ön plandaydı ve öyle olması gerekiyodu. öyle olmasa diyemezdin bitti diye inan.
özlemle nasıl başa çıkacağına gelince ben valla idare etmeye başladım. nasıl mı?
kendimi en kötüsüne peşin peşin hazırlıyorum en kötüsü nedir? başka biriyle beraber olması evlenmesi filan. acı verse bile bunu hayal ediyorum acı verdikçe daha çok hayal ediyorum. ona aşkımdan çekeceğim en büyük acıları sanki gerçekleşmişcesine peşin peşin çekiyorum gibi bişey.. sonra diyorum ben bunu göze aldım. ayrıldım. bana dönmeyebilir başkasıyla çıkabilir evlenebilir. acı mı? evet acı. ama şu da bir gerçek. ne kadar özlüyor acı çekiyor olsam da bu böyle gitmezdi. böyle ömür geçmezdi. bu şekilde telkin et kendini. sen şimdi inan nasılsın msjı atsan bir iki üstüne gitsen eminim barışırsınız. ama bu anı kurtarmak olur. o an için rahatlarsın sevinirsin ama içinde hep yara kalır..bi gün öyle bi birikir ki, ve senin içindekinler birikene kadar adamın egosu öyle büyür ki. gene biter gene biter. adamın aklı başına gelse bile bu o kadar zaman alır ki sen onu o zamana zaten unutursun.
şunu demek isiyorum. tamamen tüketmeden çekip gidebilmek lazım bazen. en kötü ihtimalleri göze alarak. şimdi senin düşünmen gereken ya dönmezse ya başkasını seçerse olmamalı. ben onla bu şekildeyken bir ömrü geçirebilirmiydin olmalı. ben de halen çok üzülüyorum çok özlüyorum ama olay benden geçti çıkı artık. belki de bunları yaşamamız gerekiyomuş mutlu olmak için onla yada onsuz..
bu şekilde telkin et kendini ve seni en çok ne vurur bu ayrılıktan sonra onu düşün, gerçekmişcesine düşün. bi süre sonra beynin gerçek gibi görecek daha çok acı çekeceksin sonra da kabullenme evresi başlayacak. kıymetini anlar geri dönerse ne ala. dönmezse de bil ki demekki olacağı yokmuş. geri dönenler iki sebepten dönüyo. ya sonradan sevdiğini farkediyo yada sonradan kıymetini farkediyo.. bir tanesi bile dönmelerine ve herşeyin daha güzel olmasına yeter. ama bir tanesi bile yoksa ve olmayacaksa bu adamla.. zaen bunun sonu yokmuş tatlım acıyı ertelemenin manası yok. biraz karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir. kendini yalnız hissetme bak ben de varım severken terkeden. bilsen ne emekler ne tavizler ne özlemler ne büyük aşk.. ama, dur bakalım. Allah bilir işini

allahım bu yayların hepsimi aynı cnm ya benimkide yaydı bende ikizler resmen dediğin gibi bencilişn önde gideni benimkide şu bi kesin yay erkeği ile ikizler kadını kesinlikle olmuyo yanlış ilişki bencede:50:

canım sen heran onu düşünüp kafayı yiyosun ve kendini zor tutuyosun emin olki erkeklerde öyleler ama daha çok kafa dağıtabiliyorlar.. eğer başkasına gittiyse zaten sevin kurtulduğuna demkki böyle bir adammış üzülme cnm bu günlerde geçicek:50:

[SUP][/SUP]

cecen arkadaşım bizim senle durumlarımız benzer.
yani seninki benimki kadar ileri gitmedi belki ama en azından seninle şuanki hislerimiz benziyo.
ikimiz de severken terkettik seninle yakın tarihlerde.

