Tamam ben başlıyorum anlatmaya o halde.
Kafam çok karışık kızlar inanın ne düşünmem gerekir ben de hiç bilemiyorum.
Hatırlarsanız ben buraya kışın çok yazdım ocak şubat mart, taaa ki nisan aynın ortasına kadar..
Benim beklediğim sevdiğim adam benim onu hala beklediğimi belirttiğim mesajımı göndermemin ertesi günü sosyal paylaşım ortamında ilişkisi var olarak durum değiştirmiş, sonra da kızın ismini eklemişti.
Ben de ne var ne yoksa silip o güne kadar yazdığım bütün notlarımı toparlayıp bu adama gönderdim, elimden geleni sonuna kadar yaptığımı, sabırla sebatle hep beklediğimi ama bu süreçte çok üzüldüğümü, kendi kendime ancak birini bulursa unuturum diyordum, iyi oldu bu yaptıkların gerçek yüzünü de yeni gördüğümü söyledim.
Kaç aydır arayıp sormayan adam o gün bu mesajdan 2 saat sonra falan telefonuma mesaj attı. Sırf seni üzmemek için arayıp sormuyordum falan dedi. Yoksa bugun İst.a geliyorum istesem yine yanına gelirim falan, yaptığımız hiçbirşeyden pişman olmayalım falan dedi.
Sonra ben de cevaben ne kadar bencil oldugundan her sözünden beni aslında hiç te düşünmediğinden dem vurdum, elimden geleni yaptıgımı, öyle yada böyle bir şekilde bana dürüst davranmadığı için artık vicdanına bıraktığımı, içimin artık rahat oldugunu belirttim. Ve ilişkilerinin gerçek olup olmadığına inanmadığımı, ne ara görüşüp, beraber olduklarını, aradaki yaş farkını pedofilik bulduğumu falan söyledim. (aralarında 6 yaş var) Bundan sonra o istese bile ben hiçbir sıfatla görüşmek istemediğimi söyledim.
Sonra 1 hafta sonra aniden bir mesaj geldi. (mesaj gecenin 3ünde gelmiş) Özür dilediğini, benim hiçbir günahımın olmadığını tüm suçun kendisinde oldugunu söylemiş, keşke başlamadan bitseymiş, dürüst olmadığımı düşünüyorsun senin düşüncelerini değiştiremem, ama benim için seni tanımak herşeye ragmen güzeldi demiş.
Ben bu süreçte fake hesap alıp kıza ulaştım bir şekilde durumumu anlattım, çok üzüldüm bak seni de üzmesin dedim. Kızla görüştük epeyce. O da hikayesini anlattı ben de anlattım. Kızın demesine göre hemen hemen aynı zamanlarda başlamış bizim ilişkimiz. Ben bunları duyunca gerçekten çok üzüldüm ama gerçekten de değmezmiş yaa dedim, üzülmiycem artık dedim.
Sonra bir süre sonra kızla görüşüyoruz yaa, onlar da ayrıldılar, haberini aldım kızdan.
Kızlar bu dönemde o kadar çok üzüldümki, hata hep bende sandım. Sonra bu adama nasıl kandım diye kendime kızdım. Adam megersem profesyonelmiş diye en son kendimi rahatlattım.. İçimde ara ara intikam duygusu oluşuyordu ama içimi kirletmeye değmez boşver diyordum.. Ama geçenlerde şeytana uydum abuk sabuk siteye numarasını yazdım. Amacım sadece biraz ugraşsın başıma bunlar neden geldi diye düşünsün, vicdanı sızlasın biraz da üzülsün diye dşünmüştüm. Ama bizim insanımız çok açmışki 2 gün boyunca telefonu 5dakikada bir çalıyormuş falan. Benden sonraki kız arkadaşından şüphelenmiş, o da bizim aramızda gecenleri itiraf etmiş, ben yyapmadım ama belki bunu da femalengineer yapmıştır demiş. Sonra tabii bana mesajı geldi adamın fb. üzerinden. Kesinlikle yapmayacağını bilsem de 2 gündür telefonlarım aralksız çalıyor falan filan diye bir girizgah yapmış..Savcılığa şikayet vericem eğer sen yaptıysan başın ağrımasın demiş. Sonra ben aradım. Açmadı. Müsaitsen görüşebilir miyiz diye de mesaj attım.Araştık görüştük, özür diledim yukarıda bahsettiğim gibi biraz üzülmeni istedim, ama bu kadar olacağını tahmin edememiştim dedim. En kısa sürede halleicem dedim, kapattık. 2 gündür arıyorlar bulursam karşıma çıkanı mahvedicem diyordum, xten beklerdim(diğerkızdan) senden hiç beklemezdim, hayat işte insan nelere başvuruyor diye de mesaj atmış.
Sonra bu gece gene mesaj atmış fb. üzerinden. "Hadi sana gore ben cok yanlis seyler yaptm, yanlis yapmissin bunun icin mesaj atmadim, atma sebebim akli basinda iyi olarak hatirliyacagım birisin herzaman sen herseyin guzeline layiksin, en guzeli senin olsun diger kiz arkdslarm su anda pek umrumda değil fakat sen cok iyisin boyle kalirsın hep ins...kandilin mubarek olsun" şeklinde mesaj atmış aynen gönderdim buraya da.
Kızlar herkese akıl veriyorum bir şekilde iyi yada kötü ama ben aptal gibiyim şu anda. Biliyorum hiçbir şey olmayacak, zaten gelmez, gelse de kabul edemem ama içim öyle buruk işte. Üzgünüm, ama hala çok seviyorum onu aptal gibi. Ben hayatımda düzeltmeye çalışıyorum birşeyleri, bu sabah mesela uyandım mutlulukla, artık birşeyleri düzelteyim diyorum, ama kimseye bakamıyorum zaten. Bir de bu adamı hala seviyorum salaklık bende. Mantıklı düşünemiyorum görüşlerinize ihtiyacım var kızlar.
Gerçekten anlamıyorum, eli yüzü düzgün, işi gücü yerinde, büyüklerine saygılı, oturmasını kalkmasını, nerede susması gerektiğini bilen, bu kadar hoşgörülü davranan, sadakatinden şüphe duymayacağı insanı böyle acımasızca bırakıp üzmek neden. İlk defa aşık oldum ya da öyle sandım.. O yüzden tüm saçmalamalarım.