Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Canım benim doğum günün kutlu olsun bir ömür boyu mutlu olursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Çok çok çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::123::123::123:
Yerim sni cecenim ins darisi basina bebegimmm :) cok degisik mutluluk bu coook
bu cocuk zamanında yuzugunu fırlattıgınmıydı cnm ?
Evet canm eskileri kapadik eskiden geriye hic bisi kalmadi saclarmi kestirdi parfumumu bile degistirtti eskiyi cope attik mutluyuz ya
nice senelere tatlım en kötü günün böle olsun inş :)
:16:
Inssss bebegim bnm ins sende cok mtlu olcaksin inaniyorum ben :)

Galenia gemiş doğumgünün kutlu olsun güzelim..

Kızlar...:16: Ben de birisiyle tanıştım, görüşüyorum bu ara, mantıken o kadar doğru bir insanmış gibi geliyor ki, hem kariyer yönünden, hem fikren, hem de fiziken.
İstesem bu kadar olmazdı sanırım. Temkinli yaklaşıyorum. Zamanında olan üzüntülerimi dahi anlattım, beni anlıyor, hatta abarttım ona bundan sonra mantıken yaklaşmak, duygusallıktan mümkün mertebede uzak durmak istediğimi söyledim, ama ben çok sürmez tutulurum o derece:9: Ama dediğim gibi temkinli yaklaşmaya çalışıyorum.. açıkçası hayatımızı çok kısa sürede birleştirebiliriz gibi geliyor bana. İnşallah doğru kişidir bu defa, tekrar aynı acıları çekmek istemiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin sonunda benim de yüzüm gülecek galiba.

Kızlar...:16: Ben de birisiyle tanıştım, görüşüyorum bu ara, mantıken o kadar doğru bir insanmış gibi geliyor ki, hem kariyer yönünden, hem fikren, hem de fiziken.
İstesem bu kadar olmazdı sanırım. Temkinli yaklaşıyorum. Zamanında olan üzüntülerimi dahi anlattım, beni anlıyor, hatta abarttım ona bundan sonra mantıken yaklaşmak, duygusallıktan mümkün mertebede uzak durmak istediğimi söyledim, ama ben çok sürmez tutulurum o derece:9: Ama dediğim gibi temkinli yaklaşmaya çalışıyorum.. açıkçası hayatımızı çok kısa sürede birleştirebiliriz gibi geliyor bana. İnşallah doğru kişidir bu defa, tekrar aynı acıları çekmek istemiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin sonunda benim de yüzüm gülecek galiba.

nasııııllll yani :)) çok şaşordım ve çok sevindim canım :)) kim bu şanslı ve nerden çıktı nasıl oldu anlatsana detaylarını merak ettim baya heyecanlandım okurken darısı başımıza diğer kızlarla :)) inş çok güzel gelişmelerle ilerler ve mutlu olursun tatlım...

İnan çok sevindim ya İnşallah senin için doğru insandır canım benim :16:

sabrın sonu selamet işte inan senin adına çok sevindim canım bizde yüzüklerimizi taktık haftaya istemeye gelicekler :16:
çok mutluyum ya allah herkesi iyi insanlarla karışılaştırsın

selam kızlar kimseler yok sanırım baya bosta duruyo sayfa off ya size bişiy danışcam ben şimdi sözlümle ayrıldım ya annesi kardesımın face'inde ekli elimde olmadan sürekli bakıp duruyorum hoş ekli olmasada bazı fotolar herkese acık aklıma geldıkce bakıyorum hep ama her baktıgımda gıcık oluyorum cunku o kadının caktırmadan cok etkısı oldugunu dusunuyorum ılıskımı yasadıgım surede ve bence suan da da ve bu durumu neden takıyorum bılmıyorum kendısı silmedi kardesımı arkadaslıktan ama sözlüm sildi anında kardesımıde benıde benım suan face kapalı kpssden önce acmıcam ama acaba kardesımden sılsemmı dıe dusunuyorum kardesıme kalsa coktan sılmıstı de ben dedım sılme bırak o raatsız oluyosa o sılsın dıe bılmıorum napsam nıe hergun bakmadan duramıorum cok gıcık oluyorum kendıme hala ondan bı haber alırmıyım dıe sanırım hiç mi merak etmio beni ya facemi dondurdum fılan bı kere bıle aramadı babamla olan konusmadan sonra zaten bana dönsün istemiorum ama bi kere olsun bana yaptıklarını hatırlasın ve arasın bense egomu tatmin edip sen kimsin demek istiorum... cidden bu kadar kolay vazgecti ya sanki dünden razı gibi 1 ay oldu hiç ses yok...

