Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

saol cnm aynen ya bende hazırım ve bekliorum artık beni benden alabilcek birini:) ya dün öle bi anda patladım bide bi kaç akraba gelmişti sordular fılan daa çok ağladım ve cok sinir oldum kendime çünkü etrafında senin üzüntünle mutlu olan insanlar varken senin ağlamaya bile hakkın yok ama öle olmuo işte insan tutamıo kendini. şimdi konuşuolar kesin arkamdan cocuk bunu bırakmıs kız aglıo die çok sinir bi durum kendimi savunmaya kalksam daa bok bi durum olcak malesef ama yapcak bişiy yok insan engel olamıo bazen gözyaşlarına hemde en güçlü durması gereken yerde...

Canım beniim niye ağlıyorsunki ne kadar zenginsin aslında bir bilsen:16:

Güzeller ben artık oldum sanırım, öyle biriyle tanışmak istiyorum ki bu defa evet sonunda doğru kişi bu diyebileceğim, çok seveceğim, çok ta sevileceğim, çok mutlu edip çok ta mutlu olacağım kişiyi artık tanımak için hazırım. Gerçi aklıma bir karikatür de gelmedi değil :)) yani ben hazırım da bakalım gelcek mi:))
waiting for the perfect man - Google'da Ara

:60::60::60:

...

galenia-cım teşekkür ediorum bende sizleri çok seviyorum ya varya bayılıyorum senin bu takmaz hallerine :) utanıyorum ya kendimden böle ikizler mi olur :p ooofff ya varya sen napıosun bu cocuklara da ayrılmıolar pesınden bense arasın dıe beklıom hıc ne arayan var ne soran sanırım sorun bende :) ne kadar da yalanlara maruz kalan bende olsam üzülen yine sadece benim bi haksızlık var sanki ama isyan etmek istemiorum artık...

Takmicaksin canim zaten bosver benimde 7 haziran dogum gunum en guzel sekilde kutluycammm :16:

Immm kizlar ben eski sevgilimle baristim :17:
Herkesde biliyo bu sefer hayirlisini istoyorum allahtan:31:

Immm kizlar ben eski sevgilimle baristim :17:
Herkesde biliyo bu sefer hayirlisini istoyorum allahtan:31:

Ciddimisin nasıl oldu peki ?
Çok şaşırdım ya hiç böyle bi haber beklemiyordum
Hadi bakalım inş bundan sonra hayırlısı olur ve mutlu olursun canım

Ciddimisin nasıl oldu peki ?
Çok şaşırdım ya hiç böyle bi haber beklemiyordum
Hadi bakalım inş bundan sonra hayırlısı olur ve mutlu olursun canım

Saol canim cumartesi msj atmisti ilk defa cvp vermedim ona sonra numarasini yazmis ailevi demis bende msj attim. ben gül noldu diye oda biz daha onceden adapazarina gitmistik onla yalanimiz ortaya cikmasin diye tembihledi iste sonra ozledimler geldi ne sen baskasinda yapabildin ne ben kaybedicek neyimiz varki dedi baya konustuk bende ondan baskasiyla yapamiorum gercekten soz yuzuklerimizide temizletip kurdale yaptirmis biz ciddi ciddi sozlenicez.. :16: Darisi hepinizin basina cecencimm :16:

Son düzenleme:
$Görüntü027.webpaşk o ya... huzurum tek aşkım benimmm iyiki sevmekten vazgeçmedim...

Eklentiler

• $aþksýnsennnn.webp
    $aþksýnsennnn.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Kıyamam ya nasıl mutlu oldum anlatamam
Amin canım inşallah bizlerede nasip olur sevdiklerimizle mutlu olmak :38:

Insallah canim benim mutlu olmani cok isterim ne kadar zamandir boslukta gibiydim simdi mutluluktan ucuyorum nazar degecek ya da rüya diye ödum kopuyo ama gercek iste ya ins senide boyle goruruz :16:

