Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

aslaa hissetmedim canım :19:
neden dersen o çok üstüme geldi evet yzüğü gittim dükkanında herkesin içinde attım
bizim herkes biliyodu annem babam tüm akrabalarım akrabaları ama bana dediki faceindeki de yakışıklıymış yüzüğü atmamız isabet oldu falan
baktım he öyle mi hiç uğraşmadım faceye yeni fotoğraflar koydum çktım gezdim özellikle kulağına gitti
açtı teli ağzına geleni saydı af edersin ama bundan sonra tecavüz etseler dönüp bakmam yardım etmem sana dedi çok dokundu hayatımdan çıkardım
hep gelen msj atan o oldu her seferinde nefretini hayatını mahvettiğimi yazdı bi kızın ayrılıktan sonra güçlü olması
onsuz da hayatına devam edebilmesi her erkeğe koyar bunun farkında olarak davran canım ben böyle yaptım yanımda arkadaşlarımı arayıp
bence burda byle çok rahat dolaşmasın tavsiyem falan dediğini bilirim takmadıgını göster ona umursama
sen hala öyle mi böylemi çelişkilerindesin.. :20: yanlış.. birini unutmak kayıtsız kalmak en büyük cezadır dün aradı ben sana aşıktım
niye böyle olduk ne zaman koptuk falan dedi sen bitirdin dedim oda senin özgürlük sevdan bitirdi bu ilşkiyi dedi bende o zmn daha rahat ezeceğin insan bul kendine
dedim kapadım teli.. böyle olucaksın hayatta 4T kuralı vardır... taparsan tepilirsin, tepersen tapılırsın...!
bunu hayatına geçirdiğin an vazgeçilmez olucaksın emin ol sadece duygularının esiri değil aklının veziri olmayı bilmen gerek tatlım
gel ben seni bi haftada toplarım :27::27::27:

cnm ya çok ii geldi sözlerin eet çelişkilerdeyim şuan acaba hatamı ettim die ama çok benzer şeyler yaşamışız bgn bi ara çok kötü hissettim kendimi bi daa hayatımda olmama ihtimalini düşününce naparım ben onsuz gibi oldum ama biliorumki onlada olamıcam unutamıcam aşamıcam bişiyleri. hayatımda belkide hiç zorla karşılaşmadım bu sefer zor olanı başarmam gerekio sanırım çünkü inan sorunların üstüne hiç bişiy yok gibi devam etmek en kolayı. şuan onsuz olmak çok zor gelio hatta onu bi başkasıyla bile hayal etmek yıkıo beni hayır ya olmamalı diorum ama olanlarıda görmezden gelip devam etmekte mutlu etmio beni. o da aynı seninki gibi bana hayatımı hep mahvettin fln demişti aynen bigün arklarımla dışarı çıktım die başına bişiy gelirse kabul etmem seni demişti öle koymuştuki kim kimi kabul etmio ya diyip o günde terketmiştim ama gel görki sora hep geri dönüşlerim beni ona daa da bağladı halbuki kendi hep gezmiş ben yakalayana kadar itiraf bile etmedi. evet ona göre şuan bitiren benim ama bitirmeye sebep onun yalanları hoş şuan o farkında diil çünkü yalanlarının zaman aşımına uğradığını düşünüo böle bişiy olabilirmi ya bu bile deli edio beni yalanlar 2 ay önceydi şimdi geçti bunu bi daa konuşamazsın der gibi düşünüp kendini sınav öncesi terkedilmiş mağdur olarak görüo allah aşkına cnm sen söle farkına hiçmi varmaz bunlar hepmi kendi taraflarından bakarlar yalanlar söledi bende o zaman ağlamalarına dayanamadım tamam dedim die unuttummu yani. nasıl içi raat oluo hiçmi vicdanı sızlamıo bile bile nasıl beni suçlu görüo inanki bak 2gün oldu daa ve 40 kere vicdanıma sordum cidden şimdi diil sınavdan sora yapmalıydın die ya etkilenip ders çalışamazsa die ama dayanamadım en azından biliorumki bi mesleği var bi maaşı var aynı sınavın tekrarı mayısda da var bu bile ii hissettirmio kendimi bana hala çok büyük kötülük ettim die düşünüorum zamanlama açısından. cidden azap çekiorum allah affetsin beni inş. dilerim bigün anlar bana yok yere sölediği yalanların ne kötü olduğunu. şuan cidden çok aciz gibiyim dersaneye ot gibi gidip geliorum valla toparla beni cnm nasıl yapcaksan bıraktım kendimi sendeyim

Galenia sana hayranım ya nasıl başarıyosun bunları:1:
Biz ayrılalı 12 gün oldu sürekli mesaj atasım geliyor nasılsın diye.
Sonra diyorum ki benim kadar oda düşünse o atardı mesaj niye hep ben güçsüz çaresiz oluyorum anlamadım:26:

Nasıl başarıyo nasıl durduruyo kendini acaba.
Bazı geceler kafayı yicek gibi oluyorum belkide çoktan birini buldu.
Ah ah bugünlerde geçer ama benden çok şey götürcek onu anladım

eet cecenn kesinlikle galenia süper ya sözleri fln varya bitirio beni bende aynı senin gibiyim cnm hem terkettim hem çok kötüyüm hem arasın istiorum hemde onla mutlu olamam diorum bilmiorum nasıl aşcaz bunları görünürde terkeden benim ama sebep onun yalanları. yani şuan kendini mağdur terkedilmiş görüo ve bende içten içe eet öle mi yaptım diip kendimi yiyip bitiriorum. bende çok güçsüz ve çaresiz gibiyim cnm inş hayırlısı olur hepimiz için. üstelik biz sözlüydük daa aileme bile söleyemedim...

