Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Tabiiki de bulacaktır karşılığını Kokoşkedi, sen inancını yitirme. Çok şükür önceden gördüm yüzünü diyebiliyoruz en azından. Ya daha kötüsü olsaydı.. diyebilmeliyiz. Şahsen benim tek tesellim bu.. Şimdi güvenebilir miyim hiç birine karşı, e tabiki hayır. Ama bakalım zman herşeyin ilacı. Zamanla görücez o adamların da feryat figan günlerini..:34:

Merhaba kızlar ben geldim buradayım..:10::10: Dediğim gibi erkekler.. Çok alçaklar. Ben daha önce bahsetmiştim hani size gene burada benim bir erkek arkadaşım vardı diye, onu ne kadar bekledim ettim, bu dönemde onun sevgilisi varmış ben çok sonradan öğrendim, ve ikimizi belki de daha fazlamızı aynı anda nerdeyse başlatmış, birlikte yürütmüş.. Bu kadar saf mıydım diyorum kendi kendime bu işleri görmeyecek kadar.. O kadar kzıyordumki kendime benden ötürü mü birşey oldu neden uzaklaştı diye, adam profesyonelmiş hanımlar yaa. Bir de diyorum ne kadar efendi, ne kadar sessiz sakin iyi anlaştık falan filan.. Bulunduğu her kabın şeklini alacak yetenekte, midesizin tekiymiş..
Ben hatırlarsanız çok üzülüyordum buna mesaj atmıştım ertesi günü cevap beklerken sitede ilişkisini yayınladığını gördüm, sonra kızı gördüm, 18 yaşında arada o kadar yaş farkı falan.. fake hesap açıp kızı kibarca uyardım üzülürsün, adamı iyi araştır falan filan diye.. Biz kısa süre önce bu kızla konuştuk, sonra telefondan da görüştük.. Hikayelerimizi anlattık, anladıkki aynı anda başlamış bizim ilşkiler :) gülüyorum ama sinirden. Tabii bunlar hala devam ediyorlarmış orası ayrı. Ama şahsi kanaatimce bu kız ona dünyanın kaç bucak oldugunu gösterir. Benim kadar safını istese bulamazdı herhalde. Aptallığıma yanayım.
farkında olmadan baya hayırlı bir şey olmuş bence canım senin için :34: gerçek yüzünü görmüş oldun..
hem yaptıklarının yanına kar kalmayacağını düşünüyorum.etme bulma dünyası derler ya şimdiki sevgilisi hakkından gelir bence :34:

kızlar ben de sevgilimi tepeme çıkaranlardanım.
bazen kendimi onun yanında erkek gibi hissediyordum, hep naz hep naz.
ben buluşmak isterim o istemez. ben kıskanırım o kıskanmaz.
ben şiirler yazarım gece yarıları, o bana aşkım bile zor der.
artık olay "seninle buluşmak istemiyorum seni sevmiyorum özlemiyorum"a kadar geldi.
ben de patladım 5 gün önce.
dua ettim güç versin diye Allaha.bi daha bu durumlara düşmeyeyim dedim.
her gün ağlıyordum çünkü ve teselli bulamıyordum.
cumartesi gününden beri hiç eskisi gibi ilgilenmiyorum, kıskanmıyorum.
şimdide kıskandırmaya çalışıyor :)
ve ilgilenmeye başladı, facebook duvarımda şarkı paylaşmış.
bundan sonra böyle olucam.
bilerekde yapmıyorum, içimden geliyor.
anladım kki sahiplenmek ve çok sevmek mutsuzluktan başka birşey getirmiyor.
size de tavsiyem kurtulun takıntılarınızdan, inanın insan çok daha mutlu oluyor bu şekilde.

