Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

ilk defa yazıyorum 5 saattir sizin yazdıklarınızı okyorum
ben çok bitmiş durumdayım su an 5 gündür ne yemek yedim ne yataktan çıktım :(
biz uzun süredir birlikteyiz.. onu çok çabuk kırabiliyorum çok gururlu ve kaprisli yanlış birşey yaptığımda tlf açmıyor sonra saatlerce arayıp açmasını sağlıyorum. çok zor ikna oluyor ama barışıyoruz sonra.. 7 senedir 2 gün üst üste konuşmadığımız olmadı.. telefoda ikna edemediysem kapısına gittim.. o bisey yapıp ben küsersem zaten o arayınca dayanamam hemen barışırım :) ama bu sefer öyle olmadı
ailevi birkaç sorunumuz var sınava hazırlanıyorum ve sanırıım çok stresliyim.. dün gece aradı beni uyuyodum ben ters bi tepi verdim :S kızdı yüzüme kapattı uyku sersemi anlamadım 10 dk sona msj yazdı ben seni özledim arıyorum ama sen nasıl davranıyosun tlf kapatıyorum açmıycam vs.. aradım açmadı kapattı komle telefonu.. msj yazdım ya rüya bu ya şaka diye daha çok kızdı bitti artık değişmiyceksin sen bi faydası yok hep aynı şeyleri yaşamanın diye.. ben bişey anlamadım ya çok ta kızgındım ben naptım ben diye ben de yazdım seni asla aramıycam ölsemde diye :( kim bilir buna nasıl kızmıştır sen aramıyosan ben hiç aramam demiştir neler neler demiştir :( ben de arayamıyorum
ilk başlarda kendimi haklı görüyodum ama özlemiş aramış niye tersliyosun dimi uykum mu çoktu rüya mı görüyodum :S

ilk defa yazıyorum 5 saattir sizin yazdıklarınızı okyorum
ben çok bitmiş durumdayım su an 5 gündür ne yemek yedim ne yataktan çıktım :(
biz uzun süredir birlikteyiz.. onu çok çabuk kırabiliyorum çok gururlu ve kaprisli yanlış birşey yaptığımda tlf açmıyor sonra saatlerce arayıp açmasını sağlıyorum. çok zor ikna oluyor ama barışıyoruz sonra.. 7 senedir 2 gün üst üste konuşmadığımız olmadı.. telefoda ikna edemediysem kapısına gittim.. o bisey yapıp ben küsersem zaten o arayınca dayanamam hemen barışırım :) ama bu sefer öyle olmadı
ailevi birkaç sorunumuz var sınava hazırlanıyorum ve sanırıım çok stresliyim.. dün gece aradı beni uyuyodum ben ters bi tepi verdim :S kızdı yüzüme kapattı uyku sersemi anlamadım 10 dk sona msj yazdı ben seni özledim arıyorum ama sen nasıl davranıyosun tlf kapatıyorum açmıycam vs.. aradım açmadı kapattı komle telefonu.. msj yazdım ya rüya bu ya şaka diye daha çok kızdı bitti artık değişmiyceksin sen bi faydası yok hep aynı şeyleri yaşamanın diye.. ben bişey anlamadım ya çok ta kızgındım ben naptım ben diye ben de yazdım seni asla aramıycam ölsemde diye :( kim bilir buna nasıl kızmıştır sen aramıyosan ben hiç aramam demiştir neler neler demiştir :( ben de arayamıyorum
ilk başlarda kendimi haklı görüyodum ama özlemiş aramış niye tersliyosun dimi uykum mu çoktu rüya mı görüyodum :S

Bence biraz karşıdandakine zaman ver.
İlişkiniz çok uzun bi anda biticeğini sanmıyorum
Sinirle söylenmiş sözler var arada
Oda hatasını anlıcaktır
Sen şimdilik üstüne düşme biraz yalnız kalsın
Çok zor biliyorum ama böyle yapmak zorundasın canım