[SUP][/SUP]

cecen arkadaşım bizim senle durumlarımız benzer.
yani seninki benimki kadar ileri gitmedi belki ama en azından seninle şuanki hislerimiz benziyo.
ikimiz de severken terkettik seninle yakın tarihlerde.

belki şöyle düşünüyosundur acaba terketmesemiydim ben mi büyüttüm.
inan varya bende çok dedim 2 defa ben terkettim ikisinde de geri döndüm. her dönüşümde daha beter oldu herşey.
şu an belki pişmansındır bitirdiğine çünkü özlüyosun. özlem aşk bu gibi duygular insanı yanıltıyo. unuttun mu bitti derken ne kadar kararlıydın. çünkü o an mantığın ön plandaydı ve öyle olması gerekiyodu. öyle olmasa diyemezdin bitti diye inan.
özlemle nasıl başa çıkacağına gelince ben valla idare etmeye başladım. nasıl mı?
kendimi en kötüsüne peşin peşin hazırlıyorum en kötüsü nedir? başka biriyle beraber olması evlenmesi filan. acı verse bile bunu hayal ediyorum acı verdikçe daha çok hayal ediyorum. ona aşkımdan çekeceğim en büyük acıları sanki gerçekleşmişcesine peşin peşin çekiyorum gibi bişey.. sonra diyorum ben bunu göze aldım. ayrıldım. bana dönmeyebilir başkasıyla çıkabilir evlenebilir. acı mı? evet acı. ama şu da bir gerçek. ne kadar özlüyor acı çekiyor olsam da bu böyle gitmezdi. böyle ömür geçmezdi. bu şekilde telkin et kendini. sen şimdi inan nasılsın msjı atsan bir iki üstüne gitsen eminim barışırsınız. ama bu anı kurtarmak olur. o an için rahatlarsın sevinirsin ama içinde hep yara kalır..bi gün öyle bi birikir ki, ve senin içindekinler birikene kadar adamın egosu öyle büyür ki. gene biter gene biter. adamın aklı başına gelse bile bu o kadar zaman alır ki sen onu o zamana zaten unutursun.
şunu demek isiyorum. tamamen tüketmeden çekip gidebilmek lazım bazen. en kötü ihtimalleri göze alarak. şimdi senin düşünmen gereken ya dönmezse ya başkasını seçerse olmamalı. ben onla bu şekildeyken bir ömrü geçirebilirmiydin olmalı. ben de halen çok üzülüyorum çok özlüyorum ama olay benden geçti çıkı artık. belki de bunları yaşamamız gerekiyomuş mutlu olmak için onla yada onsuz..
bu şekilde telkin et kendini ve seni en çok ne vurur bu ayrılıktan sonra onu düşün, gerçekmişcesine düşün. bi süre sonra beynin gerçek gibi görecek daha çok acı çekeceksin sonra da kabullenme evresi başlayacak. kıymetini anlar geri dönerse ne ala. dönmezse de bil ki demekki olacağı yokmuş. geri dönenler iki sebepten dönüyo. ya sonradan sevdiğini farkediyo yada sonradan kıymetini farkediyo.. bir tanesi bile dönmelerine ve herşeyin daha güzel olmasına yeter. ama bir tanesi bile yoksa ve olmayacaksa bu adamla.. zaen bunun sonu yokmuş tatlım acıyı ertelemenin manası yok. biraz karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir. kendini yalnız hissetme bak ben de varım severken terkeden. bilsen ne emekler ne tavizler ne özlemler ne büyük aşk.. ama, dur bakalım. Allah bilir işini

bende aynen öleyim cnm sözlümü terkettim ve mutsuzum acaba hatamı ettim die. nasıl aşcaz bunları hiç bilmiorum eet onsuz olamam gibi ama onla da olduğumda aşamadığım şeyler var. allahım bize birer çıkış yolu gösterir inş aynen dediğin gibi daa öncedende terkedip geri dönüşlerim oldu o yüzden daa zor gelio herşey hakkımızda hayırlısı olsun inş...

kokoskedi neden bilmiyorum kafanı karıştırmak da istemiyorum ama içimden bi ses diyo ki bu sefer alttan al çok fazla yalvarmadan bi msj at günah senden gitsin. özür dilenmiş sonuçta kabul etmemeliydin sonradan yüzüne vuracaktıysan diye düşünüyorum. bi de sınavı varmış. iyi düşün derim ben. kimseye kendi yaşadıklarımdan sonra şurda yanaş, adım at, laf dalaşına girme, takışma demem ama sana diyesim var bilmiyorum sadece bi his. genede kafanı karıştırmak istemem ama sen sanki şu sınav ve yalanı yüzüne vurma mevzuları yüzünden pişmanlığı kolayca atamazsın gibime geliyo.. hele bi bekleseydin şu sınav mevzusu geçseydi daha iyiydi. sabredememişsin sen de. ben de senin gibiyim sabırsızım. sonra haklıyken haksız konuma düşüyorum. artık sabırlıyım:)) yani bilmiyorum benimki sadece bi his dediğim gibi etkilemek de isemiyorum. sen gene de yazdıklarımı bi düşün

neden bunları yazdım biliyomusun. sen bu çocuğu belliki çok seviyosun. çok seven kişiler için terketmek çok zordur. en büyük ilacı da bence vicdan rahatlığı, ikinci büyük ilacı da zaman. sonradan vicdan yapacaksan yalvarmadan bi yanaş bakalım. eninde sonunda dayanamayıp döneceksen uzatmaman daha yerinde olur. olur da barışacak olursanız da takışma yalan mevzusunu açma üsüne de düşme asla suçlama ve sadece izle. yok eğer ben herşeyi göze aldım vicdanım rahat onu bi daha görmemeye razıyım tek derdim özlemek sarılamamak filan diyosan o zaman sorun yok. evlatlarını kaybediyo insanlar bu da geçer gider. tekrardan söylüyorum etkilemek asla istemiyorum ama etraflıca düşünmeni istiyorum gene de.

eet cecenn kesinlikle galenia süper ya sözleri fln varya bitirio beni bende aynı senin gibiyim cnm hem terkettim hem çok kötüyüm hem arasın istiorum hemde onla mutlu olamam diorum bilmiorum nasıl aşcaz bunları görünürde terkeden benim ama sebep onun yalanları. yani şuan kendini mağdur terkedilmiş görüo ve bende içten içe eet öle mi yaptım diip kendimi yiyip bitiriorum. bende çok güçsüz ve çaresiz gibiyim cnm inş hayırlısı olur hepimiz için. üstelik biz sözlüydük daa aileme bile söleyemedim...