slm kızlar gecen gün akşamüstü telimi kapamıştım açtım geriye merak edip aynı hakaret dolu mesajlar gelmiş artı face den de yazmış bişiyler bende hiç bi hakaretine cevap vermedim sadece dedimki ne diim madem ben bu kadar kötüyüm allah inş en iisini çıkarır senin karşına ben senin gibi beddua edemem bu kadar yaşanmışlığımıza dedim sora üzgündüm ailem sordu anlattım babam dayanamadı aradı ve güzel konuştu sordu oğlum bittimi istiyonmu sen bu kızı istemionmu dedi o da bitti demiş babamda tamam o zaman bi daa aradığını mesaj attığını duymıcam esyalarınıda ıstedın çok ayıptı fln dedi o da ben seni çok sevıorum baba fln yaptı bende sevıorum senı saol ama arama bundan sora kızımı dedı. sordu bu kızın sana ne yanlısı oldu dıe verdıgı cevap ne dersınız kızlar saka gıbı yanı sey o benden hemen evlılık beklıo ben zaten onun yuzunden sınavımı gecemedım fln yapmıs yuh dedık yanı bahanemı bunlar resmen bı yanlısım yok ama bunları bahane edıo sankı ben kac sınav kacırdım onun yuzunden ama gundememı getırdım kız babasına bu denırmı ya o hemen evlılık beklıo benden dıe babamda dedıkı gec bunları oglum ole nısanlılar varkı her hafta gelıolar neyse ne tamam sen bı daa aramıcaksın dedı o da tamam dedı öle bitti. ama babam dioki benim sordugum sorulara net cevap vermıo hemen olayı başka yöne kaydırıo. yani kızlar üzüldüğüm tek şey cidden benım suclu oldugumumu dusunuo yoksa kendını aklamak ıcınmı yapıo allahtan tek dılegım haksız yere bana yaptıklarının farkına varsın tüm dualarım bunun için. suçumda ne bılıomusunuz ayrıldık ve ben arkadaslarımla dısarı cıktım dıe ohhh gez toz ben burda üzüliyim ki o bunları biz beraberken benden saklayarak yaptı ve ben ne kadar anlatırsam anlatıyım anlamadı bunu. kendine gelince gayet normal ne varkı arkadaslarla cıktım dio ki bunu ben yakalamasam sölemicekti ama ben yüzüğü attıktan sora cıkınca sen git baskalarında teselli bul allah belanı versın oluo inanınki tek hazmedemediğim bu. allah büyük diorum ve eminim ailesinede beni kötülüo sözü benım attıgımı esyaları gönderdiğimi sölüodur halbuki gece gündüz istedi bunları benden ve ben o insanların gözünde iğrenç bi kız olarak görünüorum kendini savunarak anlatcak tabı herseyı asla ben sucluyum dermı ve ben cidden bunları hazmedemiorum öle çok içimde kaldıkı hepsi ailesi onun ne mal oldugunu bılmıo hos bılsede ogullarını korucaklar tabıkı ama allah görüo yukarda sahıt inş ömrüm yeterde bende görürüm bana yaptıkları için pişmanlığını tabi pişman olursa...
bence en güzelini baban yapmış.en azından artık ne demek istedi diye sen de düşünmezsin,aklını kurcalamaz artık.bu arada şu dışarı çıkma meseles,nde kendi yaparken iyi,sana gelince bütün bedduaları yapmış.bence böylesi hakkında daha hayırlısı..:34:

bence en güzelini baban yapmış.en azından artık ne demek istedi diye sen de düşünmezsin,aklını kurcalamaz artık.bu arada şu dışarı çıkma meseles,nde kendi yaparken iyi,sana gelince bütün bedduaları yapmış.bence böylesi hakkında daha hayırlısı..:34:

sorma cnm ya varya hala böle mesaj atsın da sayıyım söviyim istiorum yani resmen yaptıgı hataları görmüo benım evlılık ısteme fıkrımı cevırıp kötü bişiymiş gibi gösterio resmen poposu yememiş evliliği bunu bahane etmiş ama allahın adaletı buyuk onunda basına gelır bı gun benı evlılık delısı gıbı görüp bu sebepten ıstemıo gıbı davrandı salak yok sınavımı gecemedım fılan 5 yasında cocuk bahane etmez ya bunları ıns arar yada mesaj atar bı daa. gercı zor ama bazende ararsada sessız kalcam dıorum cunku bugune kadar anlattım olmadı bundan sora anlatmam gıbı dusunuorum ama işte bi yandanda arasın da bı gösterıyım gununu ıstıorum demek istiorum bı daa benı raatsız edersen babanı arıcam oğlunuz benı raatsız edıo fln dıe haddını bıldırmek ıstıorum...bilmiorum ararmı daa