ölsemde aramam seni artık demeseydim keşke şimdi bende ask bitti sanıyo ondan onu aramıycağımı düşünüyo.. ve aramadıkça bana daha çok kızacak kendini bittiğine alıştıracak

marduks böyle bi sebepten ilişki bitmez sanmıyorum. sadece karşılıklı kapris yapmışsınız sevmeme değer vermeme gibi bi durum yok. erkeğin kaprislisi de zordur üstüne gitme konuştuğunuzda da alttan al çok üzerinde durulacak bi durum göremedim ben

çokmu şey istiyorum ya benim sevdiklerimden değil ama gördüğüm an aşık olabileceğim biri :5:
kızlar bugün ameliyata girerken bi anestezi teknikeriyle tanıştım ya eski sevgilimin kopyası yaaa :53:
konuşması duruşu bi ara ne işin var dicektim ve çocuk bana 'çok hayran hayran bakıyosun bana güzel kızsın ama bi sevgilim var' dedi :47:
hıhh sanki ona bakıyodumm ama bu kadar benzerlik olur sarılasım gelmedi değil :43::43::43:
çok seviyorum hala offf :43:

uzun bir süre yoktum nelerr olmuş neler yahu..ama bu sürede yaşadıklarımla ve okuduklarımla gördüm ki bu erkeklerin düzgün olanlarından ya hiç yok;ya da hep sıkıntılı olanlar bize denk geliyor sanırım; anlamadım.
femalengineer'a katılıyorum sanki o aşk bana hiç uğramayacakmış gibi geliyor artık.bilemiyorum belki de hep aynı noktada takılı kaldığımdandır belki de..ya da şu son yaşadıklarımdan dolayı kusura bakmayın kızlar ama erkeklerin en temel düşüncelerini iyice gördüğümden sanırım.ben bu şekilde devam edersem annemin beğendiği birisiyle izdivaç yaparım gibime geliyor ya :9:hem annemden geçer not alırsa bana pek bir şey kalmaz gibime de geliyor.ayy neler neler düşünüyorum yaa:30::9:
cecencim senin adına çok sevindim.umarım bu sefer gerçekten her şey sizin açınızdan çok daha güzel olur.güzel şeyler yazmışsın böyle devam ederse mutluluğunuzun devamı gelir gibi görünüyor:16:
femalengineer yazdıklarını okuyunca yapmasaymışsın diyemedim yahu :51: ama buna rağmen kandil mesajı ilginç doğrusu..ben yazdığından şunu çıkardım canım;bazı erkekler(buna eski erkek arkadaşım dahil olmak üzere) aramayalım,görüşmeyelim gibi bir niyetleri olmuyor.yani sen onunla görüşüyorken canın acıyormuş,üzülüyormuşsun bunu göremiyorlar sanırım ya da görmek mi istemiyorlar bilemedim.sen gerçekten iyi biri olduğun ve onu hiç üzmediğin için ilişkiniz bitse bile görüşmemenizde bir engel olmadığını düşünüyor olabilir.ben erkek arkadaşıma 'neden beni bir süre sonra arıyorsun,mesaj atıyorsun?' gibisinden bir soru yönelttiğimde bana cevabı bu olmuştu.
mesaj atmasında 2. bir neden de yaptığınla ilişkili olarak son dönemde seni fazlaca düşünmüş olmalı.ve yaptığına rağmen kendi hala vicdan yapıyor ve bundan bir şekilde sıyrılma çabası da olabilir diye düşündüm.yine de artık görüşmemek ikiniz açısından daha iyi gibi.zaten mezun oluyorsun tatlım o şehirde onunla yaşadıklarını da bir bakıma arkanda bırakıyorsun.bu açıdan yeni bir başlangıç yapabilirsin bence..:34:

çokmu şey istiyorum ya benim sevdiklerimden değil ama gördüğüm an aşık olabileceğim biri :5:
kızlar bugün ameliyata girerken bi anestezi teknikeriyle tanıştım ya eski sevgilimin kopyası yaaa :53:
konuşması duruşu bi ara ne işin var dicektim ve çocuk bana 'çok hayran hayran bakıyosun bana güzel kızsın ama bi sevgilim var' dedi :47:
hıhh sanki ona bakıyodumm ama bu kadar benzerlik olur sarılasım gelmedi değil :43::43::43:

Herşeyin bir zamanı var canım biraz sabretmek gerekiyo
Belki senin hakkında böylesi iyidir ilerde güzel şeyler illaki olucaktır
Hep üzülücek değilsin ya çok karartma içini lütfen
Ne güzel kızsın bir gün mutluluğu bulucaksın eminim
Eski sevgilim dediğin gerçekten sevdiğin kişi kim ?

uzun bir süre yoktum nelerr olmuş neler yahu..ama bu sürede yaşadıklarımla ve okuduklarımla gördüm ki bu erkeklerin düzgün olanlarından ya hiç yok;ya da hep sıkıntılı olanlar bize denk geliyor sanırım; anlamadım.
femalengineer'a katılıyorum sanki o aşk bana hiç uğramayacakmış gibi geliyor artık.bilemiyorum belki de hep aynı noktada takılı kaldığımdandır belki de..ya da şu son yaşadıklarımdan dolayı kusura bakmayın kızlar ama erkeklerin en temel düşüncelerini iyice gördüğümden sanırım.ben bu şekilde devam edersem annemin beğendiği birisiyle izdivaç yaparım gibime geliyor ya :9:hem annemden geçer not alırsa bana pek bir şey kalmaz gibime de geliyor.ayy neler neler düşünüyorum yaa:30::9:
cecencim senin adına çok sevindim.umarım bu sefer gerçekten her şey sizin açınızdan çok daha güzel olur.güzel şeyler yazmışsın böyle devam ederse mutluluğunuzun devamı gelir gibi görünüyor:16:
femalengineer yazdıklarını okuyunca yapmasaymışsın diyemedim yahu :51: ama buna rağmen kandil mesajı ilginç doğrusu..ben yazdığından şunu çıkardım canım;bazı erkekler(buna eski erkek arkadaşım dahil olmak üzere) aramayalım,görüşmeyelim gibi bir niyetleri olmuyor.yani sen onunla görüşüyorken canın acıyormuş,üzülüyormuşsun bunu göremiyorlar sanırım ya da görmek mi istemiyorlar bilemedim.sen gerçekten iyi biri olduğun ve onu hiç üzmediğin için ilişkiniz bitse bile görüşmemenizde bir engel olmadığını düşünüyor olabilir.ben erkek arkadaşıma 'neden beni bir süre sonra arıyorsun,mesaj atıyorsun?' gibisinden bir soru yönelttiğimde bana cevabı bu olmuştu.
mesaj atmasında 2. bir neden de yaptığınla ilişkili olarak son dönemde seni fazlaca düşünmüş olmalı.ve yaptığına rağmen kendi hala vicdan yapıyor ve bundan bir şekilde sıyrılma çabası da olabilir diye düşündüm.yine de artık görüşmemek ikiniz açısından daha iyi gibi.zaten mezun oluyorsun tatlım o şehirde onunla yaşadıklarını da bir bakıma arkanda bırakıyorsun.bu açıdan yeni bir başlangıç yapabilirsin bence..:34:

Sağol canım güzel dileklerin için
İnşallah dediğin gibi olur ve bu sefer mutlu olurum çok istiyorum:16:
Her insan hakeder mutlu olmayı ama ben de hakettiğime inanıyorum hemde bir çok kişiden daha çok hakediyorum
Umarım olur elimden geleni yapıcam bu sefer

Sizlerinde güzel haberlerini alırız inşallah
Zaman ve sabır lazım:38:

sevgilim mi var dedi vay eşşek vay:3::3:

Herşeyin bir zamanı var canım biraz sabretmek gerekiyo
Belki senin hakkında böylesi iyidir ilerde güzel şeyler illaki olucaktır
Hep üzülücek değilsin ya çok karartma içini lütfen
Ne güzel kızsın bir gün mutluluğu bulucaksın eminim
Eski sevgilim dediğin gerçekten sevdiğin kişi kim ?