Hayırlısı olsun canım gerçekten burda sizlerin varlığıda güç veriyo bana inan ki:38:

[SUP][/SUP]

cecen arkadaşım bizim senle durumlarımız benzer.
yani seninki benimki kadar ileri gitmedi belki ama en azından seninle şuanki hislerimiz benziyo.
ikimiz de severken terkettik seninle yakın tarihlerde.

belki şöyle düşünüyosundur acaba terketmesemiydim ben mi büyüttüm.
inan varya bende çok dedim 2 defa ben terkettim ikisinde de geri döndüm. her dönüşümde daha beter oldu herşey.
şu an belki pişmansındır bitirdiğine çünkü özlüyosun. özlem aşk bu gibi duygular insanı yanıltıyo. unuttun mu bitti derken ne kadar kararlıydın. çünkü o an mantığın ön plandaydı ve öyle olması gerekiyodu. öyle olmasa diyemezdin bitti diye inan.
özlemle nasıl başa çıkacağına gelince ben valla idare etmeye başladım. nasıl mı?
kendimi en kötüsüne peşin peşin hazırlıyorum en kötüsü nedir? başka biriyle beraber olması evlenmesi filan. acı verse bile bunu hayal ediyorum acı verdikçe daha çok hayal ediyorum. ona aşkımdan çekeceğim en büyük acıları sanki gerçekleşmişcesine peşin peşin çekiyorum gibi bişey.. sonra diyorum ben bunu göze aldım. ayrıldım. bana dönmeyebilir başkasıyla çıkabilir evlenebilir. acı mı? evet acı. ama şu da bir gerçek. ne kadar özlüyor acı çekiyor olsam da bu böyle gitmezdi. böyle ömür geçmezdi. bu şekilde telkin et kendini. sen şimdi inan nasılsın msjı atsan bir iki üstüne gitsen eminim barışırsınız. ama bu anı kurtarmak olur. o an için rahatlarsın sevinirsin ama içinde hep yara kalır..bi gün öyle bi birikir ki, ve senin içindekinler birikene kadar adamın egosu öyle büyür ki. gene biter gene biter. adamın aklı başına gelse bile bu o kadar zaman alır ki sen onu o zamana zaten unutursun.
şunu demek isiyorum. tamamen tüketmeden çekip gidebilmek lazım bazen. en kötü ihtimalleri göze alarak. şimdi senin düşünmen gereken ya dönmezse ya başkasını seçerse olmamalı. ben onla bu şekildeyken bir ömrü geçirebilirmiydin olmalı. ben de halen çok üzülüyorum çok özlüyorum ama olay benden geçti çıkı artık. belki de bunları yaşamamız gerekiyomuş mutlu olmak için onla yada onsuz..
bu şekilde telkin et kendini ve seni en çok ne vurur bu ayrılıktan sonra onu düşün, gerçekmişcesine düşün. bi süre sonra beynin gerçek gibi görecek daha çok acı çekeceksin sonra da kabullenme evresi başlayacak. kıymetini anlar geri dönerse ne ala. dönmezse de bil ki demekki olacağı yokmuş. geri dönenler iki sebepten dönüyo. ya sonradan sevdiğini farkediyo yada sonradan kıymetini farkediyo.. bir tanesi bile dönmelerine ve herşeyin daha güzel olmasına yeter. ama bir tanesi bile yoksa ve olmayacaksa bu adamla.. zaen bunun sonu yokmuş tatlım acıyı ertelemenin manası yok. biraz karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir. kendini yalnız hissetme bak ben de varım severken terkeden. bilsen ne emekler ne tavizler ne özlemler ne büyük aşk.. ama, dur bakalım. Allah bilir işini

Ne kadar güzel yazmışsın canım.Yani şu yazıyı okuduktan sonra bir durup düşündüm kendime haksızlık ediyorum.
Mesaj atsam herşey daha beter olcak belkide cevap bile vermicek,kendimi daha çok yiyip bitiricem.
İçimde tarif edilmez bir boşluk var ama bu sefer başa çıkmam lazım bununla farkındayım.
Yani şöyle 1ay 2ay geçse günler geçmiyo sanki tatlım.
Rabbim bizim için en hayırlısını en doğrusunu bilir ona sığınıyorum.
Yazdıklarından sonra kesinlikle mesaj atmamaya karar verdim,çok sağol desteğin için.

canım sen heran onu düşünüp kafayı yiyosun ve kendini zor tutuyosun emin olki erkeklerde öyleler ama daha çok kafa dağıtabiliyorlar.. eğer başkasına gittiyse zaten sevin kurtulduğuna demkki böyle bir adammış üzülme cnm bu günlerde geçicek:50:

Ay kızlar hepinizi ayrı ayrı öpesim geldi çok sağolun kesinlikle sizi dinliyorum ve mesaj atma fikrini çıkarıyorum aklımdan.:38:

SAKIN ATMA MESAJ SAKIN:20:ZAMANLA GEÇİCEK ALIŞICAKSIN,ALIŞMAYA ÇALIŞMALISIIN.,

SENİNKİ ÇARESİZLİK DEĞİL SADECE alışkanlık ,git kuzenlerinle akrabalarınla mesajlaş konuş.o zaman biraz daha iyi hissedersin kendini canım.

