ahhh sen benim bulduğum dengesizleri bilsennn ohoooo üstüne öküzleri kullanma rehberi diye bi kitp yazardım valla

bak bi tane bulmuştum x den bayaaa sonra kütahyadan biri faceten yazmaya başlamıştı çocuk oğlak burcuydu

off allahım döktrüyodu böle ilk buluştuk falan bana gül almış bi tane arkasına saklamış ben çocugu beğenmedim 4 ay konuştuk bide

sonra ben beğenmedim çocuk bana bayıldı görmen lazım

neyse yemek yedik bana küçük bebek yapmış ayy o kadar mutlu oldum ki

aşık oldum sandım ertesi hafta tekrar geldi kocaman balonlarla dedim ben bunla mutlu olurum

çocuk eski nişanlsıyla beni kıyasladı evine gittim annesiyle tanıştım diye

düşün bu kadar örümcek kafalı

sonra biriyle daha tanıştım 18 yaşındaydı ama adam gibi kalıplıydı kick box yapıyoduk beraber antremanlarda aşık oldu bana çok mantıklıydı benide allahı var çok sevdi
sonra ben bundan birden soğudum yağmurda peşimden koştu falan hatta bununda pcsinde eski sevgilisyle fotolarını buldum teline duvar kağıdı yaptım fotoyuda masaüstü yaptım öylece bırakıp gittim ne aradım sordum o hep aradı şimdi abisini devreye soktu buluşturayım sizi diyo

şimcik biri daha var buda yay burcu :26: iyi ilgili her tavlama başında olunduğu üzere

ben yine soğuk despot ukala

bakalım bunla nolcak olmaz diyorum ama arada arkadaşın hatrı var konuşuyoruz işte heycanlandırırsa tamamdır