Sağol canım güzel dileklerin için
İnşallah dediğin gibi olur ve bu sefer mutlu olurum çok istiyorum:16:
Her insan hakeder mutlu olmayı ama ben de hakettiğime inanıyorum hemde bir çok kişiden daha çok hakediyorum
Umarım olur elimden geleni yapıcam bu sefer

Sizlerinde güzel haberlerini alırız inşallah
Zaman ve sabır lazım:38:
Cnm ya sevdigim oncesinde sozlendigim dedigim karsi komsum olan kisi ben artik haketmedigimi dusunuyorum zaten yoksa niye olmasinn :25:
sevgilim mi var dedi vay eşşek vay:3::3:
Evettt:ssz:
Aynen ole dedi essek:23: sanki sordukta:47::47:

Kızlar benim sevgilim çok otoriter biris. Ak dediğine asla karar demez bidaha. O erkek ben de kızım. Bunu asla unutmamam ve hep onun bir adım gerisinden gelip, sözünü dinleyip asla ama asla sözünden çıkmamam lazım. Ki öylede oldu. 2,5 aydır tek bir sözünden çıkmadım. Tek bir sözüne karşı gelmedim. Ben yapı olarak çok hırçındım ama duruldum. Hele sevgilimin yanında tam bir kedi gibi oldum. Ağzımı açıp gık diyemedim hiç. Geçen gün yani pazar günü yorgunluktan ve söylediği söze biraz alındığımı belli etmemden istemsiz yüzüm asıldı diye şuan ayrılık aşamasındayız. Ayrılığa hem kararlı gibi hem değil gibi.. Herşeyin bütün sorunların acısını şuan benden çıkarıyor ve ben inanılmaz kötü durumdayım. 2 gündür tek bir lokma yemedim. Ağlama krizine giriyorum gizli gizli.. Ve en kötüsü herşeyi içime atıyorum. Dün köye annesini ziyarete gitti. Cumaya kdr orada kalacak. Giderken bu 4 gün içinde düşün bul hatanı dedi. Dönünce konuşuruz dedi. Hem ayrılık lafı etti hemde dönünce konuşuruz dedi. Gözlerime bakarken tamam kızgın ama bana olan sevgisini görebildim. Seviyor yani beni ama çok acımasız davrandı giderken. Önünde ağladım halde... Köydeyken aramıcak mısın dedim. Belki ararım dedi. Sen iyice düşün bul hatanı diyo. Ben müneccim değilim bi hatam varsa sen söleyeceksin bunu bana dedimdeyse hayır sen bulacaksın diyor. Ama ben bir hatam olduğunu düşünmüyorum. Kızlar ararmı sizce? Burnumu sürtmek içinmi yapıyor yoksa gerçekten mi ayrılmak istiyo? Bir akıl verin nolur :(

valla ben artık tahammül edemiyoum böyle adamlara. hatan vasa şayet söylesin uygun bir dille. sen bulmuş.. oyun oynuyoruz sanki.
üzme kendini arkadaşım değmiyo çok üzülüyosan iyice bi yokla olan biteni çat pat biliyosundur huyunu suyunu. 4 günün sonunda şuna şuna mı bozuldun diye sorarsın madem. sonra da konuşur tatlıya bağlasınız. daha da uzatayım derse oralı olma yalnız napıyosa yapsın. sinir oluyorum artık böyle şeylere uğraş didin sev emek ver sonunda gene sen üzül dur..

