Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Güzel haberler vermeyi isterdim ama yollarımız tamamen ayrıldı kızlar
Sarıldım içimden geldiği gibi davrandım ağladım oda ağladı
Resimlerini verdim yüzüğünü verdim ama yüzüğü almadı sende kalsın dedi

Çok zordu insanın 2 yılını verdiği birinden bir yabancıymış gibi ayrılması
Şuan bomboş kalbim ruhum hiç bişey hissetmiyorum sanki
İlerde beni gerçekten aşka inandırıcak bi adam çıkana kadar bomboş devam edicem hayata
Mutluluğu farklı şeylerde aricam artık
Gerçekten bir anda herşey boş gelmeye başladı gözüme

Bir şekilde hep hayatımdaydı ama şimdi unutma zamanı Rabbim güç versin !

aynı seyı ben de pazartesı gunu yasadım.az cok bılıyorum canım senı de forumdan. su an aynı seylerı hıseedıyorum senle. allah yardımcımız olsun.
aska sevgıye ınanmıyomu,kımseyı ıstemıyormus,ayrı sehırlerde zormus..kaldı kı 1.5 saatlık mesafeydı.
bahane bol gonul dara dusunce..ama o son gorusmeler ınsanı mahvedıyor.ben de ıcımden geldıgı gıbı davrandım sarıldım agladım falan..
Allah hepımıze yardım etsın. her sey gercekten bos ya. ınanamıyorum hala olanlara. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar..:14:

aynı seyı ben de pazartesı gunu yasadım.az cok bılıyorum canım senı de forumdan. su an aynı seylerı hıseedıyorum senle. allah yardımcımız olsun.
aska sevgıye ınanmıyomu,kımseyı ıstemıyormus,ayrı sehırlerde zormus..kaldı kı 1.5 saatlık mesafeydı.
bahane bol gonul dara dusunce..ama o son gorusmeler ınsanı mahvedıyor.ben de ıcımden geldıgı gıbı davrandım sarıldım agladım falan..
Allah hepımıze yardım etsın. her sey gercekten bos ya. ınanamıyorum hala olanlara. hakkımızda hayırlısı olsun kızlar..:14:

Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun
Belki pişman olucaklar ama iş işten geçmiş olucak
Bizimde 10 saatti aramızdaki mesafe
Olmadı işte zorlamanın anlamı yokmuş gerçekten

Ama bir gelişme olursa haberdar et canım istediğin zaman özelden yazabilirsin bana :38:

Ama bir gelişme olursa haberdar et canım istediğin zaman özelden yazabilirsin bana :38:

Canım ancak buradan ulaşabildim sana ve mesaj kutun dolmuş haber vereyim dedim :1:

sag olasin canim sen de yaz bana her zaman.
pisman olacagina hic suphem yok ama ne zaman 5 sene sonra mi? 3 sene sonra mi? evlendiginde mi ne zaman?? ama bu zaman degil canim onu anladik..
4.5 ay olmustu tam toparlaniyorum derken face'de bi arkadasla azicik samimi bi resmimi gorup aradi deliye donmus. ve ben o adam asla bana donmez cok kararli bitirdi diyordum. aradi beni o resmi gordugu icin.
meger hep ortak arkadasimizin face'inden takip ediyomus beni silip engellemisti ayrildigimizda..
saatlerce sicacik konustu.ozledigini donmek istedigini vs soyledi.. sonra ses kesildi. 1 hafta sonra ben msj attim "hayatimi mahvetmeye mi geldin diye". o vesileyle gorustuk icimdekileri kusmam gerekiyodu kotu bitirmisti.
ama yine "kimseyi istemiyorum.seviyorum ama olmaz. sevgili,sorumluluk istemiyorum" falan deyip tamamen kapattik bu defteri..
ne durumdayim bilmiyorum ama Allahim onu pisman etsin. Allahindan bulsun cok canimi yakti cok..:14:

sag olasin canim sen de yaz bana her zaman.
pisman olacagina hic suphem yok ama ne zaman 5 sene sonra mi? 3 sene sonra mi? evlendiginde mi ne zaman?? ama bu zaman degil canim onu anladik..
4.5 ay olmustu tam toparlaniyorum derken face'de bi arkadasla azicik samimi bi resmimi gorup aradi deliye donmus. ve ben o adam asla bana donmez cok kararli bitirdi diyordum. aradi beni o resmi gordugu icin.
meger hep ortak arkadasimizin face'inden takip ediyomus beni silip engellemisti ayrildigimizda..
saatlerce sicacik konustu.ozledigini donmek istedigini vs soyledi.. sonra ses kesildi. 1 hafta sonra ben msj attim "hayatimi mahvetmeye mi geldin diye". o vesileyle gorustuk icimdekileri kusmam gerekiyodu kotu bitirmisti.
ama yine "kimseyi istemiyorum.seviyorum ama olmaz. sevgili,sorumluluk istemiyorum" falan deyip tamamen kapattik bu defteri..
ne durumdayim bilmiyorum ama Allahim onu pisman etsin. Allahindan bulsun cok canimi yakti cok..:14:

Allah yardımcın olsun canım ya gerçekten ne istiyo bu erkekler bilmiyorum anlamıyorum
Yalnız mı yaşıcak sanki hayatını
Madem seviliyo ve seviyo niye gözünü kırpmadan harcıyo seni
Of of akıl erdiremiyorum artık

cecenn
amacsiz ya cok sacma.. sevse nasil ayri durabilir. kan davasi mi var ya da daha baska seyler "biz mutlu olamayiz" oyunlari oynuyor bana:31::31:
defolsun gitsin artik. insallah ben ondan once bulurum gercek aski sevgiyi. o okuz de orda yalniz,sacma iliskilerde bogulsun daha da batsin//
baska birinin olmadigina eminim aklinin kaymadigindan vs ama tam bir ergen gibi davraniyor ve cok karamsar ketum. dertleri varmis,bi de iliski surduremezmis:47:
seven adam boyle der mi hic? aklim almiyor. alan biri bana olabilir desin ya.. resmen git baskasinin ol demek terketmek//

ne facebooku aç ne de daha fazla aramasını basit bitmemesi gerektiğini düşün, bence çok büyük hata olur. bırak defoldu gitti işte artık yok artık yalan yok artık ilgisizlik özgüven düşüren davranışlar ve sözler yok. oh misss:ssz::19: kurtulduğuna şükret ve en ufak kırıntı bile olmasın içinde. yoksa tetikler nefretide artık içindeki her neyse onu da. eğer facebook kullanacaksan da yeni bir tane al eskisi donmuş kalsın. bırak takma düşünme seni merak etmesin kaç yazar kim ki o aman üff :19:

evet tatlım sanırım haklısın cidden artık her istediğimi yapıorum karsımda benı anlamayan bırı yok hakaret eden bırı yok zaten o bana her kötü söz sölediğinde allahım şükür diodum evlenmeden gördüm die. bencede aramaması benım ıcın daa ıı en azından umudum bıttı onun ıcın yaptıklarıma degmedıgını gördüm ben mutlu olıyımda o da ne halt edıosa etsın. o benım ıcın artık eskıde kaldı dusunmelıyım cunku ne kadar dusunursem o kadar kafaya takıorum anlam yukluorum hıc gerek yok ınsanın aılesınden baskası yalanmıs bunu anladım en yakın zamandada yenı bı face acarım dedıgın gıbı hatta numaramı bıle degıstırırım kı aklım kalmasın acaba ararmı dıe

Güzel haberler vermeyi isterdim ama yollarımız tamamen ayrıldı kızlar
Sarıldım içimden geldiği gibi davrandım ağladım oda ağladı
Resimlerini verdim yüzüğünü verdim ama yüzüğü almadı sende kalsın dedi

Çok zordu insanın 2 yılını verdiği birinden bir yabancıymış gibi ayrılması
Şuan bomboş kalbim ruhum hiç bişey hissetmiyorum sanki
İlerde beni gerçekten aşka inandırıcak bi adam çıkana kadar bomboş devam edicem hayata
Mutluluğu farklı şeylerde aricam artık
Gerçekten bir anda herşey boş gelmeye başladı gözüme

Bir şekilde hep hayatımdaydı ama şimdi unutma zamanı Rabbim güç versin !