.2 ay once sevgılım ayrıldı benden.onu sevmedıgımı altattıgımı dusunuyordu.cunku onunla 1.5 yıldır cıkıyorduk.gecen yıl tartısıp ayrılmıstık oda ınadına bı kızla cıkmaya baslamıstı 20 gun cıkıp ayrılmıs.ayrılıgımızın 3.ayı bana geldı ozur dıledı barıstık.7 aydır cok ıyıydık.ayrı oldugumuz 3 ayda ben 4 kısıyle gorusup ayrıldım sevemedım bır turlu yapamamdım.sevgılım bunları başka kızların agzından duymus.cok sınırlendı.sen seytansın nasıl bır kızsın amacın ne dıye kızdı.artık senın gıbı bırını hayatımda ıstemıyorum dedı.benım onu sevmedıgımı hala aldattıgımı dusunuyor.inanmıyor sevdıgıme.bende ona hedıyeler aldım mektup yazdım barısmadı.arıyorum mesaj atıyorum açmıyor telefonunu.
2 aydır ugrasıyorum barıssın dıye.4 haftadır hıc aramadım onu.bıraz kendı halıne bıraktım.az once aradım açtı telefonunu nasılsın dedım.iyiyim sen nasılsın dedı.bende ıyıyım dedım.bıraz sessızlık oldu ıkımızde konusmadık dıcegın bısey yoksa kapatuyorum telefonu dedı.ıkımızde unıversıtedeyız.sınavları var nasıl gecıyor sınavlar dedım.ıyı işte dedı.neden aradın benı dedı.bende senı dun gece ruyamda gordum ruyam ıyı degıldı nasılsın dıye merak ettım.ıyıyım ben ya dedı.telefonu bıran ınce kapatma cabası vardı.bende ona sen mesajlarıma cvb vermıyorsun dıye aradım bende dedım.oda bana senınle artık konusmak ıstemedıgımı demıstım sen neden bu kadar ısrarcısın dedı bana.bende sevıyorumkı arıyorum senı dedım.görüşmek ıstemıyorum dedı bana.bende senı neden bana kotu davranıyorsun aradım konuusyoruz ıste ne guzel dedım.konusmak ıtemıyorum nasıl oldugumu sordun tmm kapat hadı dedı.bende sınırlendım bagırdım ona sen adam degılsın dedım.bana hakaret etmek ıcınmı aradın dedı.bende senı dusundum aradım ama sen saygısızlık yapıyorsun dedım.bana sana kotu davransam telefonunu açmazdım dedı.bende neden konusmak ıstemedıgını soyle dedım nedenı nedır bılmek ıstıyorum dedım.nedenı yok dedı.nedenı nasıl yok ya dedım herşeyın bır nedenı vardır.söyle dedım.neden yok dedı.o zaman benı sevmıyorsun dedım neden yok hala dıyor.sevmedıgınıde demedı.o zaman başkasımı var dedım hayatında senı ilgilendırmez neden soruyorsun.senı ılgılendırse derdım dedı.bende soruyorum soyle varsa konusmıcam artık dedım.oda var dıyelım evet var öyle bırı dedı.bende tmm o zaman hayırlısı olsun dıyıp kapattım.herşey bıttı.artık asla bır araya gelemıcez.yengeç burcu cok surundurdu benı.çok uzgunm.ilk ayrıldıgımız hafta bu kadar sert degıldı bana karsı iyicene havaya sokmusum onu sureklı bır havalarda napmalıyım cok sevıyorum onu yardım edın lutfen.