Akşam minibüste eve gelirken kulak misafiri oldum kızın telefon konuşmasına. Sevgilisi 4.45te aramış, 5.30 buluşalım demiş. Vay efendim 2.30da arasaydın 5.30da buluşabilmeyi düşünmeye vaktim olurdu, sen beni düşünmüyorsun, hep ben arıyorum, ben buluşalım diyorum, ben ayarlıyorum, sen öylesine diyorsun bilmem ne.. 10 dakika bu mesele tartışıldı.. amannn benim kafam çok rahat böyle ya. Aman olmasın irrkek mirrkek:8:

Akşam minibüste eve gelirken kulak misafiri oldum kızın telefon konuşmasına. Sevgilisi 4.45te aramış, 5.30 buluşalım demiş. Vay efendim 2.30da arasaydın 5.30da buluşabilmeyi düşünmeye vaktim olurdu, sen beni düşünmüyorsun, hep ben arıyorum, ben buluşalım diyorum, ben ayarlıyorum, sen öylesine diyorsun bilmem ne.. 10 dakika bu mesele tartışıldı.. amannn benim kafam çok rahat böyle ya. Aman olmasın irrkek mirrkek:8:

Aynen öyle ya bazen bu kadar basit ve komık şeyleri görünce bende diyorum

Ohhh be varmı bizden rahatı :1::1::1: :52:

offfff ben de yoruldum artık geçenlerde yanıma geldi ben de akşam da beraber oluruz diye düşünüyodum halı saha maç varmış o yüzden olmaz yarın gel dedi o gün de benim okulda dersim vardı akşam kursa geçmeden uğrarım dedim o da tamam dedi. ertesi gün oldu okulda bir sorun yaşadım akşam kursu ekerim eğer akşam müsaitsen dedim berbere gitmem lazım sonra da dayıma uğricam dedi tamam berbere bende gelim dedim ne işin var senin berberde saçmalama dedi ben de ne olcak ki beklerim dışarda yarım saatcik dedim nerde bekliceksin tek başına zaten çıktığım gibi dayıma geçicem dayımlara mı geliceksin dedi ben de gelsem nolucak yürürüz ben eve dönerim sen dayına dedim öf illa gelme dedirritcen bana sonra tribe gircen gelme dedi bana =( bende üsteledim niye niye diye çıldırtıcan beni gelme diyorum işim var diyorum felan demeye başladı sus uzatma dedi. saçma sapan birbirimize girdik onu göremediğimle kaldım akşam da berbere gitti berber kapanmıştı dayısına geçti dedim beni kırdığına değdi mi? değmedi diyo. ben ona gelim nolcak diyorum gayet normal o niye bir anda baırır çaırır ne güzel görüşcektik 2-3 saat gitti bana gelme dedi yaaa =(

kesinlikle haklısın canım baştan nasıl davranırsan her konuda onu bekliycek hatta daha fazlasını mecbur olduğunu düşünücek ohooo daha neler neler ..evli biri olarak söylüyorum ..inşallah siz yaşadıklarımı yaşamazsınız :(

valla ben artık tahammül edemiyoum böyle adamlara. hatan vasa şayet söylesin uygun bir dille. sen bulmuş.. oyun oynuyoruz sanki.
üzme kendini arkadaşım değmiyo çok üzülüyosan iyice bi yokla olan biteni çat pat biliyosundur huyunu suyunu. 4 günün sonunda şuna şuna mı bozuldun diye sorarsın madem. sonra da konuşur tatlıya bağlasınız. daha da uzatayım derse oralı olma yalnız napıyosa yapsın. sinir oluyorum artık böyle şeylere uğraş didin sev emek ver sonunda gene sen üzül dur..

