Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Yok canım görüşmüyoruz
Ya kendinden o kadar soğuttu ki yaptıklarıyla inan onsuzluğa alıştım diyebilirim
Yani o kadar rahatım ki böyle kuş kadar hafifim
Karın ağrılarım kalp sıkışmalarım hepsi geçti
Zaman herşeyin ilacı gerçekten

Ama söyle bir durum var buraya gelicek beni görmek için herşey başa sarar diye korkuyorum
Görmeyide çok istiyorum çünkü telefondan olmuyo yüzüne karşı bütün öfkemi kusmak istiyorum
Duygularıma yenikde düşebilirim
O yönden kafam biraz karışık

Ya güzelim ben bu çocuğu anlamadım
Aşırı bir dengesizlik var bunda
Sana kendini unutturmamaya çalışıyor heralde
Kafasına estiği zaman mesaj atıyor
İstemediği zaman farklı davranıyor
Gerçekten çok sinir bozucu :47:

aynen öle ki çocuğu sevmiyoken böyle davranınca üstüne düşmeye başşlamıştım
ama dün postayı koydum 'sen kimsin' diyince eminim çok şaşırdı bu saatten kmseye eyvallahım olmaz valla
artık aşk istiyorum ve bulucam inş :16:
seninde acılarının geçmesine çok sevindim canım :31: bi zaman sonra sevsen bile onsuzluğa alışıyosun ya bu çok güzel işte.. :31:

Yok canım görüşmüyoruz
Ya kendinden o kadar soğuttu ki yaptıklarıyla inan onsuzluğa alıştım diyebilirim
Yani o kadar rahatım ki böyle kuş kadar hafifim
Karın ağrılarım kalp sıkışmalarım hepsi geçti
Zaman herşeyin ilacı gerçekten

Ama söyle bir durum var buraya gelicek beni görmek için herşey başa sarar diye korkuyorum
Görmeyide çok istiyorum çünkü telefondan olmuyo yüzüne karşı bütün öfkemi kusmak istiyorum
Duygularıma yenikde düşebilirim
O yönden kafam biraz karışık

bence karşında görünce işler değişir :) benim hala hergün aklımda beynimde o var daa dogrusu bana yaptıklarını unutamamak var her gece rüyamda. bilemiorum napıcam kardeşimi fılan da face'inden sildi ya baya bi koydu bana. ben onun annesiyşe hala arkadasım faceden ama silmek de ayıpmış gibi gelio bana. belki de beni ordan takip ediodur acaba yeni bi hesapmı aösam kendime o da beni göremese die düşünüorum ama hala yapamıorum cesaretim yok nedense. bazen git yeni bi numarada al diorum kendine ama yinede yapamıorum cunku hala arasın ıstıorum salak gibi...

kızlar ya ben hala hergun onu goruyorum ruyamda. beynımde aklımda hala bana yaptıklarını unutamıorum hazmedemıorum. beni kardesımı fılan face'ınden sıldı onu takıp etmıyım dıe sanırım ama onun annesı hala bende eklı ve ben sılemem saygımdan dolayı o belkide benı ordan takıp edıodur. bazen diorum yenı bı hesap acıyım numaramıda degıstırıyım ama o cesaretıde bulamıyorum kendımde sanırım hala arasın ıstıorum ama babamın posta koymasından sora tabıkı aramaz. bılemıorum napmalıyım yardım kızlar... cidden aramazmı artık...

kızlar ya ben hala hergun onu goruyorum ruyamda. beynımde aklımda hala bana yaptıklarını unutamıorum hazmedemıorum. beni kardesımı fılan face'ınden sıldı onu takıp etmıyım dıe sanırım ama onun annesı hala bende eklı ve ben sılemem saygımdan dolayı o belkide benı ordan takıp edıodur. bazen diorum yenı bı hesap acıyım numaramıda degıstırıyım ama o cesaretıde bulamıyorum kendımde sanırım hala arasın ıstıorum ama babamın posta koymasından sora tabıkı aramaz. bılemıorum napmalıyım yardım kızlar... cidden aramazmı artık...
aslında bu birazda senin ne istediğine bağlı gibi geldi.yani onu seviyorsan ve onsuz yapamayacağını düşünüyorsan her şeyi göze alarak ara.ama bence herkesin kendi hayatına bakması daha mantıklı gibi geldi.yine de karar senin canım..

