Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Ben unutamıyorum 2ay oldu:14::14:
Arkadaşlarıyıla mutlu mesut fotoğraflarını gördükçe sinir kirizi geçiyorum
Benim halim nolcak :31:

ahhhhh aynı ben gibisin iki gün çok mutluyum unuttum üçüncü gün sırılsıklam bi yastık :43:
hatırlıyo musun bende böyle diyodum canım aman o kim ben iyiyim gerek yok falan
ama inan geçicek bu çelişkilerdende zamanla kurtuluyo insan..
sonuçta hepimiz aynı yollardan öyle veya böyle geçiyoruz bi dahaki ilişkimizde aynılarını yapmayız bizde olur biter.. :19:

ahhhhh aynı ben gibisin iki gün çok mutluyum unuttum üçüncü gün sırılsıklam bi yastık :43:
sonuçta hepimiz aynı yollardan öyle veya böyle geçiyoruz bi dahaki ilişkimizde aynılarını yapmayız bizde olur biter.. :19:

bir teselli olur mu bilmem ama olayları yeniden gözden geçirerek doğru bir karar verilebileceğine inanıyorum.birazcık mantığı devreye koyarak olabilir bence.

Çok haklısın bu çelişkilerde gün gelir biter sadece sabretmek lazım .
Umarım o günler bir an önce gelir Galenia :ssz:

kesinlikle katılıyorum tatlım. erkekler hayatımızın merkezi olmuş. mutlu olmak için onlara ihtiyacımız yok. onları 2. plana atmayı bilmeliyiz. onlar nasıl maçlarla kankalarıyla mutlu olabiliolarsa bizde hayatımızda başka şeylere önem verip mutlu olmalıyız. bi hobi edinebiliriz en baştaa :)

Arkadaşlar Allah inş hepinize böyle duygular nasip eder, ben de bitirdim içimdeki sevgiyi sonunda. Kendisi yaptı bunu tabii. Kuş kadar hafifledim..:24::24:

eveet bayanlar son birkaç gündür o kadar düşünüyorum ki kendimi o kadar boş hissediyorumki hepsi sevgilimi hayatımın merkezine koymam yüzünden.. sürekli arasın msj atsın beni gezdirsin o olmayınca hayatım ot gibi olsun. ne bu be !! bir baktım ki adam tepeme oturuvermiş ne eskisi gibi ilgileniyor, ne kıskanıyor.. eveet artık diyorum ki aramızda böyle olan çok var artık birbirimize akıl vererek kurtulabiliriz ipleri ele alabiliriz diye düşünüyorum..

biraz bizden kaynaklı sanırım............

kimse vazgeçilmez değildir...

biraz bencilce olucak kimse sizden önemli değildir...

karşınızdaki sizi siz olmaktan çıkarmak yerine siz olmanız için sizi tamamlamalı, yanındaykende değilken de sizi mutlu etmelidir

değilse yanlış kişi zaten... giyin en sivri burunlu ayakkabılırınızı vee sert bir tekmeee

işte bu kadar sonra dünya size güzelll :12:

Takmayın kızlar yaa..giden gitmiştir. Hayırlı olsalardı devam ederdi. İlerde mutlu olucağınız kişiyi bekleyin. ;) Allah'a hep dua edin o harika kişi karşınıza çıksın diye.

kızlar bi kaç gün önce ameliyat oldum arkadaşım ben uyurken haber vermiş ona normalde rahatına düşkün umursamaz biridir..
geldi ya inanmıyorum gerçekten geldi ve ben narkozdan uyuyordum birden midem bulanmaya başladı buna çık dışarı ksucam dedikçe
hayır diye diretti elimden tuttu doğrulttu beni :69: saçlarımı yüzümden çekti :69:
bilmiyorum beni sevmeyen ama yinede yanımda olan oydu bi şekilde dönüyolar demek yanımda olması bile çok güzeldi :69:

kızlar bi kaç gün önce ameliyat oldum arkadaşım ben uyurken haber vermiş ona normalde rahatına düşkün umursamaz biridir..
geldi ya inanmıyorum gerçekten geldi ve ben narkozdan uyuyordum birden midem bulanmaya başladı buna çık dışarı ksucam dedikçe
hayır diye diretti elimden tuttu doğrulttu beni :69: saçlarımı yüzümden çekti :69:
bilmiyorum beni sevmeyen ama yinede yanımda olan oydu bi şekilde dönüyolar demek yanımda olması bile çok güzeldi :69:

Geçmiş olsun ya hayırdır:((((

Galenia çok geçmiş olsun canım
Ayrıca onun gelmesine senin mutlu olmana çok sevindim :16:

Galenia çok geçmiş olsun canım
Ayrıca onun gelmesine senin mutlu olmana çok sevindim :16:

çok saol cecencim nerdeyse dua edicem ameliyat olduguma :52:
evett çok mutlu oldum canımmm benim :69:
böyle özlediğim birşeye birden sahip olmak gibi :69:
çok ayrı bi insan o benim için tamam artık sevgi adına içimde birşey kalmadı
ama onu görmek beni hala mutlu ediyo :16:

çok saol cecencim nerdeyse dua edicem ameliyat olduguma :52:
evett çok mutlu oldum canımmm benim :69:
böyle özlediğim birşeye birden sahip olmak gibi :69:
çok ayrı bi insan o benim için tamam artık sevgi adına içimde birşey kalmadı
ama onu görmek beni hala mutlu ediyo :16:
geçmiş olsun canımm umarım eski halinize dönersiniz kısa zamanda:16::16:
kızlaarr benimki de bu akşam mesaj attı müsait misin diye konuştuk öyle ben senden vazgeçmem,seni çok seviyorum filan dedi.o 1.5 ay süren tavırlarına da psikolojim iyi değildi,hem sana karşı mahcuptum ama bana bu soğuk tavırlarını kaldıramıyorum dedi.ben de gayette çok yıprandığımı,hissettiğim gibi konuştuğumu söyledim.benimle hala neden konuştuğunu filan sordum konuşmamam için hiçbir neden yok,yabancı gibisin sanki ilk kez konuşuyormuşuz gibisin.seni sıkmamak adına sürekli konuyu değiştiriyorum,ayrıca muhabbetten zevk almak gerekmiyor senin iyi olduğunu bilmek yeterince keyif veriyor zaten dedi.ben şookk tabii:53::53: nerdee 1.5 ay önceki adam nerde şimdiki..ama taviz vermedim tabii sürekli yaşadığım yıpranmaları anlattım durdum,ağzını bile açamadı:47::47:.işte en son olarak ben seni istiyorum eskisi gibi filan dedi ben de bilmiyorum gerçekten eskisi gibi olup olamayacağımızı ya bunu baştan kabul et ya da vazgeç dedim.senden vazgeçecek olsam vazgeçerdim,eski günleri unut birlikte güzel günleri hatırla hep öyle olacağız filan dedi.:31::31: ayy yaa ne istediğimi inan bilemedim.bu tavırları çok hoş ama sevgi konusunda şüpheliyim gibi :26:inansam mı inanmasam mı bilemedim siz ne dersiniz kızlar??

geçmiş olsun canımm umarım eski halinize dönersiniz kısa zamanda:16::16:
kızlaarr benimki de bu akşam mesaj attı müsait misin diye konuştuk öyle ben senden vazgeçmem,seni çok seviyorum filan dedi.o 1.5 ay süren tavırlarına da psikolojim iyi değildi,hem sana karşı mahcuptum ama bana bu soğuk tavırlarını kaldıramıyorum dedi.ben de gayette çok yıprandığımı,hissettiğim gibi konuştuğumu söyledim.benimle hala neden konuştuğunu filan sordum konuşmamam için hiçbir neden yok,yabancı gibisin sanki ilk kez konuşuyormuşuz gibisin.seni sıkmamak adına sürekli konuyu değiştiriyorum,ayrıca muhabbetten zevk almak gerekmiyor senin iyi olduğunu bilmek yeterince keyif veriyor zaten dedi.ben şookk tabii:53::53: nerdee 1.5 ay önceki adam nerde şimdiki..ama taviz vermedim tabii sürekli yaşadığım yıpranmaları anlattım durdum,ağzını bile açamadı:47::47:.işte en son olarak ben seni istiyorum eskisi gibi filan dedi ben de bilmiyorum gerçekten eskisi gibi olup olamayacağımızı ya bunu baştan kabul et ya da vazgeç dedim.senden vazgeçecek olsam vazgeçerdim,eski günleri unut birlikte güzel günleri hatırla hep öyle olacağız filan dedi.:31::31: ayy yaa ne istediğimi inan bilemedim.bu tavırları çok hoş ama sevgi konusunda şüpheliyim gibi :26:inansam mı inanmasam mı bilemedim siz ne dersiniz kızlar??