.2 ay once sevgılım ayrıldı benden.onu sevmedıgımı altattıgımı dusunuyordu.cunku onunla 1.5 yıldır cıkıyorduk.gecen yıl tartısıp ayrılmıstık oda ınadına bı kızla cıkmaya baslamıstı 20 gun cıkıp ayrılmıs.ayrılıgımızın 3.ayı bana geldı ozur dıledı barıstık.7 aydır cok ıyıydık.ayrı oldugumuz 3 ayda ben 4 kısıyle gorusup ayrıldım sevemedım bır turlu yapamamdım.sevgılım bunları başka kızların agzından duymus.cok sınırlendı.sen seytansın nasıl bır kızsın amacın ne dıye kızdı.artık senın gıbı bırını hayatımda ıstemıyorum dedı.benım onu sevmedıgımı hala aldattıgımı dusunuyor.inanmıyor sevdıgıme.bende ona hedıyeler aldım mektup yazdım barısmadı.arıyorum mesaj atıyorum açmıyor telefonunu.
2 aydır ugrasıyorum barıssın dıye.4 haftadır hıc aramadım onu.bıraz kendı halıne bıraktım.az once aradım açtı telefonunu nasılsın dedım.iyiyim sen nasılsın dedı.bende ıyıyım dedım.bıraz sessızlık oldu ıkımızde konusmadık dıcegın bısey yoksa kapatuyorum telefonu dedı.ıkımızde unıversıtedeyız.sınavları var nasıl gecıyor sınavlar dedım.ıyı işte dedı.neden aradın benı dedı.bende senı dun gece ruyamda gordum ruyam ıyı degıldı nasılsın dıye merak ettım.ıyıyım ben ya dedı.telefonu bıran ınce kapatma cabası vardı.bende ona sen mesajlarıma cvb vermıyorsun dıye aradım bende dedım.oda bana senınle artık konusmak ıstemedıgımı demıstım sen neden bu kadar ısrarcısın dedı bana.bende sevıyorumkı arıyorum senı dedım.görüşmek ıstemıyorum dedı bana.bende senı neden bana kotu davranıyorsun aradım konuusyoruz ıste ne guzel dedım.konusmak ıtemıyorum nasıl oldugumu sordun tmm kapat hadı dedı.bende sınırlendım bagırdım ona sen adam degılsın dedım.bana hakaret etmek ıcınmı aradın dedı.bende senı dusundum aradım ama sen saygısızlık yapıyorsun dedım.bana sana kotu davransam telefonunu açmazdım dedı.bende neden konusmak ıstemedıgını soyle dedım nedenı nedır bılmek ıstıyorum dedım.nedenı yok dedı.nedenı nasıl yok ya dedım herşeyın bır nedenı vardır.söyle dedım.neden yok dedı.o zaman benı sevmıyorsun dedım neden yok hala dıyor.sevmedıgınıde demedı.o zaman başkasımı var dedım hayatında senı ilgilendırmez neden soruyorsun.senı ılgılendırse derdım dedı.bende soruyorum soyle varsa konusmıcam artık dedım.oda var dıyelım evet var öyle bırı dedı.bende tmm o zaman hayırlısı olsun dıyıp kapattım.herşey bıttı.artık asla bır araya gelemıcez.yengeç burcu cok surundurdu benı.çok uzgunm.ilk ayrıldıgımız hafta bu kadar sert degıldı bana karsı iyicene havaya sokmusum onu sureklı bır havalarda napmalıyım cok sevıyorum onu yardım edın lutfen.

Bazen gerçekten yapılacak bişey kalmıyor
Sen elinden geleni yapmışsın
Sana inanmayan birini tekrar kendine inandırmak çok zor
Bende sevgilime bu anlamda güvenenemiştim uzun zamanımı aldı
İstemiyorum demiş bence bırak artık ne hali varsa görsün
Pişman olup dönerse düşünürsün bir kez daha
Ama şu durumda senin yapabilceğin bir şey kalmamış

Eki Görüntüle 436883 aşk o ya... huzurum tek aşkım benimmm iyiki sevmekten vazgeçmedim...

