Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım keşke hiç msj atmasaydın kıza ya şüphelenilcek 1. durumdaki kişi sensin kıza daha kıymetli gelcek smdi. kızlar bu arada herkezden haberleri okudum ama kokoskedi yazmamıs ne zamndır onlar ne yapıyo haberiniz varmı
hoşgeldin fancykızlar ne zamndır giremiyorum sonunda kapattım o üyeliğimi ve bunu açtım :) neler yapıyosunuz bizim allaha şükür aramız iyi bu aralar
canım belki attığın mesaj face'te diğer mesajlar kısmına da gidebiliyor ya görmemiş olabilir.değerli olma konusunda bilemiyorum.daha yeni olan bir şey sonuçta yeni yeni bir şeyler şekilleniyor dolayısıyla kızda soru işareti yaratır diye düşünüyorumhoşgeldin fancyy bidaha gitme yaa
valla ben de attıktan sonra çok pişman oldum. Ya içimde bunun siniri var desem geçmiyor zaten ama kız da üzülcek bundan adım gibi eminim. Yaa bir ara ben acaba kızla bunlar arkadaş ta benden soğusun diye mi böyle numara çekiyorlar diye de düşünmüştüm, ama kız üzülecek diye de düşündüm. bu işin olmayacağı neresinden baksan belli de işte. boş yere beni üzdü bu adam gene
Keşke atmasaydım.. Ama kontrol ettim cevap falan yok, belki olur da görmez yaa ne biliyim. Görürse de hayırlısı artık yapacak bişey yok.
off şimdi daha mı degerli gelir dersiniz?? kız bir de 18 yaşında daha((
kızlar ya kafama bişe takılıyo sinir etti benimki yine beni. köpeği var sitedede köpek gezdirme alanı var yeşillikli bahçe tarzı biyer herkez oraya indiiro benmki 12de işten gelıyo genelde o saatte ındıro. neyse bi kız vardı bahsetmıstı bana ama konusyoruz kopekleri oynatıyorz diye. neyse geçende ben indirdim o saatte kız bi başladı x nerde çalışıomu bilmemne köpekler çok iyi anlaşıyo diye. neyse kızla dönüyoruz aynı bloktayız asansorde benimkinin katına bastı benim için:s nerden biliyorki başta yine birlikte binmişlerdir öyle görmüştür dedim. sevgilimin ağzndan laf almak için direk kız ne zman geldi buraya dedim. bi kere aşure getirdi dedi. :S kız bizi sonra elele falanda gördü. kızda sürekli bi konuşma çabası benle bile. slm verirse vermiceksin dedim saçmalama hayvanmıyız biz diyo. resmen kavga ettik kızın saçını başını yolucam bidakıne bunu istiyo herlde benmki kızlar sizce kıza diyimmi bida kapıya çıkmazsan sevinirim biz hoşlanmıyoruz böyle seylerden diye
kızlar ya kafama bişe takılıyo sinir etti benimki yine beni. köpeği var sitedede köpek gezdirme alanı var yeşillikli bahçe tarzı biyer herkez oraya indiiro benmki 12de işten gelıyo genelde o saatte ındıro. neyse bi kız vardı bahsetmıstı bana ama konusyoruz kopekleri oynatıyorz diye. neyse geçende ben indirdim o saatte kız bi başladı x nerde çalışıomu bilmemne köpekler çok iyi anlaşıyo diye. neyse kızla dönüyoruz aynı bloktayız asansorde benimkinin katına bastı benim için:s nerden biliyorki başta yine birlikte binmişlerdir öyle görmüştür dedim. sevgilimin ağzndan laf almak için direk kız ne zman geldi buraya dedim. bi kere aşure getirdi dedi. :S kız bizi sonra elele falanda gördü. kızda sürekli bi konuşma çabası benle bile. slm verirse vermiceksin dedim saçmalama hayvanmıyız biz diyo. resmen kavga ettik kızın saçını başını yolucam bidakıne bunu istiyo herlde benmki kızlar sizce kıza diyimmi bida kapıya çıkmazsan sevinirim biz hoşlanmıyoruz böyle seylerden diye