slm kızlar gecen gün akşamüstü telimi kapamıştım açtım geriye merak edip aynı hakaret dolu mesajlar gelmiş artı face den de yazmış bişiyler bende hiç bi hakaretine cevap vermedim sadece dedimki ne diim madem ben bu kadar kötüyüm allah inş en iisini çıkarır senin karşına ben senin gibi beddua edemem bu kadar yaşanmışlığımıza dedim sora üzgündüm ailem sordu anlattım babam dayanamadı aradı ve güzel konuştu sordu oğlum bittimi istiyonmu sen bu kızı istemionmu dedi o da bitti demiş babamda tamam o zaman bi daa aradığını mesaj attığını duymıcam esyalarınıda ıstedın çok ayıptı fln dedi o da ben seni çok sevıorum baba fln yaptı bende sevıorum senı saol ama arama bundan sora kızımı dedı. sordu bu kızın sana ne yanlısı oldu dıe verdıgı cevap ne dersınız kızlar saka gıbı yanı sey o benden hemen evlılık beklıo ben zaten onun yuzunden sınavımı gecemedım fln yapmıs yuh dedık yanı bahanemı bunlar resmen bı yanlısım yok ama bunları bahane edıo sankı ben kac sınav kacırdım onun yuzunden ama gundememı getırdım kız babasına bu denırmı ya o hemen evlılık beklıo benden dıe babamda dedıkı gec bunları oglum ole nısanlılar varkı her hafta gelıolar neyse ne tamam sen bı daa aramıcaksın dedı o da tamam dedı öle bitti. ama babam dioki benim sordugum sorulara net cevap vermıo hemen olayı başka yöne kaydırıo. yani kızlar üzüldüğüm tek şey cidden benım suclu oldugumumu dusunuo yoksa kendını aklamak ıcınmı yapıo allahtan tek dılegım haksız yere bana yaptıklarının farkına varsın tüm dualarım bunun için. suçumda ne bılıomusunuz ayrıldık ve ben arkadaslarımla dısarı cıktım dıe ohhh gez toz ben burda üzüliyim ki o bunları biz beraberken benden saklayarak yaptı ve ben ne kadar anlatırsam anlatıyım anlamadı bunu. kendine gelince gayet normal ne varkı arkadaslarla cıktım dio ki bunu ben yakalamasam sölemicekti ama ben yüzüğü attıktan sora cıkınca sen git baskalarında teselli bul allah belanı versın oluo inanınki tek hazmedemediğim bu. allah büyük diorum ve eminim ailesinede beni kötülüo sözü benım attıgımı esyaları gönderdiğimi sölüodur halbuki gece gündüz istedi bunları benden ve ben o insanların gözünde iğrenç bi kız olarak görünüorum kendini savunarak anlatcak tabı herseyı asla ben sucluyum dermı ve ben cidden bunları hazmedemiorum öle çok içimde kaldıkı hepsi ailesi onun ne mal oldugunu bılmıo hos bılsede ogullarını korucaklar tabıkı ama allah görüo yukarda sahıt inş ömrüm yeterde bende görürüm bana yaptıkları için pişmanlığını tabi pişman olursa...