Ben varım yahu, ama önce bi anlatsanız nasıl olacakmış o iş, nasıl indirecekmişiz tepemizden???

çok sevindim ama böyle bi başlık olmasınaa:52:
:32::32::32:

selam kızlar kimseler yok sanırım baya bosta duruyo sayfa off ya size bişiy danışcam ben şimdi sözlümle ayrıldım ya annesi kardesımın face'inde ekli elimde olmadan sürekli bakıp duruyorum hoş ekli olmasada bazı fotolar herkese acık aklıma geldıkce bakıyorum hep ama her baktıgımda gıcık oluyorum cunku o kadının caktırmadan cok etkısı oldugunu dusunuyorum ılıskımı yasadıgım surede ve bence suan da da ve bu durumu neden takıyorum bılmıyorum kendısı silmedi kardesımı arkadaslıktan ama sözlüm sildi anında kardesımıde benıde benım suan face kapalı kpssden önce acmıcam ama acaba kardesımden sılsemmı dıe dusunuyorum kardesıme kalsa coktan sılmıstı de ben dedım sılme bırak o raatsız oluyosa o sılsın dıe bılmıorum napsam nıe hergun bakmadan duramıorum cok gıcık oluyorum kendıme hala ondan bı haber alırmıyım dıe sanırım hiç mi merak etmio beni ya facemi dondurdum fılan bı kere bıle aramadı babamla olan konusmadan sonra zaten bana dönsün istemiorum ama bi kere olsun bana yaptıklarını hatırlasın ve arasın bense egomu tatmin edip sen kimsin demek istiorum... cidden bu kadar kolay vazgecti ya sanki dünden razı gibi 1 ay oldu hiç ses yok...

Hakkında hayırlısı buymuş güzelim üzülme artık
FAceden de sil bence hem için hem aklın rahat etsin

nasııııllll yani :)) çok şaşordım ve çok sevindim canım :)) kim bu şanslı ve nerden çıktı nasıl oldu anlatsana detaylarını merak ettim baya heyecanlandım okurken darısı başımıza diğer kızlarla :)) inş çok güzel gelişmelerle ilerler ve mutlu olursun tatlım...

İnan çok sevindim ya İnşallah senin için doğru insandır canım benim :16:

sabrın sonu selamet işte inan senin adına çok sevindim canım bizde yüzüklerimizi taktık haftaya istemeye gelicekler :16:
çok mutluyum ya allah herkesi iyi insanlarla karışılaştırsın

Kızlar işin sırrı olinde, iki kere rafine:))
Sadece evrene güze mesajlar yolladım, buldu beni :9: Aramızda biraz yaş farkı var ama açıkçası bunu avantaj olarak görüyorum, başka bir topik altında tarot falı baktırmıştım, orada da yaşça olgun biriyle beraber olacağımı, kısa sürede evlilik göründüğünü ve şehir değiştireceğimi yorumu yapmıştı topik sahibi tarot falı bakan bayan.:) Açıkçası bekliyorum kızlar:) İzmir gelini olabilirim:)) Çok mutluyum, karşımdaki insanda da o mutluluğu görebiliyorum inşşş hep böyle sürer.

Kokoşkedi ummadığın anda ummadığın bir yerde karşına öyle biri çıkacak ki iyiki bitmiş diyeceksin, bana güven, profilden de sil, bakma görme duyma ona dair birşey. Benden sana yaşanmış, doğruluğu kanıtlanmış tavsiye:34: İnşş en kısa sürede çok çok mutlu olursun. Burada birbirimizi az çok tanıyoruz, güzel şeyler yaşamayı hakediyoruz bence..