belki şöyle düşünüyosundur acaba terketmesemiydim ben mi büyüttüm.
inan varya bende çok dedim 2 defa ben terkettim ikisinde de geri döndüm. her dönüşümde daha beter oldu herşey.
şu an belki pişmansındır bitirdiğine çünkü özlüyosun. özlem aşk bu gibi duygular insanı yanıltıyo. unuttun mu bitti derken ne kadar kararlıydın. çünkü o an mantığın ön plandaydı ve öyle olması gerekiyodu. öyle olmasa diyemezdin bitti diye inan.
özlemle nasıl başa çıkacağına gelince ben valla idare etmeye başladım. nasıl mı?
kendimi en kötüsüne peşin peşin hazırlıyorum en kötüsü nedir? başka biriyle beraber olması evlenmesi filan. acı verse bile bunu hayal ediyorum acı verdikçe daha çok hayal ediyorum. ona aşkımdan çekeceğim en büyük acıları sanki gerçekleşmişcesine peşin peşin çekiyorum gibi bişey.. sonra diyorum ben bunu göze aldım. ayrıldım. bana dönmeyebilir başkasıyla çıkabilir evlenebilir. acı mı? evet acı. ama şu da bir gerçek. ne kadar özlüyor acı çekiyor olsam da bu böyle gitmezdi. böyle ömür geçmezdi. bu şekilde telkin et kendini. sen şimdi inan nasılsın msjı atsan bir iki üstüne gitsen eminim barışırsınız. ama bu anı kurtarmak olur. o an için rahatlarsın sevinirsin ama içinde hep yara kalır..bi gün öyle bi birikir ki, ve senin içindekinler birikene kadar adamın egosu öyle büyür ki. gene biter gene biter. adamın aklı başına gelse bile bu o kadar zaman alır ki sen onu o zamana zaten unutursun.
şunu demek isiyorum. tamamen tüketmeden çekip gidebilmek lazım bazen. en kötü ihtimalleri göze alarak. şimdi senin düşünmen gereken ya dönmezse ya başkasını seçerse olmamalı. ben onla bu şekildeyken bir ömrü geçirebilirmiydin olmalı. ben de halen çok üzülüyorum çok özlüyorum ama olay benden geçti çıkı artık. belki de bunları yaşamamız gerekiyomuş mutlu olmak için onla yada onsuz..
bu şekilde telkin et kendini ve seni en çok ne vurur bu ayrılıktan sonra onu düşün, gerçekmişcesine düşün. bi süre sonra beynin gerçek gibi görecek daha çok acı çekeceksin sonra da kabullenme evresi başlayacak. kıymetini anlar geri dönerse ne ala. dönmezse de bil ki demekki olacağı yokmuş. geri dönenler iki sebepten dönüyo. ya sonradan sevdiğini farkediyo yada sonradan kıymetini farkediyo.. bir tanesi bile dönmelerine ve herşeyin daha güzel olmasına yeter. ama bir tanesi bile yoksa ve olmayacaksa bu adamla.. zaen bunun sonu yokmuş tatlım acıyı ertelemenin manası yok. biraz karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir. kendini yalnız hissetme bak ben de varım severken terkeden. bilsen ne emekler ne tavizler ne özlemler ne büyük aşk.. ama, dur bakalım. Allah bilir işini

tatlım ne güzel anlatmışsın ya bayıldım:ssz: mantıkla hareket etmek buna denir. kendini kutlamalısın.herşeyden önce kendi değerinin bilincindesin.yeni yetme gibi duygularla hareket etmenin sonucunun her zaman iyi olmadğınıda anlamışsın. ders almak, tecrübe kazanmak budur. belki düzelir döner erkek arkadaşın ama ben inanıyormki sen o düzelmeyi görmedikçe dönmeyeceksin yada hayatında çok daha mutlu olcağın biri olucak.. iyi dileklerimiz seninle:38:

SAKIN ATMA MESAJ SAKIN:20:ZAMANLA GEÇİCEK ALIŞICAKSIN,ALIŞMAYA ÇALIŞMALISIIN.,

SENİNKİ ÇARESİZLİK DEĞİL SADECE alışkanlık ,git kuzenlerinle akrabalarınla mesajlaş konuş.o zaman biraz daha iyi hissedersin kendini canım.

YILMA,PES ETME,HEPİMİZ GEÇİYORUZ O YOLLARDAN ,AMA EMİN OL ,ZAAN GEÇTİKÇE DAHA İYİ OLUYORSUN,İYİKİ MESAJ ATMAMIŞIM DİYORSUN.

VE O ŞAHIS BİRKAÇ ZAMAN SONRA MERAK EDİP MESAJ ATIYOR,SENİ MUTLU OLDUĞUNU BİLDİĞİ ANDA DELİYE DÖNÜYOR Kİ BENİMKİ ÖYLEYDİ,HİÇ Mİ ÖZLEMEDİN,NE ÇABUK UNUTTUN DİYORDU ,DELİ OLUYORDU :9:AMA HİÇBİR ZAMAN ONA HİSSETİRMEDİM ONU ÖZLEDİĞİMİ ..

fancy beni çok iyi anlamışsın. yazdıkların aynen benim düşüncelerimin özeti. teşekkür ederim anlaşılmak ne güzel bi duygu:) 2 senedir tadamıyorum da malum:P hepimizin hakkımızda hayırlısı arkadaşım

Back
X