baban en iyisini yapmış süper olmuş canım boşver artık sende düşünme
demek ki senin hakkında hayırlısı böyleymiş
bundan sonra kendine yeni bir yol çiz onu düşünme hiç bi zaman

baban en iyisini yapmış süper olmuş canım boşver artık sende düşünme
demek ki senin hakkında hayırlısı böyleymiş
bundan sonra kendine yeni bir yol çiz onu düşünme hiç bi zaman

off ya sorma cnm varya hala böle mesaj atsın da sayıyım söviyim istiorum yani resmen yaptıgı hataları görmüo benım evlılık ısteme fıkrımı cevırıp kötü bişiymiş gibi gösterio resmen poposu yememiş evliliği bunu bahane etmiş ama allahın adaletı buyuk onunda basına gelır bı gun benı evlılık delısı gıbı görüp bu sebepten ıstemıo gıbı davrandı salak yok sınavımı gecemedım fılan 5 yasında cocuk bahane etmez ya bunları ıns arar yada mesaj atar bı daa. gercı zor ama bazende ararsada sessız kalcam dıorum cunku bugune kadar anlattım olmadı bundan sora anlatmam gıbı dusunuorum ama işte bi yandanda arasın da bı gösterıyım gununu ıstıorum demek istiorum bı daa benı raatsız edersen babanı arıcam oğlunuz benı raatsız edıo fln dıe haddını bıldırmek ıstıorum...bilmiorum ararmı daa

Tabiiki de bulacaktır karşılığını Kokoşkedi, sen inancını yitirme. Çok şükür önceden gördüm yüzünü diyebiliyoruz en azından. Ya daha kötüsü olsaydı.. diyebilmeliyiz. Şahsen benim tek tesellim bu.. Şimdi güvenebilir miyim hiç birine karşı, e tabiki hayır. Ama bakalım zman herşeyin ilacı. Zamanla görücez o adamların da feryat figan günlerini..:34:

off sorma cnm ya varya hala böle mesaj atsın da sayıyım söviyim istiorum yani resmen yaptıgı hataları görmüo benım evlılık ısteme fıkrımı cevırıp kötü bişiymiş gibi gösterio resmen poposu yememiş evliliği bunu bahane etmiş ama allahın adaletı buyuk onunda basına gelır bı gun benı evlılık delısı gıbı görüp bu sebepten ıstemıo gıbı davrandı salak yok sınavımı gecemedım fılan 5 yasında cocuk bahane etmez ya bunları ıns arar yada mesaj atar bı daa. gercı zor ama bazende ararsada sessız kalcam dıorum cunku bugune kadar anlattım olmadı bundan sora anlatmam gıbı dusunuorum ama işte bi yandanda arasın da bı gösterıyım gununu ıstıorum demek istiorum bı daa benı raatsız edersen babanı arıcam oğlunuz benı raatsız edıo fln dıe haddını bıldırmek ıstıorum...bilmiorum ararmı daa

bence de baban çok iyi yapmış.. ben 1 ay çok kötüydüm ama öyle böyle değil psikiyatriste gittim 3-4 ilaç kullandım 3 hafta rapoluydum, babamın yanındayken bir gün çok kötü oldum bu sebeplerden. babam benden gizli onu aramış bedazz ın durumu iyi değil çöküntü içinde senin bi bilgin varmı oğlum sen son gördüğünde de böyle bi durum vamıydı demiş... o da yoktu bişey, bilmiyordum çok üzüldüm demiş.. babam da dönmek istersen telefon numaram bu demiş.. sonra babam beklemiş bikaç gün döner benim nasıl olduğumu sormak için diye.. ama aramamış babamı bi daha.. ben bunu sonradan babamdan öğreniyorum. ki ben gerçekten çok kötüydüm babam yoksa aramazdı ama onu bile saymamış işte..

