Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

off kızlar yaa bana da bir akıl verin :26::26::26::26::26::26: unutaamıyorum gündüzümde gecemde sürekli o. Hem de gitmiş 6 yaş küçük bir kız bulmuş.. Belki kız da burda belki bir kaç ay sonra kız da burada benim gibi ağlaşıcak off, neden böyle bunlar yaa::((
canım benim kendisinden 6 yaş küçük biri onu ne kadar anlayabilir ki??
ki ikimizde biliyoruz bir denizcide sağlam psikoloji aramayacaksın.biz bile affallıyoruz ne yapmamız gerektiğini şaşırırken o daha çocuk şu anda

canımm ya bak ne güzel yazmışsın 'lafla peynir gemisi yürümüyor' çok çok doğru bi söz eğer bu ilişki için çabalamak yerine senin yanlışlarını bulmaya çalışıp,
kendisininkileri örtüyorsa bencilleşmeye başlamış demektir mutluluk çift taraflı devam eden birşey ve çaba şart..
iyiki konuşmuşsun ciddiyetini anlar hiç olmazsa seviyorsada elinden geleni yapar
hakkında hayırlısı en iyisi olsun cnm :31:
suç atmak meselesi değil canım.bana söyledikleriyle davranış tarzı tutarsız.yeniden eski günlerimizdeki gibi olucaz unutturucam her şeyi diyen adam.2.gün değişemez,değişmemeli.var olan ilgisi artmalı değil mi? ama yook günde 1-2 kere haberleşiyorsan unutturmanın neresinden bahsettiğini bir düşünmek gerek..sadece bunu ona hatırlattım gerisi kendisine kalmış canım..

off kızlar yaa bana da bir akıl verin :26::26::26::26::26::26: unutaamıyorum gündüzümde gecemde sürekli o. Hem de gitmiş 6 yaş küçük bir kız bulmuş.. Belki kız da burda belki bir kaç ay sonra kız da burada benim gibi ağlaşıcak off, neden böyle bunlar yaa::((

Hiç anlamıyorum bu erkekleri
Unutmanın yolunu bende bulamadım ne yazık ki
Seninle aynı durumdayım:14:
Baya zaman alıcak gibi
Ama o zaman geldiğinde bunu anlicaz ve artık içimiz kuş kadar hafif olucak
Sadece sabır diyorum.

canım benim kendisinden 6 yaş küçük biri onu ne kadar anlayabilir ki??
ki ikimizde biliyoruz bir denizcide sağlam psikoloji aramayacaksın.biz bile affallıyoruz ne yapmamız gerektiğini şaşırırken o daha çocuk şu anda

canım bu sabah uyandığımda çok ferah çok huzurluydum, gece bir rüya gördüm hiç hatırlamıyorum ama sebebi o belliki. Çok mutluyum ya. Buraya yazayım dedim ilk:16:

Kızlar biriniz demişti onun öyle mutlu gördündüğüne bakma erkekler dışarıya karşı öyle görünür ama aslında onlarda bizim gibi diye.
Dün bu sözün doğruluğunu anladım
Beni msnye çağırdı gittim konuştuk biraz laf arasında zaten baya duygusaldı bu arada:)
Dediki;
Sen şimdi beni oda arkadaşları var mutlu zannediyosun dedi
Ama ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor dedi.
Ruh gibi dolaşmış yemek yemek içinden gelmemiş su içmek içinden gelmemiş
Sadece sigara içip müzik dinliyodum dedi.
Kuzenine anlatmış o demiş gidip konuşcam kızla diye buda engel olmuş.
Sonra diğer kuzenleriyle dertletmiş sende Aşık olmuşsun demişler buna:)

Daha neler neler anlattı normalde bunları bir kez bile duymadım ben ondan
Anlatmaz hep içine atar böyle şeyleri meğer onunda benden farkı yokmuş
Hem sevindim hem üzüldüm açıkcası
Onunda mutsuz ve acı çektiğini bilmek beni üzdü :50:

Bizim durumumuz nolucak dedi bilmiyorum dedim...
Gelince konuşalım o zaman dedi tamam dedim bende:)

Ama 2 aydır çektiğim o kalp ağrısı biraz da olsa hafifledi ...

