söyleyim anam o bitti diyip kendini geriyemi çekiyor hadi güle güle canım benimki dediğine pişman oluyor deli divane sürünüyorda bunun tarifi kolay onun dediklerini yapacaksın bittimi diyor bitireceksin anam benim herif iki sene oldu hemen hemen hiç bitti demedi bitti diyen benim peşimden yine koşan o bu ilişkide kaçan ben kovalayan o valla yüz vermiyorum yüz verince astarını istiyor bazı konularda taviz vermiyorum her istediğinin olmayacağını bilmek zorunda onun için bazı şeylerde sınırlandırıyor diğer kız arkadaşları her istediğini yapmış hep bırakmış bende sinirlendiğimde kendimi çekerim özürdilemem suçluda olsam eşşek gibi onada özür dilettirrim kendimde dilerim ama suçsuz olduğum zaman o suçlu olduğunda burnundan gelir fitil fitil getirrim bunun yöntemi bu ben bunu uyguluyorum yapımda serttir mesala geçen çok eskiden bir adresi varmış ben buna önceden başka msne adresin varmı diye sorduydum bu bana hayır yok dediydi dünde arkadaşları senin böyle bir adresin vardı benim sinirleneceğimi biliyor nerden çıktı o adres bile demedim dur beni dinle önce dedi sesimi çıkarmıyorum anlattı işte böyle böyle al şifresini bak yalnışımda olmaz sana dedi taviz vermem sürünsün ozaman kıymete biniyoruz yoksa değerimizi anlamıyorlar ben neden diye sormuyorum bazen kendisi açıklıyor
bastab tavrını koy
onu hayatıının merkezine koyma
sanki o olmadında dunya dönmicekmiş gibi davranma
sen olmasanda ben varolurum sen sadece beni mutlu edersin yoklugunla mahvedemessin gibi bir izlenim ver
eften püften herseye gidip ayaklarına kapanıp özür dileme her kavgada bırak o gelsin
kac o kovalasın aramıosa arama sormuosa sorma
neden böle oldunu sordunda geçiştir öle bi üstüne düşer dize gelirki direk evlenmek ister kacırmamak içinn bu tavırların yüzünden
Dengesiz bunlar. Adam bana aşık eskiden her dediğimi yapardı ama sonradan ne olduysa değişti kaybetme korkusunun hala içinde olduğunu söylüyor ve deli gibi de kıskanıyor ama sorun şu ki biri bana asıldığında bile kıskançlığından gelip bana çatıyor. Bu son zamanlarda da onu fazlasıyla başıma çıkardım sanırım başta kavga ettiğimizde bende karşı tepki verirdim hep benim dik kafalılığımdan şikayet ederdi tabularım varmış fln sonradan da taktik değişeyim dedim aman gönlü olsun iyi olsun hoş olsun diye o sinrliyken alttan aldım ne dediyse tamam canım tamam aşkım dedim bu seferde tepeme çıktı beni tınlamaz oldu ben bi msjımda aşkım canım demesem hemen neden bana soğuksun diyor ama kendisi tüm gün o kelimeleri kullanmasa ve ben ne oldu neden soğuksun desem yooo sana öyle geliyor canım der hemen ve ben aynen aptal durumuna düşerim ama cidden tak etti artık canıma onu sarsmam gerekiyor ama nasıl bi taktik uygulamalıyım bilmiyorum
sende deme bakalım o kelimeleri kullanma.aşkım canım deme.neden demiyorsun dersede tek taraflı olmaz gibilerinde konuş istersen.bu erkeklerle uğraşmak çoook zorr boshayallersmile
kesinlikle sewgilime inadına güleryüz gösteririm beni sinir etse de...
en kötü kawgamızdan sora bu taktikle bi tektaş...bi pırlanta kolye sorada bi çift pırlanta küpe aldırdım...
kavgalıydık aşk mesajı çektim...berbat bi durumdaydım...3500 tl borcumu ödedi...icralıkken hemde
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır azcık cilve yapın bakın nasıl köpek oluo..
sonra kızlardewam ediyorum..sanmayınki çok eli açık..okadar cimridirki 5 kuruşun hesabını yapar...yemeğe gideris bahşiş werirken eli titrer o derece bi erkekten sözediyorum
2 haftadır sesi sedası çıkmıodu problemleri wardı ailesiyle...akannehiröldüm öldüm aramadı sormadı
yalan söledim seni aldattım dedim
şimdi her gün dakkalarca arıyo soruo bi ihityacın warmı para durumun nasıl sinemaya gidelim aşkım bişe istermisin bebeim:lepi:
ya bayılıorum ben sewgilime çok keko yasırnaşık şey
o da beni ağlattı kaç kez süründürdü ..aşşkımdan 11kilo werdim ..
aramadı sormadı etmedi
sonuçlarına da katlansın
ayrıca alıcaksın yapıcaksın demedim kendi istedi kendi aldı yaptı
çok sevdim onu hala da öyle ama ben canımı acıtırsa da böyle bedelini ödetirimguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?