YILMA,PES ETME,HEPİMİZ GEÇİYORUZ O YOLLARDAN ,AMA EMİN OL ,ZAAN GEÇTİKÇE DAHA İYİ OLUYORSUN,İYİKİ MESAJ ATMAMIŞIM DİYORSUN.

VE O ŞAHIS BİRKAÇ ZAMAN SONRA MERAK EDİP MESAJ ATIYOR,SENİ MUTLU OLDUĞUNU BİLDİĞİ ANDA DELİYE DÖNÜYOR Kİ BENİMKİ ÖYLEYDİ,HİÇ Mİ ÖZLEMEDİN,NE ÇABUK UNUTTUN DİYORDU ,DELİ OLUYORDU :9:AMA HİÇBİR ZAMAN ONA HİSSETİRMEDİM ONU ÖZLEDİĞİMİ ..

Canım aynen dediğin gibi yapıcam.Bırakimde o düşünsün
Benim kadar kendini üzüyomudur kimbilir.
Artık mesaj atmayı falan hayal bile etmicem.
Rabbim en doğrusunu bilir,ona güvendikten sonra gerisi boş..

cecen tatlım şuanda telaşlanmaması senin kadar kendini yiyip bitirmemesi çok normal. hemen 2 günde etekleri tutuşacak olsaydı zaten bu duruma gelmezdiniz. kız erkek diye ayrım yapmıyorum da ilişkide fedakar olan ve olmayan taraf için yorum yapıyorum. belli bi zaman dilimi var herkese göre değişen. ilişki içinde daha çok seven ( yada belli eden işte her neyse) daha çok çabalayan taraf ilişki bitince ilk günler kendini yer. diğer taraf için hala seviyo olsa bile sorun yoktur çünkü o bi boşluk ve rahatlama dönemindedir birazda senden aldığı güvenle.bizim ilk günlerde duyduğumuz hasret hala seven ama kılını kıpırdatmayan çünkü abiri caizse hali olmayan karşı taraf için belli bi süre sonra vurmaya başlar. o yüzden ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor deme. sen farkındasın olan bitenin ama o senden aldığı senelerin verdiği güvenle henüz farkında değil. ve senin ona verdiğin tavizlerin gösterdiğin sevginin büyüklüğüyle doğru orantılı olarak da farkına varma süreci uzuyacaktır. o yüzden siz, şu anda ben şöyleyim o neden böyle nasıl dayanabiliyo dicek durumda değilsiniz. o durumda olsaydınız zaten sen bu kadar severken bırakamazdın bu noktaya gelmezdi. aynı şey benim için de geçerli. sabır tatlım inan bende çok özlüyorum çok seviyorum ama sabır mevlam neylerse güzel eyler.

cecen tatlım şuanda telaşlanmaması senin kadar kendini yiyip bitirmemesi çok normal. hemen 2 günde etekleri tutuşacak olsaydı zaten bu duruma gelmezdiniz. kız erkek diye ayrım yapmıyorum da ilişkide fedakar olan ve olmayan taraf için yorum yapıyorum. belli bi zaman dilimi var herkese göre değişen. ilişki içinde daha çok seven ( yada belli eden işte her neyse) daha çok çabalayan taraf ilişki bitince ilk günler kendini yer. diğer taraf için hala seviyo olsa bile sorun yoktur çünkü o bi boşluk ve rahatlama dönemindedir birazda senden aldığı güvenle.bizim ilk günlerde duyduğumuz hasret hala seven ama kılını kıpırdatmayan çünkü abiri caizse hali olmayan karşı taraf için belli bi süre sonra vurmaya başlar. o yüzden ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor deme. sen farkındasın olan bitenin ama o senden aldığı senelerin verdiği güvenle henüz farkında değil. ve senin ona verdiğin tavizlerin gösterdiğin sevginin büyüklüğüyle doğru orantılı olarak da farkına varma süreci uzuyacaktır. o yüzden siz, şu anda ben şöyleyim o neden böyle nasıl dayanabiliyo dicek durumda değilsiniz. o durumda olsaydınız zaten sen bu kadar severken bırakamazdın bu noktaya gelmezdi. aynı şey benim için de geçerli. sabır tatlım inan bende çok özlüyorum çok seviyorum ama sabır mevlam neylerse güzel eyler.

Amin canım ilaç gibi geldin bana.İnşallah Rabbim yaşadıklarımızı onlarada yaşatır.
Emek veren sevgisini gösteren hep bendim ne kadar doğru tespitler yapmışsın.
O yüzden kendini yiyinde benim.
Ama oda insan ya illa başını yastığa koyduğunda bir aklına geliyodur,bir gün benim gibi oda kendini yiyip bitirir umarım.
Mevlam neylerse güzel eyler:38:
Canın sıkıldığında yaz buraya canım dertleşiriz kafamız rahatlar biraz.

neden bunları yazdım biliyomusun. sen bu çocuğu belliki çok seviyosun. çok seven kişiler için terketmek çok zordur. en büyük ilacı da bence vicdan rahatlığı, ikinci büyük ilacı da zaman. sonradan vicdan yapacaksan yalvarmadan bi yanaş bakalım. eninde sonunda dayanamayıp döneceksen uzatmaman daha yerinde olur. olur da barışacak olursanız da takışma yalan mevzusunu açma üsüne de düşme asla suçlama ve sadece izle. yok eğer ben herşeyi göze aldım vicdanım rahat onu bi daha görmemeye razıyım tek derdim özlemek sarılamamak filan diyosan o zaman sorun yok. evlatlarını kaybediyo insanlar bu da geçer gider. tekrardan söylüyorum etkilemek asla istemiyorum ama etraflıca düşünmeni istiyorum gene de.