bence hemen yelkenler fora dersen başından beri istekli olduğunu bilir o zaman bu çabaya son verir
o yüzden yumuşama yinede arada arasın arkadaşça sohbet edin lafın arasına hiç kırgınlıklarını katma
seni ne kadar özlediğini anlamalı sende gayet neşeli mutlu ol :31:
arkadaşlarınla planlarını bile anlatabilirsin :52: anlasın onsuzda gayet dik ayakta olduğunu :31:
hadi güzel haberlerini bekliyoruzz :16:

bence hemen yelkenler fora dersen başından beri istekli olduğunu bilir o zaman bu çabaya son verir
o yüzden yumuşama yinede arada arasın arkadaşça sohbet edin lafın arasına hiç kırgınlıklarını katma
seni ne kadar özlediğini anlamalı sende gayet neşeli mutlu ol :31:
arkadaşlarınla planlarını bile anlatabilirsin :52: anlasın onsuzda gayet dik ayakta olduğunu :31:
hadi güzel haberlerini bekliyoruzz :16:
inşallah güzel olur artık bundan sonrası..bir yandan bu hareketlerini görünce istiyorum çünkü ben bitirdiğimde hiç aramadım o aradı.aradan baya bi zaman geçtiydi yine o aradı ve artık görüşmek istemediğimi,sevmediğimi söylediğim halde yine aradı..sanki diyorum bu iyiye işaret gibi ama yine de yelkenleri indirmek yok haklısın canım:34: dün fotoğrafımı istemişti msn de göndermedim belki sonra diye kapattım filan hiçbir şey diyemedi:51: onu hiç böyle görmemiştim yaptığı her şey için özür filan diledi ama bu neyi değiştirir gibisinden tersledim.bakalım dediğin gibi yapıcam galenia umarım güzel şeyler olur sonunda:31:

inşallah güzel olur artık bundan sonrası..bir yandan bu hareketlerini görünce istiyorum çünkü ben bitirdiğimde hiç aramadım o aradı.aradan baya bi zaman geçtiydi yine o aradı ve artık görüşmek istemediğimi,sevmediğimi söylediğim halde yine aradı..sanki diyorum bu iyiye işaret gibi ama yine de yelkenleri indirmek yok haklısın canım:34: dün fotoğrafımı istemişti msn de göndermedim belki sonra diye kapattım filan hiçbir şey diyemedi:51: onu hiç böyle görmemiştim yaptığı her şey için özür filan diledi ama bu neyi değiştirir gibisinden tersledim.bakalım dediğin gibi yapıcam galenia umarım güzel şeyler olur sonunda:31:

bence güzel olucak tostoscum çünkü bitirmemiş belliki ama sen ayrılıktan sonra üstüne gitseydin şuan burda özlüyorum diye
konu açarken bulurdun kendni o yüzden seni tebrik ediyorum güçlüymüşsün
ayrılıktan sonra iki tarafında kafasını toplaması için zamana ihtiyaç oluyo sen o süreyi ilişkinize verdiğinden zedelenmemiş
ama tabi biraz daha gayret etsin sen yine eskisi gibi ol ama biraz daha mesafeli bakalım ne kadar çabalıcak
ulaşılmaz olan her zaman güzeldir :51::31::31:

bence güzel olucak tostoscum çünkü bitirmemiş belliki ama sen ayrılıktan sonra üstüne gitseydin şuan burda özlüyorum diye
konu açarken bulurdun kendni o yüzden seni tebrik ediyorum güçlüymüşsün
ayrılıktan sonra iki tarafında kafasını toplaması için zamana ihtiyaç oluyo sen o süreyi ilişkinize verdiğinden zedelenmemiş
ama tabi biraz daha gayret etsin sen yine eskisi gibi ol ama biraz daha mesafeli bakalım ne kadar çabalıcak
ulaşılmaz olan her zaman güzeldir :51::31::31:
kesinlikle o konuda haklısın ulaşılmaz olan her zaman daha kıymetli oluyor.benim bu hallerimi hiç bilmiyordu ve ne kadar kararlı olduğumu göstermiş oldum.bugün tam okula gidicem aradı kapatmıyor habire konu açıyor filan tam 20 dk konuştuk gelince de ararım dedi.sürekli bir mesaj atmalar filan.geldim bi 40 dk da yine telefonda görüştük.konuşsak bir o kadar daha konuşurduk,kapatmak zorunda kaldı.vallahi şoklardayım:53::53: değişebiliyormuş isteyince demekki.gerçekten şunu anladım ki erkeklerde elinden kayıp gitme korkusu olacak.şu an bunu görüyorum onda.23 gün onu bu hale getirebilmiş demekki:32::32:

kızlar bende sizin gibi aynı dertten muzdaribim eskiden kimseyi umursamayan ben şimdi çok değiştim nişanlıyım nişandan evvel tartışmalarımızda hep o alttan alırdı çünkü ben biraz fazla siniriliyim hep yalvarmalar yakarmalar salya sümük ağlamalar ki biz aynı şehirdede değiliz neyse sonra tatlıya bağlardık bir ilgi bir ilgi başımı dödürüyordu benim için eşi bulunmaz bir erkekti taaaaki şu nişan yapılana dek ailem ile tartışa tartışa kabul ettirdiğim erkek uğruna gerçekten maddi manevi çok fedakarlık yapmış bana resmen sırtını döndü küfürlü konuşmalar aramamalar mesaja dönmemeler vs vs bir çok şey en son dün tartıştık özlediğim için onu biraz sık aradım evet aramalarım gerçekten sık aradım ama 10-15 saniyelik konuşmaları geçmiyordu hemen kapatıyordum ki bunalmasın diye hep seni çok özledimmmm diyip durdumneyse bu akşam bir yere gitmesi gerekti gitti bende saat epey geçtiği için aradım baktım misafirlikte yaaa offf aşkım seni özledim dedim ses etmedi güldü müsait olmadığı için neyse kapatıyordu şakadan kapatma leyyyn dedim biraz yüksek sesli söylemişim duymuş yanında oturanlar neyse kapadı öleee sonra eve geldi bende hevesle bekliyorum beni aradı ağzına ne gelirsa ne benim yapacağım karılıktan bir halt olmayacağından tutunda seni akıllı sanırdım mallığıma kadar ne hakaretler küfürler etti bende sadece seni özlemiştim kac gündür konusamıyoruz diye aradım sürekli ama eğer battıysada senin canın sağolsun ben yerim bu lafları dedim dahda beter söylendi bende kapadım teli aradı aradı açmadım sonra eğer konuşmak istemiyorsan no ya bas dedi no ya bastım teşekkür ederim bunu yaptığın için çok sevindim dedi ne demek bilmiyorum ne manada söyledi bilmiyorum şu saat oldu aramadı bende aramadım sadece fırtına olmuş oradada yaralılar varmış ona bir şey oldumu diye aradım açmadı abisini aradım iyilermiş çalışmamışlar bugün dönmedi bana ki istanbulda bizim evin çatısı uçtu bayağı şeyler oldu aramadı sormadı bile tv izlenmiştir illa inat ettim aramıyorum aslında inat değil vazgeçiş gibi geliyor bana çünkü onun için herşeyi ardına alan bana çok çetirdi yüzükten sonra bakalım neler bekliyor beni...

Back
X