biz buna kader diorus canım cok sevındım senın adına inş bu kez daa saglam adımlarla devam eder ve seni hiç üzmez anlamışınızdır bu kadar zaman sonra birbirinizin kıymetini :) siz arada konuşuyomuydunuz canım sanki yoksa uzun zaman sora hiç konuşmazkenmi böle bi dönüş oldu nerden esmiş eger öleyse nasıl dank etmiş kafaya :)

tatlım bende cecen'e katılıyorum senın yapabılcegın bısıy kalmamıs artık elınden gelenı yapmısın dusunmesı ıcın zamanda vermısın kendı halıne bırakmısın ama gerı arayınca nasıl olsa pesımde bu kız dıe senı ıstemıorum ayaklarına gırmıs kısacası senı cepte goruo bence bılınclı bole davranıo. onu gercekten aramamalısın ve gercekten takmamalısınkı bı gun gelıp bı bosluga dusup dıcek vay be kıza bak hıc aramadı bı daa dıe ve o zaman o senı merak edıp arıcak tabı cıdden senı sevmısse ve cıdden onu aldatmadıgını ve sevdıgını dusunuosa öfkesi gectıgınde sakınlesıp dönecektır ama bence suandan ıtıbaren hayatına bak sana ulasabılcegı yolları kapat takıp etme ımkanı varsa engelle ama bunları gercekten yap beklentıye gırmeden ondan kurtarmayı dusun kendını beklentı ıcıne asla gırme dönerse senındır dönmezse zaten hıc senın olmamıstır...

biz buna kader diorus canım cok sevındım senın adına inş bu kez daa saglam adımlarla devam eder ve seni hiç üzmez anlamışınızdır bu kadar zaman sonra birbirinizin kıymetini :) siz arada konuşuyomuydunuz canım sanki yoksa uzun zaman sora hiç konuşmazkenmi böle bi dönüş oldu nerden esmiş eger öleyse nasıl dank etmiş kafaya :)

Hep dua ederdim onu hic unutmak istemiyodu kalbim demek hayir varmis unutamamda biz en son iki ay once tartismistik ona ne olune ne olume demistim o lafim cok zoruna gitmis hatayi kendinde aramaya baslamis sonunda cezaret edip msj atmis ben bana ulasacagi tum yollari kpatmstm ne facebook ne tel seven isteyen bi sekilde ulasio cnm ya simdilk ablasi babasi annesi biliyo evin babannesi soyumun ecnebilere dayandigindan istemiyo bizi bizde desifre etmicez karar aldik allahm ins snada nasip eder...

Hep dua ederdim onu hic unutmak istemiyodu kalbim demek hayir varmis unutamamda biz en son iki ay once tartismistik ona ne olune ne olume demistim o lafim cok zoruna gitmis hatayi kendinde aramaya baslamis sonunda cezaret edip msj atmis ben bana ulasacagi tum yollari kpatmstm ne facebook ne tel seven isteyen bi sekilde ulasio cnm ya simdilk ablasi babasi annesi biliyo evin babannesi soyumun ecnebilere dayandigindan istemiyo bizi bizde desifre etmicez karar aldik allahm ins snada nasip eder...

evet tatlım duaların kabul olmuş demekki varmış bi hayır bundada inş hiç bozulmaz aranız bi daa bende face fılan kapadım da telımı degıstırmedım gerek gormedım gercı arayanda yok :) ben artık önüme bakmaya calısıyorum malesef cunku bızımkı zaten aıle arası söz dü biterkende öle bitti çocuk oyuncagı dııl artık bıraraya gelemeyıs belkıde hayırlısı budur

Kizlar birazdan saat 00:00 olucak ve ben dogucammm bu benim gecirdigim en mutlu dogum gunum
Cunku evlenme teklifi etti:16:
Iyiki dogdum iyiki o hayatimda:38::16:

Kizlar birazdan saat 00:00 olucak ve ben dogucammm bu benim gecirdigim en mutlu dogum gunum
Cunku evlenme teklifi etti:16:
Iyiki dogdum iyiki o hayatimda:38::16:

Canım benim doğum günün kutlu olsun bir ömür boyu mutlu olursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Çok çok çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::123::123::123:

sorun bizde kızlar!! erkeklerin biyerlerinin bu kadar kalkmasına sebep olan bizlerin onlara verdigi deger ve onları el üstünde tutup baş tacımız yapmamız!! bu durumu düzeltmek yine bizim elimizde ipleri asla ama asla onlara bırakmamalıyız biz de en az onlar kadar güçlüyüz ve bunu onlara göstermeliyiz!!

Back
X