cnm saol dürüstce içinden gelenleri sölediğin için ama yapamam sende bilirsinki bu daa da beter yapar herşeyi şuan ona yaklaşacağım en ufak adıma vereceği cevap uğraşamam senle madem bitirdin arkasında dur olcaktır yada o günkü gibi yırtınsamda sessiz kalcaktır bu daa da beter yapar beni. evet seviyorum 5yıl dile kolay alışkanlıklar çok ilk aşk fln bunlar çok can acıtıyo ok haklıyım ok zamanlama hatasıda yaptım ama şunuda bilioski erkekler her zaman daa raat devam edio hayatına bizim gibi mahvolmuyolar. açıkcası şuan aramasını istiyomuyum ondan bile emin diilim bana yalvarsın istiyomuyum hayır bu neyi değiştircekki yaşananları yok etcekmi evet sevgi emek ister bazen bişiyler affedilir görmezden gelinir ama güven kırılınca pek de kolay olmuo. sınavına kadar bekleyememin sebebi yaza londra planı yapmasıydı deliye döndürdü beni halbuki kötü bişiy diil eğitimi için ama 1gün önce yazın çalışcan görüşemices die ben üzüldüğümü dile getirirken dur bakalım daa var yaparız bişiyler diyip beni aptal yerine koymasıydı bu patlattı beni işte 1 gün önce nie demedinki benim farklı planlarım var die. belki sen olsan patlamazdın belki kimse patlamazdı basit bişiy belkide ama diorum ya önceden olanları aşamamışken bunuda duyunca dayanamadım. 1yıl önce öle bi bahsi geçmişti 3aylık bi yurtdışı yapabilirim die ilk kez duydum desem yalan sölemiş olurum ama daa sora ben bunun yalanlarını yakalayınca bi an önce evlences gitmicem demişti ama amacı sadece o anı kurtarmakmış kendini affettirmekmiş yani köprüyü geçene kadarmış. he gitmesine engelmiyim şöle engelim sözlüyüz ayrı şehirlerdeyiz hiç bi özel günde beraber diilis etrafımdaki insanlara özenir oldum herkes nişanlılığın çok güzel bi dönem olduğunu söler ama ben yaşayamadım hep ayrı gayrı ayda yada iki ayda bi görüşüyos aileme karşıda bi sorumluluğum var bişiyleride çok uzatmamak gerek zamanında olması önemli. herşeyin fazlasını istemek zarar bence kimse kariyeri 4-4lükken evlenmio evlenip kariyere devam edende çok. ama işte aynı pencereden bakamıos sanırım. hem yalanları yüzünden güvenim öle kırıldıki oraya gidipte dönceğine nasıl güvencemki? bu saateen sora o daa büyük bi yıkım bana. he dese gel beraber gidelim ok falan ama ne bilim ya belkide çok ileriyi düşünmüşüm karamsar olmuşum sonunu düşünen kahraman olamaz derler ama yaşananlar işte insana bunlarıda düşündürüo görünen köyde kılavuz istemez diolar bilemiorum ne düşüniyim kalbim o dio mantığım yok daa çok beklersin dio hemde güven eksikliğin varken. çok eski bi kavgamızda bana demiştiki kalp yanılır ama mantık yanılmaz o an öle çok kırılmıştım ki ama belkıde doğru sölemiştir umarım yok yere heba etmemişimdir bu ilişkiyi...

kokoşkedi
anladım tatlım. yaşanmışlıklar birikenler, içinden gelmiyo.. buraya yazdıklarından çok daha fazlasını yaşamışsın belli ki. gücün kalmamış. en güzeli dua etmek. en iyi o kurtarıyo insanı. güzel haberlerini alırız inşallah ileride.

cnm ya çok ii geldi sözlerin eet çelişkilerdeyim şuan acaba hatamı ettim die ama çok benzer şeyler yaşamışız bgn bi ara çok kötü hissettim kendimi bi daa hayatımda olmama ihtimalini düşününce naparım ben onsuz gibi oldum ama biliorumki onlada olamıcam unutamıcam aşamıcam bişiyleri. hayatımda belkide hiç zorla karşılaşmadım bu sefer zor olanı başarmam gerekio sanırım çünkü inan sorunların üstüne hiç bişiy yok gibi devam etmek en kolayı. şuan onsuz olmak çok zor gelio hatta onu bi başkasıyla bile hayal etmek yıkıo beni hayır ya olmamalı diorum ama olanlarıda görmezden gelip devam etmekte mutlu etmio beni. o da aynı seninki gibi bana hayatımı hep mahvettin fln demişti aynen bigün arklarımla dışarı çıktım die başına bişiy gelirse kabul etmem seni demişti öle koymuştuki kim kimi kabul etmio ya diyip o günde terketmiştim ama gel görki sora hep geri dönüşlerim beni ona daa da bağladı halbuki kendi hep gezmiş ben yakalayana kadar itiraf bile etmedi. evet ona göre şuan bitiren benim ama bitirmeye sebep onun yalanları hoş şuan o farkında diil çünkü yalanlarının zaman aşımına uğradığını düşünüo böle bişiy olabilirmi ya bu bile deli edio beni yalanlar 2 ay önceydi şimdi geçti bunu bi daa konuşamazsın der gibi düşünüp kendini sınav öncesi terkedilmiş mağdur olarak görüo allah aşkına cnm sen söle farkına hiçmi varmaz bunlar hepmi kendi taraflarından bakarlar yalanlar söledi bende o zaman ağlamalarına dayanamadım tamam dedim die unuttummu yani. nasıl içi raat oluo hiçmi vicdanı sızlamıo bile bile nasıl beni suçlu görüo inanki bak 2gün oldu daa ve 40 kere vicdanıma sordum cidden şimdi diil sınavdan sora yapmalıydın die ya etkilenip ders çalışamazsa die ama dayanamadım en azından biliorumki bi mesleği var bi maaşı var aynı sınavın tekrarı mayısda da var bu bile ii hissettirmio kendimi bana hala çok büyük kötülük ettim die düşünüorum zamanlama açısından. cidden azap çekiorum allah affetsin beni inş. dilerim bigün anlar bana yok yere sölediği yalanların ne kötü olduğunu. şuan cidden çok aciz gibiyim dersaneye ot gibi gidip geliorum valla toparla beni cnm nasıl yapcaksan bıraktım kendimi sendeyim