smdye kdr karsma ckan erkekler hep bencil hep cikarciydi ama umudumu kaybetmek istemiyorum...acaba cokmu hayalperestim...bulmazmi bizide ruh ikizimiz..

Aynen Galenia o resimdeki senmisin canım ? :38:

aynen bebeğimmm :31::16:
bu arada bugün arkadaşım bana sevgilimle ve arkadaşıyla yemeğe çıkıcaz ameliyattan sonra gel dedi
tamam dedim ve balık yemeye gittik kızın sevgilisinin arkadaşı bizi orda karşıladı
ve cidden şok yaşadım çünkü geçen gün bana ilerde eşim olcaksın diyen adam :53:
yemek yedik konuştuk şarkılar söyledik gezdik :31:
dün eski sevgilimin unutamadığım dediğimin doğum günüydü onu bile kutlamadım aklımda öyle durdu sadece
bu adam benim aklımı başımdan aldı :26::26:
daha tel numaramı bile almadı çekinmiş yakında aşık olabilirimmmm :52::16:

bu arada bugün arkadaşım bana sevgilimle ve arkadaşıyla yemeğe çıkıcaz ameliyattan sonra gel dedi
tamam dedim ve balık yemeye gittik kızın sevgilisinin arkadaşı bizi orda karşıladı
dün eski sevgilimin unutamadığım dediğimin doğum günüydü onu bile kutlamadım aklımda öyle durdu sadece

Yaaaaa nasıl sevindim anlatamam :52::52:
Bu güzel haberleri duymak çok güzel :17:
Aşk isityoruz artık Galenia'nın yeniden aşık ve mutlu olduğunu görmek :24:

yok artık yoksa kader mi :)

sorma cnm ya varya hala böle mesaj atsın da sayıyım söviyim istiorum yani resmen yaptıgı hataları görmüo benım evlılık ısteme fıkrımı cevırıp kötü bişiymiş gibi gösterio resmen poposu yememiş evliliği bunu bahane etmiş ama allahın adaletı buyuk onunda basına gelır bı gun benı evlılık delısı gıbı görüp bu sebepten ıstemıo gıbı davrandı salak yok sınavımı gecemedım fılan 5 yasında cocuk bahane etmez ya bunları ıns arar yada mesaj atar bı daa. gercı zor ama bazende ararsada sessız kalcam dıorum cunku bugune kadar anlattım olmadı bundan sora anlatmam gıbı dusunuorum ama işte bi yandanda arasın da bı gösterıyım gununu ıstıorum demek istiorum bı daa benı raatsız edersen babanı arıcam oğlunuz benı raatsız edıo fln dıe haddını bıldırmek ıstıorum...bilmiorum ararmı daa

cnm iyi olmuş babanın araması zaten sürekli msj atıp laf sokuyo istiyosan seni istiyorum de istemiyosan istemiyorum de. evlenmek zor geliyosa ne diye söz falan yapmış hay allahm ya takma hc kafana canım herşey olucağına varıcak sizin aileler neden birbirlerini arayıp hiç konuşmadılarki?

bence de baban çok iyi yapmış.. ben 1 ay çok kötüydüm ama öyle böyle değil psikiyatriste gittim 3-4 ilaç kullandım 3 hafta rapoluydum, babamın yanındayken bir gün çok kötü oldum bu sebeplerden. babam benden gizli onu aramış bedazz ın durumu iyi değil çöküntü içinde senin bi bilgin varmı oğlum sen son gördüğünde de böyle bi durum vamıydı demiş... o da yoktu bişey, bilmiyordum çok üzüldüm demiş.. babam da dönmek istersen telefon numaram bu demiş.. sonra babam beklemiş bikaç gün döner benim nasıl olduğumu sormak için diye.. ama aramamış babamı bi daha.. ben bunu sonradan babamdan öğreniyorum. ki ben gerçekten çok kötüydüm babam yoksa aramazdı ama onu bile saymamış işte..