Dünyaya biz farketmesek te hepimiz bir amaç için bir misyon için gönderirliyoruz, belli dönemlerde belirli kişilerin hayatına girerek görevimizi tamamlıyoruz ve çıkıp gidiyoruz, ve ya da onlar gelip gidiyorlar. Bu olgunlukta baktığımız zaman belki daha az üzülmüş oluruz, naçizane tavsiyem ;)

Son düzenleme:
kokoşkedi kulaklarını kocaman aç ve dinle. hemen siliyosun varya inanamayacaksın ne kadar rahatladığına. durdukça bakılıyo canım benim kendimden biliyorum baktıkça takip ettikçe de herşey başa dönüyo. hemen sil gör bak farkı. ben sildiğim engellediğim gün rahatladım. tecrübeyle sabit

aman ne bilim ya sırf silen ilk kişi olmamak için facemi bile dondurdum kısıtladım kendimi resmen. kendisi bende ekli diil zaten yanlış anlasılmasın çoktan sildi benı ama işte ne bilim ailesiyle bi problemim yok ya sanki ayıp olurmus gibi hissediyorum :( kardesımden sıldım az önce ama yınede kadının fotoları herkese acık ıstemesemde gorunuo :p

ilgilenmiceksin takmıcaksın, kötü davranacaksın, bazen gereksiz sinirlenip telefonu yüzüne kapatacak ve bagıracaksın. bunlar böyle anlıyolar ancak. 5 yıl ben de kul köle oldum eski sevgilime boğa burcuydu kendisi ben de ikizler burcuyum, ama böyle tüm sabrımı şefkatimi iyi niyetimi ona kullandım, sonra baktım adamda 5 yıldır tık yok resti çektim, sevgimi geçin kızlar saygım bile bitti ona :ssz::19: şimdi yeni bi ilişkim var daha temkinli ve olmam gerektiği gibiyim, onu da cook seviyorum ama salak değilim artık sürekli o arar sağolsun askım seviyorum onu :31::ssz:

ilgilenmiceksin takmıcaksın, kötü davranacaksın, bazen gereksiz sinirlenip telefonu yüzüne kapatacak ve bagıracaksın. bunlar böyle anlıyolar ancak. 5 yıl ben de kul köle oldum eski sevgilime boğa burcuydu kendisi ben de ikizler burcuyum, ama böyle tüm sabrımı şefkatimi iyi niyetimi ona kullandım, sonra baktım adamda 5 yıldır tık yok resti çektim, sevgimi geçin kızlar saygım bile bitti ona :ssz::19: şimdi yeni bi ilişkim var daha temkinli ve olmam gerektiği gibiyim, onu da cook seviyorum ama salak değilim artık sürekli o arar sağolsun askım seviyorum onu :31::ssz:

aynen tatlım benimde 5yıl sürdü ilişkim sözlüydük hatta. bana bi dünya yalanlar sölemiş fılan bende salak gıbı bugun yarın beklıom evlılık ıcın dedıgın gıbı tık yoktu bıde onca yalanını yakalamama ragmen herzaman bı bahanesı vardı öle oluyodukı ben ona kızmak ıcın arıyodum resmen telı kapatırken özür dilicek hale getırıodu benı. bende sonunda terkettım attım yuzugu ama aramaya devam edıyodu en san babama arattım bı daa arama dedı kızımı ondan berı ses yok 1 ay oldu. ama hala arasın ıstıyorum bu kadar basıt olmamalı benden vazgecmesı dıe delırıorum bazen sırf benı merak etsın dıe facemı dondurdum yıne tık yok adamda zaten bana dönsün istemiorum sadece benı merak etsın yaptıklarına pişman olsun ıstıorum. su aralar facemı gerı acmak ıstıorum ama bende onun annesı dayısı ve teyzesı eklı onlarıda sılmek ayıpmış gıbı gelıo yenı bi face acmak sanırım daa ıı ama o da henuz kafama yatmadı :( bılmem napsamkı?

Ben yarın buluşuyorum kızlar
Ama gelmeden önce ondan duyduğum sözler beni yıktı
Bana aşka sevgiye inanmıyorum dedi
Ben bunca zaman oda beni seviyo diye kendimi kandırmışım
Çok dua etmiştim gerçek yüzünü gördüm sonunda

Gelme ! dedim. Sevmediğin birinin yanına
Gelicem beklicem dedi ve binmiş otobüse
Naptığını bilmiyo sanki :S
Mecbur gidicem yarın son kez görücem
Yüzüğünü herşeyini vericem zaten

Böyle bir insanla ben nasıl baş edebilirm ki kızlar
Bir gün öyle bir gün böyle resmen
Dua edin hakkımda hayırlısı olsun lütfen:14:

Bol şans, hakkında hayırlısı, ne olursa olsun umarım kararlı olursun, yorumlarını bekliyoruz gelince yaz olur mu??

Neden şu son görüşmeler varki?? Çok zor bence.