ahh kuzum benim keşke yaşadığım yere gelme imkanın olsa ben bulgaristanda psikoloji okuyorum
burda terapi merkezi gibi bi yer açıcam sonunda :27: ayrılan kızları toparlama kampı :27::27:
şaka bi tarafa vicdanına hesap soracağın ben üzülürken oda üzülüyo muydu diye sor kendine
yani dost acı söyler bilirsin :25: sana verdiği değeri yavaştan azaltmaya başlamış
ama şöyle düşün sana kendini özel hissettirmiyosa daha şimdiden sen bu adamla nasıl evlenicektin:26:
sırf seviyorsun veya seviliyordun diye şimdi bunları düşünmenin sırası değil
huzursuzluklarının sebebi o ise; bırak o düşünsün tatlım mantıklı düşün lütfen seviyorsun diye düşünüp vicdan muhasebesi yapma
belkide büyük bi hatanın eşiğinden döndün bilemezsin ki bu diğer kızlar içinde geçerli
belkide allah onu zamanında hayatından iykide çıkarmışım diyeceğin birini çıkartıcaktır karşına..
sıkma canını canım ben yanındayım herşey olacağına varır..

seni kutluyorum canım ya yaşanmışlıklar sana çok güzel bi armağan vermiş: OLGUNLUK! :31::31:
her lafının altına imzamı atabilirim ama en iyisi sende benim gibi düşünüyosun
zaten sevseydi gitmeyide göze almazdı ama ne tuhaftır ki bir sene önce aklımızdan çıkaramadığımız
erkek bi sene sonrasında çok basit ben sadece sabır diyorum bunun en güzel yolu bu..
buraya erkek arkadaşlarımızı düzeltmek azda olsa ilgi göstersin diye topiğe katıldık
ama ne hikmettir yarınızdan çoğu ayrıldı :25::26:
demek bizimde birşeyleri farketmemiz böyle olucakmış herşeyin hayırlısı su akar yolunu bulur..

kokoşkedi
anladım tatlım. yaşanmışlıklar birikenler, içinden gelmiyo.. buraya yazdıklarından çok daha fazlasını yaşamışsın belli ki. gücün kalmamış. en güzeli dua etmek. en iyi o kurtarıyo insanı. güzel haberlerini alırız inşallah ileride.

kesinlikle öle cnm aklımdan geçirmediğim an yok onu. deli gibi seviyorum istiyorum hala. yolda yürürken bile ağlarmı insan yada türkçe sorusu çözerken parafta yazanları okuyup? ama şimdi tamam unuttum desem gel desem unutabilecekmiyim allahım bana hayırlısı neyse onu yaşatsın eskiden derdim arasın süründürcem die ama şimdi ölede demiorum ağlasa yalvarsada ne değişcek yaşananları silemiyorum belki aramaması daa ii gelir bana aynen cnm tek sığındığım allahım o bana bi yol çare gösterir inş.

ben de aynı şekilde.. daha önceki ayrılıklarımızda işten izin alıp birinde uçakla erzurumdan istanbula gelmiştim bikaç saatliğine sırf barışmak için. diğerinde de gene işten izin alıp alaşehirden izmire gelmiştim şubesinin önüne kadar ve gene barışmak için dayanamıyodum. ama her geldiğimde hazırlıksız yakalanıyodu ya, gözlerindeki mutluluğu gülümsemeyi görüyodum beni ilk gördüğünde. bir iki dakika sonra maskesini giyerdi gene üff püff neden geldin ben gel demedim kendin geldin bilmemne. gene şimdi bu hafta iki gün tatildi okul.. gitsem eninde sonunda barışırız. ama zerre gidesim gelmedi. çünkü artık onu kendime haklı çıkaramıyorum. aramasını bazen isiyorum ama mantıklı düşününce istememeye başlıyorum. ne değişecek ki. ne dicek ki. 2 senedir sevilmediğime istenmediğime bana tahammülü kalmadığına inandırıldım ben. ne değişecekki 20 günde . yakın bi arkadaşımın şöyle bi sözü vardır. seni taşıyamayan dal 2 günde güçlenip taşıyacak duruma gelemez diye. o hesap

ahh kuzum benim keşke yaşadığım yere gelme imkanın olsa ben bulgaristanda psikoloji okuyorum
burda terapi merkezi gibi bi yer açıcam sonunda :27: ayrılan kızları toparlama kampı :27::27:
şaka bi tarafa vicdanına hesap soracağın ben üzülürken oda üzülüyo muydu diye sor kendine
yani dost acı söyler bilirsin :25: sana verdiği değeri yavaştan azaltmaya başlamış
ama şöyle düşün sana kendini özel hissettirmiyosa daha şimdiden sen bu adamla nasıl evlenicektin:26:
sırf seviyorsun veya seviliyordun diye şimdi bunları düşünmenin sırası değil
huzursuzluklarının sebebi o ise; bırak o düşünsün tatlım mantıklı düşün lütfen seviyorsun diye düşünüp vicdan muhasebesi yapma
belkide büyük bi hatanın eşiğinden döndün bilemezsin ki bu diğer kızlar içinde geçerli
belkide allah onu zamanında hayatından iykide çıkarmışım diyeceğin birini çıkartıcaktır karşına..
sıkma canını canım ben yanındayım herşey olacağına varır..