Güzelim boşver arasa bile yüz göz olma, baban ona en güzel cevabı vermiş:54:

yok cnm daa ne arıcak bugün faceden kardeşimi ve arkadasımı da silmiş. güya ben ondan önce davranıp silcektim ama o silmiş bu bile çok oturdu içime onu terkeden bendim ama hala çok üzülüorum bu yaptıklarını görünce. dün aksam dısarda etıketlenmıstım buyuk ıhtımal onu görüp sildi herkesi. benden haber almamak için. bazen cidden verdiğim kararı çok sorguluorum acaba amacım sadece gözünü korkutmaktımı die ama diorum sora kendıne gel sana bunca hatayı yapan adama halamı hak vermek ıstıosun dıe. ben onu çok sevdim ama bu onu hıc bılemedı bende bılemesın dıe zaten kendımı hep mutlu gosterdım gezıp tozup yasıorum gıbı davrandım şuan cok burugum ve etrafımdakı herkes mutluluklar yasarken onlara özenmek öle kötü ki hakkımızda hayırlısı ıns...

bence de baban çok iyi yapmış.. ben 1 ay çok kötüydüm ama öyle böyle değil psikiyatriste gittim 3-4 ilaç kullandım 3 hafta rapoluydum, babamın yanındayken bir gün çok kötü oldum bu sebeplerden. babam benden gizli onu aramış bedazz ın durumu iyi değil çöküntü içinde senin bi bilgin varmı oğlum sen son gördüğünde de böyle bi durum vamıydı demiş... o da yoktu bişey, bilmiyordum çok üzüldüm demiş.. babam da dönmek istersen telefon numaram bu demiş.. sonra babam beklemiş bikaç gün döner benim nasıl olduğumu sormak için diye.. ama aramamış babamı bi daha.. ben bunu sonradan babamdan öğreniyorum. ki ben gerçekten çok kötüydüm babam yoksa aramazdı ama onu bile saymamış işte..

aynen cnm benımkıde babam onu aradıgında ben senı ve oglunuzuda cok sevıodum ayakları cekıodu bugün faceden kardeşimi ve arkadasımı da silmiş. güya ben ondan önce davranıp silcektim ama o silmiş bu bile çok oturdu içime onu terkeden bendim ama hala çok üzülüorum bu yaptıklarını görünce. dün aksam dısarda etıketlenmıstım buyuk ıhtımal onu görüp sildi herkesi. benden haber almamak için. bazen cidden verdiğim kararı çok sorguluorum acaba amacım sadece gözünü korkutmaktımı die ama diorum sora kendıne gel sana bunca hatayı yapan adama halamı hak vermek ıstıosun dıe. ben onu çok sevdim ama bu onu hıc bılemedı bende bılemesın dıe zaten kendımı hep mutlu gosterdım gezıp tozup yasıorum gıbı davrandım şuan cok burugum ve etrafımdakı herkes mutluluklar yasarken onlara özenmek öle kötü ki hakkımızda hayırlısı ıns...

Ayrılıkların hayır mı şer mi olduğunu biz bilemeyiz aslında... Belki ayrılmak hayırlı olur geri döndüğünde eskisinden daha temiz daha huzurlu bir ilişki olurr..Yada ayrılmanız daha kötü bir hal alır başınıza olmadık şeyler gelebilir..Bizde ayrıldığımız icin Allah'a dua ediyorum bakalım zamanla görücez ne doğru ne yanlıs...

ben bugün defilede 29 yaşında bi iş adamıyla tanıştım bana evlenme teklifi etti
gelecekte karım olucaksın adımlarını ona göre at bekle ve gör dedi
o kadar emindi ki ben bile şaşırıp kaldım :26:
bildiğin benimle evlenir misin dedi yaaa :53:
ve, son derece ciddiydi numaramı falan istedi vermedim karşılaşıcaz yeniden falan dedi
ciddi anlamda da yakışıklıydı inşallah bir daha karşılaşırımmm :31:

ve, son derece ciddiydi numaramı falan istedi vermedim karşılaşıcaz yeniden falan dedi

İnanmıyorum :53:
Çok sevindim canım ya
Hadi bakalım belkide uzun zaman beklediğin aşkı buldun kim bilir :38:

bence çok dikkat et nedenini bilmiyorum ama pek normalmiş gibi gelmedi bu durum

yaaa ne süper bişiy olmuş ben ne zaman düzelcem bu depresif hallerimden kurtulcam... bazen öle bi oluyo ki daa da artış gösterio durumum yokmu bunu geçircek biri :( evde oturmakla da ne bulunur ya dimi :) galenia hayatı öle dolu dolu ve zevk alarak yaşıosunki bayılıorum bu enerjine... cecen sen nasılsın durumlar ne alemde alıstınmı yalnızlıga görüşüyonuzmu yoksa hala...