böyle bir olaydan sonra iyiki kurtarmış allah o adamdan seni diyesi geliyo insanın..

ben bugün defilede 29 yaşında bi iş adamıyla tanıştım bana evlenme teklifi etti
gelecekte karım olucaksın adımlarını ona göre at bekle ve gör dedi
o kadar emindi ki ben bile şaşırıp kaldım :26:
bildiğin benimle evlenir misin dedi yaaa :53:
ve, son derece ciddiydi numaramı falan istedi vermedim karşılaşıcaz yeniden falan dedi
ciddi anlamda da yakışıklıydı inşallah bir daha karşılaşırımmm :31:

:) kabul etseydin hemen yıldırım nikahı ooh :D

cnm iyi olmuş babanın araması zaten sürekli msj atıp laf sokuyo istiyosan seni istiyorum de istemiyosan istemiyorum de. evlenmek zor geliyosa ne diye söz falan yapmış hay allahm ya takma hc kafana canım herşey olucağına varıcak sizin aileler neden birbirlerini arayıp hiç konuşmadılarki?

tatlım açıkçası poposu yemedi aratmayı çünkü bana yaptıklarını ailesi bilmio yada beni suçlu gösterdiği için doğruların çıkmasından tırsıyo bende aratmadım ailemi ne muhatap etcem onlarla bi daa. ya cnm varya bgn faceden gördüm baya bi uğraştım tabi görmek için bunun kızlarla olan samimi konuşmalarını yakaladığımda önemsiz insanlar diip silmişti şimdi yeniden eklemiş belli önemsizmiş koşa koşa gitmiş onlara ebn artık aldatılmışımdır die de düşünüorum ama hazmedemediğim tek şey bu kadarmı aptaldım ben nasıl göremedim onun bu karakterini. tek dileğim bana yaşattıklarını o da tek tek yaşasın bu kadarmı değersizmişim ben onun için o hayatımda olmadığı için şükür diorum gördüm bu yüzünü hazmedemiorum olanları allahım inş hayırlısıyla karsıma öle bırını cıkarsınkı o kimmiş diebiliyim...

canım elbet kızlarla olmaya calışcak aklı sıra seni unutmak için. onu boşverde sen nasılsın alışabildinmi bu duruma

Yaa kızlar hepimizin hayatına şöyle bir anda mucizevi birer erkek girse de şu topiği kapasak artık.. Gerçekten aşka inancım kalmadı artık ya.. :..( Sizin de öyle mi bilmiyorum ama çevremde daha yeni tanımış insanlar bile neden yalnız olduğumu merak ediyorlar, utanıyorum ama ben aşk istiyorum yaa aşk.. Evrenn duy sesimi. Sadece kendime değiill bu topik altındaki hatta forumdaki yalnız hisseden herkese.. ommmmmmmmmmmm :15:

Son düzenleme:
Yaaaaa nasıl sevindim anlatamam :52::52:
Bu güzel haberleri duymak çok güzel :17:
Aşk isityoruz artık Galenia'nın yeniden aşık ve mutlu olduğunu görmek :24:
canımmm yaaa inşallah:16:
artık sadece hayırlısını istiyorum bugün yemek yemeye çıktık kk dan bi arkadaşa yakalandık :17:
bilmiyorum aşık olur muyum ama değer vermesi güzel
sevdiğim kitaplardan aldı makyaj malzemesi aldı bana parayı onun vermesine kızdım
'beraber yaparız bende kullanırım ya' diyo :27::27: 27 yaşında ama hiç göstermiyo sevgilim olmasa dahi dostum olsun :31:
yok artık yoksa kader mi :)

bebeğim bilemiyorum kader mi başka bişey mi ama
daha öncede çıkmıştı karşıma şimdide çıktı kader galibaaa:31::31:

Yaa kızlar hepimizin hayatına şöyle bir anda mucizevi birer erkek girse de şu topiği kapasak artık.. Gerçekten aşka inancım kalmadı artık ya.. :..( Sizin de öyle mi bilmiyorum ama çevremde daha yeni tanımış insanlar bile neden yalnız olduğumu merak ediyorlar, utanıyorum ama ben aşk istiyorum yaa aşk.. Evrenn duy sesimi. Sadece kendime değiill bu topik altındaki hatta forumdaki yalnız hisseden herkese.. ommmmmmmmmmmm :15:

lütfennnn yoğun istek üzerine AŞK istiyoruzzz :kkk::kkk::kkk:
ya canım bende aşık olamayacağımı düşünüyorum
ama seneye ne oluruz rabbimden başkası bilemez elbet bizimde alnımıza yazıldı nasibimiz
zaten öyle anlık bişey ki O an, oldun oldun olamadın olma şansın yok :30:
ben bi kişide kullandım aşık olma hakkımı sanki ondan başkasına olamıcakmışım gibi
hep gel gitler yaşıyorummm :26::44:

canımmm yaaa inşallah:16:
artık sadece hayırlısını istiyorum bugün yemek yemeye çıktık kk dan bi arkadaşa yakalandık :17:
bilmiyorum aşık olur muyum ama değer vermesi güzel
sevdiğim kitaplardan aldı makyaj malzemesi aldı bana parayı onun vermesine kızdım
'beraber yaparız bende kullanırım ya' diyo :27::27: 27 yaşında ama hiç göstermiyo sevgilim olmasa dahi dostum olsun :31:

bebeğim bilemiyorum kader mi başka bişey mi ama
daha öncede çıkmıştı karşıma şimdide çıktı kader galibaaa:31::31:

canım bunlar ilk aşk kıvılcımları sanki :) çooook güzeel

canım elbet kızlarla olmaya calışcak aklı sıra seni unutmak için. onu boşverde sen nasılsın alışabildinmi bu duruma

cnm hayat bi şekilde ilerliyo mecburen bende ilk günlere göre daa ii sayılırım ama faceden gördüklerim yine üzdü beni o kızları yeniden eklemesi fılan bildiğin karaktersizmiş hazmedemiorm hala başıma gelenleri ama kabullenip onlarla yaşıcam mecburen. benimde tek dileğim bana onu sildiricek değerimi anlıcak birinin çıkması karşıma... onunda yaptıklarının yanına kalmaması...şimdi gezsin tozsun kızlarla ama beni unutamasın hoş çoktan unutmuşki hemen arkadaslıklar kurmaya baslamıs allaha havale edıorum sadece yaptıklarını yanına bırakmaz o...

Vala kızlar ben eski erkek arkdaşımla konuştum
Yanıma gelicekti biliyosunuz
Her istediğimi kabul ediyo
Önceden benim olduğum şehire evlilik olsa dahi gelmem diyen adam şimdi kps yi kazanırsam gelirim diyor
İşte yanındaki kızları kıskanmıştım biraz gelince seni hepsiyle konuşturcam aklında ne varsa sor dedi
Davranışları hareketleri çok güven veriyo bana

Dünde seni seviyorum diye mesaj atmış
Tekrar başlarsak bende eskiden yaptığım hataları yapmadan daha sağlıklı bir ilişki yürütmek istiyorum
Hayatımın merkezine onu koymadan daha mantıklı davranmak istiyorum

İnş Rabbim bu son şansımızı en iyi şekilde kullanmayı nasip eder bize ve sonu evlilik olur
Çünkü ondan başkasını istemiyorum ben ya
Çok seviyorum hala :5:

Back
X