valla olsa imkan gelirdim sana uça uça şişirirdik başını artık :) eet cnm vicdanıma onuda soruyorum o üzüldümü die ama sora diorumki bunu ona sölesem o zaman bırakmıcaktın beni diecek kendin ettin kendin buldun ben nie üzüliyim die düşüncek ama gördüğün gibi ben hala onun açısından düşünüyorum empati yapıyorum kendimi düşündüğüm an farkına varıcam heralde herşeyin.
eet belki büyük bi hatanın ucundan döndüm ama ben hala dier yönünü düşünüyorum ya pişman olursam hata yaptıysam die onu çok seviyorum beni sevdiğinide biliorum belki yaptıklarıda unutulcak şeylerdi ben büyütüyorum ama ben böleyim şuan barışsak bile ben biliyorum ki yazın londraya giderse yada doğum günümde yine gelmezde sadece kargoyla bi hediye atarsa ben yine mutsuz olcam sabret evlenince beraber olcas die düşünmekte artık yalan gelio evlilik zaten monoton bişiy şimdi ben senle bi kahve içmeye gidemiosam evlenince gitsem nolcak ztn her akşam icces ben böleyim malesef o yüzden kızıyom ya kendime. artık hep kötü düşünüom belkide gitcek gelmicek die yani kararsızlıklar ihtimaller deli edio insanı. inş yok yere heba etmiorum herşeyi. farkındaysan hep pişman olmaktan korkuyorum önüme bakamıyorum şuan belkide aramaması bnm için ii bişiy çünkü arasa ne değişcekki. demiştin ya kandığım yerden devam :) affet dese bi daa hatırlamıcammı? yada ben arasam desem pişmanım cidden bi daa aklıma gelmicekmi? suan kpss'ye 4ay kaldı ona da odaklanamıyorum ve bu benim son şansım başarmam lazım en azından bi işim olmalı ki hayatıma yön verebiliyim anne babaya da yük olmak bi yere kadar sonuçta. bugün türkçe paragraf okurken bile o geldi aklıma başlıom ağlamaya zaman herşeyin ilacı diolar ama daa çok yeni benim önümde baya bi zaman var anlaşılan inş ders çalışmama çok fazla engel olmaz bu yaşananlar.
şunuda diom bak sende işini düşünüon ama benim elde tutulur hiç bi işim yok onun en azından var bazen herşeyin fazlasını istemeyede gerek yok bence yani sen biras daa bekle ben sunuda yapıyım su sınavıda verıyım londrayada gıdıyım nasıl olsa bekleyen bırı var çoğu insan 4-4lük evlenmıokı ya. evlenıncede karıyere devam eden çok ama işte bunlar bnm tarafımdan gördüklerim o böle düşünmüo herşeyi halledelim öle olsun derdınde farklı pencerelerden bakıos hee 2mizinde işi yok gücü yok 5parasız olsak tamam hak vercemde ama ben böle birine vuruldum işte. bi söz vardıya ne yardan vazgeçio ne serden aynen öle benimki. evet beni sevio çocuklarının annesi olarak beni görüo biliyorum ama nasıl olsa beni bırakmaz die de yalanlarıyla beni oyalamasına kandırmasına gerek yok beni öle bi kaybetsin istiorumki ilerde süper bi kariyeri olsun ama hep beni arasın gözleri değdimi die sorsun kendine yada ohh desin ayağıma bağ olan yok artık istediğimi yapıyım die düşünsün hakkında onun içinde hayırlısını diliorum ama işte keşke birasda ben güçlü olabilsem ne istediğimi cidden bilsem ve evet bu diyebilsem :( yine kafan şişti cnm dimi :p

ben de aynı şekilde.. daha önceki ayrılıklarımızda işten izin alıp birinde uçakla erzurumdan istanbula gelmiştim bikaç saatliğine sırf barışmak için. diğerinde de gene işten izin alıp alaşehirden izmire gelmiştim şubesinin önüne kadar ve gene barışmak için dayanamıyodum. ama her geldiğimde hazırlıksız yakalanıyodu ya, gözlerindeki mutluluğu gülümsemeyi görüyodum beni ilk gördüğünde. bir iki dakika sonra maskesini giyerdi gene üff püff neden geldin ben gel demedim kendin geldin bilmemne. gene şimdi bu hafta iki gün tatildi okul.. gitsem eninde sonunda barışırız. ama zerre gidesim gelmedi. çünkü artık onu kendime haklı çıkaramıyorum. aramasını bazen isiyorum ama mantıklı düşününce istememeye başlıyorum. ne değişecek ki. ne dicek ki. 2 senedir sevilmediğime istenmediğime bana tahammülü kalmadığına inandırıldım ben. ne değişecekki 20 günde . yakın bi arkadaşımın şöyle bi sözü vardır. seni taşıyamayan dal 2 günde güçlenip taşıyacak duruma gelemez diye. o hesap