İnanmıyorum :53:
Çok sevindim canım ya
Hadi bakalım belkide uzun zaman beklediğin aşkı buldun kim bilir :38:
keşke be canımmm nerdeeeeeeeeeee :26: ama adama tel no bile vermedim ki nerden bulucak her zamanda defile falan olmuyo :44:
inşallah blur ama tam istediğim erkek tipiydi göbekli ama olsunn :31:
bence çok dikkat et nedenini bilmiyorum ama pek normalmiş gibi gelmedi bu durum
canım zaten numaramı da vermedim kusura bakmayın fuar alanında böyle şeyler bana aykırı dedim yüzüne bile bakmadımm :19:
yaaa ne süper bişiy olmuş ben ne zaman düzelcem bu depresif hallerimden kurtulcam... bazen öle bi oluyo ki daa da artış gösterio durumum yokmu bunu geçircek biri :( evde oturmakla da ne bulunur ya dimi :) galenia hayatı öle dolu dolu ve zevk alarak yaşıosunki bayılıorum bu enerjine... cecen sen nasılsın durumlar ne alemde alıstınmı yalnızlıga görüşüyonuzmu yoksa hala...
amannn sorma hayatım ne enerji yaaaa :52:
can sıkıntısından sarıyorummm :27:
sende olcaksın şu bunalımlardan çıkabilsennn sanki ikizler değil yengeç burcu gibisnnn :52:

ya bide şöle bişi var ki bu sabah eski sevgilimden beni kızla konuşturan çocuktan msj geldi :22:
numarasını silmemiştim lazım olur diye :32:
günaydın yazıp gülücük koymuş :51:
ilk bir iki saat küfür etmemek için kıvrandım msjı sildim numarayı ezberlemeden sildim :52:
sonra dayanamadım msj attım sen kimsin? yazdım :17
oda boşver yazdı güldü yine bende;kardeşim madem tanıyosun söle o zmn ama neyse hiç rahatsız etme yok yere numaramıda silin yazdım :51:
napmaya çalışıyo facete durumlarımı falnda beğeniyo anlayamadım bunu ben :22:

Yok canım görüşmüyoruz
Ya kendinden o kadar soğuttu ki yaptıklarıyla inan onsuzluğa alıştım diyebilirim
Yani o kadar rahatım ki böyle kuş kadar hafifim
Karın ağrılarım kalp sıkışmalarım hepsi geçti
Zaman herşeyin ilacı gerçekten

Ama söyle bir durum var buraya gelicek beni görmek için herşey başa sarar diye korkuyorum
Görmeyide çok istiyorum çünkü telefondan olmuyo yüzüne karşı bütün öfkemi kusmak istiyorum
Duygularıma yenikde düşebilirim
O yönden kafam biraz karışık

ya bide şöle bişi var ki bu sabah eski sevgilimden beni kızla konuşturan çocuktan msj geldi :22:
numarasını silmemiştim lazım olur diye :32:
günaydın yazıp gülücük koymuş :51:
ilk bir iki saat küfür etmemek için kıvrandım msjı sildim numarayı ezberlemeden sildim :52:
sonra dayanamadım msj attım sen kimsin? yazdım :17
oda boşver yazdı güldü yine bende;kardeşim madem tanıyosun söle o zmn ama neyse hiç rahatsız etme yok yere numaramıda silin yazdım :51:
napmaya çalışıyo facete durumlarımı falnda beğeniyo anlayamadım bunu ben :22:

Ya güzelim ben bu çocuğu anlamadım
Aşırı bir dengesizlik var bunda
Sana kendini unutturmamaya çalışıyor heralde
Kafasına estiği zaman mesaj atıyor
İstemediği zaman farklı davranıyor
Gerçekten çok sinir bozucu :47:

Back
X