aslaa hissetmedim canım
neden dersen o çok üstüme geldi evet yzüğü gittim dükkanında herkesin içinde attım
bizim herkes biliyodu annem babam tüm akrabalarım akrabaları ama bana dediki faceindeki de yakışıklıymış yüzüğü atmamız isabet oldu falan
baktım he öyle mi hiç uğraşmadım faceye yeni fotoğraflar koydum çktım gezdim özellikle kulağına gitti
açtı teli ağzına geleni saydı af edersin ama bundan sonra tecavüz etseler dönüp bakmam yardım etmem sana dedi çok dokundu hayatımdan çıkardım
hep gelen msj atan o oldu her seferinde nefretini hayatını mahvettiğimi yazdı bi kızın ayrılıktan sonra güçlü olması
onsuz da hayatına devam edebilmesi her erkeğe koyar bunun farkında olarak davran canım ben böyle yaptım yanımda arkadaşlarımı arayıp
bence burda byle çok rahat dolaşmasın tavsiyem falan dediğini bilirim takmadıgını göster ona umursama
sen hala öyle mi böylemi çelişkilerindesin..yanlış.. birini unutmak kayıtsız kalmak en büyük cezadır dün aradı ben sana aşıktım
niye böyle olduk ne zaman koptuk falan dedi sen bitirdin dedim oda senin özgürlük sevdan bitirdi bu ilşkiyi dedi bende o zmn daha rahat ezeceğin insan bul kendine
dedim kapadım teli.. böyle olucaksın hayatta 4T kuralı vardır... taparsan tepilirsin, tepersen tapılırsın...!
bunu hayatına geçirdiğin an vazgeçilmez olucaksın emin ol sadece duygularının esiri değil aklının veziri olmayı bilmen gerek tatlım
gel ben seni bi haftada toplarım![]()
cnm ya çok ii geldi sözlerin eet çelişkilerdeyim şuan acaba hatamı ettim die ama çok benzer şeyler yaşamışız bgn bi ara çok kötü hissettim kendimi bi daa hayatımda olmama ihtimalini düşününce naparım ben onsuz gibi oldum ama biliorumki onlada olamıcam unutamıcam aşamıcam bişiyleri. hayatımda belkide hiç zorla karşılaşmadım bu sefer zor olanı başarmam gerekio sanırım çünkü inan sorunların üstüne hiç bişiy yok gibi devam etmek en kolayı. şuan onsuz olmak çok zor gelio hatta onu bi başkasıyla bile hayal etmek yıkıo beni hayır ya olmamalı diorum ama olanlarıda görmezden gelip devam etmekte mutlu etmio beni. o da aynı seninki gibi bana hayatımı hep mahvettin fln demişti aynen bigün arklarımla dışarı çıktım die başına bişiy gelirse kabul etmem seni demişti öle koymuştuki kim kimi kabul etmio ya diyip o günde terketmiştim ama gel görki sora hep geri dönüşlerim beni ona daa da bağladı halbuki kendi hep gezmiş ben yakalayana kadar itiraf bile etmedi. evet ona göre şuan bitiren benim ama bitirmeye sebep onun yalanları hoş şuan o farkında diil çünkü yalanlarının zaman aşımına uğradığını düşünüo böle bişiy olabilirmi ya bu bile deli edio beni yalanlar 2 ay önceydi şimdi geçti bunu bi daa konuşamazsın der gibi düşünüp kendini sınav öncesi terkedilmiş mağdur olarak görüo allah aşkına cnm sen söle farkına hiçmi varmaz bunlar hepmi kendi taraflarından bakarlar yalanlar söledi bende o zaman ağlamalarına dayanamadım tamam dedim die unuttummu yani. nasıl içi raat oluo hiçmi vicdanı sızlamıo bile bile nasıl beni suçlu görüo inanki bak 2gün oldu daa ve 40 kere vicdanıma sordum cidden şimdi diil sınavdan sora yapmalıydın die ya etkilenip ders çalışamazsa die ama dayanamadım en azından biliorumki bi mesleği var bi maaşı var aynı sınavın tekrarı mayısda da var bu bile ii hissettirmio kendimi bana hala çok büyük kötülük ettim die düşünüorum zamanlama açısından. cidden azap çekiorum allah affetsin beni inş. dilerim bigün anlar bana yok yere sölediği yalanların ne kötü olduğunu. şuan cidden çok aciz gibiyim dersaneye ot gibi gidip geliorum valla toparla beni cnm nasıl yapcaksan bıraktım kendimi sendeyim