Son düzenleme:

canım hemen olumsuz düşünme bence o seni çok özledi ama işte belkide senden yüz bulamıcanı düşündüğü için öle sölüyo bi görün birbirinizi ısınıp kaynaşırsınız hemen. inanki ayrılık çok zor hele de severken eger cıdden dogru ınsan bu dıosan bu kadar kolay pes etme tatlım bak bakalım yarınkı hal ve durumuna ama bence olumlu geccek kızllaaarrr bız barıstık dıe gelceksın :)

Güzel haberler vermeyi isterdim ama yollarımız tamamen ayrıldı kızlar
Sarıldım içimden geldiği gibi davrandım ağladım oda ağladı
Resimlerini verdim yüzüğünü verdim ama yüzüğü almadı sende kalsın dedi

Çok zordu insanın 2 yılını verdiği birinden bir yabancıymış gibi ayrılması
Şuan bomboş kalbim ruhum hiç bişey hissetmiyorum sanki
İlerde beni gerçekten aşka inandırıcak bi adam çıkana kadar bomboş devam edicem hayata
Mutluluğu farklı şeylerde aricam artık
Gerçekten bir anda herşey boş gelmeye başladı gözüme

Bir şekilde hep hayatımdaydı ama şimdi unutma zamanı Rabbim güç versin !

aynen tatlım benimde 5yıl sürdü ilişkim sözlüydük hatta. bana bi dünya yalanlar sölemiş fılan bende salak gıbı bugun yarın beklıom evlılık ıcın dedıgın gıbı tık yoktu bıde onca yalanını yakalamama ragmen herzaman bı bahanesı vardı öle oluyodukı ben ona kızmak ıcın arıyodum resmen telı kapatırken özür dilicek hale getırıodu benı. bende sonunda terkettım attım yuzugu ama aramaya devam edıyodu en san babama arattım bı daa arama dedı kızımı ondan berı ses yok 1 ay oldu. ama hala arasın ıstıyorum bu kadar basıt olmamalı benden vazgecmesı dıe delırıorum bazen sırf benı merak etsın dıe facemı dondurdum yıne tık yok adamda zaten bana dönsün istemiorum sadece benı merak etsın yaptıklarına pişman olsun ıstıorum. su aralar facemı gerı acmak ıstıorum ama bende onun annesı dayısı ve teyzesı eklı onlarıda sılmek ayıpmış gıbı gelıo yenı bi face acmak sanırım daa ıı ama o da henuz kafama yatmadı :( bılmem napsamkı?

ne facebooku aç ne de daha fazla aramasını basit bitmemesi gerektiğini düşün, bence çok büyük hata olur. bırak defoldu gitti işte artık yok artık yalan yok artık ilgisizlik özgüven düşüren davranışlar ve sözler yok. oh misss:ssz::19: kurtulduğuna şükret ve en ufak kırıntı bile olmasın içinde. yoksa tetikler nefretide artık içindeki her neyse onu da. eğer facebook kullanacaksan da yeni bir tane al eskisi donmuş kalsın. bırak takma düşünme seni merak etmesin kaç yazar kim ki o aman üff :19:

Güzel haberler vermeyi isterdim ama yollarımız tamamen ayrıldı kızlar
Sarıldım içimden geldiği gibi davrandım ağladım oda ağladı
Resimlerini verdim yüzüğünü verdim ama yüzüğü almadı sende kalsın dedi

Çok zordu insanın 2 yılını verdiği birinden bir yabancıymış gibi ayrılması
Şuan bomboş kalbim ruhum hiç bişey hissetmiyorum sanki
İlerde beni gerçekten aşka inandırıcak bi adam çıkana kadar bomboş devam edicem hayata
Mutluluğu farklı şeylerde aricam artık
Gerçekten bir anda herşey boş gelmeye başladı gözüme

Bir şekilde hep hayatımdaydı ama şimdi unutma zamanı Rabbim güç versin !

böyle birşey beklemiyordum:26: inşallah hakkında en hayırlısı olur canım
inan sen değil o kaybetti zaten artık bence hattını falanda değiştir ulaşamasın sana her istediğinde:19:

böyle birşey beklemiyordum:26: inşallah hakkında en hayırlısı olur canım
inan sen değil o kaybetti zaten artık bence hattını falanda değiştir ulaşamasın sana her istediğinde:19:

Hattımı bu ara çok değiştirdim canım ama ulaşmaya kalkarsa dediğini yapıcam

Back
X