çok doğru bi söz bencede cnm. bende hep gözümü kırpamadan giderdim hep onunda öle seyler yapmasını beklerdım ama içimde patlardı kabga edınce sadece telde barısmaya calısırdı yada işlerini helledip öle haftasonuna denk getirirdi pat die geldiğini görmedim sölediğimdede napim yani benim hayatım böle zor işte istediğin her an yanında olamıyorum sende bunu bilerek benimle berabersin derdi susardım bişiy diemezdim beklentiler çok farklı yaşananlar çok farklı... o yüzden cnm biras mantıklı olmak lazım bişiylere bile bile lades demeye bayılıyoruz bizler ama onlar öel diil işte. bence sende gitme artık sana yapılanları haketmediğini düşün seni tahammül edilcek bişiy gibi nasıl görebilir yani ayrılığınıza sebep ne bilmiyorum ama bence sen bi çaba gösterme artık

içimden gelse inan tutamazdım kendimi. ama içimden gelmiyor.. ayrılık sebebimiz önceki sayfalarda var çok ağır ve haksız bir durum yaşadım uzun uzun yazmıştım 50.sayfadan itibaren var tatlım ordan oku istersen. ama konunun özü iletişimsizlik ve saygısızlık

bi de ben kendimi biliyorum huyumu suyumu iyi tanıyorum. herhalde dünya üzerindeki en kaprissiz anlayışlı tatlı dilli çözümcü insanlardanımdır yani. ama tam tersiyle suçlanıyorum. örnek vereyim, bikere izmire gelmişti yıllık izne. 8.15 de otogarda olacaktı.süpriz yapayım karşılayayım dedim. ben de daha saat 8 değildi otogara girmek üzereyken arayayım dedim nolur nolmaz otobüsün erken geelceği tutar. o da servise bindim ya neden zahmet ettin sabahın bu saatinde kalkmış oldun filan dedi. ben de yok önemli değil istersen bi yerde in servisten oturur çay içeriz ben bırakırım seni arabayla eve demiştim. gelen cevap- ya hep kafana göre işler yapıyosun bu da sana ders olsun annem kahvaltıya bekliyo kusura bakma madem gelecektin zamanında orada olaydın.- ben de bişi demedim cevap yazmadım. akşam normal normal konuşuyoruz sabahki mevzunun imasını bile etmiyorum inanılmaz bişey havadan sudan konuşurken birden bana öyle bi bağırdı ki suratıma kapattı. ben ne olduğumu şaşırdım anlam veremedim. akşam msj aıyorum noldu noldu diye. sonra arıcam seni şimdi dışarıdayım filan dedi. sonra da bi msj çekti bana " biraz sert çıktım kabul ama sende kapris yapmak için aramışsın bak şu 10 günde biraz kafamı dinleyeyim anlıyomusun"... yaa işte böyle arkadaşlar bırak kaprisi sesimde en ufak ima bile yoktu.. ben bilmezmiyim huyumu suyumu kaprisin k si yanımdan geçmez. ama sorsan benden kaprislisi sorun çıkaranı yok. bari sus be adam bari suçlama. şaka gibi valla şaka gibi..

bi de ben kendimi biliyorum huyumu suyumu iyi tanıyorum. herhalde dünya üzerindeki en kaprissiz anlayışlı tatlı dilli çözümcü insanlardanımdır yani. ama tam tersiyle suçlanıyorum. örnek vereyim, bikere izmire gelmişti yıllık izne. 8.15 de otogarda olacaktı.süpriz yapayım karşılayayım dedim. ben de daha saat 8 değildi otogara girmek üzereyken arayayım dedim nolur nolmaz otobüsün erken geelceği tutar. o da servise bindim ya neden zahmet ettin sabahın bu saatinde kalkmış oldun filan dedi. ben de yok önemli değil istersen bi yerde in servisten oturur çay içeriz ben bırakırım seni arabayla eve demiştim. gelen cevap- ya hep kafana göre işler yapıyosun bu da sana ders olsun annem kahvaltıya bekliyo kusura bakma madem gelecektin zamanında orada olaydın.- ben de bişi demedim cevap yazmadım. akşam normal normal konuşuyoruz sabahki mevzunun imasını bile etmiyorum inanılmaz bişey havadan sudan konuşurken birden bana öyle bi bağırdı ki suratıma kapattı. ben ne olduğumu şaşırdım anlam veremedim. akşam msj aıyorum noldu noldu diye. sonra arıcam seni şimdi dışarıdayım filan dedi. sonra da bi msj çekti bana " biraz sert çıktım kabul ama sende kapris yapmak için aramışsın bak şu 10 günde biraz kafamı dinleyeyim anlıyomusun"... yaa işte böyle arkadaşlar bırak kaprisi sesimde en ufak ima bile yoktu.. ben bilmezmiyim huyumu suyumu kaprisin k si yanımdan geçmez. ama sorsan benden kaprislisi sorun çıkaranı yok. bari sus be adam bari suçlama. şaka gibi valla şaka gibi..

Canım benim ya kıymet bilmiyolar işte.
Sen ne kadar iyi olursan ol onlar bir şekilde üste çıkmayı seni ezmeyi başarıyolar.
Adam annem bekliyor diye inmemiş ne var yani on dk gecikse kahvaltıya.
Ya ben düşünüyorum da çekemzdim harelade sen yine iyi katlanmışsın canım.
Erkekler için bunların bir önemi yok işte tam tersini yapıcan o zaman kıymete binersin o zaman peşine düşer
Off sinir oldum ya adamda ki rahatlığa bakarmısın:47:

ah cecen ne diyosun ya:( o gün sürpriz yaptım diye suçlu oldum. normal bi erkek o msja ne cevap verir. hadi gelmesin annesi bekliyo tamam eyvallah ama -aşkım ben gelemicem annem bekliyo kusura bakma lütfen haberim olsaydı keşke baştan- filan dese ben ona zaten tamam aşkım sorun değil derdim. attığı mesaja bak. gene bişey demedim. böyle demiş olsa da ben kapris yapsam gene de hadi bi derece haklı. onu bile demedi. ben kapris bile yapmadım. durduk yere üzerine bi de kaprislilikle suçlandım. olana bak. benim de dengemi bozdu. daha ne kadar anlayışlı olabilirim kızlar?

Back
X