Merhaba kızlar ben geldim buradayım..

Dediğim gibi erkekler.. Çok alçaklar. Ben daha önce bahsetmiştim hani size gene burada benim bir erkek arkadaşım vardı diye, onu ne kadar bekledim ettim, bu dönemde onun sevgilisi varmış ben çok sonradan öğrendim, ve ikimizi belki de daha fazlamızı aynı anda nerdeyse başlatmış, birlikte yürütmüş.. Bu kadar saf mıydım diyorum kendi kendime bu işleri görmeyecek kadar.. O kadar kzıyordumki kendime benden ötürü mü birşey oldu neden uzaklaştı diye, adam profesyonelmiş hanımlar yaa. Bir de diyorum ne kadar efendi, ne kadar sessiz sakin iyi anlaştık falan filan.. Bulunduğu her kabın şeklini alacak yetenekte, midesizin tekiymiş..
Ben hatırlarsanız çok üzülüyordum buna mesaj atmıştım ertesi günü cevap beklerken sitede ilişkisini yayınladığını gördüm, sonra kızı gördüm, 18 yaşında arada o kadar yaş farkı falan.. fake hesap açıp kızı kibarca uyardım üzülürsün, adamı iyi araştır falan filan diye.. Biz kısa süre önce bu kızla konuştuk, sonra telefondan da görüştük.. Hikayelerimizi anlattık, anladıkki aynı anda başlamış bizim ilşkiler :) gülüyorum ama sinirden. Tabii bunlar hala devam ediyorlarmış orası ayrı. Ama şahsi kanaatimce bu kız ona dünyanın kaç bucak oldugunu gösterir. Benim kadar safını istese bulamazdı herhalde. Aptallığıma yanayım.