o kadar duygusal mesajlar atan adam dün dışarı çıktım die etiketlendim die bela dolu sözler atmış mesajda git sen başkalarında teselli bul zaten ben burda senıin için üzülürken sen eğlencenin peşindesin filan benide arkadaslarım heryere cagırıo ama ben burda düşünüp gitmiorum sen gidiosun allahın belası (ki ben gitmediğine inanmıorum) ohh kurtardı yarabbim seni benden seytansın fılan demiş. bende sabah gördüm dedim benim hala bi umudum vardı ama yok sen değişmezsın tek damla gözyasıma degmezsın numaramıda değiştircem yolun açık olsun yazdım telimi de yönlendirdim başka noya suan arayınca numara kullanılmıyo dio o da faceden yazmış istersen adres değiştir ölsem aramam artık fln yazmış engellemiş yani işin özeti boşuna beklentiye girmişim ben. adam biz sözlüyken gezip tozuyodu ben yakalayınca normal diodu bu sebepten ayrılık mı olur diodu şimdi ayrıldık ve ben dısarı cıktım die allahın belası oluorum 2 ay sora sınavım var ve ben konsantre olamıorum bu sebepten. artık teli filan acmıcam yoksa bi şekilde beni tahrik edio ve cevap yazıorum sonuç yine hüsran tekrar bişiyleri umut edip başa dönmek istemiorum bilmem doğrumu yapıorum kızlar ne dersiniz?