canım keşke hiç msj atmasaydın kıza ya şüphelenilcek 1. durumdaki kişi sensin kıza daha kıymetli gelcek smdi. kızlar bu arada herkezden haberleri okudum ama kokoskedi yazmamıs ne zamndır onlar ne yapıyo haberiniz varmı
canım bence paranoya yapma madem sizi yanyana gördü e o kadarda yüzsüz değil yani sevgiline asılsın
belki gerçekten iyi anlaşıp arkadaş olmak istiyo öyle yaparsan hem düşman kazanırsın durduk yere hem sevgilinin gözünde itici olursun
onun yerine kızın sana olan yakınlığını fırsat bilip iyi arkadaş olmaya bak bence böylece düşüncelerinide hayatında ne olup bittiğinide öğrenebilirsin
hatta bişey getirirse sen al teşekkür et ama sevgilim yemiyo pek tatlıyla arası yoktur de ki bişi bulamasın
sevgilinede belli etme kıskandığını bence![]()
galenia canım ben facei kapattım artık birlikte açtık ona ekleşiriz ama ben sana özel msj atamıyorum![]()
selam kızlar eet bayadır yoktum boşluktayım sanırım ne ders çalışabiliorum ne de eğlenebiliorum herzamanki gibi inişli çıkışlı geçti olaylar ama bugün arkadaşımdan gönderdim eşyalarını yüzük filan işte. arkadaşımda onla konuşmuş baya anlatmış benim gözümden bakmasını sağlamış olaylara. o da hak vermiş bana arkadaşım demiş işte çok yıpranmışsınız bence artık saygı boyutunu aşma hakaret etme kıza demiş sen ne yaşıyosan o iki kat yaşıo emin ol senin en azından işin fılan var o daa zor günler geçirio demiş belki ilerde barışırsınız belli olmaz ama bitiosa da ii bitsin filan demiş. o da mesaj attı seni daa ii anlıorum artık bu yaşadıklarımız bi birirkimmiş senin ilerisi için mantığınla aldığın bi kararmış artık kızmıyorum saygı duyuyorum yaşadıklarımıza da hiç pişman diilim bizi kafana takma derslerine odaklan arada çık gez kafanı dağıt ve hep mutlu ol yazmış. bende saol sende mutlu ol yazdım ne hissettiğimi bilmiorum suan...
Hakkında hayırlısı olsun canım onun dediklerini uygulamaya çalış umarım bu günlerde geçicektir zamanı geldiğinde...[/QUOTE
umarım cnm suan ne üzgünüm ne mutlu sanki eşyaları gönderince tamamen bitcekti ama hala aynıyım sanki o bağ onlarla kopcaktı ama kopmadı gibi de bilemiorum herşey çok boş sanki... ders çalışmaların nasıl gidio? özel hayat da ne var ne yok?
kzlar fal baktırdım kadın harfi harfine bildi sizin iki taraftan ağacınız kurumuş
hayatındaki fazlalıkları çıkartırsan seni gelinlikle görüyorum çok aşık olcaksın dedi
neden bilmiyorum çok inandım beklicemmm![]()
nerdeymiş cnm bu falcı bulgaristan mıtam da fala ihtiyacım var valla :) benimde bugün itibariyle bitti herşey gönderdim eşyaları arkadasımdan neyseki arkadaşım biras yaşadıklarımı anlatınca hak vermiş bana mutlu ol fılan gıbı sözlerle bitirdik bilmiom daa ses soluk cıkarmı
Hakkında hayırlısı olsun canım onun dediklerini uygulamaya çalış umarım bu günlerde geçicektir zamanı geldiğinde...[/QUOTE
umarım cnm suan ne üzgünüm ne mutlu sanki eşyaları gönderince tamamen bitcekti ama hala aynıyım sanki o bağ onlarla kopcaktı ama kopmadı gibi de bilemiorum herşey çok boş sanki... ders çalışmaların nasıl gidio? özel hayat da ne var ne yok?
Ders çalışmaya ara vermiştim ama yeniden başlicam canım
Bizde 1ay sonra buluşucaz gelicek buraya o zaman belli olucak son durum![]()