Son düzenleme:
olsun canım illa birisiyle konuşuyorsun diye hemen bir şey olacak değil ya :34:
hem ne güzel kısmetlisin demek ki galeniacım :34:
yalnızlık konusunda haklısın gerçekten inan bir başkasına tahammül edecek kudretimin olmadığını hissediyorum.nasılsa bu işler isteyince de olacak türden değil akışına bıraktım..
böylesi benim için daha iyi gibi

evet galenia mesele orda zaten o olsun mu istiyorsun birisi olsun mu istiyorsun. O ayrımı yapınca zaten üzülüyosun her halükarda, boşver kim gelirse gelsin yeterki sana deger versin, çok sevsin. Gönül yorgun, sevilmek istiyor bir raddeden sonra.

tabiki öyle canlarımda sen sadece mutlu oluyosun kalbin onun için atmıyo sana geç cvp verdiğinde trip atmıyosun
sinirsel açıdanda yıpranmadan ilişki sağlıklı şekilde yürüyo
ama dedim ya kandırmacadan ibaret oluyo çünkü sevdiğin değil sevdiği oluyosun bi yerden sonra tek taraf yükü kaldıramıyo
buda bitişiniz oluyo her erkek seven sevmeyen kadını birbirnden ayırt eder seven kadın herşeyiyle güzeldir gözlerinin içi güler baktığında
ama bende bunu yalandan yapıcak güç yok :25: neysem o.. :ssz:
yinede sevilmek güzel bi duygu allah hep en iyilerle karşılaştırsın sizi.. :16:

Kızlar biriniz demişti onun öyle mutlu gördündüğüne bakma erkekler dışarıya karşı öyle görünür ama aslında onlarda bizim gibi diye.
Dün bu sözün doğruluğunu anladım
Beni msnye çağırdı gittim konuştuk biraz laf arasında zaten baya duygusaldı bu arada:)
Dediki;
Sen şimdi beni oda arkadaşları var mutlu zannediyosun dedi
Ama ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor dedi.
Ruh gibi dolaşmış yemek yemek içinden gelmemiş su içmek içinden gelmemiş
Sadece sigara içip müzik dinliyodum dedi.
Kuzenine anlatmış o demiş gidip konuşcam kızla diye buda engel olmuş.
Sonra diğer kuzenleriyle dertletmiş sende Aşık olmuşsun demişler buna:)

Daha neler neler anlattı normalde bunları bir kez bile duymadım ben ondan
Anlatmaz hep içine atar böyle şeyleri meğer onunda benden farkı yokmuş
Hem sevindim hem üzüldüm açıkcası
Onunda mutsuz ve acı çektiğini bilmek beni üzdü :50:

Bizim durumumuz nolucak dedi bilmiyorum dedim...
Gelince konuşalım o zaman dedi tamam dedim bende:)

Ama 2 aydır çektiğim o kalp ağrısı biraz da olsa hafifledi ...

bence daha sağlam temeller atılarak başlanmalı bu ilişki :16:
birbirini seven iki taraf gurur yapmayın böyle birşeyde :31:

suç atmak meselesi değil canım.bana söyledikleriyle davranış tarzı tutarsız.yeniden eski günlerimizdeki gibi olucaz unutturucam her şeyi diyen adam.2.gün değişemez,değişmemeli.var olan ilgisi artmalı değil mi? ama yook günde 1-2 kere haberleşiyorsan unutturmanın neresinden bahsettiğini bir düşünmek gerek..sadece bunu ona hatırlattım gerisi kendisine kalmış canım..

anlaşılan seninkinin kafası çok karışıkmış :26::25:

unutmak zor ,bende unuttum sanıp cuma gecesi ağladımm yani,gözümün önüne geldi hepp..

off kızlar ben iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama kendime engel olamadım, fake bir hesap alıp benimkinin yeni çıtır sevgilisine mesaj attım, dikkat et, geçmişini iyi sorgula, çok kişiyi üzdü sen de üzülme falan diye. :25::25: of şimdi nasıl utanıyorum bilemezsiniz

off kızlar ben iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama kendime engel olamadım, fake bir hesap alıp benimkinin yeni çıtır sevgilisine mesaj attım, dikkat et, geçmişini iyi sorgula, çok kişiyi üzdü sen de üzülme falan diye. :25::25: of şimdi nasıl utanıyorum bilemezsiniz

keşke yapmasaydın canım kız sen böyle desende dinlemicek sorgulamıcak muhtemelen daha yeni çünkü
böyle yaparak kıskanç eski sevgili konumuna düşüyosun :26::26:

Haklısın canım ilk gelip buraya yazacam zaten bakalım neler olucak hayırlısı olsun herşeyden önce:16:
senin adına çok sevindim canım :34:
eğer o da böyle üzülüp geri geliyorsa artık güzel şeyler olacağını umuyorum..mutlu haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda :16:

kızlar ne zamndır giremiyorum sonunda kapattım o üyeliğimi ve bunu açtım :) neler yapıyosunuz bizim allaha şükür aramız iyi bu aralar

senin adına çok sevindim canım :34:
eğer o da böyle üzülüp geri geliyorsa artık güzel şeyler olacağını umuyorum..mutlu haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda :16:

Çok sağol canım inşallah o haberlerle gelirim buraya :16:

kızlar ne zamndır giremiyorum sonunda kapattım o üyeliğimi ve bunu açtım :) neler yapıyosunuz bizim allaha şükür aramız iyi bu aralar

Selam Fancy :3:
Tamamen gittin sandım bende de güzel gelişmeler var senin adınada çok sevindim hiç bozulmasın aranız :38:

Back
X