Ya hakikaten düşünüyorum gece gündüz yok en ufak bir hatam olduğunu sanmıyorum. Varsada yzümü asmam. Ya bende insanım benimde sorunalrım olabilir ben sürekli gülerekmi dolaşıcam etrafta :( Onunda gider ayak böyle yapması çok çok kırdı beni.. Aramıyorum aramıcamda ama içimde gidiyo. Ama çok kırgınım :(

uzun zamandır arkadaşım olan biri vardı müthiş yakışıklı ama bana bakmaz diye ben arkadaş gözüyle görüp konuşuyodum
ona kendini anlatmışlığım çoktur :1:
tek sorun o benden küçük bi yaş ben 20 o 19 tabi göstermiyo ayrı mesele :31:
neyse dün bana mesaj attı senin doğum tarihin neydi diye söyledim tabi sonrada boyumu falan sordu söyledim sen benden büyükmüşsün falan dedi evet ne oldu dedim hiç bişey seni tanımak istiyorum dedi niye birden falan dedim oda neyse açmadım say saçmalıyorum falan dedi bende üstüne gitmedim iyi falan dedim bugünde sordum dünü bi ara müsait olduğunda görüşelim dedi :44:
hiç bişi anlamadım :26::26:

Bence herseyin bir dozu olmalı yani. Ne erkeği tepenize çıkarın ne de siz adamın tepesine çıkın. Bir iliskide illa ki bir taraf sürekli çabalayan olmak zorunda bırakılınca, iliski çabuk eskiyor, yıpranıyor ve arada ne kadar sevgi olsada düzelmiyor. Bir gun sen onu çekersin öbür gun o seni çeker. Taktik yapmaya ,al sana oh olsun gibi tavırlara, cek tribimi surun yerlerde demeye de gerek yok. İki taraflı bu isler. Yapmayın yani. Siz adamları süründürün süründürün sonra tepeme çıktı, e arkadasım basta da sen onun tepesine çıkmışsin o ne olacak.

Bence herseyin bir dozu olmalı yani. Ne erkeği tepenize çıkarın ne de siz adamın tepesine çıkın. Bir iliskide illa ki bir taraf sürekli çabalayan olmak zorunda bırakılınca, iliski çabuk eskiyor, yıpranıyor ve arada ne kadar sevgi olsada düzelmiyor. Bir gun sen onu çekersin öbür gun o seni çeker. Taktik yapmaya ,al sana oh olsun gibi tavırlara, cek tribimi surun yerlerde demeye de gerek yok. İki taraflı bu isler. Yapmayın yani. Siz adamları süründürün süründürün sonra tepeme çıktı, e arkadasım basta da sen onun tepesine çıkmışsin o ne olacak.

Galiba bizi pek okumadan yorum yaptınız :31:
Biz burada birbirime destek oluyoruz

Artık olay erkekleri tepemizden indirelim veya onları ezelim olayını geçti :6:

uzun zamandır arkadaşım olan biri vardı müthiş yakışıklı ama bana bakmaz diye ben arkadaş gözüyle görüp konuşuyodum
ona kendini anlatmışlığım çoktur :1:
tek sorun o benden küçük bi yaş ben 20 o 19 tabi göstermiyo ayrı mesele :31:
neyse dün bana mesaj attı senin doğum tarihin neydi diye söyledim tabi sonrada boyumu falan sordu söyledim sen benden büyükmüşsün falan dedi evet ne oldu dedim hiç bişey seni tanımak istiyorum dedi niye birden falan dedim oda neyse açmadım say saçmalıyorum falan dedi bende üstüne gitmedim iyi falan dedim bugünde sordum dünü bi ara müsait olduğunda görüşelim dedi :44:
hiç bişi anlamadım :26::26:

Ondan sana karşı gizli bir hayranlık varmış demek ki bunu açığa vurmuş :1:
Sen üstüne gitmemkle iyi yapmışsın hep böyle cool davran galecim:24:

Back
X