tatlım sakın bu son görüşmeyi beynınde abartıpta depresyona fılan gırıyım deme cunku sen bu acıyı yasadın ve bıttı sadece karsında gorunce duygulandın o kadar dıe dusun yoksa gereksız anlamlar yuklersen asla ısın ıcınden cıkamazsın hıcte bıkere hayat bos fılan dııl onla gorusmeden once nasılda alıstım dıodun aynen ole devam edıceksın yıkılmak yok sen degerlısın ve bunu bılıosun ne ya bu sevıorum ama olmaz fılan öküz bunların hepsi yok yüzük sende kalsınlar fılan asıl o an dıceksın hayatımda olmayan bırının hatırasını ne saklıcam dıe ok suan yapamazsın bunu belkı ama yapıcaksın bende gectım bu yollardan bılıosun bundan sora kararın net tavrın ve durusun bellı olcak sana ulasacagı yolları kapa ararsa asla duygusala baglayıp cevap fılan atma ok olmuyodu ayrıldık arama artık bende yenı hayatıma adapte olıyım buna ızın ver barı dııp kapa konuyu ve asla muhatap olma unutma artık sen varsın ve gerıye dııl hep ılerı bakmak var...

tatlım sakın bu son görüşmeyi beynınde abartıpta depresyona fılan gırıyım deme cunku sen bu acıyı yasadın ve bıttı sadece karsında gorunce duygulandın o kadar dıe dusun yoksa gereksız anlamlar yuklersen asla ısın ıcınden cıkamazsın hıcte bıkere hayat bos fılan dııl onla gorusmeden once nasılda alıstım dıodun aynen ole devam edıceksın yıkılmak yok sen degerlısın ve bunu bılıosun ne ya bu sevıorum ama olmaz fılan öküz bunların hepsi yok yüzük sende kalsınlar fılan asıl o an dıceksın hayatımda olmayan bırının hatırasını ne saklıcam dıe ok suan yapamazsın bunu belkı ama yapıcaksın bende gectım bu yollardan bılıosun bundan sora kararın net tavrın ve durusun bellı olcak sana ulasacagı yolları kapa ararsa asla duygusala baglayıp cevap fılan atma ok olmuyodu ayrıldık arama artık bende yenı hayatıma adapte olıyım buna ızın ver barı dııp kapa konuyu ve asla muhatap olma unutma artık sen varsın ve gerıye dııl hep ılerı bakmak var...

Haklısın canım bundan sonra geriye bakmıcam kesinlikle
Zaten yaşadıklarım rüya gibi geliyor sanki gerçekten yaşanmadı o buluşma falan :)
Bilmiyorum şuan hissizim zaten bişey hissetmiyorum
Ama o defter kapandı artık benim için
Beni bırakıp gitti o bunları göze aldıysa bende alırım ondan bi eksiğim yok ya.

Aynen kızlar güçlü olun, kararlı olun..
Yaa düşünsenize aileniz sevdikleriniz arkadaşlarınız yanınızda, sağlıklılar, siz sağlıklısınız, iyi kötü hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirebilecek potansiyeliniz var.. Allahaşkına size değer vermeyecek adam olsa ne oluuuur olmasa ne olur.. Aşk falan yok, ben 24 yaşında bunu gayet iyi öğrendim. Bundan sonra da mantık geçerli benim hayatımda şahsen.. Mantığına uymuyorsa sen istemeyeceksin, atacaksın.. Bu kadar.. Güçlü olun kızlar herkes değerli.. Yaşam değerli.. Kimseyle boğulmamak, kimseyi boğmamak lazım..:34:

Haklısın canım bundan sonra geriye bakmıcam kesinlikle
Zaten yaşadıklarım rüya gibi geliyor sanki gerçekten yaşanmadı o buluşma falan :)
Bilmiyorum şuan hissizim zaten bişey hissetmiyorum
Ama o defter kapandı artık benim için
Beni bırakıp gitti o bunları göze aldıysa bende alırım ondan bi eksiğim yok ya.

aynen tatlım böle ol ve hep inanarak şunu tekrarla 'o bensizliği göze aldıysa ben onsuzluktan bişey kaybetmem'

kokoskedi cecenn ve femaleengineer. supersiniz ayni durumdayim valla yazdiklarinizi okudukca mutlu oluyorum sag olun beni de alin aranizaa:16:

kokoskedi cecenn ve femaleengineer. supersiniz ayni durumdayim valla yazdiklarinizi okudukca mutlu oluyorum sag olun beni de alin aranizaa:16:

Canım :16: Tabiiki bizimlesin aranızaa alın ne demek
Burda birbirimize destek olmak için varız biz.
Kim ne derdi ne sıkıntısı olursa yazsın akıl alsın biz hep burdayız :38:

Son düzenleme:
Evet kızlar yazın bazen çözüm bulmak zor oluyor bir başına.. Buradan fikir almakta fayda var. hiç te üzülmeye acı çekmeye unutamıyacam demeye karamsarlığa kapılmaya hiiiç ama hiç gerek yok, bakın ben bir anımı paylaşayım bana acılar yaşatan adam gecenlerde engellemiş, engellediğini sonraki çıtır sevgilisinden öğrendim, onu engellediğini demişti bana mesajla-gerçi kızla da iyiyiz ablası gibi görüyor beni, başka konularda da danışıyor neyse iyice pembe dizi gibi oldu bu ilişki zaten olmadığı daha iyi oldu:)) - ben de baktım beni de engellemiş, çok ta takmadım aman dedim daha iyi olmuş yani kaç ay geçti doğrusu budur zaten.. şimdi gene engeli kaldırmış, kaldırdığını da nereden anladım, özellikle bakmadım tabii, mesela bir arkadaşımı arıyorum ilk harfini giriyorum direkt o çıkıyor, baktım, gördüm, test ettim kızlar, onlar ne acılar çekiyor aslında bir bilseniz.. Ama ne istediklerini bilmediklerinden daha sonradan hizaya geliyorlar ama ne çare.. Ben şimdi çok mutluyum neden hayatımı anlayışsız biriyle kabusa çevireyimki.. Çok şükür elim yüzüm düzgün, iyi bir insan olduğumu düşünüyorum, ailem yanımda, sağlıklı, huzurluyuz, iyi kötü işim de yoluna giriyor.. Neden dert edeyim boş yere bu adamı.. Bence siz de böyle düşünün en kötü anınızda ben hep Kurtuluş Savaşı dönemlerini düşünüyorum mesela, sonra da diyorum kızım saçmalama insanlar nelerle nelerle sınanmış bugünlere gelebilmişiz, senin derdin bu mu yazık sana diyorum, biraz vicdan sızlaması oluyor ama doğrusu bu. Herkes belli bir amaç için geldi dünyaya elimizden geleni yapmalı faydalı olmaya çalışmamız lazım çevreye dünyaya. Küçük hesapları bıraktım ben de. Evrene güzeel güzel enerjiler yayıyorum, zaten bulacak olan da buluyor:34:
Herkese iyi günler dilerim...

Son düzenleme:
cok guzel dusunmussun femaleengineer.. ama sen nereye gidersen o da senle geliyor bazen kafanin icinde oldugu icin.
nice nice derdi olanlar var evet guzel ornekleme yapmissin ama herkesin derdi kendine buyuk iste..
ya bi de aptal aptal kafa karisitiyorlar ya,ne guzel toparlanmistim geldi s***ti hayatimin icine tekrar. bu ne menem bi durumdur.
ne istedigini bilmiyor karsimdaki. anlayamiyorum onu tek soyledigi "seviyorum ama engelleyen bisey var olayacak. aklini karistirma ben hep soylemistim biz asla bir araya gelemeyiz "
yani neden canim? senden neyim eksik hic biseyim hatta fazlam bile vardir:51: ama sonucta istemeyen o olunca benim ne oldugumun hic bir onemi yok.
bahane bol gonul dara dusunce. basindan atmak savmak istiyor ama bi baskasinin olmamdan da bi o kadar korkuyor klasik iste,,
seviyomus ama bensiz olmak zorundaymis. sen bensiz olabiliyosan ben sensiz haydi haydi olurum deyip icimden arada bi gaza geliyorum ama o da bi yere kadar.
insallah bize su aci cektirenler bi daha gercek aski sevgiyi bulamasinlar haketmeyen niye sevilsin ki :47:

Evet kızlar yazın bazen çözüm bulmak zor oluyor bir başına.. Buradan fikir almakta fayda var. hiç te üzülmeye acı çekmeye unutamıyacam demeye karamsarlığa kapılmaya hiiiç ama hiç gerek yok, bakın ben bir anımı paylaşayım bana acılar yaşatan adam gecenlerde engellemiş, engellediğini sonraki çıtır sevgilisinden öğrendim, onu engellediğini demişti bana mesajla-gerçi kızla da iyiyiz ablası gibi görüyor beni, başka konularda da danışıyor neyse iyice pembe dizi gibi oldu bu ilişki zaten olmadığı daha iyi oldu:)) - ben de baktım beni de engellemiş, çok ta takmadım aman dedim daha iyi olmuş yani kaç ay geçti doğrusu budur zaten.. şimdi gene engeli kaldırmış, kaldırdığını da nereden anladım, özellikle bakmadım tabii, mesela bir arkadaşımı arıyorum ilk harfini giriyorum direkt o çıkıyor, baktım, gördüm, test ettim kızlar, onlar ne acılar çekiyor aslında bir bilseniz.. Ama ne istediklerini bilmediklerinden daha sonradan hizaya geliyorlar ama ne çare.. Ben şimdi çok mutluyum neden hayatımı anlayışsız biriyle kabusa çevireyimki.. Çok şükür elim yüzüm düzgün, iyi bir insan olduğumu düşünüyorum, ailem yanımda, sağlıklı, huzurluyuz, iyi kötü işim de yoluna giriyor.. Neden dert edeyim boş yere bu adamı.. Bence siz de böyle düşünün en kötü anınızda ben hep Kurtuluş Savaşı dönemlerini düşünüyorum mesela, sonra da diyorum kızım saçmalama insanlar nelerle nelerle sınanmış bugünlere gelebilmişiz, senin derdin bu mu yazık sana diyorum, biraz vicdan sızlaması oluyor ama doğrusu bu. Herkes belli bir amaç için geldi dünyaya elimizden geleni yapmalı faydalı olmaya çalışmamız lazım çevreye dünyaya. Küçük hesapları bıraktım ben de. Evrene güzeel güzel enerjiler yayıyorum, zaten bulacak olan da buluyor:34:
Herkese iyi günler dilerim...

Canım durumu çok güzel özetlemişsin bunun üstüne ne söylenirki
Gerçekten haklısın boş dertlerle zaten kısacık olan ömrü heba etmeye gerek yok
Bu hayatta sırf aşk acısı çekip boşa yaşamış bir insan olmak istemiyorum
Aileme çevreme faydalı bir insan olmak istiyorum aynen senin dediğin gibi
Huzurluyum bende bu aralar aklımdan çıkmasada canım yanmıyo en azından :31:

fazla taviz den oluyor bence yapılması gereken kişiligmizden taviz vermemek ..bir hayat böyle geçmez sizin üzüldügünüzü farkedip peşinizden gelmiyorsa susup oturuyorsa birşeyler eksilmiş yanlış gitmiş demektir resti çekmek trip yapmak bizimde ilgisiz davranmamız bunlar ilişkiyi dahada yıpratır en iyisi adamakıllı konuşmak istekleri belirtmek

sende süpersin tatlım hepimiz süperiz oooo bizde neler neler yaşadık hep beraber ağladık bu forumda ama hepsi geçio anlıosunkı değmio ve en kıymetli sensin :) sende dök içini raatla bizim gibi :)

kızlar buradayazan taktikleri sevgilim üstünde uyguladım.eskiden hergün arardı aramayı kestim sonra buluşalım fian demedim oda işeyaradı. ama geçenlerde konuşurken bana dedi ki sen eskiden beni hep arardın artık aramıyorsun anlamdım ben seni dedi. sonra ben buakşam gelmeseydim ne yapcaktın kızcaktın,ağlıyacaktın dimi dedi. bende hayır hiçbişey yapmıycaktım dedim. sonra sustu bu bişey demedi.ama bana hiç yaklaşmadıda ne dokunmak ne öpmek istedi..eve gidelim dedi. gitmeden önce dayanamadım sordum dedim niye bana yaklaşmıyorsun artık ne oldu diye?bi şey yok yapmak zorunda mıım dedi. ben bozuldum tabi. sonra bana bugün dedi ki sen beni sinir ettin işte insan merak ederim sen gelmezsen gel ne olur der dedi. hiçbişey yapmam dedin sen dedi. bana :) sonra ben ondan seni öpmek istemedim ondan yaklaşmadım sana beraber olmadım dedi. bende bence bana doymuşsun dedim saf gibi :) hayır öyle dediğin için sinir oldum dedi.kızlar sizce bu söylediği bahane mi bana yaklaşmaması için yoksa doğru mudur dediği? bana yardımcı olursanız sevinirim. bir yerde yanlış mı yaptım da böyle oldu acaba? bi dedi ki bütün gün her fırsatta seni arıyorum sence niye arıyorum seni dedi telle yani? telle araması beni sevdiğini gösterir mi?
uzun oldu bayaa ama taktik verin kızlar... yalan mı söylüyor yoksa kendimi geri çekmem işe yarıyor mu?

Back
X